Hanna R. Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] kurcze mamy [b] 200 STRONKĘ[/b] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote] Kurcze - a już parę stron wcześniej pisałam, żeś czarownica :lol: Quote
agabass Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: lekko się opóźniłam wszystkiego naj naj za 200 i 300 nawet Quote
Patka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 ja i tak wiedziałam że nie zdążę :wink: wielu, wielu pięknych stron :D Quote
Alka Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA'][img]http://img314.imageshack.us/img314/1079/ogrodnikzpani39nx.jpg[/img] :hmmmm: a ja mma pytanie :roll: Czy ten pies w ogóle schodzi z tej ławki, czy ja mam "de javiu" ? :hmmmm: :lol: [/quote] hahaha, chciałam o cos w tym stylu zapytać :lol: czy ta ławka jest jakaś magiczna? 8) a może to jedyna ławka w Rybniku? :o :cool3:[/quote] na serio... to jest jedna z dwu ławek obok Alicji klatki,hihi Ala, następnym razem kiedy wybierzemy się pstrykać fotki to musowo musimy poszukać ławek w innym kolorku... :wink: :D (na naszym osiedlu wszystkie niebieskie :evilbat: ) To ja porobiłam Ozziemu tyle ujęć na tej ławce ,że niemal identyczne są . :evil: Mój Tuffi siadając na ławce (po spacerku) zachęca mnie do pozostania na dworku. :wink: :D Quote
Siostra Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 :o ale fajowy, wieeeelki taki, smok po prostu :o Quote
XXL Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Siostra']:o ale fajowy, wieeeelki taki, smok po prostu :o[/quote] ja chce miec zlota karte fanklubu ozziego moge moge ?;> Quote
Teklunia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 Alu, dopiero dzis tu trafilam :oops: :oops: :oops: Wstyd mi teraz... Nie przejrzalam jeszcze wszystkiego, bo na to potrzeba wieeeelu godzin :) Ale jestem na dobrej drodze! [img]http://img40.imageshack.us/img40/6515/nakocyku65bm.jpg[/img] te stupeczki mnie zachwycily :) Jak u malego dziecka :lol: Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [b]Dagusia[/b] myśle że będą jeszcze inne okazje żeby sie spotkać, niekoniecznie w Siemkach :wink: , a co do ilości stron wszystko przed Wami / a mając takiego modela jak Oskarek to myślę że 1 setka lada moment :wink: / [b]Hania[/b] poczarowałam i tak wyszło :wink: [b]agabass[/b] to już nie będziesz do nas wpadać :-? że pijesz 100 stron do przodu :wink: [b]Patka[/b] szczęściem zdążyłaś na 201 :wink: :lol: [b]Ala[/b] mi też te kolorki ławek nie pasują :-? / chyba że do pulowerka :wink: / ale Ozzyemu kolor w łażeniu po nich nie przeszkadza :lol: [b]Siostra[/b] tak zaraz SMOK :( toż to mały SMOCZEK :wink: :lol: :lol: :lol: [b]XXL[/b] masz mieć ta Złota Kartę 8) , możesz być Prezesem :wink: [b]Teklunia[/b] zapraszamy ponownie :D / a łapki to były tak różowe ,że sama rozkosz :wink: / Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='XXL']wow fajnie a kiedy mi ja przyslesz ?[/quote]jak kupię złotą farbkę :wink: 8) :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 hahha to czekam bende miec plastik od ozziego haha :d :lol: :wink: Quote
Maga100 Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote] ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas? Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote] ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Teklunia zapraszamy ponownie :D[/quote] Nawet nie czekajac na zaproszenie przyszlam :) I obejrzalam nastepnych kilkanascie stron. Reszte zostawiam sobie na weekend, wtedy bede miec luz i oddam sie przyjemnosciom :D Pozdrawiam Was cieplutko: Ciebie i Psa-Z-Piegowatym-Brzuszkiem :) Quote
Agga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote] ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] A nie pominełaś zimy? Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote] na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote] ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote] A nie pominełaś zimy?[/quote] :shake: zima jest po jesieni :wink: Quote
Agga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 NO ja własnie mowie ze teraz jest jesien potem bedzie zima, wiosna i dopiero lato Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='Agga']NO ja własnie mowie ze teraz jest jesien potem bedzie zima, wiosna i dopiero lato[/quote]ale nam szło o to że wiąsną się bedziemy cieszyć jak dzieci ze idzie lato :wink: :lol: :lol: Quote
Agga Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']NO ja własnie mowie ze teraz jest jesien potem bedzie zima, wiosna i dopiero lato[/quote]ale nam szło o to że wiąsną się bedziemy cieszyć jak dzieci ze idzie lato :wink: :lol: :lol:[/quote] Etam ty sie martw, że zima idzie :evilbat: Ozzy gdzie jestes? Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 Oj martwię się , martwię... :evil: Tu jestem ciociu Aggo 8) [img]http://img177.imageshack.us/img177/6049/manioddajto3dd.jpg[/img] [img]http://img28.imageshack.us/img28/4121/umykam6wo.jpg[/img] [img]http://img28.imageshack.us/img28/8920/ualki25qb.jpg[/img] :wink: Quote
Alicja Posted October 5, 2005 Author Posted October 5, 2005 [quote name='XXL']ale bosko spi :) hahah jak kamien :D :wink:[/quote] :roll: musiałbyś go zobaczyć jak się zakotwiczy w łóżku na trzeciego i śpi kamiennym snem sprawiedliwego 8) :lol: Quote
asher Posted October 5, 2005 Posted October 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :roll: musiałbyś go zobaczyć jak się zakotwiczy w łóżku na trzeciego i śpi kamiennym snem sprawiedliwego 8) :lol:[/quote]Hahaha, jaki wierszyk :lol: :klacz: Quote
Recommended Posts