clockwork Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZE NIEWDZIĘCZNA TY :diabloti: teraz ja mówie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dowidzenia :scared::Rose: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZE NIEWDZIĘCZNA TY :diabloti: teraz ja mówie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dowidzenia :scared::Rose: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: ....................................;)..... :calus:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]o masz .....a twój TZ to wie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wie:haha:, nie raz na własnej skórze od czół :grins::megagrin::haha::megagrin::diabloti:humorki Quote
furciaczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Ciesze sie ze masz lepszy humorek:loveu: Uporam sie ze zdieciami i ide spac...oko mnie cos boli:roll: Quote
agbar Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Czy moge sie zapisac do twego TWA?:modla::diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]"Czy mnie jeszcze pamiętasz.................." że tak se zaśpiewam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Wie:haha:, nie raz na własnej skórze od czół :grins::megagrin::haha::megagrin::diabloti:humorki[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ffcale mnie facetów nie żal :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...widziały gały co brały :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='furciaczek']Ciesze sie ze masz lepszy humorek:loveu: Uporam sie ze zdieciami i ide spac...oko mnie cos boli:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]aaaa mam ....bom się dziś mało nie uhahała ....ale zachowałam ŚMIERTELNĄ :roflt: powagę dziś oczko do lekarza zabierasz :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Czy moge sie zapisac do twego TWA?:modla::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: .......mogesz :loveu:....... tylko nie wiem czy wiesz nie wiesz czym ryzykujesz ... wszyscy będą ciem nienawidzieć i mogesz się stanąć obiektem pośmiewnym :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]"Czy mnie jeszcze pamiętasz.................." że tak se zaśpiewam:roll:[/B][/COLOR][/FONT] :loveu::loveu::loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pamintom :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Toja siem zapisujem:multi: a podaj mi jeszcze dokladne adresy gdzie sie stac moge posmiewna...zebym wiedziala gdzie sie wystawic:diabloti: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Czy moge sie zapisac do twego TWA?:modla::diabloti:[/quote] [B][I]haha tam tylko VIPy mają wstęp :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]ale wystarczy , że napiszesz kilka złych zdań na Arkę i możesz się dołączyć :evil_lol: takie mały chrzest :diabloti:[/I][/B] Quote
AlKil Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Toja siem zapisujem:multi: a podaj mi jeszcze dokladne adresy gdzie sie stac moge posmiewna...zebym wiedziala gdzie sie wystawic:diabloti:[/quote] [quote name='Rinuś'][B][I]haha tam tylko VIPy mają wstęp :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]ale wystarczy , że napiszesz kilka złych zdań na Arkę i możesz się dołączyć :evil_lol: takie mały chrzest :diabloti:[/I][/B][/quote] Jam już ochrzczona....:B-fly:chociaż zadałam tylko pytanie....:evil_lol: A Vipem Dilerka już jest....:loveu: Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='AlKil']Jam już ochrzczona....:B-fly:chociaż zadałam tylko pytanie....:evil_lol: A Vipem Dilerka już jest....:loveu:[/quote] [B][I]a nie nie :evil_lol: dilerów to my nie chcemy :evil_lol: bo wyjdzie, że jeszcze psy feta karmimy :diabloti:[/I][/B] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='agbar']Toja siem zapisujem:multi: a podaj mi jeszcze dokladne adresy gdzie sie stac moge posmiewna...zebym wiedziala gdzie sie wystawic:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bendem cie powiadamiać :loveu:...i zostaniemy potem nagdrodzone :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]haha tam tylko VIPy mają wstęp :diabloti::diabloti:[/I][/B] [B][I]ale wystarczy , że napiszesz kilka złych zdań na Arkę i możesz się dołączyć :evil_lol: takie mały chrzest :diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jak to zuych ...tak nie wolno :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/RIGHT] [quote name='AlKil']Jam już ochrzczona....:B-fly:chociaż zadałam tylko pytanie....:evil_lol: A Vipem Dilerka już jest....:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaa dokładnie ty przeszłaś chrzest bojowy :evil_lol::evil_lol:....a swoją drogą jak można za kogoś decydować gdzie komu po drodze :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rinuś'][B][I]a nie nie :evil_lol: dilerów to my nie chcemy :evil_lol: bo wyjdzie, że jeszcze psy feta karmimy :diabloti:[/I][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a potem sprzedajemy przyćpane :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka............. fotki poogladalam sorry nie czytalam może potem nadrobię[/B][/COLOR] [U][url]http://images25.fotosik.pl/254/ff3653e2aa38f763.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]a to co??? taka mala kupkę Ozzi robi???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR] :diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]hejka............. fotki poogladalam sorry nie czytalam może potem nadrobię[/B][/COLOR] [U][URL]http://images25.fotosik.pl/254/ff3653e2aa38f763.jpg[/URL][/U] [COLOR=DarkRed][B]a to co??? taka mala kupkę Ozzi robi???:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/COLOR] :diabloti:[/quote] :mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad::mad:to grzybek[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja nie wiem, co wy od tej Arki chcecie :roll::diabloti: Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Fenris']Ja nie wiem, co wy od tej Arki chcecie :roll::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :hmmmm:My nic :roll::eviltong:...ino się zastanawiamy co Ona chce od nas :roll:to zainteresowanie naszymi skromnymi osóbkami okropicznie peszy :diabloti::evil_lol: ...bo czujemy się nieswojo i zakłopotane :diabloti::evil_lol:....teraz to się nie dziwię , że te prawdziwą :roll: śp. biblijny :grins: Noe :diabloti:porzucił na górze Ararat :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]jak to zuych ...tak nie wolno :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT] [RIGHT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/RIGHT] [B][I]haha sama widzę, że nie wierzysz w to co napisałaś :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]taaa dokładnie ty przeszłaś chrzest bojowy :evil_lol::evil_lol:....a swoją drogą jak można za kogoś decydować gdzie komu po drodze :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [B][I]Bo niektórzy mają chyba mapę w głowie i wiedzą jak komu zaplanować trasę :diabloti:[/I][/B] [FONT=Arial][COLOR=red][B]a potem sprzedajemy przyćpane :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]przyćpane są najlepsze :evil_lol:[/I][/B] Quote
Hanna R. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='AlKil']Jam już ochrzczona....:B-fly:chociaż zadałam tylko pytanie....:evil_lol: [/quote] :placz::placz::placz: A ja zostałam TAM zlekceważona ... :-( Też zadałam pytania - nawet dwa ... Alu - dlaczego C. jeszcze w szpitalu ? Już powinien być w domu przecież ? Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='HankaRupczewska']:placz::placz::placz: A ja zostałam TAM zlekceważona ... :-( Też zadałam pytania - nawet dwa ... [quote] [B][I]pewnie nie ten poziom intelektualny :evil_lol:[/I][/B] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='HankaRupczewska']:placz::placz::placz: A ja zostałam TAM zlekceważona ... :-( Też zadałam pytania - nawet dwa ... [FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak .....bo ty diagnozy nie stawiasz zza krat :diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Alu - dlaczego C. jeszcze w szpitalu ? Już powinien być w domu przecież ?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]o 10 kazali mu sie ubrać posadzili na krzesełko i czekał :angryy:na L4 i recepty ...no to se noga spuchła jak balonik ....4 godziny spuszczona w dół , bez okładu .... zrobili punkcję i kazali chłopaka zostawić :angryy:podobno :roll:wypiszą go jutro [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]o 10 kazali mu sie ubrać posadzili na krzesełko i czekał :angryy:na L4 i recepty ...no to se noga spuchła jak balonik ....4 godziny spuszczona w dół , bez okładu .... zrobili punkcję i kazali chłopaka zostawić :angryy:podobno :roll:wypiszą go jutro [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][I]Polskie szpitale :angryy:[/I][/B] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Polskie szpitale :angryy:[/I][/B][/quote] [quote name='Bullila.nl'][B]Holenderskie nie lepsze:roll:[/B][/quote] [quote name='anetta']:shake::shake::shake: :([/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] czyli mam się cieszkać że gdzie indziej jest tak samo ;) TZ podobno :roll:jutro wychodzi .... Siostrzeniec C. leży aktualnie w Szwecji w szpitalu .....i tylko dzięki temu żyje , jakby z takimi obrażeniami ciała trafił do szpitala w Polsce ....mielibyśmy jednego człona rodziny mniej :shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]taaa dokładnie ty przeszłaś chrzest bojowy :evil_lol::evil_lol:....a swoją drogą jak można za kogoś decydować gdzie komu po drodze :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] widocznie ma GPS-a lepszego od mojego... [quote name='Fenris']Ja nie wiem, co wy od tej Arki chcecie :roll::diabloti:[/quote] i lepiej się nie dowiaduj, Tobie z Gdyni też nie po drodze....:shake: [quote name='HankaRupczewska']:placz::placz::placz: A ja zostałam TAM zlekceważona ... :-( Też zadałam pytania - nawet dwa ... [/quote] Bo Tobie bliżej do Jastrzębia:multi: Helloł Alu!!! Oby Tz już jutro był z Tobą!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts