Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][b]SAYMA[/b] 8) jak miło , że wpadłaś do Nas :calus:[/quote]

:buzi: wpadam to ja często tylko z pisaniem było gorzej :wink: :oops: poprzestawiałam sibie w ustawieniach pare rzeczy i nie mogłam sie zalogować ale jestem prawie na bieżąco :wink: :D[/quote] :o :o to masz dużo nadrabiania :wink:[/quote]

całe szczęście, że u Ozzulca nie mam zaległości z oglądaniem :roll: :evilbat:
a jak sie czuje mój kofffany RRek??[/quote]RRek odsypia śniadanko i poranny spacerek , który był bardzo zajmujący :evil: , bo jechał twarzą w trawie wywąch***ąc wszystkie zapachy pachnących suczek :evil: .
A tak mam nadzieję , że już wszystko jest OK 8)[/quote]

To się namęczył na tym spacerze tak wąchająć :lol:[/quote]no a jak myślisz 8)

,na 2 programie TVP jest super program :wink:[/quote]

O czym? :wink:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']BĘDĄC POD WPŁYWQEM aBSOLUTU CHCIAŁAM WAM NAPISAĆ NOTKĘ TREŚCIWĄ I SYMATYCZNĄ - ale mi rodzina zabroniła. Powqiedzieli, że nie trzeba moczyć fafli w Absolucie, - a ponieważ to zrobiłam - zamknęli mi klawiaturę do szafy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:[/quote]

[b]
[color=red][size=6]O matko ![/size][/color][/b] :oops: :oops: :oops:
I TU sie wczoraj rozpełzłam ??? :oops:

Bardzo przepraszam :oops: A

Lazy - a imprezę my wydawaliśmy - chyba była nienajgorsza 8) . Ale troche przepracowanie mi zaszkodziło... :wink:

Alu - dla Ozulca :buzi: z przeprosinami za poalkoholowe panoszenie sie w jego Galerii .

Posted

Haniu , 8) przecież ta galeria jest przyjazna i rodzinna :wink: / a jak to w rodzinie są różne imprezki , przeciez nie tak dawno przez 3 bodaj strony opijaliśmy 300 stronkę :wink: :lol: :lol: /

I najważniejsze nie przepracowywać sie 8) :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Haniu , 8) przecież ta galeria jest przyjazna i rodzinna :wink: / a jak to w rodzinie są różne imprezki , przeciez nie tak dawno przez 3 bodaj strony opijaliśmy 300 stronkę :wink: :lol: :lol: /

I najważniejsze nie przepracowywać sie 8) :wink:[/quote]

Dzięki, dzięki. Ale to opijanie 300-tnej stronki było wirtualne . Moje - [b][color=red][size=6] NIE [/size][/color][/b] :roll:

Posted

[quote name='daga10011']no fakt-moje tez koffaja kapiele a recznika nie mam..ale czasem by sie przydal :lol: ..jak sie wykapia w goowienku konskim na przyklad :evilbat: [/quote]
To albo jadę do domu, albo szukam zbiornika wodnego, zeby psa wykąpać :lol:
Recznikiem to goowienko tylko rozmazesz na psie :roll:

[quote name='Maga100'] Jak by ci Saba dostawała kataru i charchała po każdej kapieli też byś z ręcznikiem latała 8)[/quote]
Zaden ręczniczek by nie pomógł :roll: Musialabym brac ze sobą siakiś wielki, kapielowy, a najlepiej kilka :roll:

[quote name='HankaRupczewska'] Dzięki, dzięki. Ale to opijanie 300-tnej stronki było wirtualne . Moje - [b][color=red][size=6] NIE [/size][/color][/b] :roll:[/quote]
To Ty mialaś lepiej :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][quote name='PIKA']
To Ty mialaś lepiej :lol:[/quote]

Oj, kochaneńka - może wczoraj - to i lepiej. Ale dzisiaj - to NAPEWNO NIE ! :evilbat:[/quote]no ale to tylko chwilowe załamanie kondycji organizmu :wink: 8)

Posted

Hahaha, możecie mi zazdrościć, bo ja jestem stworzenie bezkacowe :lol: Następnego dnia trochę mi się w głowie kręci, trochę mnie suszy, ale jak tylko wezmę prysznic, wypiję ze dwa litry wody i coś zjem, to jak gdyby nigdy nic mogę pić dalej :lol:
Ale to pewnie dlatego, że mam słabą głowę i niewiele mogę w siebie wlać. Więc w sumie nie wiem, czy jest czego zazdrościć :lol:

Posted

[quote name='asher']Hahaha, możecie mi zazdrościć, bo ja jestem stworzenie bezkacowe :lol: Następnego dnia trochę mi się w głowie kręci, trochę mnie suszy, ale jak tylko wezmę prysznic, wypiję ze dwa litry wody i coś zjem, to jak gdyby nigdy nic mogę pić dalej :lol:
Ale to pewnie dlatego, że mam słabą głowę i niewiele mogę w siebie wlać. Więc w sumie nie wiem, czy jest czego zazdrościć :lol:[/quote]

Asher, hahaha, to tak jak ja :lol: :lol: :angel:
I wierz mi, nie ma czego zazdrościć :-? Wszyscy idą na balange i kupują po 10 piw czy innych wysokooktanowych :wink: trunków, a ja biore 3 piwa i wiem, ze będzie aż nadto :lol: :lol:
ale za to następnego dnia wszyscy zazdroszczą mnie i mam swoją chwilę chwały :wink:

Posted

No właśnie :( Ja zazwyczaj poprzestaję na czteropaku... A największy numer wykręciłam na zorganizowanej u siebie imprezie - poelgłam, zanim jeszcze wszyscy goście przyszli :oops: :oops: :oops: :lol:

Posted

[quote name='asher']No właśnie :( Ja zazwyczaj poprzestaję na czteropaku... A największy numer wykręciłam na zorganizowanej u siebie imprezie - poelgłam, zanim jeszcze wszyscy goście przyszli :oops: :oops: :oops: :lol:[/quote]

:cunao:

Posted

[quote name='asher']No właśnie :( Ja zazwyczaj poprzestaję na czteropaku... A największy numer wykręciłam na zorganizowanej u siebie imprezie - poelgłam, zanim jeszcze wszyscy goście przyszli :oops: :oops: :oops: :lol:[/quote]

hahaha, też kiedyś powitałam gości mocno bełkocząc, więc od tamtej pory zawsze otwieram piwo ostatnia, gdzieś tak tuż przed północą :wink:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']No właśnie :( Ja zazwyczaj poprzestaję na czteropaku... A największy numer wykręciłam na zorganizowanej u siebie imprezie - poelgłam, zanim jeszcze wszyscy goście przyszli :oops: :oops: :oops: :lol:[/quote]

hahaha, też kiedyś powitałam gości mocno bełkocząc, więc od tamtej pory zawsze otwieram piwo ostatnia, gdzieś tak tuż przed północą :wink:[/quote] :lol: :lol: :lol:
Ale mi się rozhulało towarzystwo 8)

[img]http://img346.imageshack.us/img346/3261/alkamapike9im.jpg[/img]
Alka ma piłkę :-?

[img]http://img346.imageshack.us/img346/1435/skacze5dv.jpg[/img]

[img]http://img346.imageshack.us/img346/1078/skaczezachwile5aj.jpg[/img]
skoczki 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[/quote]

a dlaczego się ten sznur za Ozzim wlecze? :-?

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']

[/quote]

a dlaczego się ten sznur za Ozzim wlecze? :-?[/quote]to nie sznur tylko smycz :evilbat: , na poczatku spacerku trzeba Ozzyemu uświadomić , że się nie biega za przechodzacymi i ma smyczkę , potem już biega bez 8) .
A dzisiaj na bezludziu wybrał się do lasku :evil: , pewnie przeczytał jak to Mini upolowała lisa i też chciał się zasadzić na zwierza :evil: 8)

Posted

[quote name='Maga100']hahaha, też kiedyś powitałam gości mocno bełkocząc, więc od tamtej pory zawsze otwieram piwo ostatnia, gdzieś tak tuż przed północą :wink: [/quote]

To była impreza dla ludzi z pracy, a mieliśmy taki zwyczaj, że każdy z zagranicznych wojaży przywoził lokalny alkohol, żeby je potem wszystkie komisyjnie spożyć... No i własnie u mnie się trafiła okazja na to spożywanie...
Goście przychodzili o różnych porach, kazdy przynosił kawałek tych zapasów i od razu wszyscy obecni chcieli próbowac. To co, gorsza miałam być? Przeciez jakbym czekala, to by wszystko sami wychlali :evil:

Nadwątliła mnie Beherovka, poprawiła grecka anyżówka, a ostatecznie dobił Jaegrmaister :siara: Ostatnich gości nawet bełkocząc nie byłąm w stanie przywitać. Nic nie byłam w stanie :oops:

Posted

no Beherowka :lol: to się nie dziwię , mi TZ kiedyś dolał do piwa , miało być super :-? , jak było nie pamiętam :oops:

A od czasu pewnego sylwestra nie pijam szampana :x , jak zaczęlismy degustacje przeróżnego świństwa tego typu ,łącznie z przywiezionymi przez warszawiaków francuzami i inymi paskudami , to rano na podłodze w kuchni znalazłam chyba z 12 butelek częściowo jeszcze z trunkiem , a głowa była nie moja :evil: wogóle nie wiem czy ją miałam :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] , na poczatku spacerku trzeba Ozzyemu uświadomić , że się nie biega za przechodzacymi i...[/quote]

... i się ich nie zagryza :lol: :lol: :lol:

a co do trunków, to ja absolutnie mieszać nie mogę, a czystej nie spożywam od lat, kiedy to po takim spożyciu TZ mnie musiał zawieźć na ostry dyżur :oops: :oops: :oops:

Posted

Kaca to ja miałam raz w życiu, jak się uchlałam na Węgrzech młodym sikaczem, rozlewanym w wioskowym sklepie. A następnego dnia wracaliśmy do Polski... Co przeżyłam, to moje,. A sikacza przywiozłam i potem uszczęsliwiałam nim znajomych :evilbat:

Alu, a piłas u boota? Piwo z kieliszkiem wódki w środku? 8) Mnie dwa załatwiły na amen :roll: Niby nic nie czułam, aż tu nagle się okazało, że nie mogę wstać :lol: Jak już się pozbieraliśmy, to moja przyjaciółka, która piła to samo zderzyła się ze znakiem drogowym i grzecznie powiedziała mu "przyprszm" :roflt:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'] , na poczatku spacerku trzeba Ozzyemu uświadomić , że się nie biega za przechodzacymi i...[/quote]

... i się ich nie zagryza :lol: :lol: :lol:

a co do trunków, to ja absolutnie mieszać nie mogę, a czystej nie spożywam od lat, kiedy to po takim spożyciu TZ mnie musiał zawieźć na ostry dyżur :oops: :oops: :oops:[/quote]Maga , ja z racji wieku 8) :lol: :lol: :lol: tylko piffko , winko , no siakieś whiski i pochodne bądź koniaczek , no jeszcze naleweczki dla zdrowotnosci :wink: :lol: :lol: :lol:

On nie zagryza tylko podbiega i wita a ja wołam : no niech sie pan nie boi on tylko chce sie przywitać :lol: :lol: :lol: a jak podchodze to mordul ucieka :evilbat: