Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 normalnie zgłupiałam :o Robiłam porządki w moim folderze ze zdjęciami i znalazłam takie zdjęcie :o :o Ja nie mam pojęcia, co to za pies :hmmmm: i skąd się jego zdjęcie wzięło w moim komputerze :o :o ratunku, obcy zaatakowali mojego laptopa :errrr: Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 Maga100 napisał(a):normalnie zgłupiałam :o Robiłam porządki w moim folderze ze zdjęciami i znalazłam takie zdjęcie :o :o Ja nie mam pojęcia, co to za pies :hmmmm: i skąd się jego zdjęcie wzięło w moim komputerze :o :o ratunku, obcy zaatakowali mojego laptopa :errrr: 8) a może Leon wrzucił fotę swojej laski :wink: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): a może Leon wrzucił fotę swojej laski :wink: ale zdjęcie mało sexowne, jak na wizerunek oblubienicy :-? Quote
Alicja Posted October 15, 2005 Author Posted October 15, 2005 może ona mu miłość całym pyszczkiem wyznaje 8) :wink: a ja dziś spadam , bo rano trzeba wstać :x :wink: Quote
Maga100 Posted October 15, 2005 Posted October 15, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a ja dziś spadam , bo rano trzeba wstać :x a po co? :o do kościoła na 6.00? 8) Quote
Olcia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):normalnie zgłupiałam :o Robiłam porządki w moim folderze ze zdjęciami i znalazłam takie zdjęcie :o :o Ja nie mam pojęcia, co to za pies :hmmmm: i skąd się jego zdjęcie wzięło w moim komputerze :o :o ratunku, obcy zaatakowali mojego laptopa :errrr: a moze to nocna postac leona, w ktora sie przeistacza po polnocy??? :o Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Olcia napisał(a): a moze to nocna postac leona, w ktora sie przeistacza po polnocy??? :o i sam sobie robi zdjęcia, a następnia ściaga do komputera? :o zombie? myslałam, że to może Ozzi, którego jakimś cudem, niechcący skopiowałam, ale jeżeli to nie on, to ja już nic nie rozumiem.... :confused: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a ja dziś spadam , bo rano trzeba wstać :x a po co? :o do kościoła na 6.00? 8)nosz ty ...... :lol: A ja dziś spałam do 9.00 , mój kochany synuś poszedł z Astmanem rano na spacerek i obaj wrócili po godzinie zmarznięci jak sopelki :roll: , więc Ozzy musiał przyjść się wygrzać do wyrka . Prace dobiegają końca , jeszcze trzeba skończyć parapet /będzie drewniany , szeroki , bo w oryginale to taki wąski kawałek badziewia pod oknem :evil: , no i kupić karnisz bo wcześniej zapomnielismy , potem postroję choinkę i poczekam na święta :wink: :lol: / Quote
Alka Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 chcesz tyle czasu siedzieć pod choinką i czekać :o Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Alka napisał(a):chcesz tyle czasu siedzieć pod choinką i czekać :omoże będą prędzej prezenty 8) no i pomyśl jak choinka to i moczka i makówki , karpik i innne łakocie a przede wszystkim wolne od pracy :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Ozzy wyłaź z łóżka i pozuj do fotek.... Sara czeka na foteczki przystojniaczku... 8) Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Ozzy niewyspany po remonciku , ale po obiadku będą foteczki :wink: Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 uuuuuuuu juz Sarcia wie i czeka z niecierpliwością tak jak jej pani :lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 Agga napisał(a):uuuuuuuu juz Sarcia wie i czeka z niecierpliwością tak jak jej pani :lol: :wink: no to jeszcze troszkę 8) Quote
Hanna R. Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 A co to jest moczka i makówki ???? Całkujemy :buzi: Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): . Prace dobiegają końca A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-? Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 HankaRupczewska napisał(a):A co to jest moczka i makówki ???? Całkujemy :buzi: Moczka to inaczej bryja :wink: , to coś ugotowane z piernika rozmoczonego w wodzie z dodatkiem wszystkich możliwych bakalii . Ja jeszcze dodaję agrest i śliwki w sosie własnym , sok z cytryny , no i oczywiście cukier do smaku . Podstawa jest piernik a każda gospodyni może dodać coś od siebie :wink: Jedno co powiem to wprawdzie kaloryczna bomba ale ja ją bardzo lubię :oops: :lol: Makówki to kładzione warstwami kromeczki bułki przesypywane makiem i cukrem i zalane wrzącym mlekiem.Można także dodać bakalie :wink: Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): . Prace dobiegają końca A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-? Współczuję 8) Jedziemy pobiegać 8) :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a): A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-? Pika, wcale sobie tego nie wyobrażasz i ja już ci serdecznie współczuję :cool3: U nas była wymieniana jakiś czas temu... :roll: Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu.... a że mam jeszcze wodę grzaną piecykiem gazowym, więc rury idą nie tylko do kuchni, ale i łazienki :-? Co tu się działo, to nawet nie mam słów :evil: 0X Quote
Maga100 Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a): A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-? Pika, wcale sobie tego nie wyobrażasz i ja już ci serdecznie współczuję :cool3: U nas była wymieniana jakiś czas temu... :roll: Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu.... a że mam jeszcze wodę grzaną piecykiem gazowym, więc rury idą nie tylko do kuchni, ale i łazienki :-? Co tu się działo, to nawet nie mam słów :evil: 0X Quote
PIKA Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Maga100 napisał(a): Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu... To niech sobie ida po wierzchu, ale na litośc Boska niech nie wyciagają starych ze ścian :o Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 PIKA napisał(a):Maga100 napisał(a): Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu... To niech sobie ida po wierzchu, ale na litośc Boska niech nie wyciagają starych ze ścian :oo kurcze to ty masz rurki w ścianach i ci je będą wyciagać :o ale Bonanza :x Mi wystarczy jak przeżyłam wymianę instalacji wodnej w moim mieszkaniu i elektrycznej u mojej mamy /to dopiero był Saygon :evilbat: / A my wróciliśmy z bezludzia , pieso pobiegało , my też trochę , uszy nam pomarzły ale było OK . Mamy kilka fotek , a na złość wszystkiemu kabelczyk z telefonu do kompa sie pierdzieli :evil: Kochana morda :wink: pełna koncentracja sus zajęczy 8) odpoczywam Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 za piłeczką Ozzy padł :D poopalek zajączek :wink: czekam :wink: Quote
Recommended Posts