Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ależ wysoko mieszkasz :o :o że z okna widać już dach :lol: :lol:[/quote]no na 4 piętrze :lol: i do dachu już tylko ciutek :wink:[/quote]

Ja bym tak wysoko nie mogła, jakoś mam lęk wysokości :wink: Jak wejde u siebie w domu na dach to już chce schodzić, bo jakoś nie pewnie się czuje nogi mi się uginają :wink: A domek mam parterowy :lol:[/quote]
oj to konieczna terapia wstrząsowa :wink: mycie okien na 4 piętrze 8)

Posted

[quote name='PIKA'][quote][img]http://img266.imageshack.us/img266/5440/alanadogo8ya.jpg[/img][/quote]
Jakie sprytne rozwiązanie metrazowe :lol:[/quote]Jakoś trzeba sobie radzić 8)
Ale to królestwo Kuby :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ależ wysoko mieszkasz :o :o że z okna widać już dach :lol: :lol:[/quote]no na 4 piętrze :lol: i do dachu już tylko ciutek :wink:[/quote]

Ja bym tak wysoko nie mogła, jakoś mam lęk wysokości :wink: Jak wejde u siebie w domu na dach to już chce schodzić, bo jakoś nie pewnie się czuje nogi mi się uginają :wink: A domek mam parterowy :lol:[/quote]
oj to konieczna terapia wstrząsowa :wink: mycie okien na 4 piętrze 8)[/quote]

Hihi a niby gdzie mam te okna myć? :lol: :lol:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ależ wysoko mieszkasz :o :o że z okna widać już dach :lol: :lol:[/quote]no na 4 piętrze :lol: i do dachu już tylko ciutek :wink:[/quote]

Hihi a niby gdzie mam te okna myć? :lol: :lol:[/quote]no jak to u mnie , zrobimy biuro bo nadal jestem Prezesem/ską/ 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='KaRa_TC']Ależ wysoko mieszkasz :o :o że z okna widać już dach :lol: :lol:[/quote]no na 4 piętrze :lol: i do dachu już tylko ciutek :wink:[/quote]

Hihi a niby gdzie mam te okna myć? :lol: :lol:[/quote]no jak to u mnie , zrobimy biuro bo nadal jestem Prezesem/ską/ 8)[/quote]
A ja do mycia nie jestem :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Seniorka :wink: przy kompie
[img]http://img266.imageshack.us/img266/5440/alanadogo8ya.jpg[/img]
:wink:

część fotek robił Kuba 8)[/quote]

pomyslane rozwiązanie, przynajmniej nie przeszkadzasz synowi, jak chce iść spać 8)

[quote name='Alka']już niedługo :evilbat: , potem chyba ja siebie mianuje :evil:[/quote]

Alka to korzystać z fali na dogomanii i też leć po aparacik :wink:

Posted

[quote name='Alka']już niedługo :evilbat: , potem chyba ja siebie mianuje :evil:[/quote]oj nie mów hop :-? wsztstko się może zdarzyć , a przy moim szczęściu :evilbat: 8)

Posted

KaRa miałaś szykować biuro , :-? i co :roll:

Maga właśnie dlatego zawzse piszę wieczorem że Kuba z góry się niecierpliwi aż sobie pójdę , a jeszcze jest wojna w czasie nauki :evilbat: :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...

Maga właśnie dlatego zawzse piszę wieczorem...[/quote]

A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:

Posted

[quote name='mmbbaj']
A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:[/quote]

Mmbbaj, bo te inne rzeczy musisz robić szybciej, rozumiesz? 8)
Szybciej, [b][size=6]szyciej, [/size][size=7]szybciej[/size][/b]

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']...

Maga właśnie dlatego zawzse piszę wieczorem...[/quote]

A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:[/quote]oj ja albo coś zawalam 8) albo przeglądam na 2 przeglądarki , albo robię sobie zaległości :evil: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']...oj ja albo coś zawalam 8) albo przeglądam na 2 przeglądarki , albo robię sobie zaległości :evil: :lol:[/quote]

trochę mnie pocieszyłaś, że nie tylko ja... :roll:

[quote name='Maga100']

Mmbbaj, bo te inne rzeczy musisz robić szybciej, rozumiesz? 8)
Szybciej, [b][size=6]szyciej, [/size][size=7]szybciej[/size][/b][/quote]

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Gabryjella'][quote name='mmbbaj'][quote name='Gabryjella']No nie z Ozzulcowej galerii klub seniora robią :-?[/quote]

Gabryjella :P , a w awatarku to Ty...? :wink:[/quote]

Jasne 8)

jak sobie zrobie tyle operacji co Pamela Anderson :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]wow jaka laseczka 8) :wink:

Jaki Klub Seniora :o jak już to Senioritek :wink: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:[/quote]Marudzisz :lol: Po sie wyrabiać z inymi rzeczami, odpuść sobie te "inne rzeczy" i siedź na dogo :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='mmbbaj'] A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:[/quote]Marudzisz :lol: Po sie wyrabiać z inymi rzeczami, odpuść sobie te "inne rzeczy" i siedź na dogo :lol:[/quote]o właśnie to jest Złota Myśl :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='PIKA'][quote name='mmbbaj'] A ja nie wiem jak Wy się wszystkie wyrabiacie! :o Ja jak już usiądę to ciągle muszę jakieś zaległości nadrabiać, a jak już nadrobię i coś bym napisała to trzeba iść spać...A jak w ciągu dnia posiedzę to jestem generalnie nie wyrobiona z niczym :niewiem:[/quote]Marudzisz :lol: Po sie wyrabiać z inymi rzeczami, odpuść sobie te "inne rzeczy" i siedź na dogo :lol:[/quote]o właśnie to jest Złota Myśl :wink:[/quote]
Wdrożona w życie przez znaczą część tutaj piszących.... :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

[quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']nudzi mi się :-?
[img]http://img287.imageshack.us/img287/1649/nuda13dv.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/1706/nuda24pg.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/7035/nuda33qn.jpg[/img][/quote]

Czy Ozzy dał Ci zgode żebyś takie zdjęcia pokazywała? :lol: :lol:[/quote]
ale wygibasy uhaaahahaha

Posted

[quote name='agabass'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Alicjarydzewska']nudzi mi się :-?
[img]http://img287.imageshack.us/img287/1649/nuda13dv.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/1706/nuda24pg.jpg[/img]

[img]http://img287.imageshack.us/img287/7035/nuda33qn.jpg[/img][/quote]

Czy Ozzy dał Ci zgode żebyś takie zdjęcia pokazywała? :lol: :lol:[/quote]
ale wygibasy uhaaahahaha[/quote]
hahaha o matko :lol: :lol: :lol: on jest jak z gumy :angel:

Posted

[quote name='Maga100']Alicję chyba porwali :o Bo nie widze innego wytłumaczenia, że tak długo jej nie ma :o[/quote]

miała przyjść do mnie popołudniu, czekam i czekam...a już wieczór... :evil:

wiem,że jechali z Ozzym do szczepienia . :-?