clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]KAWA raz :loveu::loveu: poprosze...[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]widzialas Alutka :razz: ruda daje foty niewymiarowe[/FONT] :turn-l::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]KAWA raz :loveu::loveu: poprosze... już podaję ..... [/FONT] [FONT=Arial]potem podam druga bo kubeczki się suszą zostały filiżanki ;)[/FONT] [FONT=Arial]widzialas Alutka :razz: ruda daje foty niewymiarowe[/FONT] :turn-l::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam .....:eviltong::eviltong::eviltong: MY to jesteśmy takie przykładne :p...:grins: [/FONT] Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Ja kawkę wypiłam :p Trawkę zagrabiłam i teraz tropię ;) Buziaki :) Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Pysia']Ja kawkę wypiłam :p Trawkę zagrabiłam i teraz tropię ;) Buziaki :) [FONT=Arial]:hmmmm: jeże tropisz ......:crazyeye::crazyeye::crazyeye: buziaczki :p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:a u nas ......spoza mgły i chmurek zaczęło wychodzić słoneczko :loveu::loveu::loveu:zaraz lepiej się człekowi na świat patrzy :p[/FONT] Quote
clockwork Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:a u nas ......spoza mgły i chmurek zaczęło wychodzić słoneczko :loveu::loveu::loveu:zaraz lepiej się człekowi na świat patrzy :p[/FONT] [FONT=Arial]noooo... TU U NAS :diabloti: tez piekny dzionek... normalnie sie chyba zasiedzielismy... przyjechalismy na jesien a juz LATO :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]masakra tak goronco .... a ja same golfy pobralach :cool1:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... TU U NAS :diabloti: tez piekny dzionek... normalnie sie chyba zasiedzielismy... przyjechalismy na jesien a juz LATO :multi::multi: [/FONT] [FONT=Arial]masakra tak goronco .... a ja same golfy pobralach :cool1:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a było słuchać jak mówiłam ze nie będzie zimno ;)......golfik zawsze można zawinąć ;).... wrócisz do NAS to Ci się golfiki przydadzą :cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]i ostatnie już fotaski ....... [/FONT] Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [FONT=Arial]i ostatnie 5 sztuk....... [/FONT] [FONT=Arial]grzybki :grins: [/FONT] Quote
Agga Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Aluniu kochana czy ty nie masz innego zajęcia jak dogo:diabloti:To się tez tyczy innych panienek dogomaniackich:razz: Przecież ja tych zaległości nie jestem w stanie nadrobić:placz: Ala zajmij się szydełkowaniem, haftowaniem, robieniem na drutach. Może Ozziemu zrób ubranko na zimę:loveu: Piękne zdjęcia:lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Agga']Aluniu kochana czy ty nie masz innego zajęcia jak dogo:diabloti:To się tez tyczy innych panienek dogomaniackich:razz: Przecież ja tych zaległości nie jestem w stanie nadrobić:placz: Ala zajmij się szydełkowaniem, haftowaniem, robieniem na drutach. Może Ozziemu zrób ubranko na zimę:loveu: Piękne zdjęcia:lol: [FONT=Arial]Aguniu kochana :loveu:ja już od rana poczyniłam ...co następuje : [/FONT] [FONT=Arial]wypiłam kawę nawet 2 [/FONT] [FONT=Arial]byłam z psem [/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam zakupki[/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam salatkę na urodziny mojego tatki [/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam ciasto na legwanki;)[/FONT] [FONT=Arial]zrobiłam gulasz na obiadek [/FONT] [FONT=Arial]umyłam podłogi [/FONT] [FONT=Arial]zaraz idę 2 raz ze psem ;)[/FONT] [FONT=Arial]potem będę smażyć legwanki [/FONT] [FONT=Arial]pojadę na urodzinki[/FONT] [FONT=Arial]wieczorem stawiam się na dogo:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]zrobiłam ciasto na legwanki;)[/FONT] [FONT=Arial]potem będę smażyć legwanki [/FONT] ale jak toooo???? :shake: BTW legwanka to dlaczego ta Pani Legwankowa kolegi Qby to taka brązowa????? samice takie są??? :niewiem: Witanki!!! Widziałam fotaski :loveu: wsie :loveu: i Ozzulkowe, i legusiowe i pragowe.... eee nie! pragowe to u Madzialeny :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']ale jak toooo???? :shake: BTW legwanka to dlaczego ta Pani Legwankowa kolegi Qby to taka brązowa????? samice takie są??? :niewiem: Witanki!!! Widziałam fotaski :loveu: wsie :loveu: i Ozzulkowe, i legusiowe i pragowe.... eee nie! pragowe to u Madzialeny :evil_lol: [FONT=Arial]:hmmmm: ona zielona chiba jest ....a zresztą zapytam ;) a smazone legwanki to takie pyszne pyszności :p[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]żeście się obie cwie straciły z Klockową :diabloti::diabloti::diabloti: stawiam .....:knajpa:[/FONT] Że niby co obie straciłyśmy z Chlorkową:crazyeye::diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:cool1:[/FONT] [FONT=Arial]niee..... popalcujesz :diabloti::eviltong:[/FONT] Buhahah, oplułam monitor:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:WITAM Cię w czwartek :multi::multi: WITAM Wszystkich ...u nas dziś mgła ....za oknem że nie widać 2go bloku :crazyeye::crazyeye: Dopijam kawusię , za chwilke spacerek z Ozzym , zakupki a po południu mnie nie będzie :placz:bo jadę do mojego rodzica ;)na urodzinki ...ale będę tu wieczorkiem :loveu: [/FONT] No to ja tu wrócem ino wieczorem:grins: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o to zaraz se wypijemy :grins: [/FONT] Coś ta kawa chyba jaka nie taka, bo jakieś dziwne kulorki żeście przybrały:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Że niby co obie straciłyśmy z Chlorkową:crazyeye::diabloti: [FONT=Arial]straciłyście sie a miałyście na piffo wpaść ...piłam z Evaxon [/FONT] Buhahah, oplułam monitor:evil_lol: [FONT=Arial]podać ściereczkę :grins:.....ale powiedziała że mi da zaklikać :multi::loveu::multi:[/FONT] No to ja tu wrócem ino wieczorem:grins: [FONT=Arial]dopsz ...wróć ....postaram się wrócić szybciorkiem ;)[/FONT] Coś ta kawa chyba jaka nie taka, bo jakieś dziwne kulorki żeście przybrały:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]ciiii to z przemęczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]straciłyście sie a miałyście na piffo wpaść ...piłam z Evaxon [/FONT] Aaa, bo jużem myślała, że o czym innym gadusz:diabloti: [FONT=Arial]podać ściereczkę :grins:.....ale powiedziała że mi da zaklikać :multi::loveu::multi:[/FONT] Nie cem ściereczki, bo mam tera kolorowiejszego monitora:grins::grins: [FONT=Arial]dopsz ...wróć ....postaram się wrócić szybciorkiem ;-)[/FONT] Dopsze:grins: [FONT=Arial]ciiii to z przemęczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']:diabloti::diabloti: [FONT=Arial]:loveu:tysz cię kochom :p[/FONT] Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ja tu tak nieśmiało z malmy zapytaniem szukam fotografa w Zabrzu na wystawie:oops: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:tysz cię kochom :p[/FONT] I ja ciem aj lowiu uu:loveu::loveu: Quote
aga1215 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 http://images24.fotosik.pl/94/a3c62ed4209cff0d.jpg o matko :shock::scared:- jakis wrogów przyjmowałaś czy jak??? ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Iwona1984']ja tu tak nieśmiało z malmy zapytaniem szukam fotografa w Zabrzu na wystawie:oops: [FONT=Arial]:shake:...nie będzie mnie chyba na wystawie w Zabrzu ...raczej mało prawdopodobne ...a szkoda....[/FONT] [quote name='madzia i medor']I ja ciem aj lowiu uu:loveu::loveu: [FONT=Arial]że tem:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [quote name='aga1215']o matko :shock::scared:- jakis wrogów przyjmowałaś czy jak??? ;):evil_lol: cześć Aga ...:multi: [FONT=Arial]szwagier miał przyjechać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Alutka, co to te legwanki? Może ja to u Was na Ślunsku jadłam i nawet nie wiem...? Quote
Alicja Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Wilejkaros']Alutka, co to te legwanki? Może ja to u Was na Ślunsku jadłam i nawet nie wiem...? [FONT=Arial] Aniu ...legwanki to kawałeczki mięska drobiowego takiego na gulasz , kurczaczka lub indyczka , pozostawionego na jakiś czas w cieście zrobionym z maki ziemniaczanej , majonezu ,musztardy ,jajka i przypraw ...można dodać także starty żółty ser...a potem pieczonego na głębolim oleju ;) PYCHOTKA :sabber:[/FONT] Quote
Wilejkaros Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nie jadłam, bo ja WEGETARIANKA, ale widziałam to to. Tylko jakaś inna nazwa mi się po głowie plącze. Quote
Recommended Posts