Vectra Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='rufusowa']cioteczki Alicja pisała kiedyś o jakimś super skutecznym srodku ktorym się psika czy smaruje powierzchnie, do których się dobiera pies....kojarzycie? :modla:[/quote] kennel klatka lepsza , uwierz na słowo ... pamiętaj , że niektóre bullowate , lubią "inne"smaki :evil_lol: :evil_lol: nie zapomnę tej cudownej rady o pieprzu i tabasco :shake: Lalka rąbała jeszcze bardziej , tak jej smakowało :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Selket Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Czeeeeeśśśśćććććććććć:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Witam Cioteczki te co były i te co poszły :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Matusz Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [COLOR=Navy][B]:eviltong::eviltong:brryyy wieczór[/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ponoc jakies ciacha rozdajesz... tez kcemmmm :multi::multi: Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Dobry wieczorek :multi::loveu: mam herbatniczki ...ciasteczków dziś nie piekłam :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]Siemanos Aluta :diabloti: wpadłam na ciacho dzis :evil_lol:[/B] Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]ale moze ciacho jakies dzis upieczesz :diabloti: bo herbatnikosa nie chce za bardzo :diabloti: a ja wstalam po 8 i sie nie wyspałam [/B] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='evaxon']leniuch z ciebie Alu :roll:[/quote] :obrazic: [quote name='teqquila'][B]Siemanos Aluta :diabloti: wpadłam na ciacho dzis :evil_lol:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]herbatnikos na stolos panios częstujos :roll::evil_lol: siemanko ;) WSTAŁAM :multi::multi::multi:przed 10 ...kurde jak ja dawno tak nie pospałam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]cos chyba sie dogo szaleje :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wiecie dlaczego pada deszcz:diabloti: ....to się domyślcie :mad:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]a jak nie chce mi sie dzis myslec?? a u mnie nie pada deszcz :diabloti:[/B] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='teqquila'][B]a jak nie chce mi sie dzis myslec?? a u mnie nie pada deszcz :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: okna se umyłam ......wczoraj :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Alutka bo deszcz zobcyl ze niedobrze pianke splukalas i chcial pomoc:roll::loveu: Czesc sobotnim rankiem:loveu::multi::loveu: Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]hehe no to tylko chcial by latwiej Ci bylo dobrze ze wczoraj autka nie mylismy bo pewnie tez by padal :diabloti:[/B] Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzień dobry :B-fly: Oć do mnie na rogaliki :grins: :grins: Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='teqquila'][B]hehe no to tylko chcial by latwiej Ci bylo dobrze ze wczoraj autka nie mylismy bo pewnie tez by padal :diabloti:[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nasze tysz brudne :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='lolka75']Alutka bo deszcz zobcyl ze niedobrze pianke splukalas i chcial pomoc:roll::loveu: Czesc sobotnim rankiem:loveu::multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dopsz spłukałam :cool1: cze Loluś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry :B-fly: Oć do mnie na rogaliki :grins: :grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] leceeeeeeeeeee........berek :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
teqquila Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [B]to:diabloti: dobrze wiedziec ze nie tylko my brudnym autkiem jezdzimy [/B] Quote
Bullila.nl Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ja tu z kawka z rana przypelzlam:kaffee_2::facelick: Doberek:multi: Quote
lolka75 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 oooo Alcia, juz dawno mialam zapytac o piosenke o pieskach malych dwoch. Znam zwrotke co chcialy przejsc przez rzeczke, znam o biedronce co miala male kropki, znam ze pieski wrocily do domku i ze smacznie spia.....ale za cholere nie moge sobie przypomniec zwrotki ktora sie konczy takimi wersami: ..... i znalazly cos, taka duza biala kosc. pomoz silo fachowa:modla:, bo Eryk uwielbia ta piosenke i sobie ja spiewamy jak jedziemy autem:roll: Quote
Recommended Posts