Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 aga1215 napisał(a):Kiedy urządzacie pokaz mody :multi:no chyba w przyszłym sezonie zimowym :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Ale biala mordke ma Ozzy:lol: Ubranko powinno byc czerwone i ten snieg by robil za brode no i Gwiazdora mamy:eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 KaRa_TC napisał(a):Ale biala mordke ma Ozzy:lol: Ubranko powinno byc czerwone i ten snieg by robil za brode no i Gwiazdora mamy:eviltong: :eviltong::shake: nie miałam na stanie czerwonej kurtki :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: nie miałam na stanie czerwonej kurtki :evil_lol: To na przyszly rok kupisz i Twoj TZ przerobi no i jest gwiazdor:eviltong: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Jakii fajny!! :klacz: A u nas to sniegu nie ma, tylko głupia odwilż, ciapa i mnóstwo lodu... :( Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 g_o_n_i_a napisał(a):Jakii fajny!! :klacz: A u nas to sniegu nie ma, tylko głupia odwilż, ciapa i mnóstwo lodu... :(:crazyeye: coś ty , u nas horror :cool3: śniegu już prawie po kolana / będzie jatka jak zacznie topnieć :diabloti: /Ozzy w lesie szalał , ale zdjęć mało bo okropnie sypało i wszystko zaraz mokre :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 g_o_n_i_a napisał(a):Jakii fajny!! :klacz: A u nas to sniegu nie ma, tylko głupia odwilż, ciapa i mnóstwo lodu... :( to sie ciesz. U nas jest okropnie, tak jak Alicja pisze. Śląsk sparaliżowany !! Pługow i piaskarek ani widu, ani słychu - koszmar, aż strach pomyśleć co będzie juutro :-o Ozzy w ubranku świetny :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 U nas to w zeszłym tygodniu troche popadało, popadalo, psiska sie cieszyły (a kot tez nie prostestował) iii... Zaczeło wszystko topniec, a potem jeszcze przymarzło i teraz jest wszędzie lód, ale nadal jest odwilż, więc niedość ze ślisko to jeszcze ciaaapa... :( Sama nie wiem czy lepszy jest śnieg czy ciapa i lodowiska... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 g_o_n_i_a napisał(a): Sama nie wiem czy lepszy jest śnieg czy ciapa i lodowiska... zdecydowanie lepsza jest wiosna i słóneczko :lol: :lol: Quote
ewelinabuck Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 u nas tez snigu po kolana a jeszcze ma padac:crazyeye: :-o Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daguś, zgadzam sie. ;-) Śliczna wiosna, słonko, wszystko kwitnie (i moj Azulec urodził sie na wiosne)... A przede wszystkim słonecccko (pomarzyć zawsze można :lol: )... :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 g_o_n_i_a napisał(a):Daguś, zgadzam sie. ;-) Śliczna wiosna, słonko, wszystko kwitnie (i moj Azulec urodził sie na wiosne)... A przede wszystkim słonecccko... ;-) a mój to letni chłopak-lipcowy, ale na szczęście zima mu nie straszna i jako jedyny z naszej 4 się z niej baardzo cieszy, a dowodem są zdjęcia z dzisiejszego spacerku w jego galerii na którą zapraszamy :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar']a mój to letni chłopak-lipcowy, ale na szczęście zima mu nie straszna i jako jedyny z naszej 4 się z niej baardzo cieszy, a dowodem są zdjęcia z dzisiejszego spacerku w jego galerii na którą zapraszamy :lol: Aza tez lubi śnieg, ale nie mam dowodów, bo nasza galeria odeszla gdzieś w zapomnienie po pewnych przykrych wydarzeniach... Daguś, to my wpadniemy w odwiedziny do Twojej galerii - byłyśmy nie raz, ale tak bez zaproszenia to nie wiedziłąm czy nie będziemy nieproszonymi goścmi... :lol: [size="1"]P.S. Czy Ala czasem nie da nam po uszach za takie pogaduszki na wątku Ozzy'ego? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 g_o_n_i_a napisał(a):Aza tez lubi śnieg, ale nie mam dowodów, bo nasza galeria odeszla gdzieś w zapomnienie po pewnych przykrych wydarzeniach... Daguś, to my wpadniemy w odwiedziny do Twojej galerii - byłyśmy nie raz, ale tak bez zaproszenia to nie wiedziłąm czy nie będziemy nieproszonymi goścmi... :lol: no jak tak można myslec - nieproszonymi?? :mad: :mad: Każdy gość jest u nas bardzo mile widziany :razz: :lol: Quote
LAZY Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Zdjecia z wizyty super. Ozzulec na śniegu rewelacja. Widac, ze w ubranku biega mu sie rewelacyjnie. A ja ze względu na to, ze zaraz wyjezdzam i nie bede miała dostępu do komputera chciałam Wam złozyc Noworoczne życzenia. Udanej zabawy Sylwestrowej i jeszcze lepszego Nowego 2006 Roku, przede wszystkim duzo zdrówka dla całej rodzinki (Ozziego w szczególności) i wiele usmiechu kazdego dnia.:p Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alu, a dlaczego nie było oblewania siedmiotysięcznego posta??? KONIECZNIE trzeba to nadrobić!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Mamy impre? :drinking::cunao::drinking::bigcool::drinking: :cunao: :bigcool::drinking: Quote
Maga100 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='sota36']Jezu ! A te zas pija..... Dla pewnego towarzystwa każdy powód dobry :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :drink1: Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Maga100']Dla pewnego towarzystwa każdy powód dobry :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :drink1: Hihihhi :diabloti: (fajny ten diabolo) Przypomniałyście mi, że mam jeszcze piwo w lodóce! :diabloti: Własnie sobie otworzyłam... :diabloti: Z kabelkiem doopa, osioł muli, z otworów wentylacyjnych w mieszkaniu wali mi kapustą... Jak tu nie pić??? :drinking: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 :multi: Daguś dzięki za życzonka , są SUPER:multi: O , to znaczy , że przejmujemy nową dogomaniacka tradycję opijania ilości postów ;) .:drinking: :drinka: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :chlup: :chlup: :beerchug: :drink1: :evil_lol: wypróbowałam wszystkie okolicznosciowe emotki:lol: Quote
Gosiek Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: coś ty , u nas horror :cool3: śniegu już prawie po kolana / będzie jatka jak zacznie topnieć :diabloti: /Ozzy w lesie szalał , ale zdjęć mało bo okropnie sypało i wszystko zaraz mokre :roll:Ala - sprzedam Ci mój paent na takie wredne warunki atmosferyczne.... zwie się...... P A R A S O L :lol::lol: za 7miotysiecznego posta :knajpa: Quote
Recommended Posts