Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Sunia przybłęda która zamieszkała u siostry Pana C. ...troszeczkę ją odkarmili :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wczoraj dostali reprymendę że laseczka jest za gruba :evil_lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/395/dc6b7466ee6bef9f.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/292/951d8fa4c1eb071d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/293/37805ce5c55073cd.jpg[/IMG][/URL]

[/B][/COLOR][/FONT][LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]tej małej nie da sie foty zrobić bo jak tylko przykucnęłam to ona już była przy mnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='anitaaa i bartis'][URL]http://images50.fotosik.pl/28/ab70624929bce33c.jpg[/URL] cudowne zdjęcie :multi::multi::multi: ale Ozzy śmiga :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
śmiga śmiga .....ale odpocząć też musi ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha typ Pepowy i z tuszą i zachowaniem:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dokładnie tak ma :evil_lol::evil_lol:...cholerka nawet nie pamiętam jak ją nazwali ....muszę im jeszcze przypomnieć o adresówce , bo mała czasem wychodzi sobie na spacerek jak ktoś zapomni zamknąć bramkę :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Basia&Safi']Alu malucha odbieramy za 2 tygodnie :):):)[/quote]
:multi::multi:wow to już niedługo [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='anetta']Czuję się pominięta :obrazic:
:calus: nie fochaj [/B][/COLOR][/FONT]

Sunieczka troszeczkę :evil_lol: za gruba.[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooo ociupinkę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]heeeeeeeeeeeeeejjj:loveu:

i'm come back:cool1:
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]
:multi::multi::multi:witaj [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Przyszłam zerknąć czy wszystko w normie :grins: :grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:roll: no tak prawie ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']ojć czemu prawie??? i czemuś zmieniła kolorka???:roll:[/quote]
postaram się zmienić kolorek na mniej rzucający się w oczy :roll:.... a tak prawie to dzień ogólnie doopiaty ....rano w wyrku zastanawiałam się co to wogóle za dzionek :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Dlaczego zmieniasz kolorek? Od razu było widać, że to Ty, a tak, to co będzie?[/quote]
[COLOR=Navy]
[/COLOR][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]chyba zostawię czerwony na[COLOR=Red] specjalne okazje[/COLOR] a granatowy będzie sobie na co dzień ...;) chociaż ciężko mi się przyzwyczaić :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial][COLOR=navy][B]chyba zostawię czerwony na[COLOR=red] specjalne okazje[/COLOR] a granatowy będzie sobie na co dzień ...;) chociaż ciężko mi się przyzwyczaić :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ale WHY?? Alu, why?

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]albo ..... NIE WIEM CO CHCIAŁAŚ przez TO powiedzieć :roll::evil_lol::diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

za to widze ze ty wiedzialas co ja chce powiedziec zanim ja to powiedzialam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
czesc Alunia....tobie wrocil humor za to teraz ja sie zapadam pomalu w czarna otchlan.....

Posted

[quote name='Dorisben']:loveu:w koncu i ja napisze. Ozzy cudny ale to chyba powszechnie wiadomo. A co do Karolka i Ozziego - sa bardzo podobni...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ciotka :multi::loveu:....a ja myślałam żeś ty się zapadła kasik...nooooo nareszcie się uaktywniłaś :multi::multi::multi:
Też zauważyłam podobieństwo u chłopaków ;), ale szczerze dawno mnie żaden dzieciak tak fajnie nie ubawił jak Karol ...chyba temu że fajnie wychowany , rodzice w Naszym czyli TZta i Moim ..czyli dziecko wychowane wg starych zasad ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']za to widze ze ty wiedzialas co ja chce powiedziec zanim ja to powiedzialam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:razz::razz:taaaa[/B][/COLOR][/FONT]

czesc Alunia....tobie wrocil humor za to teraz ja sie zapadam pomalu w czarna otchlan.....[/quote]
no właśnie chciałam zapytnąć co to za opis na GG :roll:.... poproszę NIE ....humorku wracaj :mdleje:

U mnie wprawdzie nie jest tak jak być powinno , ale ciutek mi się mniej po głowie kołacze ....więc liczę ze i do ciebie wróci pozytywne myślenie :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Ale WHY?? Alu, why?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]:hmmmm: dostawałam już na dogo opiernicze za czerwień :diabloti: , a teraz jakoś tak próbuje to zmienić .... zobaczę ...jak nie dam rady to zostanę na czerwonym ;)... na razie wciąż się mylę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=navy][B]:hmmmm: dostawałam już na dogo opiernicze za czerwień :diabloti: , a teraz jakoś tak próbuje to zmienić .... zobaczę ...jak nie dam rady to zostanę na czerwonym ;)... na razie wciąż się mylę :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Kto śmiał Cię opierdzielać? Pokaż palcem, a my mu pokażemy!

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=navy]no właśnie chciałam zapytnąć co to za opis na GG :roll:.... poproszę NIE ....humorku wracaj :mdleje:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=navy]U mnie wprawdzie nie jest tak jak być powinno , ale ciutek mi się mniej po głowie kołacze ....więc liczę ze i do ciebie wróci pozytywne myślenie :calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

opis adekwatny do sytuacji:roll:

[quote name='jbk']Kto śmiał Cię opierdzielać? Pokaż palcem, a my mu pokażemy![/quote]

hahahah zaraz mi sie cos przypomnialo:evil_lol:
alu jak to bylo?histeryczka ?:evil_lol::evil_lol: