Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]:Rose:
[/FONT]
[FONT=Arial]:bigcool: [/FONT][FONT=Arial]:bigcool: [/FONT][FONT=Arial]:bigcool: [/FONT][FONT=Arial]:bigcool: [/FONT][FONT=Arial]:bigcool:

super fotaski dzięki ;)
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wymieniaj bo jestem ciekawa ile można na siebie wsadzic :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]skarpetki , geterki , skarpetki , spodnie, t-shirt, golfik , bluza polarowa , kurtalka , szalik , rękawiczki ....czapka :roll:w plecaku :grins:

EDIT:
no dobra napisze reszte ...:roll:bo się Paula czepiła:eviltong: ....boxereczki i ochraniacze na wypustki piersiowe :oops::grins:
[/FONT]
[quote name='natija']witam sie poludniowa pora:):):)zimno zimno,ale weekend ma byc cieplejszy;)
[FONT=Arial]nie sluchaj ich Oni kłamią :cool1:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko:hand:
Nareszcie wszystko nadrobilam, oj duzo tego bylo :shake:
Przesylamy caluski:loveu:
[FONT=Arial]cieszkam że dałas rade ;)dziękujemy za caluski :loveu:[/FONT]

[quote name='ewelinabuck']:loveu:jesooooo troszke mnie nie bylo i musze nadrabiac heehhehheheheheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witanko .w bardzo mrozny dzionek i do tego okropnie wieje ale za to piekne sloneczko sciewi i blekitne niebo jest:loveu:
[FONT=Arial]witaneczko :multi:
[/FONT]
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :loveu:

U Was też tak zimno?
[FONT=Arial]berek :loveu:nawet bardzo zimno :razz:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ozzy całuje w rączkę http://images34.fotosik.pl/95/83aa0ca7f5d677d8.jpg :loveu::loveu::loveu:[/FONT][FONT=Arial]bo Ozzy całuśny dżentelmen jest ;)[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']witamy ciepło w ten mrozny dzionek..ja i moj kolega Niechciej :loveu::diabloti:
[FONT=Arial]oswój Niechcieja ;) i pamintaj ;):loveu:[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Witamy wieczorkirm :multi::multi:
[FONT=Arial]witam się nocką ....Qba poszedl się plumkać więc wdarłam się na kompeczka[/FONT] :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]oswój Niechcieja ;) i pamintaj ;):loveu:[/FONT]

[FONT=Arial]witam się nocką ....Qba poszedl się plumkać więc wdarłam się na kompeczka[/FONT] :razz::razz:
Ooo to tak jak u nas jak już wszyscy śpią to wtedy można sie do kompa dostać wcześniej tylko po walce:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']cieplusie witanko:loveu::loveu::loveu::loveu:
[FONT=Arial]witanko Eff:loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='AlKil']cześć Alu! Będę oryginalna i powiem, że zimno....:evil_lol:[FONT=Arial]
nooo......oryginalność to Twoja specjalność :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć :multi:
[/FONT]

[quote name='ATLANTYDA']Ooo to tak jak u nas jak już wszyscy śpią to wtedy można sie do kompa dostać wcześniej tylko po walce:mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol:
[FONT=Arial]jeszcze troszkę i am nadzieje ze będę na swoim kompeczku :razz::razz:

a teraz DOGOBRANOC :loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

Witanko Alu :loveu: U nas nie dość, że syberia, to jeszcze wieje :shake:

http://images32.fotosik.pl/95/6a952cc2801fa36e.jpg :loveu: O:"podziel się cioteczko" :lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]skarpetki , geterki , skarpetki , spodnie, t-shirt, golfik , bluza polarowa , kurtalka , szalik , rękawiczki ....czapka :roll:w plecaku :grins:[/FONT]
:turn-l: Ala nie nosi majtków :evil_lol: ;)

Aaa, przyjszłam edytować, bom se przypomniała :roll: Poka fryzurkę :razz: i Madzia też poka noo :cool3:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']:sleep2::bye::bye:
[FONT=Arial]berek wstawaj :hand:[/FONT]
[quote name='Anja33']Dobranoc Alu:sleeping::sleep2:
[FONT=Arial]branoc Aniu :loveu:

[/FONT] [quote name='Paula_']Witanko Alu :loveu: U nas nie dość, że syberia, to jeszcze wieje :shake:
[FONT=Arial]u nas te...ż:roll:[/FONT]

http://images32.fotosik.pl/95/6a952cc2801fa36e.jpg :loveu: O:"podziel się cioteczko" :lol:
[FONT=Arial]chyba było ...miziaj :cool1:[/FONT]

:turn-l: Ala nie nosi majtków :evil_lol: ;)
[FONT=Arial]:eviltong::eviltong:nosi ....edytowałam [/FONT]

Aaa, przyjszłam edytować, bom se przypomniała :roll: Poka fryzurkę :razz: i Madzia też poka noo :cool3:
[FONT=Arial]ni ma fot :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Witaj Paula wieczorową :roll:porą
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]berek... nie zaspałam :multi::multi::multi:[/FONT]

[FONT=Arial]....BRAWO ...widać dobrze zrobił dzień bez cyferek
WITAJ wstanięta niezaspana Niedźwiedziczko
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]....BRAWO ...widać dobrze zrobił dzień bez cyferek
WITAJ wstanięta niezaspana Niedźwiedziczko
[/FONT]

[FONT=Arial]dzień bez numerków dniem straconym :evil_lol::evil_lol:

dziś ciąg dalszy
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dzień bez numerków dniem straconym :evil_lol::evil_lol:

ja tam wole noc
[/FONT]
[FONT=Arial]

dziś ciąg dalszy
[/FONT]

[FONT=Arial]tylko za bardzo się nie przyzwyczajaj [/FONT]

Posted

[quote name='BeaC']Witaj Alicjo
widziałam u ciebie klocuszka............ czy Wy się już mieniacie .psami????

:eviltong::eviltong::eviltong:

[FONT=Arial]prawie zgadłaś ...

Witaj :bigcool:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]C[/FONT][FONT=Century Gothic]ześć Alu :loveu: a ty jak zwykle już na nogach.:roll: Siedzisz do późna, wczesnie wstajesz kiedy ty śpisz kochana :razz:
Widziałam Klocusia - super fotki:loveu: teraz Ozzulka chcę :loveu::cool3:.

I kawę oczywiście :lol:
[/FONT]