Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='lolka75']kazdemu by sie zwyrodnily kregi szyjne jakby kazdej nocy byl wciskany miedzy zeberka kaloryfera przez poteznego astmana:roll::loveu:
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]powiadasz że to od tego :hmmmm: ... ale ja już teraz nie śpie w klaloryferku[/B][/COLOR][/FONT] :roll:
to sobie odpoczniesz od stonki:multi::loveu:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:no ....odpocznę :multi:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']To Ty się wynudzisz, Alutka, tyle czasu w domciu? A na komputer Ci wolno?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj o to się nie martwiaj ;)ja tam się w domeczku nie nudzę :evil_lol:
komputerek :hmmmm: pani nie mówiła ;)

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='sota36']No zes sie nie ogladala, ale jak chlopaki chcieli sie z Toba umowic,to mowila "nie,nie" krecac glowa.[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
o Joluś ...świnto racja :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Oby Ci komputerek nie szkodził, bo co my tu byśmy zrobili bez Ciebie?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:shake:...komputerek nie szkodzi :grins:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][COLOR=darkred][I]A nie mowilam ???:multi:[/I][/COLOR]

[COLOR=darkred][I]trafilam z diagnozą[/I][/COLOR] :evil_lol::evil_lol:[/quote]
miała żeś iść na medycyna :mad:;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wróciłam se od dochtórki :p....bede se siedzieć do 5.12 w domeczku :p
jutro pomykam na RTG kręgosłupa :roll:...i mam zwyrodnienie kręgów jakiś tam szyjnych :roll:...przeca za chłopakami się nie oglądałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kurde ja też się muszę wybrać bo mnie coraz częściej boli szyja - tak, że nie mogę się obrócić - przeważnie w prawo :shock: i boję się od kompka to mam :roll:

[url]http://images30.fotosik.pl/299/1a49bc1cc608e121.jpg[/url]

:roflt: hahah no comments :evil_lol:

a co do ozzulkowego zdrówka - koniecznie mu sprawdźcie nerki no i prostatę - trzymam :kciuki:

Posted

[QUOTE] Napisał [B]Alicja[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f80/teraz-ozzy-nie-tylko-15076-post11324139/#post11324139"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Wróciłam se od dochtórki :p....bede se siedzieć do 5.12 w domeczku :p
jutro pomykam na RTG kręgosłupa :roll:...i mam zwyrodnienie kręgów jakiś tam szyjnych :roll:...przeca za chłopakami się nie oglądałam :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/I]
[/QUOTE]

Nie od kompka , nie fcale :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde ja też się muszę wybrać bo mnie coraz częściej boli szyja - tak, że nie mogę się obrócić - przeważnie w prawo :shock: i boję się od kompka to mam :roll:

[URL]http://images30.fotosik.pl/299/1a49bc1cc608e121.jpg[/URL]

:roflt: hahah no comments :evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no so no .... spierdzielone foty ale i tak naj zobaczyć go na żywo jakmu się w łebku poprzewracało :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

a co do ozzulkowego zdrówka - koniecznie mu sprawdźcie nerki no i prostatę - trzymam :kciuki:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bedziem robić USG :cool1:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='Vectra']Nie od kompka , nie fcale :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[quote name='SZPiLKA23']A co fy to pefno nie od kompa:shake:

[SIZE=1]PS. mi bóle powodowane przez siedzenie przed kompem wyleczył aerobik[/SIZE][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]znaczy ja Wam powiem że kompka to ja niedługo mam ...a bóle to mi się już dawno zaczęły ..potem był spokój a teraz jak wróciłam do pracy to i one wróciły ... przeszło 20 lat pisania w różnych warunkach ... bo nie zawsze przy biurku ... czasem po 4-5 godzin ...swoje porobiło ...ale nauczyciele przecieżna nic nie chorują :grins::angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]bedziem robić USG :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=red][B]znaczy ja Wam powiem że kompka to ja niedługo mam ...a bóle to mi się już dawno zaczęły ..potem był spokój a teraz jak wróciłam do pracy to i one wróciły ... przeszło 20 lat pisania w różnych warunkach ... bo nie zawsze przy biurku ... czasem po 4-5 godzin ...swoje porobiło ...ale nauczyciele przecieżna nic nie chorują :grins::angryy:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A masz płacone szkodliwe?

Posted

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=4]Zajrzyjcie ...jeśli ktokolwiek jest w jakikolwiek sposób pomóc .....[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/#post11325138[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam zobaczyć Ozzulca w resztkach śniegu :cool3:
i stwierdzam że równie ładnie się prezentuje jak w takim świeżutkim nieudeptanym :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]przyszłam zobaczyć Ozzulca w resztkach śniegu :cool3:
i stwierdzam że równie ładnie się prezentuje jak w takim świeżutkim nieudeptanym :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]co nie udeptane to On udepce :evil_lol:

[SIZE=4]MAGDA[/SIZE] TYLKO [SIZE=4]NIE[/SIZE] PACZAJ NA FILMIK :roll:

[URL="http://pl.youtube.com/watch?v=UocxPoUUnIQ&feature=related"]YouTube - Airbus A340-600 Rejected Take Off[/URL]
a ja se robie muzykoterapię :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: coś to wstawiła???? tam jest jakaś muzyka???[/quote]
muzyczka the best :loveu::loveu::loveu:

ja sobie ogladałam ....a TZ po przeciwnej stronie stołu palił i nieświadomy co ja oglądam dmuchał mi dymem papierosianym ...jak zrobił mi zadyme kazałam mu wstać i zobaczyć co zrobił z samolotem :roflt:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']jaja se robicie ze mnie z ta muzyczką :obrazic: czemu u mnie do diabła znowu nic nie słychać? :angryy:[/quote]
nie robimy se jaj :obrazic:

serio serio jest muzyczka :cool1:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='jbk']Kurde, a ja nie mam muzyki, wcale dźwięku nie mam w pracy, muszę poczekać, aż w domu będę i wtedy obejrzeć :([/quote]
ale napiszesz czy słyszałaś :razz::razz:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jestem:multi: ......Przelotem:roll: .....ale jestem:multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
aaaa t Ty tym samolotem podróżujesz :evil_lol:

witajcie :multi::multi::multi: a ja spałam do 9 :evil_lol: alem se zrobiła odstresa :multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ale napiszesz czy słyszałaś :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]witajcie :multi::multi::multi: a ja spałam do 9 :evil_lol: alem se zrobiła odstresa :multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Napiszę, oczywiście, jak mnie mężu na kompa puści ;)

Teraz jeszcze tydzień się możesz poodstresowywać ;) Jak plecki?

Posted

[quote name='jbk']Napiszę, oczywiście, jak mnie mężu na kompa puści ;)

Teraz jeszcze tydzień się możesz poodstresowywać ;) Jak plecki?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]coś tam boleją ...ale za chwilę powinnam iść na RTG :p tylko kawę MUSZĘ wypić ;)
ano na mus się będę odstresowywać;)
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agnethka']doberek :p

przyszłam się przywitać i lecę robić porządeczki ;)[/quote]
jak skończysz ...wpadnij do mnie ;)[/B][/COLOR][/FONT]