Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to my jedli obiad on nie :shake::shake: jadł w środe... starczy :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
Nie uważasz, że go przekarmiasz??? Nie wiesz, że psy jedzą we wtorki.. W środę to totalne burżujstwo:shake:

Posted

[quote name='Selket']Nie uważasz, że go przekarmiasz??? Nie wiesz, że psy jedzą we wtorki.. W środę to totalne burżujstwo:shake:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz::placz::placz: o ja zła i podła..... od dziś co druga środa .... 11 zł mnie karma kosztuje ... a on to źre :placz::placz: i goowno z tego jest :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to my jedli obiad on nie :shake::shake: jadł w środe... starczy :eviltong::eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:no co ty w środe dajesz :roll:...ja daje w piatki to postny dzień [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:placz::placz::placz: o ja zła i podła..... od dziś co druga środa .... 11 zł mnie karma kosztuje ... a on to źre :placz::placz: i goowno z tego jest :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jak to gooowno z tego jest??? To on taki podły jest, takie marnotractwo uprawia, taki wygodnicki i wybredny. że goowno robi potem jak zeżre??? Dawaj mu co trzecią środę!!!!!!! Niech uczy!!!!!:diabloti:

Posted

Ja szatan zaczynam się Was bać kobiety:)

Jedziemy sobie z Robertem tramwajem ostatnio i tylko całe droge on słuchał że szatanistą jest, a ja że emo;) co to sie porobiło w tym społeczeństwie...

Posted

[quote name='Gonitwa']Ja szatan zaczynam się Was bać kobiety:)

Jedziemy sobie z Robertem tramwajem ostatnio i tylko całe droge on słuchał że szatanistą jest, a ja że emo;) co to sie porobiło w tym społeczeństwie...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to czemu sie tak wyzywacie :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:placz::placz::placz: o ja zła i podła..... od dziś co druga środa .... 11 zł mnie karma kosztuje ... a on to źre :placz::placz: i goowno z tego jest :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:....o masz Ci los ....mój też żre i goowno z tego jest :diabloti:czasem 2[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Selket']Jak to gooowno z tego jest??? To on taki podły jest, takie marnotractwo uprawia, taki wygodnicki i wybredny. że goowno robi potem jak zeżre??? Dawaj mu co trzecią środę!!!!!!! Niech uczy!!!!!:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja wiem czemu niektórzy zbierają do woreczka albo na szyfelkę :splat: do odrotu wtórnego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Gonitwa']Ja szatan zaczynam się Was bać kobiety:)

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zartowałas prawda :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Jedziemy sobie z Robertem tramwajem ostatnio i tylko całe droge on słuchał że szatanistą jest, a ja że emo;) co to sie porobiło w tym społeczeństwie...[/quote]

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:jak miło :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']Wieczorowa pora witam was ja:grins:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]witaj :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a to czemu sie tak wyzywacie :roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nie kochana, to jakieś różowe lachony...:cool3:

Posted

[quote name='Gonitwa']Nie kochana, to jakieś różowe lachony...:cool3:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]EMO.... nie kłam [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/010.gif[/IMG]

buuuhahahhahah..... nie mógł Twój R powiedzieć że różowe fajnie płonie na stosie :razz::razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Gonitwa']Hyhy mówił, ale to to było tak pijane że ledwo siedziało;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa to wszystko tłumaczy.. grzeczne dziewczynki z dobrych domów :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może to Doda z koleżankami wracała z Jebia z koncertu :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Navy][B]hej Babi ;) przyszedłem powiedzieć dobry wieczór i dobranoc ;)[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]

i zmykam.... dzięki za kciuki;)
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']A to całkiem możliwe.. Podobna nawet jakaś taka...

Kurde nie widzę wsich postów, po czasie dopiero, albo wcale..[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo posty skaczą :roll::cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]hej Babi ;) przyszedłem powiedzieć dobry wieczór i dobranoc ;)[/B][/COLOR]
[COLOR=Navy][B]

i zmykam.... dzięki za kciuki;)
[/B][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie dziękuj ;)..........:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie dziękuj ;)..........:kciuki:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[B][COLOR=Navy]
ja na przekór zawsze dziękuję:diabloti::diabloti::cool1: nie wierzę w takie zabobony :evil_lol: jak ktoś życzy dobrze, to czemu mu nie dziękować? to niekulturalne :p

dobrej nocki :loveu:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Matusz'][B][COLOR=Navy]
ja na przekór zawsze dziękuję:diabloti::diabloti::cool1: nie wierzę w takie zabobony :evil_lol: jak ktoś życzy dobrze, to czemu mu nie dziękować? to niekulturalne :p

dobrej nocki :loveu:[/COLOR][/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobrej nocki Wnusiu :loveu:.....ty po Babci taki kulturalny :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Dzeiń dobry, dzień dobry ;)[/quote]

[quote name='Gonitwa']Cześć, cześć, cześć...[/quote]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]dobereczek WAM :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dzień dobry :loveu::loveu::multi:

spokojnej niedzieli życzę :) :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
z wzajemnością córeczko :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Pysia']Alu...Pojechali...Zostawili mnie...bez Ballady :placz: Ja chcę Ballade :placz:[/quote]
:glaszcze:

pakuj się i już na północ ....jak mogli zabrać Waszą córeczkę ;)[/B][/COLOR][/FONT]