Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:calus: przyznam sięszczerze że sama bym tego nie zauważyła :oops::oops::oops:

Ha! I od tego ja tu jestem! :cool3: :cool3:
Alu, owocnego prowadzenia galerii zyczyłam Ci, to teraz życzę owocnego pisania. :buzi: :drinking:

:evil_lol: I tyci, tyci uopominek od nas (no chyba, ze nie lubisz?) ->

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ha! I od tego ja tu jestem! :cool3: :cool3:
Alu, owocnego prowadzenia galerii zyczyłam Ci, to teraz życzę owocnego pisania. :buzi: :drinking:

:evil_lol: I tyci, tyci uopominek od nas (no chyba, ze nie lubisz?) ->
:multi:Mniam , mniam :razz: oj lubię :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:Mniam , mniam :razz: oj lubię :oops:

:Cool!: :Cool!: To dobrze, bo myslalam, ze strzele gafe.

Alu - mini gratis... :evil_lol:

A teraz... Koniecznie wstaw zdjęcia Ozzulka... :loveu:

Posted

przekopałam się do Ozzulcowej galerii :roll:, ale i tak jeszcze nie odwiedziłam wszystkich które chciałam / rany jak ich dużo:razz:/
Jutro będą jakieś nowe fotki bo dziś kompletnie nie było czasu :shake:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Alu, spoźnione, ale oczywiście...zdróweczko :drinka: :cunao:
:evil_lol:nie wypada nie wypić z towarzystwem :razz::drink1::drink1::drink1:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ano nie może być :drinking: :popcorn::drinking: :popcorn::drinking: :popcorn::drinking: :popcorn::drinking:ano nie ;)Tuffikowa Ala ma urodzinki ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ano nie ;)Tuffikowa Ala ma urodzinki ;)

a nooooooooooooooooooooo nie moooooooooooooże być :eviltong: i nam sie tu pani Tufikowa nie przyznała :mad: ale zdroweczko będzie :drinka: :chlup: :drink1: :drinka: :chlup: :drink1:

Posted

:hmmmm: przepraszam bardzo tu kiedys byla galeria slicznego Ozzulka Mordulka gdzie ona teraz jest?? :placz: :placz: :evil_lol:

ALU :drink1: :BIG: :drink1:

Posted

Za chwilkę idę do pracy a Kuba pocyka Ozzulkowi fotki / kurcze chyba wsztstkie już wrzucaliśmy do galerii :roll:/a nam dziś w nocy zniknął Nasz banerek z odsyłaczem , zanim poszłiśmy spać to był , a teraz już nie ma :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:
Poprosiłam Sylwię i Ozzy moze będzie miał metryczkę jak się ciocia Sylwia zgodzi zrobić ;)