Alicja Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='Alka']To na początek, dziewczyny zdrówko :drink1: [img]http://img351.imageshack.us/img351/1912/dscf30878dt.jpg[/img][/quote]Ala czy mnie oczy nie mylą czy to wisienki :o :o :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img] Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] [b]Ala[/b] Ty ogłoś prohibicję na topicu Ozzulca bo i pies Ci się rozpije :cunao: Quote
Alicja Posted November 12, 2005 Author Posted November 12, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']O nie znowu się schleją i będzie na mnie , a ja jestem taki 90% abstynent :oops:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: [img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/cheeky/img/005.gif[/img][/quote]no Gosiu :o Bajanek cię chyba tak nie nauczył :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] [b]Ala[/b] Ty ogłoś prohibicję na topicu Ozzulca bo i pies Ci się rozpije :cunao:[/quote] :oops: Ozzy lubi piffello :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 zajrzałam ci ja tutaj, a tu oczywiście co? a tu oczywiście picie :-? :lol: Quote
Vectra Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 już mi się w głowie kręci od tych %%%%%%%%% :evilbat: Quote
asher Posted November 12, 2005 Posted November 12, 2005 Vectra, a czemu w końcu nie dotarłas na forty? I teklunia też chyba miała być... Quote
Vectra Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='asher']Vectra, a czemu w końcu nie dotarłas na forty? I teklunia też chyba miała być...[/quote] jej to coś mnie omineło :o :o :o buuuuu :cry: :cry: :cry: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Alka']To na początek, dziewczyny zdrówko :drink1: [img]http://img351.imageshack.us/img351/1912/dscf30878dt.jpg[/img][/quote] Alu czy jeszcze cos zostalo, bo chetnie bym sprobowala :lol: :lol: Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 jezu ale wy sie tu rozpijacie nie ladnie nie ladnie ! :D :lol: 8) Quote
Patka Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 XXXl ja również jestem zgorszona :lol: :wink: Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Patka']XXXl ja również jestem zgorszona :lol: :wink:[/quote] haha to dobrze moze to dziewczyny postawi na nogi ;) a nie ciagle sie opijaja :D Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 cholera to Wy tu piliscie zamiast mnie ratowac ja zostalam wczoraj uwieziona osaczona i obezwlasnowolniona przez smoka i musialam sobie radzic SAMA bo WY PIJECIE !!!!!!!!!!! Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 Bo tu pili za Twoje zdrowie, zes sobie tak sprytnie ze smokiem poradzila!!!! Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='sota36']Bo tu pili za Twoje zdrowie, zes sobie tak sprytnie ze smokiem poradzila!!!![/quote] hahahahha tak jaaasne pili i nawet nie wiedzieli za co jak zwykle ;) :lol: Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sota36']Bo tu pili za Twoje zdrowie, zes sobie tak sprytnie ze smokiem poradzila!!!![/quote] hahahahha tak jaaasne pili i nawet nie wiedzieli za co jak zwykle ;) :lol:[/quote] za dni tygodnia to juz 7 powodow azeby pic potem za miesiace to juz 12 :D Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 A my mamy za sobą pierwszą wystawę 8) . Na 4 psióry Ozzy był .....4 :wink: , no ale ktoś musiał .Był to nasz debiut. Ozzy sie nie stresował , bardziej pani . Ringi były beznadziejne a Ozzy koniecznie chciał z ringu nr 2 dostać sie pod tasma na ring nr3 na którym były Yorki :lol: .Potem było już ok , ale pani sędzia mi sie nie podobała bo nie czytałam w jej myslach i nie wiedziałam gdzie i jak biegać :wink: .Ozzy był grzeczny wszystko pokazał , dał się złapać :oops: , ale jak już miał sie ustawić do oceny to już chciał wyjsć :-? .Więc tym sposobem chyba mamy słabe kontowanie kończyn i ocenę bardzo dobrą :wink: . No ale od czegoś trzeba było zacząć :wink: Ozzy w nagrodę dostał :pachnące żwacze , uszka , kość i ciasteczka z Acany .No i zaczynamy trenować przed następną wystawą , jeszcze nie wiemy gdzie ona będzie 8) . A fotki wstawi ciocia Ala Tuffikowa . :P No i spotkaliśmy Zadziornego , Nitencję , Złośnicę z Lukierkiem ,MSMIMI z Pyzuchą 8) i nie pamiętam jeszcze kogo :-? Quote
XXL Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 byl czwarty bo byl pijany a tak powarznie to gratulacije wystawy :) super :) usiskai go odemnie :) Quote
Alicja Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 [quote name='XXL']byl czwarty bo byl pijany a tak powarznie to gratulacije wystawy :) super :) usiskai go odemnie :)[/quote]dzięki :wink: , wyściskam 8) Pijany nie był , bo ostatnio nie spożywał 8) tylko przed wystawą najadł się żwaczy :lol: i mu jechało z ryja :lol: :lol: :lol: A tak wogóle to wydaje mi się że pani podobaja sie bardziej pieski z kopiowanym uchem :wink: Quote
dbsst Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 no to za Ozzimistera co tremy nie ma :D :drinking: Quote
sota36 Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] A tak wogóle to wydaje mi się że pani podobaja sie bardziej pieski z kopiowanym uchem :wink:[/quote] - a moze tej pani cos skopujemy?????? kto da jakis przyklad??? Quote
Teklunia Posted November 13, 2005 Posted November 13, 2005 [quote name='asher']Vectra, a czemu w końcu nie dotarłas na forty? I teklunia też chyba miała być...[/quote] a Teklunia wyladowala w lozku zamiast na fortach :evil: z goraczka i czerwonym nosem... tak mi sie TZ odplacil za to ze go pielegnowalam w chorobie - przerzucil ja na mnie :evilbat: Faceci... Quote
Recommended Posts