jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Oby Ci komputerek nie szkodził, bo co my tu byśmy zrobili bez Ciebie? Quote
zuzolandia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [COLOR=darkred][I]A nie mowilam ???:multi:[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][/COLOR] [COLOR=darkred][I]trafilam z diagnozą[/I][/COLOR] :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='lolka75']kazdemu by sie zwyrodnily kregi szyjne jakby kazdej nocy byl wciskany miedzy zeberka kaloryfera przez poteznego astmana:roll::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiadasz że to od tego :hmmmm: ... ale ja już teraz nie śpie w klaloryferku[/B][/COLOR][/FONT] :roll: to sobie odpoczniesz od stonki:multi::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:no ....odpocznę :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']To Ty się wynudzisz, Alutka, tyle czasu w domciu? A na komputer Ci wolno?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj o to się nie martwiaj ;)ja tam się w domeczku nie nudzę :evil_lol: komputerek :hmmmm: pani nie mówiła ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='sota36']No zes sie nie ogladala, ale jak chlopaki chcieli sie z Toba umowic,to mowila "nie,nie" krecac glowa.[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] o Joluś ...świnto racja :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Oby Ci komputerek nie szkodził, bo co my tu byśmy zrobili bez Ciebie?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...komputerek nie szkodzi :grins: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][COLOR=darkred][I]A nie mowilam ???:multi:[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I]trafilam z diagnozą[/I][/COLOR] :evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] miała żeś iść na medycyna :mad:;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wróciłam se od dochtórki :p....bede se siedzieć do 5.12 w domeczku :p jutro pomykam na RTG kręgosłupa :roll:...i mam zwyrodnienie kręgów jakiś tam szyjnych :roll:...przeca za chłopakami się nie oglądałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] kurde ja też się muszę wybrać bo mnie coraz częściej boli szyja - tak, że nie mogę się obrócić - przeważnie w prawo :shock: i boję się od kompka to mam :roll: [url]http://images30.fotosik.pl/299/1a49bc1cc608e121.jpg[/url] :roflt: hahah no comments :evil_lol: a co do ozzulkowego zdrówka - koniecznie mu sprawdźcie nerki no i prostatę - trzymam :kciuki: Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [QUOTE] Napisał [B]Alicja[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076-post11324139/#post11324139"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wróciłam se od dochtórki :p....bede se siedzieć do 5.12 w domeczku :p jutro pomykam na RTG kręgosłupa :roll:...i mam zwyrodnienie kręgów jakiś tam szyjnych :roll:...przeca za chłopakami się nie oglądałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/I] [/QUOTE] Nie od kompka , nie fcale :evil_lol: :evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A co fy to pefno nie od kompa:shake: [SIZE=1]PS. mi bóle powodowane przez siedzenie przed kompem wyleczył aerobik[/SIZE] Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='malawaszka']kurde ja też się muszę wybrać bo mnie coraz częściej boli szyja - tak, że nie mogę się obrócić - przeważnie w prawo :shock: i boję się od kompka to mam :roll: [URL]http://images30.fotosik.pl/299/1a49bc1cc608e121.jpg[/URL] :roflt: hahah no comments :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so no .... spierdzielone foty ale i tak naj zobaczyć go na żywo jakmu się w łebku poprzewracało :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] a co do ozzulkowego zdrówka - koniecznie mu sprawdźcie nerki no i prostatę - trzymam :kciuki:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziem robić USG :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Vectra']Nie od kompka , nie fcale :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='SZPiLKA23']A co fy to pefno nie od kompa:shake: [SIZE=1]PS. mi bóle powodowane przez siedzenie przed kompem wyleczył aerobik[/SIZE][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]znaczy ja Wam powiem że kompka to ja niedługo mam ...a bóle to mi się już dawno zaczęły ..potem był spokój a teraz jak wróciłam do pracy to i one wróciły ... przeszło 20 lat pisania w różnych warunkach ... bo nie zawsze przy biurku ... czasem po 4-5 godzin ...swoje porobiło ...ale nauczyciele przecieżna nic nie chorują :grins::angryy:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]bedziem robić USG :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=red][B]znaczy ja Wam powiem że kompka to ja niedługo mam ...a bóle to mi się już dawno zaczęły ..potem był spokój a teraz jak wróciłam do pracy to i one wróciły ... przeszło 20 lat pisania w różnych warunkach ... bo nie zawsze przy biurku ... czasem po 4-5 godzin ...swoje porobiło ...ale nauczyciele przecieżna nic nie chorują :grins::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A masz płacone szkodliwe? Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=4]Zajrzyjcie ...jeśli ktokolwiek jest w jakikolwiek sposób pomóc .....[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/#post11325138[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']A masz płacone szkodliwe?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaaaa :roll:....a niby kto miałby mi to płacic :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Płacić powinni rodzice wrednych dzieciaków ;) Wtedy dzieci byłyby grzeczniejsze ;) Biedne pieski, mam nadzieję, że znajdą domki...... Quote
jonQuilla Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam zobaczyć Ozzulca w resztkach śniegu :cool3: i stwierdzam że równie ładnie się prezentuje jak w takim świeżutkim nieudeptanym :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam zobaczyć Ozzulca w resztkach śniegu :cool3: i stwierdzam że równie ładnie się prezentuje jak w takim świeżutkim nieudeptanym :evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]co nie udeptane to On udepce :evil_lol: [SIZE=4]MAGDA[/SIZE] TYLKO [SIZE=4]NIE[/SIZE] PACZAJ NA FILMIK :roll: [URL="http://pl.youtube.com/watch?v=UocxPoUUnIQ&feature=related"]YouTube - Airbus A340-600 Rejected Take Off[/URL] a ja se robie muzykoterapię :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :crazyeye: coś to wstawiła???? tam jest jakaś muzyka??? Quote
Vectra Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: coś to wstawiła???? tam jest jakaś muzyka???[/quote] jaka piękna :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='malawaszka']:crazyeye: coś to wstawiła???? tam jest jakaś muzyka???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] muzyczka the best :loveu::loveu::loveu: ja sobie ogladałam ....a TZ po przeciwnej stronie stołu palił i nieświadomy co ja oglądam dmuchał mi dymem papierosianym ...jak zrobił mi zadyme kazałam mu wstać i zobaczyć co zrobił z samolotem :roflt: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jaja se robicie ze mnie z ta muzyczką :obrazic: czemu u mnie do diabła znowu nic nie słychać? :angryy: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Kurde, a ja nie mam muzyki, wcale dźwięku nie mam w pracy, muszę poczekać, aż w domu będę i wtedy obejrzeć :( Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:multi: ......Przelotem:roll: .....ale jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='malawaszka']jaja se robicie ze mnie z ta muzyczką :obrazic: czemu u mnie do diabła znowu nic nie słychać? :angryy:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] nie robimy se jaj :obrazic: serio serio jest muzyczka :cool1: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Kurde, a ja nie mam muzyki, wcale dźwięku nie mam w pracy, muszę poczekać, aż w domu będę i wtedy obejrzeć :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] ale napiszesz czy słyszałaś :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:multi: ......Przelotem:roll: .....ale jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] aaaa t Ty tym samolotem podróżujesz :evil_lol: witajcie :multi::multi::multi: a ja spałam do 9 :evil_lol: alem se zrobiła odstresa :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ale napiszesz czy słyszałaś :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witajcie :multi::multi::multi: a ja spałam do 9 :evil_lol: alem se zrobiła odstresa :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Napiszę, oczywiście, jak mnie mężu na kompa puści ;) Teraz jeszcze tydzień się możesz poodstresowywać ;) Jak plecki? Quote
agnethka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 doberek :p przyszłam się przywitać i lecę robić porządeczki ;) Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='jbk']Napiszę, oczywiście, jak mnie mężu na kompa puści ;) Teraz jeszcze tydzień się możesz poodstresowywać ;) Jak plecki?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]coś tam boleją ...ale za chwilę powinnam iść na RTG :p tylko kawę MUSZĘ wypić ;) ano na mus się będę odstresowywać;) [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='agnethka']doberek :p przyszłam się przywitać i lecę robić porządeczki ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jak skończysz ...wpadnij do mnie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts