Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

kurcze mamy [b] 200 STRONKĘ[/b] :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:[/quote]

Kurcze - a już parę stron wcześniej pisałam, żeś czarownica :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA'][img]http://img314.imageshack.us/img314/1079/ogrodnikzpani39nx.jpg[/img]
:hmmmm: a ja mma pytanie :roll: Czy ten pies w ogóle schodzi z tej ławki, czy ja mam "de javiu" ? :hmmmm: :lol:

[/quote]

hahaha, chciałam o cos w tym stylu zapytać :lol: czy ta ławka jest jakaś magiczna? 8) a może to jedyna ławka w Rybniku? :o :cool3:[/quote]

na serio... to jest jedna z dwu ławek obok Alicji klatki,hihi

Ala, następnym razem kiedy wybierzemy się pstrykać fotki to musowo musimy poszukać ławek w innym kolorku... :wink: :D (na naszym osiedlu wszystkie niebieskie :evilbat: )
To ja porobiłam Ozziemu tyle ujęć na tej ławce ,że niemal identyczne są . :evil:

Mój Tuffi siadając na ławce (po spacerku) zachęca mnie do pozostania na dworku. :wink: :D

Posted

Alu, dopiero dzis tu trafilam :oops: :oops: :oops:
Wstyd mi teraz...

Nie przejrzalam jeszcze wszystkiego, bo na to potrzeba wieeeelu godzin :) Ale jestem na dobrej drodze!

[img]http://img40.imageshack.us/img40/6515/nakocyku65bm.jpg[/img]
te stupeczki mnie zachwycily :) Jak u malego dziecka :lol:

Posted

[b]Maga[/b] 8) byle do wiosny
[b]Dagusia[/b] myśle że będą jeszcze inne okazje żeby sie spotkać, niekoniecznie w Siemkach :wink: , a co do ilości stron wszystko przed Wami / a mając takiego modela jak Oskarek to myślę że 1 setka lada moment :wink: /
[b]Hania[/b] poczarowałam i tak wyszło :wink:
[b]agabass[/b] to już nie będziesz do nas wpadać :-? że pijesz 100 stron do przodu :wink:
[b]Patka[/b] szczęściem zdążyłaś na 201 :wink: :lol:
[b]Ala[/b] mi też te kolorki ławek nie pasują :-? / chyba że do pulowerka :wink: / ale Ozzyemu kolor w łażeniu po nich nie przeszkadza :lol:
[b]Siostra[/b] tak zaraz SMOK :( toż to mały SMOCZEK :wink: :lol: :lol: :lol:
[b]XXL[/b] masz mieć ta Złota Kartę 8) , możesz być Prezesem :wink:
[b]Teklunia[/b] zapraszamy ponownie :D / a łapki to były tak różowe ,że sama rozkosz :wink: /

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote]

na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote]

na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]

ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote]

na wiosnę dziecinniejemy? :o[/quote]no cieszymy się jak dzieci , że idzie lato 8) :lol: :lol: :lol:[/quote]

ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Teklunia zapraszamy ponownie :D[/quote]

Nawet nie czekajac na zaproszenie przyszlam :)
I obejrzalam nastepnych kilkanascie stron. Reszte zostawiam sobie na weekend, wtedy bede miec luz i oddam sie przyjemnosciom :D

Pozdrawiam Was cieplutko: Ciebie i Psa-Z-Piegowatym-Brzuszkiem :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote]

ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

A nie pominełaś zimy?

Posted

[quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][b]Maga[/b] 8) byle do wiosny [/quote]

ALu lato??? Czy ty aby pór roku nie pomyliłas?[/quote]Agguś po wiośnie na 100 % jest lato :wink: :lol: :lol: :lol:[/quote]

A nie pominełaś zimy?[/quote] :shake: zima jest po jesieni :wink:

Posted

[quote name='Agga']NO ja własnie mowie ze teraz jest jesien potem bedzie zima, wiosna i dopiero lato[/quote]ale nam szło o to że wiąsną się bedziemy cieszyć jak dzieci ze idzie lato :wink: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Agga']NO ja własnie mowie ze teraz jest jesien potem bedzie zima, wiosna i dopiero lato[/quote]ale nam szło o to że wiąsną się bedziemy cieszyć jak dzieci ze idzie lato :wink: :lol: :lol:[/quote]

Etam ty sie martw, że zima idzie :evilbat:

Ozzy gdzie jestes?

Posted

Oj martwię się , martwię... :evil:

Tu jestem ciociu Aggo 8)
[img]http://img177.imageshack.us/img177/6049/manioddajto3dd.jpg[/img]

[img]http://img28.imageshack.us/img28/4121/umykam6wo.jpg[/img]

[img]http://img28.imageshack.us/img28/8920/ualki25qb.jpg[/img]

:wink:

Posted

[quote name='XXL']ale bosko spi :) hahah jak kamien :D :wink:[/quote] :roll: musiałbyś go zobaczyć jak się zakotwiczy w łóżku na trzeciego i śpi kamiennym snem sprawiedliwego 8) :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] :roll: musiałbyś go zobaczyć jak się zakotwiczy w łóżku na trzeciego i śpi kamiennym snem sprawiedliwego 8) :lol:[/quote]Hahaha, jaki wierszyk :lol: :klacz: