Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

normalnie zgłupiałam :o Robiłam porządki w moim folderze ze zdjęciami i znalazłam takie zdjęcie :o :o Ja nie mam pojęcia, co to za pies :hmmmm: i skąd się jego zdjęcie wzięło w moim komputerze :o :o
ratunku, obcy zaatakowali mojego laptopa :errrr:

Posted

Maga100 napisał(a):
normalnie zgłupiałam :o Robiłam porządki w moim folderze ze zdjęciami i znalazłam takie zdjęcie :o :o Ja nie mam pojęcia, co to za pies :hmmmm: i skąd się jego zdjęcie wzięło w moim komputerze :o :o
8) a może Leon wrzucił fotę swojej laski :wink:

Posted

Maga100 napisał(a):

a moze to nocna postac leona, w ktora sie przeistacza po polnocy??? :o

Posted

Olcia napisał(a):

a moze to nocna postac leona, w ktora sie przeistacza po polnocy??? :o

i sam sobie robi zdjęcia, a następnia ściaga do komputera? :o zombie?
myslałam, że to może Ozzi, którego jakimś cudem, niechcący skopiowałam, ale jeżeli to nie on, to ja już nic nie rozumiem.... :confused:

Posted

Maga100 napisał(a):
Alicjarydzewska napisał(a):
a ja dziś spadam , bo rano trzeba wstać :x

a po co? :o do kościoła na 6.00? 8)
nosz ty ...... :lol:
A ja dziś spałam do 9.00 , mój kochany synuś poszedł z Astmanem rano na spacerek i obaj wrócili po godzinie zmarznięci jak sopelki :roll: , więc Ozzy musiał przyjść się wygrzać do wyrka .
Prace dobiegają końca , jeszcze trzeba skończyć parapet /będzie drewniany , szeroki , bo w oryginale to taki wąski kawałek badziewia pod oknem :evil: , no i kupić karnisz bo wcześniej zapomnielismy , potem postroję choinkę i poczekam na święta :wink: :lol: /

Posted

Alka napisał(a):
chcesz tyle czasu siedzieć pod choinką i czekać :o
może będą prędzej prezenty 8)
no i pomyśl jak choinka to i moczka i makówki , karpik i innne łakocie a przede wszystkim wolne od pracy :wink: :lol: :lol:

Posted

.
Prace dobiegają końca

A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-?

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
A co to jest moczka i makówki ???? Całkujemy :buzi:

Moczka to inaczej bryja :wink: , to coś ugotowane z piernika rozmoczonego w wodzie z dodatkiem wszystkich możliwych bakalii . Ja jeszcze dodaję agrest i śliwki w sosie własnym , sok z cytryny , no i oczywiście cukier do smaku .
Podstawa jest piernik a każda gospodyni może dodać coś od siebie :wink:
Jedno co powiem to wprawdzie kaloryczna bomba ale ja ją bardzo lubię :oops: :lol:
Makówki to kładzione warstwami kromeczki bułki przesypywane makiem i cukrem i zalane wrzącym mlekiem.Można także dodać bakalie :wink:

Posted

PIKA napisał(a):
.
Prace dobiegają końca

A ja sie wczoraj dowiedzialam, że w listopadzie bedą mi wymieniac istlacje gazową, :o Juz oczami wyobraźni widze ten burdel :-?

Współczuję 8)

Jedziemy pobiegać 8) :lol: :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

Pika, wcale sobie tego nie wyobrażasz i ja już ci serdecznie współczuję :cool3:
U nas była wymieniana jakiś czas temu... :roll: Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu.... a że mam jeszcze wodę grzaną piecykiem gazowym, więc rury idą nie tylko do kuchni, ale i łazienki :-? Co tu się działo, to nawet nie mam słów :evil: 0X

Posted

PIKA napisał(a):

Pika, wcale sobie tego nie wyobrażasz i ja już ci serdecznie współczuję :cool3:
U nas była wymieniana jakiś czas temu... :roll: Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu.... a że mam jeszcze wodę grzaną piecykiem gazowym, więc rury idą nie tylko do kuchni, ale i łazienki :-? Co tu się działo, to nawet nie mam słów :evil: 0X

Posted

Maga100 napisał(a):
Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu...

To niech sobie ida po wierzchu, ale na litośc Boska niech nie wyciagają starych ze ścian :o

Posted

PIKA napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Bo wg nowych przepisów rury gazowe muszą iść po wierzchu...

To niech sobie ida po wierzchu, ale na litośc Boska niech nie wyciagają starych ze ścian :o
o kurcze to ty masz rurki w ścianach i ci je będą wyciagać :o ale Bonanza :x
Mi wystarczy jak przeżyłam wymianę instalacji wodnej w moim mieszkaniu i elektrycznej u mojej mamy /to dopiero był Saygon :evilbat: /

A my wróciliśmy z bezludzia , pieso pobiegało , my też trochę , uszy nam pomarzły ale było OK .
Mamy kilka fotek , a na złość wszystkiemu kabelczyk z telefonu do kompa sie pierdzieli :evil:
Kochana morda :wink:

pełna koncentracja

sus zajęczy 8)

odpoczywam