Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rufusowa']cioteczki Alicja pisała kiedyś o jakimś super skutecznym srodku ktorym się psika czy smaruje powierzchnie, do których się dobiera pies....kojarzycie? :modla:[/quote]
kennel klatka lepsza , uwierz na słowo ... pamiętaj , że niektóre bullowate , lubią "inne"smaki :evil_lol: :evil_lol:

nie zapomnę tej cudownej rady o pieprzu i tabasco :shake: Lalka rąbała jeszcze bardziej , tak jej smakowało :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='evaxon']leniuch z ciebie Alu :roll:[/quote]

:obrazic:

[quote name='teqquila'][B]Siemanos Aluta :diabloti: wpadłam na ciacho dzis :evil_lol:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]herbatnikos na stolos panios częstujos :roll::evil_lol:
siemanko ;)

WSTAŁAM :multi::multi::multi:przed 10 ...kurde jak ja dawno tak nie pospałam :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]a jak nie chce mi sie dzis myslec?? a u mnie nie pada deszcz :diabloti:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti: okna se umyłam ......wczoraj :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='teqquila'][B]hehe no to tylko chcial by latwiej Ci bylo dobrze ze wczoraj autka nie mylismy bo pewnie tez by padal :diabloti:[/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nasze tysz brudne :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='lolka75']Alutka bo deszcz zobcyl ze niedobrze pianke splukalas i chcial pomoc:roll::loveu:

Czesc sobotnim rankiem:loveu::multi::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
dopsz spłukałam :cool1:

cze Loluś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobry :B-fly:
Oć do mnie na rogaliki :grins: :grins:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
leceeeeeeeeeee........berek :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

oooo Alcia, juz dawno mialam zapytac o piosenke o pieskach malych dwoch. Znam zwrotke co chcialy przejsc przez rzeczke, znam o biedronce co miala male kropki, znam ze pieski wrocily do domku i ze smacznie spia.....ale za cholere nie moge sobie przypomniec zwrotki ktora sie konczy takimi wersami:
..... i znalazly cos, taka duza biala kosc.
pomoz silo fachowa:modla:, bo Eryk uwielbia ta piosenke i sobie ja spiewamy jak jedziemy autem:roll: