Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alka']To na początek, dziewczyny zdrówko :drink1:
[img]http://img351.imageshack.us/img351/1912/dscf30878dt.jpg[/img][/quote]Ala czy mnie oczy nie mylą czy to wisienki :o :o :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img]

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

[b]Ala[/b] Ty ogłoś prohibicję na topicu Ozzulca bo i pies Ci się rozpije :cunao:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

[b]Ala[/b] Ty ogłoś prohibicję na topicu Ozzulca bo i pies Ci się rozpije :cunao:[/quote] :oops: Ozzy lubi piffello :wink: :lol:

Posted

[quote name='asher']Vectra, a czemu w końcu nie dotarłas na forty? I teklunia też chyba miała być...[/quote]

jej to coś mnie omineło :o :o :o buuuuu :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='Patka']XXXl ja również jestem zgorszona :lol: :wink:[/quote]

haha to dobrze moze to dziewczyny postawi na nogi ;) a nie ciagle sie opijaja :D

Posted

cholera to Wy tu piliscie zamiast mnie ratowac

ja zostalam wczoraj uwieziona osaczona i obezwlasnowolniona przez smoka i musialam sobie radzic SAMA bo WY PIJECIE !!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='sota36']Bo tu pili za Twoje zdrowie, zes sobie tak sprytnie ze smokiem poradzila!!!![/quote]

hahahahha tak jaaasne pili i nawet nie wiedzieli za co jak zwykle ;) :lol:

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='sota36']Bo tu pili za Twoje zdrowie, zes sobie tak sprytnie ze smokiem poradzila!!!![/quote]

hahahahha tak jaaasne pili i nawet nie wiedzieli za co jak zwykle ;) :lol:[/quote]
za dni tygodnia to juz 7 powodow azeby pic potem za miesiace to juz 12 :D

Posted

A my mamy za sobą pierwszą wystawę 8) .
Na 4 psióry Ozzy był .....4 :wink: , no ale ktoś musiał .Był to nasz debiut.
Ozzy sie nie stresował , bardziej pani .
Ringi były beznadziejne a Ozzy koniecznie chciał z ringu nr 2 dostać sie pod tasma na ring nr3 na którym były Yorki :lol: .Potem było już ok , ale pani sędzia mi sie nie podobała bo nie czytałam w jej myslach i nie wiedziałam gdzie i jak biegać :wink: .Ozzy był grzeczny wszystko pokazał , dał się złapać :oops: , ale jak już miał sie ustawić do oceny to już chciał wyjsć :-? .Więc tym sposobem chyba mamy słabe kontowanie kończyn i ocenę bardzo dobrą :wink: .
No ale od czegoś trzeba było zacząć :wink:
Ozzy w nagrodę dostał :pachnące żwacze , uszka , kość i ciasteczka z Acany .No i zaczynamy trenować przed następną wystawą , jeszcze nie wiemy gdzie ona będzie 8) .
A fotki wstawi ciocia Ala Tuffikowa . :P
No i spotkaliśmy Zadziornego , Nitencję , Złośnicę z Lukierkiem ,MSMIMI z Pyzuchą 8) i nie pamiętam jeszcze kogo :-?

Posted

[quote name='XXL']byl czwarty bo byl pijany a tak powarznie to gratulacije wystawy :) super :) usiskai go odemnie :)[/quote]dzięki :wink: , wyściskam 8)
Pijany nie był , bo ostatnio nie spożywał 8) tylko przed wystawą najadł się żwaczy :lol: i mu jechało z ryja :lol: :lol: :lol:
A tak wogóle to wydaje mi się że pani podobaja sie bardziej pieski z kopiowanym uchem :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
A tak wogóle to wydaje mi się że pani podobaja sie bardziej pieski z kopiowanym uchem :wink:[/quote] - a moze tej pani cos skopujemy?????? kto da jakis przyklad???

Posted

[quote name='asher']Vectra, a czemu w końcu nie dotarłas na forty? I teklunia też chyba miała być...[/quote]
a Teklunia wyladowala w lozku zamiast na fortach :evil: z goraczka i czerwonym nosem...
tak mi sie TZ odplacil za to ze go pielegnowalam w chorobie - przerzucil ja na mnie :evilbat: Faceci...