Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selket']Może to być i o MNIE. Jak tam sobie wolicie:diabloti:
Ale ja kcem wiedzieć kto jest MNIE:placz::placz::placz: Wpadnę w depresję jak się nie dowiem:placz::placz::placz: o już dostałam drgawek i podskakuję:placz::placz::placz:[/quote]

a moze ci sie siq chce?? i od tego te drgawki??:diabloti:

[quote name='Vectra']jakoś MNIE się ostatnio nie chce :evil_lol:
znaczy jeden wątek czytam :diabloti:[/quote]

a co czytasz?:razz:

Posted

:cool1:[quote name='agbar']a co ty pani z wieloma x nie czytujesz???:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: czyżby o szczeniaczku samym w domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']bo to jest najbardziej popularny dogomaniak :evil_lol:
bryluje wiedzą :multi:
:evilbat:[/quote]

[COLOR=RoyalBlue][B]Szczególnie w temacie, o którym wyżej wspomniałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR] [COLOR=RoyalBlue][B]Uwielbiam tam zaglądać i czyyyyytać :multi:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']bo to jest najbardziej popularny dogomaniak :evil_lol:
bryluje wiedzą :multi:
:evilbat:[/quote]

i poprawia humor:multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:roflt: czyżby o szczeniaczku samym w domu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

buhahhaha:diabloti:i o kupnie psa z rodowodem:evil_lol:w dziale HODOWLA..polecam:razz:

Posted

[quote name='agbar']buhahhaha:diabloti:i o kupnie psa z rodowodem:evil_lol:w dziale HODOWLA..polecam:razz:[/quote]
myslisz że tak przy piwie i kanapkach bezpiecznie tam zaglądać :razz:

Posted

[quote name='agbar']buhahhaha:diabloti:i o kupnie psa z rodowodem:evil_lol:w dziale HODOWLA..polecam:razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to zaraz lece :evil_lol:dawnom tam nie była[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Vectra']myslisz że tak przy piwie i kanapkach bezpiecznie tam zaglądać :razz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]już zjadłam i wypiłam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']myslisz że tak przy piwie i kanapkach bezpiecznie tam zaglądać :razz:[/quote]

:hmmmm:...male lyczki i nie za duze kesy powinny byc ok:evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to zaraz lece :evil_lol:dawnom tam nie była[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

lec..ino wiesz..na kominy uwazaj:razz::lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]O czym Wy tutaj gadacie tak namiętnie?[/B][/I]
[I][B]Agbar Ty żyjesz :multi:[/B][/I][/quote]

zyje:grins: niemcy mnie nie dobili jeszcze:diabloti:a ja sie ciebie milion postow temu pytalam kto i za co ci te punkty przyfrendzlowal??:razz:

Posted

[quote name='agbar']zyje:grins: niemcy mnie nie dobili jeszcze:diabloti:a ja sie ciebie milion postow temu pytalam kto i za co ci te punkty przyfrendzlowal??:razz:[/quote]
[I][B]a gdzie sie pytałaś ? :evil_lol:
Chefren za rasizm :diabloti:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a gdzie sie pytałaś ? :evil_lol:
Chefren za rasizm :diabloti:[/B][/I][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]o qtwa się splułam :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[I][B]A dokładnie za to :diabloti: tzn tak wywnioskowałam bo nie otrzymałam żadnych wyjaśnień :diabloti:[/B][/I]

"
[I][B][I]xxxxxxx52 mieszka w Niemczech a tam mają inne poglądy itd...[/I][/B]
[B][I]Nie nawidzę Niemców i moja nienawiść rośnie za każdym razem gdy ktoś mi coś pisze na temat Nemców...[/I][/B]
[B][I]Oni nie dadzą psa ze schronu osobie,która pracxuje...tj szczeniaka...haha...Lepiej żeby pies siedział w schronie całe życie niż żeby miał kochająca rodzinę mimo że ta rodzina dziennie zostawia go na powiedzmy od 5-8 godzin...:shake:[/I][/B]
[B][I]masakra:shake: "
[/I][/B][/I]

Posted

[COLOR=RoyalBlue][B]Ha ha ha ale tam fajnie:megagrin: Sama już nie wiem co lepsze:roll: Czy temacik o psie z rodowodem, czy o wyborze rasy... - uwieeeelbiam te Panią :help1:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]Ha ha ha ale tam fajnie:megagrin: Sama już nie wiem co lepsze:roll: Czy temacik o psie z rodowodem, czy o wyborze rasy... - uwieeeelbiam te Panią :help1:[/B][/COLOR][/quote]

poczytaj WIĘCEJ , humor się poprawia wraz z narastającą ilością przeczytanych postów :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak dobrze wstać skoro świt [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-545.gif[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-551.gif[/IMG]widzę , że tematy nam się zmieniają jak w kalejdoskopie .... tylko nie naga.dajcie za dużo [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Wyjątek'][COLOR=RoyalBlue][B]No nie! Gdzie nie wejdę to albo czytam wypowiedzi Pani xxxx albo o tej Pani... [/B][/COLOR]:roll::mdleje:
:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]kurde tez weszłam se obaczyc o kim mowa

mmmmmmmmmmmmm [/B][B]niezła
zupełnie niezła:razz::razz::razz:
[/B][/COLOR]
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jak dobrze wstać skoro świt [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-545.gif[/IMG]

[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-551.gif[/IMG]widzę , że tematy nam się zmieniają jak w kalejdoskopie .... tylko nie naga.dajcie za dużo [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-544.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]All ja też wstaje rano
skoro świt
ale taka zboczona to to ja nie jestem:razz:
żeby od razu do kompa i na dogo (tutaj wstaw se emote co pokazuje kuku na muniu)

baw się dobrze w pracy

i nie wystrzelaj wszystkich dziecków
niektóre sa naprawdę fajne:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]a gdzie sie pytałaś ? :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]Chefren za rasizm :diabloti:[/B][/I][/quote]

buhahahhahahahhahaha...sie splulam kawa:evil_lol::evil_lol:ales mi humor z rana zapewnila buhahahhaha Rinusiowa ty rasistko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a ja nie lubiam Turasow,nie cierpie ich,nie nawidze itp....czy mi nie wolno????????