apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie nie mogę jak go widzę w tej pozycji:evil_lol: [url]http://images25.fotosik.pl/210/b3d582ac6f8b39c7.jpg[/url] Witaj Auniu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Normalnie nie mogę jak go widzę w tej pozycji:evil_lol: [URL]http://images25.fotosik.pl/210/b3d582ac6f8b39c7.jpg[/URL] Witaj Auniu:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :loveu::loveu: no so ....chłopak odpoczywa ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='gops']ooo fotki :loveu::loveu: piekne jak zawsze ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ha ha ...dzięki ;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][SIZE=6][COLOR=Red][B]:cool1: FOTY NA WSTECZU :p[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Selket']Cześć :multi: Przyszłam na chwilkę :razz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a jaka ta chwilka :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]witanko :loveu::loveu: no so ....chłopak odpoczywa ;)[/B][/COLOR][/FONT] [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jojkóff se nie pogniecie?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A jojkóff se nie pogniecie?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] musi będzie ze nie :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Cześć Alu. Jestem :multi:. Byli wczoraj i przyjechali z cudnym małym, czarnym, kochanym chłopaczkiem-lizaczkiem, jestem zakochana i ja i Pandulec też :evil_lol: Wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Chłopak jadł od razu i bawił się i wszystkim rozdawał całuski i tylko dupka mu chodziła tak ogonek latał tam i nazad :loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Pandisia']Cześć Alu. Jestem :multi:. Byli wczoraj i przyjechali z cudnym małym, czarnym, kochanym chłopaczkiem-lizaczkiem, jestem zakochana i ja i Pandulec też :evil_lol: Wszyscy jesteśmy szczęśliwi. Chłopak jadł od razu i bawił się i wszystkim rozdawał całuski i tylko dupka mu chodziła tak ogonek latał tam i nazad :loveu:[/quote] ;)[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no mam nadzieję , ze jest fotka :multi::multi::multi:...jakby co to dawa ją do nas tutaj :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pandisia Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'];)[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no mam nadzieję , ze jest fotka :multi::multi::multi:...jakby co to dawa ją do nas tutaj :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Nie mam na razie ale jak pójdę dzisiaj lub jutro to zrobię i wrzucę to małe cudeńko:multi: Quote
Matusz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [COLOR=Navy][B]hej mła b. :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Pandisia']Nie mam na razie ale jak pójdę dzisiaj lub jutro to zrobię i wrzucę to małe cudeńko:multi:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] koniecznie :loveu: pamiętaj że nasza galeria to ,,Teraz Ozzy i NIE TYLKO ;)''[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej mła b. :multi::loveu::multi:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]elo wnuś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Byłam TU , melduje się i mówię dzień dobry ..... Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Vectra']Byłam TU , melduje się i mówię dzień dobry .....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] żartowałaś :p.... no dopsz ....masz zaliczoną wizytę ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se zagladłam pooglądać jełopka :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='Vectra']i jeszcze tu wrócę :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no so ty :razz::razz:....serio serio ;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]se zagladłam pooglądać jełopka :roll::roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B].......widziałaś :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]Zajrzyjcie na Bazarek dla Ivanki :loveu: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B][url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111090[/url][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzień dobry :) Witam się i lecę pooglądać bazarek :loveu: Quote
apple Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ogladłam bazarek, zalicytowałam i przybyłam się pochwalić:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :) Witam się i lecę pooglądać bazarek :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] Doberek Justynko :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ogladłam bazarek, zalicytowałam i przybyłam się pochwalić:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]widziałam :multi:....szczególnie urokliwy jest motylek :loveu:kaczusia też , w sam raz do pokoju malutkiej :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 czesc Aluu :multi:byłam na wsteczu:loveu: sliczne trawki widzialam i kwiatuszki i puszki i inne pampuszki :loveu: Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='evaxon']czesc Aluu :multi:byłam na wsteczu:loveu: sliczne trawki widzialam i kwiatuszki i puszki i inne pampuszki :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a jak oska buduje gniazdko .....widziałaś :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niieeee.... a powinnam była uwidzieć??? :roll::roll::cool1::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti::diabloti:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] ;)[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]i co [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B].......widziałaś :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]niieeee.... a powinnam była uwidzieć??? :roll::roll::cool1::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts