Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 malawaszka napisał(a):Teklunia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: nie owijasz w bawelne ;) :lol: hihi to ja mam owijać?? on niech se owinie 8) jesteście niesamowite... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): i jedna domowa Wszystkie fotki są powiększone , tak coby wasze oczęta nie ucierpiały na przegladaniu Ozzulcowej galeryjki :wink: Aluś nie ucierpią, nie ucierpią :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Ala Ozzgiego z dwóru zamarzniętego przyniosła. DLatego tak wygląda na tym fotelu...Trzeba było mu termoform pod pupsko podłożyć. Quote
Gosiek Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alka napisał(a):malawaszka napisał(a):Teklunia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha :roflt: jakie ma różowe jajka :lol: nie owijasz w bawelne ;) :lol: hihi to ja mam owijać?? on niech se owinie 8) jesteście niesamowite... :o no ja nie mogę :cunao: :cunao: :cunao: wczoraj ponuro a dziś śmieszki tylko... suuuuuper Quote
Patka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 biedne łapki :lol: suszarką można też odmrozić :wink: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Patka napisał(a):biedne łapki :lol: suszarką można też odmrozić :wink:e tam suszarką bamboszki kupimy :wink: :lol: Dzisiaj jakoś mi tak nie bardzo humor dopisuje / poniedziałek w końcu , cały tydzień pracy przed nami :x , jeszcze dogo nawala :evilbat: / Ozzy szczęśliwy jednak że jest jeszcze snieg bo rano urzadzał z kumplem Arisem wyścigi i kulanko z zadymą 8) :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Patka napisał(a):biedne łapki :lol: suszarką można też odmrozić :wink:e tam suszarką bamboszki kupimy :wink: :lol: no to mam tu dla Was propozycje... Mysle ze beda pasowac :lol: Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 ja proponuje różowiutkie, boskie... :wink: :D Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Teklunia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Patka napisał(a):biedne łapki :lol: suszarką można też odmrozić :wink:e tam suszarką bamboszki kupimy :wink: :lol: no to mam tu dla Was propozycje... Mysle ze beda pasowac :lol: Teklunia :calus: o takie w plameczki mi chodziło 8) boskie :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alka napisał(a):ja proponuje różowiutkie, boskie... :wink: :D ze pasuja do jajeczek, tak? :oops: :lol: 8) Quote
Alka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A ja wolę w centki :-? 8) centki ? :roll: miałyby do czego pasować? :roll: Quote
Alicja Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Alka napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):A ja wolę w centki :-? 8) centki ? :roll: miałyby do czego pasować? :roll: :lol: :lol: do brzusia :wink: Quote
Maga100 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 a swoją drogą, jakby tak ten groźny astman pomykał w takich różowych bamboszach, to ciekawe czy nadal się by się go bali... 8) Quote
Teklunia Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Maga100 napisał(a):a swoją drogą, jakby tak ten groźny astman pomykał w takich różowych bamboszach, to ciekawe czy nadal się by się go bali... 8) no, jak w tych z pazurkami, to na pewno by sie bali :lol: Quote
Gosiek Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Teklunia napisał(a):Maga100 napisał(a):a swoją drogą, jakby tak ten groźny astman pomykał w takich różowych bamboszach, to ciekawe czy nadal się by się go bali... 8) no, jak w tych z pazurkami, to na pewno by sie bali :lol:a ja myślę że ludzie by sikali ze śmiechu po nogach na taki widok... ja na pewno :lol: :lol: Quote
XXL Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Gosiek napisał(a):Teklunia napisał(a):Maga100 napisał(a):a swoją drogą, jakby tak ten groźny astman pomykał w takich różowych bamboszach, to ciekawe czy nadal się by się go bali... 8) no, jak w tych z pazurkami, to na pewno by sie bali :lol:a ja myślę że ludzie by sikali ze śmiechu po nogach na taki widok... ja na pewno :lol: :lol: no jak mozesz przeciesz ozzy pewnie w wszystkim wyglondal by jak pies morderca :) hahah Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Ala to Ty rozprawadzasz te papcioszki ?? :lol: po ile idą 8) 8) Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 Lucy* napisał(a):Ala to Ty rozprawadzasz te papcioszki ?? :lol: po ile idą 8) 8) a nie nie , sprzedaż prowadzi Teklunia 8) chyba zamówie dla Ozzulca te z pazurkami :oops: bo są za..jedwabiste :wink: 8) Quote
Lucy* Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Lucy* napisał(a):Ala to Ty rozprawadzasz te papcioszki ?? :lol: po ile idą 8) 8) a nie nie , sprzedaż prowadzi Teklunia 8) chyba zamówie dla Ozzulca te z pazurkami :oops: bo są za..jedwabiste :wink: 8) :roflt: :roflt: :roflt: zgadzam sie... ja wezmę dwie pary dla Sarci bo ona jak chce iść na dwór to przywala (czyt.kładzie) mi łapą na kolano i jak nie reaguję wystarczająco szybko 8) to zaciska pazurki i robi taki ruch w stylu.. "zdejmujemy pańci skórę z uda" :evilbat: .. więc papcie z tymi jedwabistymi to w sam raz :lol: Quote
XXL Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 no to ja juz nie moge sie doczekac fotek psiakow w takich papciach buhahaha :) Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 XXL napisał(a):no to ja juz nie moge sie doczekac fotek psiakow w takich papciach buhahaha :) no tak wszyscy zaraz by oglądać chcieli 8) chyba będziemy sprzedawać bilety :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
XXL Posted November 29, 2005 Posted November 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):no to ja juz nie moge sie doczekac fotek psiakow w takich papciach buhahaha :) no tak wszyscy zaraz by oglądać chcieli 8) chyba będziemy sprzedawać bilety :wink: :lol: :lol: :lol: bilety na seans z papciami potforkami w roli glwonei papcie mordecy statysci lapy ozziego :) kosct 5zl :) Quote
Alicja Posted November 29, 2005 Author Posted November 29, 2005 XXL napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):XXL napisał(a):no to ja juz nie moge sie doczekac fotek psiakow w takich papciach buhahaha :) no tak wszyscy zaraz by oglądać chcieli 8) chyba będziemy sprzedawać bilety :wink: :lol: :lol: :lol: bilety na seans z papciami potforkami w roli glwonei papcie mordecy statysci lapy ozziego :) kosct 5zl :)dobry pomysł , robimy plakat :wink: Quote
Recommended Posts