Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Ale biala mordke ma Ozzy:lol: Ubranko powinno byc czerwone i ten snieg by robil za brode no i Gwiazdora mamy:eviltong: :eviltong:
:shake: nie miałam na stanie czerwonej kurtki :evil_lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake: nie miałam na stanie czerwonej kurtki :evil_lol:

To na przyszly rok kupisz i Twoj TZ przerobi no i jest gwiazdor:eviltong: :eviltong:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jakii fajny!! :klacz:
A u nas to sniegu nie ma, tylko głupia odwilż, ciapa i mnóstwo lodu... :(
:crazyeye: coś ty , u nas horror :cool3: śniegu już prawie po kolana / będzie jatka jak zacznie topnieć :diabloti: /Ozzy w lesie szalał , ale zdjęć mało bo okropnie sypało i wszystko zaraz mokre :roll:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Jakii fajny!! :klacz:
A u nas to sniegu nie ma, tylko głupia odwilż, ciapa i mnóstwo lodu... :(

to sie ciesz. U nas jest okropnie, tak jak Alicja pisze. Śląsk sparaliżowany !! Pługow i piaskarek ani widu, ani słychu - koszmar, aż strach pomyśleć co będzie juutro :-o

Ozzy w ubranku świetny :lol:

Posted

U nas to w zeszłym tygodniu troche popadało, popadalo, psiska sie cieszyły (a kot tez nie prostestował) iii... Zaczeło wszystko topniec, a potem jeszcze przymarzło i teraz jest wszędzie lód, ale nadal jest odwilż, więc niedość ze ślisko to jeszcze ciaaapa... :(
Sama nie wiem czy lepszy jest śnieg czy ciapa i lodowiska...

Posted

Daguś, zgadzam sie. ;-) Śliczna wiosna, słonko, wszystko kwitnie (i moj Azulec urodził sie na wiosne)... A przede wszystkim słonecccko (pomarzyć zawsze można :lol: )... :multi:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Daguś, zgadzam sie. ;-) Śliczna wiosna, słonko, wszystko kwitnie (i moj Azulec urodził sie na wiosne)... A przede wszystkim słonecccko... ;-)

a mój to letni chłopak-lipcowy, ale na szczęście zima mu nie straszna i jako jedyny z naszej 4 się z niej baardzo cieszy, a dowodem są zdjęcia z dzisiejszego spacerku w jego galerii na którą zapraszamy :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']a mój to letni chłopak-lipcowy, ale na szczęście zima mu nie straszna i jako jedyny z naszej 4 się z niej baardzo cieszy, a dowodem są zdjęcia z dzisiejszego spacerku w jego galerii na którą zapraszamy :lol:

Aza tez lubi śnieg, ale nie mam dowodów, bo nasza galeria odeszla gdzieś w zapomnienie po pewnych przykrych wydarzeniach...
Daguś, to my wpadniemy w odwiedziny do Twojej galerii - byłyśmy nie raz, ale tak bez zaproszenia to nie wiedziłąm czy nie będziemy nieproszonymi goścmi... :lol:

[size="1"]P.S. Czy Ala czasem nie da nam po uszach za takie pogaduszki na wątku Ozzy'ego?

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Aza tez lubi śnieg, ale nie mam dowodów, bo nasza galeria odeszla gdzieś w zapomnienie po pewnych przykrych wydarzeniach...
Daguś, to my wpadniemy w odwiedziny do Twojej galerii - byłyśmy nie raz, ale tak bez zaproszenia to nie wiedziłąm czy nie będziemy nieproszonymi goścmi... :lol:

no jak tak można myslec - nieproszonymi?? :mad: :mad:
Każdy gość jest u nas bardzo mile widziany :razz: :lol:

Posted

Zdjecia z wizyty super. Ozzulec na śniegu rewelacja. Widac, ze w ubranku biega mu sie rewelacyjnie.
A ja ze względu na to, ze zaraz wyjezdzam i nie bede miała dostępu do komputera chciałam Wam złozyc Noworoczne życzenia. Udanej zabawy Sylwestrowej i jeszcze lepszego Nowego 2006 Roku, przede wszystkim duzo zdrówka dla całej rodzinki (Ozziego w szczególności) i wiele usmiechu kazdego dnia.:p

Posted

[quote name='Maga100']Dla pewnego towarzystwa każdy powód dobry :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:

:drink1: Hihihhi :diabloti: (fajny ten diabolo)

Przypomniałyście mi, że mam jeszcze piwo w lodóce! :diabloti: Własnie sobie otworzyłam... :diabloti:
Z kabelkiem doopa, osioł muli, z otworów wentylacyjnych w mieszkaniu wali mi kapustą... Jak tu nie pić??? :drinking:

Posted

:multi: Daguś dzięki za życzonka , są SUPER:multi:

O , to znaczy , że przejmujemy nową dogomaniacka tradycję opijania ilości postów ;) .:drinking: :drinka: :popcorn: :knajpa: :pepsi: :chlup: :chlup: :beerchug: :drink1: :evil_lol: wypróbowałam wszystkie okolicznosciowe emotki:lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: coś ty , u nas horror :cool3: śniegu już prawie po kolana / będzie jatka jak zacznie topnieć :diabloti: /Ozzy w lesie szalał , ale zdjęć mało bo okropnie sypało i wszystko zaraz mokre :roll:
Ala - sprzedam Ci mój paent na takie wredne warunki atmosferyczne.... zwie się......

P A R A S O L :lol::lol:

za 7miotysiecznego posta :knajpa: