Selket Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Alu, Alu, Alu pędzem leciem do Cia :grins: :grins: :grins: Od kiedy Ty się przejmujesz, za opierniczanie za kolorek?:crazyeye:Wracaj tu mi do czerwoności swej drapieżnej:loveu: Quote
BeaC Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [U][url]http://images32.fotosik.pl/395/715fdbbe3f44e44d.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B] nie no all super fotka ten wymach i ta mina Czarka ............. bezcenna:diabloti: znowuż nawaliła zdjęć jak mało który:eviltong::eviltong::eviltong: witka pogoda sie doopczy:cool1:[/B][/COLOR] Quote
apple Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć że wolałam jak byłaś w czerwieni:roll:....tak jakoś żywiej wygladałas:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: ale klata ;) :cool3::cool3::loveu: [url]http://images37.fotosik.pl/28/45ae28d4456f02e4.jpg[/url] prawdziwy atleta ;) :loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agnethka Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=Magenta][B]Doberek Cioteczka :loveu: wróciłam i szukam kolorku dla siebie - co myślisz o tym? :cool3:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Magenta]jebno-oki, co nie? :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Bullila.nl Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 widze Alla ze sie zniebiescilas:diabloti: Quote
Dorisben Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 jestesmy, jestesmy... Sadziu ma sie dobrze. To ty nam zaniknelas i nie chcialas juz wiecej zdjec wklejac... Ale ja cie mam!! Quote
e.v.a Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 jestem i tutajjj :loveu: hej hej Aluu:multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Witanko Aluś Wow ile foteczków dałaś:multi::multi::multi: Quote
rwpb Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Chyba czerwony atrament Ci się skończył :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [COLOR=darkred][I]hmmm......blue to mnie siem z Klockowa kojarzy....[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I]wroc Ty lepiej to tego reda bo takos szmakos nijakos :eviltong::eviltong:[/I][/COLOR] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#8b0000]doberek :loveu:[/COLOR][/I] Quote
anetta Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie focham :loveu: Kto Ci zabronił używnia redzia? :crazyeye: :razz: Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='jbk']Kto śmiał Cię opierdzielać? Pokaż palcem, a my mu pokażemy![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no dobra ciszaaaaaaaaa... wracam do czerwonego ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']opis adekwatny do sytuacji:roll: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Aguś :calus:[/B][/COLOR][/FONT] hahahah zaraz mi sie cos przypomnialo:evil_lol: alu jak to bylo?histeryczka ?:evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak histeryczka :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Selket']Alu, Alu, Alu pędzem leciem do Cia :grins: :grins: :grins: Od kiedy Ty się przejmujesz, za opierniczanie za kolorek?:crazyeye:Wracaj tu mi do czerwoności swej drapieżnej:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :multi::multi::multi:no oć .... wróciłam i Ja i Moja czerwoność :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='BeaC'][U][URL]http://images32.fotosik.pl/395/715fdbbe3f44e44d.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B] nie no all super fotka ten wymach i ta mina Czarka ............. bezcenna:diabloti: znowuż nawaliła zdjęć jak mało który:eviltong::eviltong::eviltong: witka pogoda sie doopczy:cool1:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] witka :evil_lol: stare fotki wszystkie są bezcenne :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam powiedzieć że wolałam jak byłaś w czerwieni:roll:....tak jakoś żywiej wygladałas:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jestem czerwieniutka :p[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]dzień dobry :multi::loveu: ale klata ;) :cool3::cool3::loveu: [URL]http://images37.fotosik.pl/28/45ae28d4456f02e4.jpg[/URL] prawdziwy atleta ;) :loveu: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :loveu:mój kochany Ozzulek to jest [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agnethka'][COLOR=Magenta][B]Doberek Cioteczka :loveu: wróciłam i szukam kolorku dla siebie - co myślisz o tym? :cool3:[/B][/COLOR] [B][COLOR=Magenta]jebno-oki, co nie? :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zajebiaszczy lila róż :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Bullila.nl']widze Alla ze sie zniebiescilas:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już siem zaczerwieniłam :oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Dorisben']jestesmy, jestesmy... Sadziu ma sie dobrze. To ty nam zaniknelas i nie chcialas juz wiecej zdjec wklejac... Ale ja cie mam!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie zniknąłam :cool1: tylko wróciłam do pracy :placz: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='evaxon']jestem i tutajjj :loveu: hej hej Aluu:multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj Effuniu :loveu: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='Izabela124.']Witanko Aluś Wow ile foteczków dałaś:multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] hej Izuniu ...widzę ze wykorzystujesz wolny czas :multi: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='rwpb']Chyba czerwony atrament Ci się skończył :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol: oddali ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='zuzolandia'][COLOR=darkred][I]hmmm......blue to mnie siem z Klockowa kojarzy....[/I][/COLOR] [COLOR=darkred][I]wroc Ty lepiej to tego reda bo takos szmakos nijakos :eviltong::eviltong:[/I][/COLOR] [I][COLOR=#8b0000]doberek :loveu:[/COLOR][/I][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu: Zuzolku jestem ....w czerwieni ;)...a Klocusiowa ma inny niebiewski ;) [/B][/COLOR][/FONT][quote name='anetta']Nie focham :loveu: Kto Ci zabronił używnia redzia? :crazyeye: :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::loveu:wróciłam do redzia ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi::multi:jestem ....wróciłam ....byłam u Klocusiowej :multi::loveu:...mam fotaski Klocusia:loveu: ...mam nadzieje że coś się nada ;)...zaraz lecę poodwiedzać Was ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Bullila.nl Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zajebiaszczy lila róż :roflt:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] hahhahhahaaa no:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: jak pracowalam jeszcze w polsce w ZUiR Polonia.sa to wlasnie tak do mnie mowila szefowa jak mialam cos zrobic''lila roz doope'':megagrin: Quote
halbina Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Alu, zainwestowałaś widzę w abonament... u mnie multicytaty nie chodzą... :roll: Quote
Alicja Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Bullila.nl']hahhahhahaaa no:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: jak pracowalam jeszcze w polsce w ZUiR Polonia.sa to wlasnie tak do mnie mowila szefowa jak mialam cos zrobic''lila roz doope'':megagrin:[/quote] :evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][B][FONT=Arial]:evil_lol: widać wielbicielka tej barwy ;) [/FONT][/B][/COLOR][quote name='halbina']Alu, zainwestowałaś widzę w abonament... u mnie multicytaty nie chodzą... :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Halbinko ...ja ostatnia chyba z płaceniem abonamentu ;)na takie sprawy kasy byłoby mi żal :roll:...otwieram wsie okienka i robie wytnij ....wklej .... i już mam multicytat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
halbina Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rwpb Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 No, znowu wszystko w normie :lol: Witamy RedAla :loveu: Quote
Alicja Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='agbar']Dzien dobry czerwona :evil_lol::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:witaj :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='rwpb']No, znowu wszystko w normie :lol: Witamy RedAla :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]staram się po staremu ...nowe cięzko zaakceptować ;) witaj :multi::loveu: Dziś u Nas cudna pogoda ... zrobię obiadek i chyba wybywamy nad Zalew rybnicki na psacerek :multi: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] zajebiaszczy lila róż :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] [COLOR=DarkOrange][B] zdecydowałam się na ORANGE :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='agnethka'][COLOR=DarkOrange][B] zdecydowałam się na ORANGE :diabloti:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]... modny ;) witaj pomarańczko :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts