Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No właśnie, jak to tak, piła i nie polała ajjj nawet się nie stuknęlim, a ja wczora też piweczko :evil_lol:

Mi mamusia kupiła :loveu: pamiętała o synku ... wracającym z kursu prawka :roflt:

Posted

[quote name='Selket']Nie polałam.................. :oops:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]mój TZ przyniósł wieczorkiem i nalał ...pewnie wiedział że oblewanko jest :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj witaj :multi::loveu:
aaaa u Nas wnusiu ...po staremu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[/quote]

[COLOR=Navy][B]no to się cieszem ;);)
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no to się cieszem ;);)
[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jo tysz ;):evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']nie wiem o co kaman ale jestem z wami:grins::diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:...ja na chwilę obecną tysz nie wiem [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]ale cieszkam że się podłączasz ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:...ja na chwilę obecną tysz nie wiem [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-418.gif[/IMG]ale cieszkam że się podłączasz ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

uffff....nie jestes saaaamaaaaaa...nie jestes saaaaammmmmaaaaaa:diabloti:

Posted

Patrzaj, a ja po piwko to sama muszę się fatygować i za własną kasę kupować...

CZy ktoś coś wie więcej niż tu napisali??? :angryy: :roll:

[URL]http://gazetaolsztynska.wm.pl/Kobieta-pogryziona-przez-psy-przeszla-operacje,46841[/URL]

Posted

[quote name='Selket']No przecia ja mu mówiłam :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:splat: no taaaa a ja taka niedomyślna [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-423.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Fenris']No właśnie, jak to tak, piła i nie polała ajjj nawet się nie stuknęlim, a ja wczora też piweczko :evil_lol:

Mi mamusia kupiła :loveu: pamiętała o synku ... wracającym z kursu prawka :roflt:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeeee no fajna mamusia :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']uffff....nie jestes saaaamaaaaaa...nie jestes saaaaammmmmaaaaaa:diabloti:[/quote]

:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi:.....nooo bo jużem siem zlinkła że mnie wsio opuścili :evil_lol::evil_lol:

:mad:Ozzulec mi dziś zwiał , znaczy teraz go wytarmosiłam z lasku ...bawił się z beaglami i spierdzielił........na bibkę .....nieopodal młodzież na polance robiła piwopicie i grilla ....a ten do nich :diabloti:...qwa pijus jeden jak dojszłam to se piwo z jednym chlapał i nie chciał do domu ...bo mu kiełbase obiecali :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi:.....nooo bo jużem siem zlinkła że mnie wsio opuścili :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:mad:Ozzulec mi dziś zwiał , znaczy teraz go wytarmosiłam z lasku ...bawił się z beaglami i spierdzielił........na bibkę .....nieopodal młodzież na polance robiła piwopicie i grilla ....a ten do nich :diabloti:...qwa pijus jeden jak dojszłam to se piwo z jednym chlapał i nie chciał do domu ...bo mu kiełbase obiecali :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

patrzcie ludzie..za kielbase sie chcial sprzedac:shake:sodomia i gomoria normalnie:roll:

a ciebie piwkiem nie poczestowali:razz::diabloti:ani nawet KIELBASA:crazyeye::diabloti:co za banda...:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']patrzcie ludzie..za kielbase sie chcial sprzedac:shake:sodomia i gomoria normalnie:roll:

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nooooooooooooooo[/B][/COLOR][/FONT]

a ciebie piwkiem nie poczestowali:razz::diabloti:ani nawet KIELBASA:crazyeye::diabloti:co za banda...:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]praffda ...banda straszna :diabloti:

jeszcze powiedzieli że mam go zostawić a oni go do domu odprowadzą :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]

:mad:Ozzulec mi dziś zwiał , znaczy teraz go wytarmosiłam z lasku ...bawił się z beaglami i spierdzielił........na bibkę .....nieopodal młodzież na polance robiła piwopicie i grilla ....a ten do nich :diabloti:...qwa pijus jeden jak dojszłam to se piwo z jednym chlapał i nie chciał do domu ...bo mu kiełbase obiecali :diabloti:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:grin: buahahahaha no coo.. chłopak se kolegow szukał:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: buahahahaha no coo.. chłopak se kolegow szukał:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:i so ...i znalazł ....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mój TZ przyniósł wieczorkiem i nalał ...pewnie wiedział że oblewanko jest :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[COLOR=royalblue][I]Krzest bierzesz?:diabloti::evil_lol:[/I][/COLOR]
[quote name='Alicja'][B][FONT=Arial][COLOR=red]:mad:Ozzulec mi dziś zwiał , znaczy teraz go wytarmosiłam z lasku ...bawił się z beaglami i spierdzielił........na bibkę .....nieopodal młodzież na polance robiła piwopicie i grilla ....a ten do nich :diabloti:...qwa pijus jeden jak dojszłam to se piwo z jednym chlapał i nie chciał do domu ...bo mu kiełbase obiecali :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
[COLOR=royalblue][I]ah te puste obietnice przedwyborcze:shake: obiecują kiebłasę na łopacie i co :no-no-no:[/I][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gaduły :mdleje: przez was zapomniałam juz o czym tu czytałam :roll::roll:

z Ozziego dezertera polałam sie ze śmiechu :evil_lol: pijus jeden... potem na czworaka do domu idzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']

[URL]http://gazetaolsztynska.wm.pl/Kobieta-pogryziona-przez-psy-przeszla-operacje,46841[/URL][/quote]

Na ten temat nie wiem ale mogę podrzucić inny temat ukazujący zupełny brak mózgu u właściciela + pewnie stado kompleksów. Bardzo to smutne.

[url]http://www.super-nowa.pl/art.php?i=8929[/url]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:i so ...i znalazł ....[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
no to chyba dobrze ze ma kolegow:razz::diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
z Ozziego dezertera polałam sie ze śmiechu :evil_lol: pijus jeden... potem na czworaka do domu idzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
buahahahhahahahah

Posted

[quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]Krzest bierzesz?:diabloti::evil_lol:[/I][/COLOR]

[COLOR=royalblue][I]ah te puste obietnice przedwyborcze:shake: obiecują kiebłasę na łopacie i co :no-no-no:[/I][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dawno dawno temu mnie ochrzcili i tak już ostało :roll:
obiecali mu kiełbache ....ale nie wiem jaką :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gaduły :mdleje: przez was zapomniałam juz o czym tu czytałam :roll:

[COLOR=Red]a czytałaś :p[/COLOR]

z Ozziego dezertera polałam sie ze śmiechu :evil_lol: pijus jeden... potem na czworaka do domu idzie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]cholera....a ja sie zastanawiałam co on tak na czworaka zapyla i na dodatek tak pomalu po schodach :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Patrzaj, a ja po piwko to sama muszę się fatygować i za własną kasę kupować...

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ja czasem tysz :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[URL]http://gazetaolsztynska.wm.pl/Kobieta-pogryziona-przez-psy-przeszla-operacje,46841[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]czytałam ....:angryy:i więcej nie wiem nic poza tym że na ASTa nie potrzeba zezwolenia ...a jak każą wyrabiać zezwolenia to oczywiście ciołki typu Ozzy bedą tym objęte bo mają rodowód...a reszta nie :shake: i tu trzeba sobie otwarcie powiedzieć że przypadki pogryzień przez bullowate są ale niestety u tych bez papierowych ...u psiakow o zwichrowanej często psyche ....nie mowie że zawsze bo już czuje żemoge dostać pałką ...ale często[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Selket']Goopie dogo..Kolejnego posta mi zeżrało :placz:

Oddało, ale nie tam gdzie trza :roll:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
powędrował na wyżyny :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Durne dogo :cry: Durne :mad: [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]durne ;)[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Trzebabyło pieska im zostawić ;)
Jak mi jeszcze raz dogo posty przestawi to siem znerwię :cry:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
ale moderator Ci powie że wzystko jest oki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pandisia']Na ten temat nie wiem ale mogę podrzucić inny temat ukazujący zupełny brak mózgu u właściciela + pewnie stado kompleksów. Bardzo to smutne.

[URL]http://www.super-nowa.pl/art.php?i=8929[/URL][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]ano tak jest jak bezmózgie mają zwierzaki a do tego jak sietrafi ASTuś to już tragedia :shake:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']no to chyba dobrze ze ma kolegow:razz::diabloti:

buahahahhahahahah[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]noooo :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Alę chyba Ozzy już zagryzł :cry: niema jej i nie ma :cry:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tammmmmmmmmmmm JESTEM :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]