Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[b]dziewczyny[/b] ja też twierdzę że to uzależnienie i ciężko uleczalne / chyba żeby się trafił super terapeuta :wink: / próbowałam kilka razy zmniejszyć częstotliwość wejść na dogo , ale mi to nie wychodzi :oops: :-?[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Nam też udało się pożyczyć aparat i pofociliśmy Bajanka :D Pokazały się pewne widoki na zakup aparatu, ale nie chcę zapeszać...[/quote]

Małgosiu ? Założyłaś galerie Bajanowi ? Ja ślepa jakaś i nie widzę ???

Posted

No i Haniu to prawda :oops: i prosze się nie smiać :wink:
Mmbbaj , czekamy na otwarcie uroczyste Bajankowej galerii/ o rany to już całkim od kompa nie odejdę 8) :lol: /
Daguś , fotki są ale te z zapasów 8) :wink:
ćwiczę 8)
[img]http://img385.imageshack.us/img385/4769/wicz9bm.jpg[/img]

postawa :wink:
[img]http://img385.imageshack.us/img385/4135/postawa8cl.jpg[/img]

pędzę :lol:
[img]http://img385.imageshack.us/img385/7521/pdz6hp.jpg[/img]

siad 8)
[img]http://img385.imageshack.us/img385/9462/siad4nh.jpg[/img]

Posted

[quote name='Daga&Oskar']ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie?[/quote] 8) jeszcze nie wiemy
Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie?[/quote] 8) jeszcze nie wiemy
Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink:[/quote]

jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedziała :P

To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink:

Posted

[quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie?[/quote] 8) jeszcze nie wiemy
Ozzy się wystawia jak mu się chce :-? i boję się że w momencie kiedy w obcym terenie zobaczy dużo obcych psów zrobi klapę 8) :wink:[/quote]

To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink:[/quote]Gutek nie lubi Ozzyego :(

Posted

Alu wiemże masz pewne obawy, ale jak nie spróbójesz to sie nie dowiesz, a myśle ze Ozzy spisze sie jak należy moze to pani będzie panikowała ;) Warto Ozzy ma wspaniały temperament a to podstawa!!! wizulanie wiele ASTów mogło by mu zazdroscić ... :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Daga&Oskar']ale ładnie się wystawia. To na jakiej wystawie się pokażecie?[/quote] 8) jeszcze nie wiemy

To przyjeżdżaj do nas na obce tereny, będzie Oskar, Agat i zobaczymy czy wtedy bedzie sie chciał ładnie wystawiac :wink:[/quote]Gutek nie lubi Ozzyego :([/quote]

ale jest jeszcze szansa, ze Oskarek go polubi :lol:

Posted

[quote name='Maga100']a dlaczego wy w końcu nie spróbowaliście wtedy w Rybniku, co była wystawa?[/quote]Nie złożyliśmy zgłoszenia z tego względu że musieliśmy czekać na ostateczne wyniki badań u weta :-? , a faktycznie było fajnie na wystawie bo 1szy raz było bardzo mało ASTów i bardzo fajna pani sędzina 8)
Maga , Patka , Daga napewno spróbujemy 8) :wink:

Posted

no,no..pieknie sie Ozzy wystawia :P ..moje nie umieja tego-ucze tylko Eniche-zmadrzalam :roll: ...Akle tak naprawde Ozzy jest tak pieknym psem ze bez i tej umiejetnosci powinien wygrywac :D ..najwazniejsze nie denerwowac sie na ringu-bo pies to wyczuje i wtedy lipa :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][img]http://img385.imageshack.us/img385/4135/postawa8cl.jpg[/img]

:o No i proszę, Ozzinek będzie robił kariere wystawową :o
Tylko żeby mu sie chciało 8)[/quote]otóż to Haniu , otóż to 8)
Trzeba będzie spróbować :wink: ale najpierw ja na sesje terapeutyczne sie udam :wink: bo mnie trema zje :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Trzeba będzie spróbować :wink: ale najpierw ja na sesje terapeutyczne sie udam :wink: bo mnie trema zje :lol:[/quote]

Alicja, golnij sobie setkę przed ringiem i na pewno nie będziesz sie stresować :lol: co najwyżej zaczniesz śpiewać, ale za to chyba Ozziemu nie odejmą punktów 8) :lol:

Posted

Tak wy się smiejcie :lol:
Wiecie jaką mam tremę jak w przedszkolu robię jakąś uroczystość otwartą lub zajęcia :oops: , najgorszy jest początek a potem to już leci 8) , ale zacząć trzeba :lol:

Posted

Alicja, setka dobra na wszystko :lol: :lol: poćwicz w przedszkolu, a na ringu pójdzie gładko :wink:
tylko nie za częśto, bo przyszły aparat przepijesz :wink:

Posted

[quote name='Patka']Z wystawami będzie podobnie :wink:[/quote] :roll: kurcze to miało być pocieszenie :wink: :lol: :lol: :lol:

Maga z 100 zrezygnuję bo mogę się sędziów nie doliczyć :wink: a i fakt aparatu szkoda stracić / zanim sie go dostanie :wink: /