sota36 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Alus a gdzie wiadomosc ze Ozzulec jest super zdrowy???/ Moja mama sie w nim ...zakochala....[/quote] no dobra OZZULEC jest 100% zdrowy :angel: :laola: kontrola za 4 miesiace ot tak profilaktycznie :wink: Mama Joli bardzo Ozzy'emu przypadła do gustu :wink: a że z podłogi ciężko było buziaki rozdzielać to wszedł na fotel przy którym mama stała i wycałował Gutkową babcię :wink: Babcia Gutka to bardzo odważna osóbka nie rzuciła się na podłogę w pozycji zółwia i nie łapała za jądra :-? i bardzo miła bo dała sie wycałować Ozzyemu :wink: :lol: [b]Pozdrowienia dla Jolusiowej Mamci 8) [/b][/quote] - dziekujemy - teraz moja Mamcia jest atakowana przez wykapanego i mokrego Gutka- jam swinia i na wlasna matke napuszczam mokrego mopa!!! Co za wyrodna corka ze mnie!!!! Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='sota36'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sota36']Alus a gdzie wiadomosc ze Ozzulec jest super zdrowy???/ Moja mama sie w nim ...zakochala....[/quote] no dobra OZZULEC jest 100% zdrowy :angel: :laola: kontrola za 4 miesiace ot tak profilaktycznie :wink: Mama Joli bardzo Ozzy'emu przypadła do gustu :wink: a że z podłogi ciężko było buziaki rozdzielać to wszedł na fotel przy którym mama stała i wycałował Gutkową babcię :wink: Babcia Gutka to bardzo odważna osóbka nie rzuciła się na podłogę w pozycji zółwia i nie łapała za jądra :-? i bardzo miła bo dała sie wycałować Ozzyemu :wink: :lol: [b]Pozdrowienia dla Jolusiowej Mamci 8) [/b][/quote] - dziekujemy - teraz moja Mamcia jest atakowana przez wykapanego i mokrego Gutka- jam swinia i na wlasna matke napuszczam mokrego mopa!!! Co za wyrodna corka ze mnie!!!![/quote]no tak , taka córciowa wdzięczność :wink: Ale ty masz praktycznego psa 8) wykąpiesz a on pobiega i mieszkanie powyciera :wink: :lol: Quote
Maga100 Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 no to ja się cieszę, ze Ozzi w pełni zdrów :D I kiedy w końcu ta meta w Warszawie będzie gotowa? :-? Ja też chcę, żeby mnie Ozzulec wycałował z fotela :wink: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='Maga100']no to ja się cieszę, ze Ozzi w pełni zdrów :D I kiedy w końcu ta meta w Warszawie będzie gotowa? :-? Ja też chcę, żeby mnie Ozzulec wycałował z fotela :wink:[/quote]Ozzulec to pewnie do stolicy nie prędzej niż w czasie wakacji dotrze 8) ,ale my mamy w domu fotele wiec jakbyś prawie miała ochotę to zapraszamy :wink: Quote
Agga Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Agga wedle zyczenia :wink: :lol: [img]http://img121.imageshack.us/img121/7169/tuffiiogonek4wp.jpg[/img] :wink: :lol: :lol:[/quote] Ah co za piekny widok :lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Agga wedle zyczenia :wink: :lol: [img]http://img121.imageshack.us/img121/7169/tuffiiogonek4wp.jpg[/img] :wink: :lol: :lol:[/quote] Ah co za piekny widok :lol:[/quote] czyżby cię urzekły te jędrne pośladki :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Agga wedle zyczenia :wink: :lol: [img]http://img121.imageshack.us/img121/7169/tuffiiogonek4wp.jpg[/img] :wink: :lol: :lol:[/quote] Ah co za piekny widok :lol:[/quote] czyżby cię urzekły te jędrne pośladki :wink: :lol: :lol:[/quote] jakbyś zgadła moja droga... :oops: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska']Agga wedle zyczenia :wink: :lol: [img]http://img121.imageshack.us/img121/7169/tuffiiogonek4wp.jpg[/img] :wink: :lol: :lol:[/quote] Ah co za piekny widok :lol:[/quote] czyżby cię urzekły te jędrne pośladki :wink: :lol: :lol:[/quote] jakbyś zgadła moja droga... :oops:[/quote]Agguś czekaj jak kiedyś podjadę z Ozzulcem do Opola to dam ci Ozzyego po doopsku poklepac :wink: :lol: Quote
Agga Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Alu cała przyjemność bedzie po mojej stronie :wink: Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='Agga']Alu cała przyjemność bedzie po mojej stronie :wink:[/quote] więc jak tylko nasze 4 kółka zostaną skierowane w kierunku Opola to dam Ci znać / tylko że pewnie spędzimy cały dzień z Ozzym na podwórku bo moja sisters panicznie się boi ASTów i inn. bullowatych a szwagier nie cierpi psów z wyjątkiem / chyba / labradorów 8) Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][b] dysgrafia[/b] czyliniemożnosć osiągnięcia prawidłowego poziomu graf. pisma[/quote]Hahaha, lekarze na to cierpią w takim razie :lol: [/quote] Hahaha :roll: Ale śmieszne :-? :-? :-? :lol: Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Ala, Ozzy ma wybitnie fotogeniczny tył :D Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Ala, Ozzy ma wybitnie fotogeniczny tył :D[/quote]wiedziałam że w końcu ktoś to doceni :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][b] dysgrafia[/b] czyliniemożnosć osiągnięcia prawidłowego poziomu graf. pisma[/quote]Hahaha, lekarze na to cierpią w takim razie :lol: [/quote] Hahaha :roll: Ale śmieszne :-? :-? :-? :lol:[/quote]No wlaśnie, Hania, powiedz, czemu wy tak strasznie bazgrzecie? Na studiach was tego uczą, czy jak? :lol: Ala, dlaczego dopiero w wakacje do stolycy zawitacie? :( Przyjeżdżajcie na jakiś weekend, spać możecie u mnie :D Quote
Hanna R. Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 [quote name='asher']No wlaśnie, Hania, powiedz, czemu wy tak strasznie bazgrzecie? Na studiach was tego uczą, czy jak? :lol: [/quote] Ja tam z kaligrafią za pan brat jestem - bo na te wykłady z bazgrologii nie uczęszczałam ... Strasznie nudne były .... Quote
XXL Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 ala chce cie zainteresowac pewna sprawa ... im wiencei osub sie tym zajmie tym szybcei doidziemy do czegos ... [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27668[/url] Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='asher'][quote name='HankaRupczewska'][quote name='asher'][quote name='Alicjarydzewska'][b] dysgrafia[/b] czyliniemożnosć osiągnięcia prawidłowego poziomu graf. pisma[/quote]Hahaha, lekarze na to cierpią w takim razie :lol: [/quote] Hahaha :roll: Ale śmieszne :-? :-? :-? :lol:[/quote]No wlaśnie, Hania, powiedz, czemu wy tak strasznie bazgrzecie? Na studiach was tego uczą, czy jak? :lol: Ala, dlaczego dopiero w wakacje do stolycy zawitacie? :( Przyjeżdżajcie na jakiś weekend, spać możecie u mnie :D[/quote]no bo meta powinna już w wakacje być gotowa / mam nadzieję 8) / a weekendziki to też nam najbardziej w wakacje pasują , ale dziękujemy za propozycje noclegu i zaproszenie / może w końcu kiedys ruszymy w świat z tego zapidłowa jakim jest Rybnik 8) , do nas to nawet nikt nie chce przyjechać :-? .Olcia miała dzis być ale ja wrobili w bawienie Kacpra 8) / Quote
Alicja Posted October 8, 2005 Author Posted October 8, 2005 [quote name='XXL']ala chce cie zainteresowac pewna sprawa ... im wiencei osub sie tym zajmie tym szybcei doidziemy do czegos ... [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27668[/url][/quote]XXl odpisałam na bullowatych , pisałam też do Magdy / złośnicy/ na amstafach. Możesz liczyć na pomoc . Quote
XXL Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']ala chce cie zainteresowac pewna sprawa ... im wiencei osub sie tym zajmie tym szybcei doidziemy do czegos ... [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27668[/url][/quote]XXl odpisałam na bullowatych , pisałam też do Magdy / złośnicy/ na amstafach. Możesz liczyć na pomoc .[/quote] ala :* i za to lubie dogomaniakow potrafia ruszyc tylko :) thx :) Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 [quote name='XXL'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='XXL']ala chce cie zainteresowac pewna sprawa ... im wiencei osub sie tym zajmie tym szybcei doidziemy do czegos ... [url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=27668[/url][/quote]XXl odpisałam na bullowatych , pisałam też do Magdy / złośnicy/ na amstafach. Możesz liczyć na pomoc .[/quote] ala :* i za to lubie dogomaniakow potrafia ruszyc tylko :) thx :)[/quote] w końcu ktoś kto nie kocha zwierząt chyba nie wchodzi na Dogo 8) Czekam na dalszy rozwój wypadków i nr konta 8) Quote
Agga Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 [b]Gdze jest moj najdroższy Ozzy?[/b] :roll: Quote
Alicja Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 [quote name='Agga'][b]Gdze jest moj najdroższy Ozzy?[/b] :roll:[/quote]na spacerku z chłopakami 8) chciałam wrzucić kilka fotek ale image mi zastrajkowało , zobaczę teraz :-? Ozzy na naszym odludziu 8) , ucieczka od cywilizacji [img]http://img147.imageshack.us/img147/7686/nabezludziu28vz.jpg[/img] jedno sie udało i znów strajk :evilbat: Quote
Agga Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ale Ozzy ma bryke :o CO za szpan Ozzy.... A komóre masz? :lol: Quote
sota36 Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Ozzy ma bryke i "keta", jego pancia komore i skore pewnie Quote
Recommended Posts