Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 ma wolne , wymyślił nawet mycie okien, pranie firanek nie wiem co jeszcze wpadnie mu do głowy... jak mu się chce to niech robi :wink: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ma wolne , wymyślił nawet mycie okien, pranie firanek nie wiem co jeszcze wpadnie mu do głowy... jak mu się chce to niech robi :wink: no nie powiem, okna będzie mył i czynny udział we wszystkim innym też ...ale ja zdecydowanie wole jak jest w pracy :evilbat: Alicja, nie chcesz go przypadkiem adoptowac ? :wink: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Alicja, nie chcesz go przypadkiem apoptowac ?o nie nie nie , bo po 2 dniach pożegnałabym się z wolnością .....za przemoc w rodzinie :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Alka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Marian mówi , że sprzątanie to nic innego jak łaczenie przyjemnego z pozytecznym , czyli aerobic + wymiatanie kurzu = pełna satysfakcja ! :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Mój TZ pozdrawia wszystkie dziewczyny z dogo ! :D :D :D Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Mój na szczęście, po zadaniu mi trudnego pytania wyszedł z domu 8) więc rozluźniona siedzę w moim syfie, piję kawę i niebawem wybieram się na spacer z potworami. Quote
Magda Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 A ja siedze z moim potworem, przed chwilka zjadlam sniadanie(12h), a rodzice pojechali na zakupy....... Swiety Mikolaj......... :wink: A wy juz kupiliscie prezenty dla rodziny? :P Ja caly czas nie mam pomyslu. Jedynie wiem co dla psa, a reszta? :wink: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Magda&York napisał(a):A ja siedze z moim potworem, przed chwilka zjadlam sniadanie(12h), a rodzice pojechali na zakupy....... Swiety Mikolaj......... :wink: A wy juz kupiliscie prezenty dla rodziny? :P Ja caly czas nie mam pomyslu. Jedynie wiem co dla psa, a reszta? :wink: 8) mnie ten problem ominął , bo dla całej Naszej 3 kupujemy aparacik :angel: a dla Ozzulca oczywiscie mnóstwo smakołyków / w tym żwacze , peniski :wink: , i inne wymyślne lub nie rzeczy nadające się do zabawy i jedzenia :wink: / Quote
ewelinabuck Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ciekawe co dostane na mikolaja a ja dla psow nie mam zadnego pomyslu ciastek maja pod dostatkiem zwaczow penisow uszow tez zabawek i smyczek i obrozek az za duzo starczylo by conajmniej dla 7 psow jestem w kropce :-? :( Quote
Daga_i_Oskar Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ewelinabuck napisał(a):ciekawe co dostane na mikolaja a ja dla psow nie mam zadnego pomyslu ciastek maja pod dostatkiem zwaczow penisow uszow tez zabawek i smyczek i obrozek az za duzo starczylo by conajmniej dla 7 psow jestem w kropce :-? :( ewelina my mamy ten sam problem, smakołyków tyle, że az szafki pekaja, zabawki poniewieraja się po 2 domach i jeszcze dodatkowe sa na dzialeczce, smyczek w domu pod dostatkiem, ewentualnie jakies nowe szeleczki bo narazie tylko 3 rodzaje ma :oops: :oops: Quote
Patka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Daga&Oskar trzy rodzaje to stanowczo za mało!! Lilith na mikołaja dostała dobry szampon :evilbat: jak to kobieta :wink: Mam nadzieje ze na gwiazdkę dostanie dobry lek na stawy a naszym Mikołajem będzie pośredno Daga :wink: :D Quote
Magda Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Prezent od mikolaja to juz dostalam....... taki ladny domek, do ktorego wstawia sie swieczke :wink: A 6 to pewnie slodycze do buta 8) Mikimu chce kupic nowy kubraczek, albo jakiegos fajnego misia :D Patka napisał(a): Mam nadzieje ze na gwiazdkę dostanie dobry lek na stawy a naszym Mikołajem będzie pośredno Daga :wink: :D Co to Dagi, jako Mikolaja masz racje :P My chcemy sweterek :D Quote
ewelinabuck Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 a ja mam szelki uprzerze i liny z amortyzacja i wszystko to co pisalam wczesniej .... co ja mam zrobic???? :-? Quote
Patka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Mhy Ewelina no to macie problem .... :wink: A co z posłankiem może nowy kocyk ;) Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 ewelinabuck napisał(a):a ja mam szelki uprzerze i liny z amortyzacja i wszystko to co pisalam wczesniej .... co ja mam zrobic???? :-?a może adresówkę :-? . Kurcze no faktycznie z pieskami to też problem jeśli idzie o prezenty 8) A Ozzy jeszcze dostanie nowego pluszaka , przynajmniej mam to w planie , no i worek karmy :wink: :lol: Quote
Patka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 JA JAKOS NIGDY NIE MAM PROBLEMóW Z PREZENTAMI KOTY DOSTAłY "PIóRKA NA PATYCZKU" I NOWE KARMY A JAK SIE UDA TO LILITH WIECIE CO DOSTANIE "NOWE NóZKI I SZELKI ROGZA :wink: [/url] Quote
ewelinabuck Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 kocyk tez mamy adresowek mamy z piec jak sie gubi to nowa dajemy o wiecie co chyba bedzie sie musial zadowolic workiem acany i kilogramem wolowiny :lol: Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 A ja dziś nadal kombinowałam nad karmami , bo na www.telepurina.pl znalazłam purinę pro plan w jeszcze niższej cenie niz w Krakwecie i też dowóz gratis 8) , no i nadal nie umię sie zdecydować czy kupić Lamb&Rice czy zwykłą z kurczakiem :-? Nowe szeleczki planujemy na wiosnę 8) teraz Ozzy musi ponosić jeszcze stare :-? Quote
Maga100 Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): no i nadal nie umię sie zdecydować czy kupić Lamb&Rice czy zwykłą z kurczakiem :-? jeżeli Ozzi ma jakiekolwiek skłonności do alergii, to polecam lamb&rice. Leon, jak był młodszy, to drapał się po każdym suchym, tylko po karmach lamb&rice był spokój. Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no i nadal nie umię sie zdecydować czy kupić Lamb&Rice czy zwykłą z kurczakiem :-? jeżeli Ozzi ma jakiekolwiek skłonności do alergii, to polecam lamb&rice. Leon, jak był młodszy, to drapał się po każdym suchym, tylko po karmach lamb&rice był spokój.tak właściwie nie ma alergii , ale powiedziano nam ,że po tym nieszczęsnym gronkowcu może mieć skłonności , wiec nie wiem czy nie dmuchać na zimne :-? 8) No i właściwie nie wiem czy z tego paskudnego brudnego śniegu ma 3 pryszcze na mordzi , bp przecież musi przeryć każda zaspę :evil: Quote
Patka Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Oj delkatny krolewicz ;) Lilith za to ma wrażliwe łapki aż do przesaduy jak nie urok to .. ;) :evilbat: lepiej lamb&rice Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 Patka napisał(a):Oj delkatny krolewicz ;) Lilith za to ma wrażliwe łapki aż do przesaduy jak nie urok to .. ;) :evilbat: lepiej lamb&riceno i nadal kombinuję jak koń pod góre :evil: , bo mam problem jaka właściwie jest Purina Pro Plan :-? , Ozzyemu próbka smakowała , ale czy jakość jak należy :roll: Wcześniej jeszcze myślałam o Nutra Gold lub Nuggets ale maup nie ruszył próbki :-? Quote
agabass Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Powiekszyłam jeszcze jedną fotke o kurcze Ala zabiera ze sobą na spacery przenośne radio z anteną hahahahahahah :lol: Quote
Vogue Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Witam, wreszcie odwazylam sie napisac :D Moj psiak tez ma taki sam problem. Zaczelo sie od gronkowca, potem grzybek,potem nuzyca. Uczulony prawie na wszystko :evilbat: Niestety na zadna sucha karme nie chce nawet rzucic okiem i karmie go sama.Moj wet twierdzi,ze to tak juz bedzie. taka jego uroda :D Quote
Alicja Posted December 3, 2005 Author Posted December 3, 2005 wstawię kilka jesiennych , komórkowych , kubusiowych , powiekszonych :wink: 8) złote drzewko huba brzoza mech niebo Quote
Recommended Posts