Alka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 wow, same prezenty dostają ! Śliczne! Zdolne dziewczyny! :klacz: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='bernulka'][img]http://img352.imageshack.us/img352/7145/b90vm7qi.jpg[/img] :iloveyou: paździoszki[/quote][color=red]bernulko dziękujemy [/color] :calus: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:angel: :angel: Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)[/quote]to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:[/quote] AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:[/quote]w sejfie 8) :wink:[/quote] jak rozumiem za obrazem 8) i nikt o tym nie wie :lol: Pilkarz I klasa! On ma dwie pilki na raz? czerwona i niebieska? :o :lol:[/quote]piłki były 3 :oops: została tylko ta z niebieskimi łatkami :roll: :lol: :lol: :lol: A sejf oczywiście , że w tajemnicy ukryty za obrazem 8) Quote
Guest bernulka Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 nie ma za cio ;) nie ma za cio :buzi: paździoszki Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='bernulka']nie ma za cio ;) nie ma za cio :buzi: paździoszki[/quote]jak to nie ma 8) prezencik jest śliczny :buzi: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:angel: :angel: Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)[/quote]to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:[/quote] AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:[/quote]w sejfie 8) :wink:[/quote] jak rozumiem za obrazem 8) i nikt o tym nie wie :lol: [/quote] nawet Ozulec :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='anetta']:angel: :angel: Strasznie mi sie podoba jego lancuszek/obrozka cholera wie jak to nazwac :lol: :lol: 8)[/quote]to jest :wink: ROLEX :lol: :lol: :lol:[/quote] AHA! 8) A gdzie zlote lancuchy z krzyzami? :P i sygnety na....pazurkach? :lol: :lol: :lol:[/quote]w sejfie 8) :wink:[/quote] jak rozumiem za obrazem 8) i nikt o tym nie wie :lol: [/quote] nawet Ozulec :lol:[/quote]no jasne że nie :wink: :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='anetta']:o a to wyrodna pancia![/quote]no wiesz jak możesz , Ozzy to by wszystkim zaraz wyszczekał 8) :lol: Quote
anetta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x no i czkawke mam.... Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='anetta']:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :x no i czkawke mam....[/quote] :wink: musisz to zapić :drinking: Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 ile zdjęć :o to nas zarzuciłaś :lol: aż się boję mysleć, co będzie, jak nabedziesz aparat :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='Maga100']ile zdjęć :o to nas zarzuciłaś :lol: aż się boję mysleć, co będzie, jak nabedziesz aparat :lol:[/quote]nie bój żaby 8) nie będzie tak źle :wink: a w folderze jeszcze są ale dziś mam lenia :-? Quote
mmbbaj Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [img]http://img453.imageshack.us/img453/8685/b203ro.jpg[/img][/quote] :lol: [b]Widzicie jaki jestem grzeczny amstaffek?[/b] :loveu: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/17.gif[/img] [b]Alusiu[/b], czemu widzę na wielu zdjęciach, że puszczasz Ozzulca ze smyczką? Czyżby nie zawsze przychodził jak go wołasz? :wink: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'] [img]http://img453.imageshack.us/img453/8685/b203ro.jpg[/img][/quote] :lol: [b]Widzicie jaki jestem grzeczny amstaffek?[/b] :loveu: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/17.gif[/img] [b]Alusiu[/b], czemu widzę na wielu zdjęciach, że puszczasz Ozzulca ze smyczką? Czyżby nie zawsze przychodził jak go wołasz? :wink:[/quote]no niestety zgadłaś :evil: , miewa odchyły od normy .Jedynie na bezludziu jest ok i jak jest na spacerku z innym psem .A często nie słucha i biegnie witać przechodzacych przez łączkę ludzi :evilbat: Quote
Delta Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ale piłkaż :angel: Musiscie nakręcić film, coś w stylu "Buddy pies na gole" tylko tytuł zmienic :D Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='Delta']Ale piłkaż :angel: Musiscie nakręcić film, coś w stylu "Buddy pies na gole" tylko tytuł zmienic :D[/quote]oj może nam sie uda jak kupimy aparat :wink: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A często nie słucha i biegnie witać przechodzacych przez łączkę ludzi :evilbat:[/quote] I co przywitani przyjmuja pozycje żółwia ? :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'] A często nie słucha i biegnie witać przechodzacych przez łączkę ludzi :evilbat:[/quote] I co przywitani przyjmuja pozycje żółwia ? :lol:[/quote]no nie , bo ja już profilaktycznie drę dziób , że on się tylko biegnie witać , jak mnie juz morda nie słucha i zwieje :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']no nie , bo ja już profilaktycznie drę dziób , że on się tylko biegnie witać , jak mnie juz morda nie słucha i zwieje :evilbat: :lol: :lol: :lol:[/quote] ale czy ci wierzą czy wrzeszczą ze strachu? :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']no nie , bo ja już profilaktycznie drę dziób , że on się tylko biegnie witać , jak mnie juz morda nie słucha i zwieje :evilbat: :lol: :lol: :lol:[/quote] ale czy ci wierzą czy wrzeszczą ze strachu? :lol:[/quote] 8) jestem bardzo przekonywująca :wink: Quote
Patka Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Pewnie bardziej zaczynaja sie bać "krzyczącej" Ali :wink: Ozzulec młody jest AST to suoper ciekawskie stworzenia potem juz mu sie nie będzie chciało ;) Quote
agabass Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 Ale postrach polnych ludzi hahahahaha i pewnie jeszcze nie słyszą że Ala woła on sie wita wita yylko bandyta bandyta hahaha paraliż gwarantowany Quote
KaRa_ Posted November 21, 2005 Posted November 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'] [img]http://img453.imageshack.us/img453/8685/b203ro.jpg[/img][/quote] :lol: [b]Widzicie jaki jestem grzeczny amstaffek?[/b] :loveu: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/17.gif[/img] [b]Alusiu[/b], czemu widzę na wielu zdjęciach, że puszczasz Ozzulca ze smyczką? Czyżby nie zawsze przychodził jak go wołasz? :wink:[/quote]no niestety zgadłaś :evil: , miewa odchyły od normy .Jedynie na bezludziu jest ok i jak jest na spacerku z innym psem .A często nie słucha i biegnie witać przechodzacych przez łączkę ludzi :evilbat:[/quote] Skąd to ja znam te spuszczanie ze smycza :wink: Quote
Recommended Posts