daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Daga u nas już grzeją kaloryferki :wink: Oj do Wawki w grudniu nie da rady / lokum jeszcze nie gotowe 8) / jeszcze raz wrzucam link :wink: [url]http://www.dapbt.org/American_Pit_Bull_Terriers/flash_detected.html[/url][/quote] no u mnie grzeja od dwoch tygodni ale dzis cos mi bylo zimno-temperatura pokazywala 24 stopnie :o ..jak podkrecilam to w calym domu skoczylo do 28 w pol godziny :lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='Alicjarydzewska']http://www.dapbt.org/American_Pit_Bull_Terriers/flash_detected.html obejrzyjcie naprawdę warto :wink: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:[/quote] a jaka wzruszjaca muze do tego zalaczyli-piekne :D :P ..zupelnie inny obraz niz rozpowszechniony przez media :cry:[/quote] Daga u mnie nawet moi panowie siedzieli i oglądali 8) Co do kaloryferków to w domu mi grzeją a o ironio w przedszkolu dziś wymarzłam jak pingwin :-? , a najdziwniejsze jest to że ten sam dostawca ciepła jest :roll: Quote
daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 moze przedszkole za ogrzewanie nie zaplacilo????? :lol: ..nie wiem-ja od dziecka na swoim ogrzewaniu-albo wegiel byl,potem gaz :roll: zaleta jest jedna-ja decyduje kiedy ogrzewanie jest wlaczone.....a wada :-? ..rachunki :x :lol: Quote
daga10011 Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 a mojego TZ nawet ten filmik nie ruszyl :roll: ...a dla mnie zrobili to tak,ze pity sa jeszcze sympayczniejsze :D :P Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='daga10011']moze przedszkole za ogrzewanie nie zaplacilo????? :lol: ..nie wiem-ja od dziecka na swoim ogrzewaniu-albo wegiel byl,potem gaz :roll: zaleta jest jedna-ja decyduje kiedy ogrzewanie jest wlaczone.....a wada :-? ..rachunki :x :lol:[/quote] to raczej niemożliwe , ale to już jest inne osiedle i może nie chcieli jeszcze włączać :roll: A rachunki ti ja płacę cały rok w czynszu :-? Quote
Lucy* Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Upsss :oops: trochę spóźniona ale jestem :D Kogo to ja własnie widzę ?? Witaj Alicjo i Ozzy - miło mi poznać :D :D !! śliczności :iloveyou: :iloveyou: Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='Lucy*']Upsss :oops: trochę spóźniona ale jestem :D Kogo to ja własnie widzę ?? Witaj Alicjo i Ozzy - miło mi poznać :D :D !![/quote] witamy w naszych skromnych progach :P / a podobno Sosnowiec nie tak daleko od Rybnika :wink: :lol: / Quote
Lucy* Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Zgadza się :D wcale nie tak daleko.. Kiedyś tam nawet miałam rodzinkę.. a teraz to na pewno koleżankę ze studiów.. :D :D i byłam parę razy w sądzie.. fajne miasto ten Rybnik :D :D Quote
sayma Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='daga10011']a mojego TZ nawet ten filmik nie ruszyl :roll: ...a dla mnie zrobili to tak,ze pity sa jeszcze sympayczniejsze :D :P[/quote] nie ruszył?? :o :roll: :evil: to gdzie on ma serducho :-? 8) :) Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='sayma'][quote name='daga10011']a mojego TZ nawet ten filmik nie ruszyl :roll: ...a dla mnie zrobili to tak,ze pity sa jeszcze sympayczniejsze :D :P[/quote] nie ruszył?? :o :roll: :evil: to gdzie on ma serducho :-? 8) :)[/quote]TZ Dagi jest zimny jak książe Karol :roll: :-? Quote
Hanna R. Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='daga10011']a mojego TZ nawet ten filmik nie ruszyl :roll: ...a dla mnie zrobili to tak,ze pity sa jeszcze sympayczniejsze :D :P[/quote] nie ruszył?? :o :roll: :evil: to gdzie on ma serducho :-? 8) :)[/quote]TZ Dagi jest zimny jak książe Karol :roll: :-?[/quote] Eeee tam ... Alutka, ale jak on ( Karol) goraco kocha 8) Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='daga10011']a mojego TZ nawet ten filmik nie ruszyl :roll: ...a dla mnie zrobili to tak,ze pity sa jeszcze sympayczniejsze :D :P[/quote] nie ruszył?? :o :roll: :evil: to gdzie on ma serducho :-? 8) :)[/quote]TZ Dagi jest zimny jak książe Karol :roll: :-?[/quote] Eeee tam ... Alutka, ale jak on ( Karol) goraco kocha 8)[/quote]Hania :o a skąd Ty to wiesz 8) < a oglądałaś filmik :-? > Quote
Alicja Posted September 30, 2005 Author Posted September 30, 2005 [quote name='Lucy*']Jaki filmik :hmmmm: :hmmmm:[/quote] [url]http://www.dapbt.org/American_Pit_Bull_Terriers/flash_detected.html[/url] Quote
Lucy* Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Ale fajny :o :o szok.. no było co oglądać :D :angel: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 [quote name='Lucy*']Ale fajny :o :o szok.. no było co oglądać :D :angel:[/quote] Super prawda 8) , warto tą chwilę poczekać i popatrzeć jak najczęściej jest bo to co teraz opisują i nagłaśniają w gazetach to skrajne przypadki :-? Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 A tak sobotę spędza Ozzy :roll: [img]http://img21.imageshack.us/img21/6637/panicznakanapie2qw.jpg[/img] :wink: Quote
malawaszka Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 uulalaaaa tu wygląda groźnie :o :fadein: Quote
PIKA Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][b]A tak sobotę spędza Ozzy [/b] :roll: [img]http://img21.imageshack.us/img21/6637/panicznakanapie2qw.jpg[/img] :wink:[/quote] A na spacer z psem wyjść przy sobocie :evil: A nie tak na kanapie caly dzień i doospko rosnie :evil: :wink: Quote
Alicja Posted October 1, 2005 Author Posted October 1, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska'][b]A tak sobotę spędza Ozzy [/b] :roll: [img]http://img21.imageshack.us/img21/6637/panicznakanapie2qw.jpg[/img] :wink:[/quote] A na spacer z psem wyjść przy sobocie :evil: A nie tak na kanapie caly dzień i doospko rosnie :evil: :wink:[/quote] a o doopsko ci idzie Moje czy Ozzulca :oops: :wink: Ozzy nie lubi mnie z odkurzaczem bo mu przeszkadzam leżeć na kanapie i fotelach / depiluję je :wink: / A spacerek był tylko mało ciekawy bo nie było zadnego kumpla :-? Quote
asher Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']A spacerek był tylko mało ciekawy bo nie było zadnego kumpla :-?[/quote]No jak to? Przeciez widze że smerf też się byczy na kanapie i wyraźnie się nudzi!!! Quote
Lucy* Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Hahaha !! Jakie to fajne :lol: !! Chyba sobie zrobie jutro "Ozzowatą" niedzielę :wink: :lol: Quote
XXL Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 na tej fotce wyglonda jak czort :D pan kanapy strach sie bac :D dla mnie bomba :D :D Quote
Maga100 Posted October 1, 2005 Posted October 1, 2005 Qrcze, ja to mam teraz ciagle zaległości :evil: Mało czasu ostatnio mam :-? Filmik obejrzałam, super :angel: Alicja, tyle zdjęć pieknego mordulca, ale chyba nie zrobiłaś mi tego i nie nabyłaś cyfrówki? :o :wink: Quote
Recommended Posts