Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]KAWA raz :loveu::loveu: poprosze...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]widzialas Alutka :razz: ruda daje foty niewymiarowe[/FONT] :turn-l::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]KAWA raz :loveu::loveu: poprosze...
już podaję .....
[/FONT]

[FONT=Arial]potem podam druga bo kubeczki się suszą zostały filiżanki ;)[/FONT]
[FONT=Arial]widzialas Alutka :razz: ruda daje foty niewymiarowe[/FONT] :turn-l::evil_lol:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widziałam .....:eviltong::eviltong::eviltong:
MY to jesteśmy takie przykładne :p...:grins:
[/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Ja kawkę wypiłam :p Trawkę zagrabiłam i teraz tropię ;)
Buziaki :)

[FONT=Arial]:hmmmm: jeże tropisz ......:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

buziaczki :p
[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:a u nas ......spoza mgły i chmurek zaczęło wychodzić słoneczko :loveu::loveu::loveu:zaraz lepiej się człekowi na świat patrzy :p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:a u nas ......spoza mgły i chmurek zaczęło wychodzić słoneczko :loveu::loveu::loveu:zaraz lepiej się człekowi na świat patrzy :p[/FONT]
[FONT=Arial]noooo... TU U NAS :diabloti: tez piekny dzionek... normalnie sie chyba zasiedzielismy... przyjechalismy na jesien a juz LATO :multi::multi: [/FONT]
[FONT=Arial]masakra tak goronco .... a ja same golfy pobralach :cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]noooo... TU U NAS :diabloti: tez piekny dzionek... normalnie sie chyba zasiedzielismy... przyjechalismy na jesien a juz LATO :multi::multi: [/FONT]
[FONT=Arial]masakra tak goronco .... a ja same golfy pobralach :cool1:[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a było słuchać jak mówiłam ze nie będzie zimno ;)......golfik zawsze można zawinąć ;)....
wrócisz do NAS to Ci się golfiki przydadzą :cool1:
[/FONT]

Posted

Aluniu kochana czy ty nie masz innego zajęcia jak dogo:diabloti:To się tez tyczy innych panienek dogomaniackich:razz:
Przecież ja tych zaległości nie jestem w stanie nadrobić:placz:
Ala zajmij się szydełkowaniem, haftowaniem, robieniem na drutach. Może Ozziemu zrób ubranko na zimę:loveu:
Piękne zdjęcia:lol:

Posted

[quote name='Agga']Aluniu kochana czy ty nie masz innego zajęcia jak dogo:diabloti:To się tez tyczy innych panienek dogomaniackich:razz:
Przecież ja tych zaległości nie jestem w stanie nadrobić:placz:
Ala zajmij się szydełkowaniem, haftowaniem, robieniem na drutach. Może Ozziemu zrób ubranko na zimę:loveu:
Piękne zdjęcia:lol:

[FONT=Arial]Aguniu kochana :loveu:ja już od rana poczyniłam ...co następuje :
[/FONT]

• [FONT=Arial]wypiłam kawę nawet 2
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]byłam z psem
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]zrobiłam zakupki[/FONT]
  • [FONT=Arial]zrobiłam salatkę na urodziny mojego tatki
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]zrobiłam ciasto na legwanki;)[/FONT]
  • [FONT=Arial]zrobiłam gulasz na obiadek
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]umyłam podłogi
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]zaraz idę 2 raz ze psem ;)[/FONT]
  • [FONT=Arial]potem będę smażyć legwanki
    [/FONT]
  • [FONT=Arial]pojadę na urodzinki[/FONT]
  • [FONT=Arial]wieczorem stawiam się na dogo:loveu::loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

• [FONT=Arial]zrobiłam ciasto na legwanki;)[/FONT]
  • [FONT=Arial]potem będę smażyć legwanki
    [/FONT]

ale jak toooo???? :shake:

BTW legwanka to dlaczego ta Pani Legwankowa kolegi Qby to taka brązowa????? samice takie są??? :niewiem:

Witanki!!! Widziałam fotaski :loveu: wsie :loveu: i Ozzulkowe, i legusiowe i pragowe.... eee nie! pragowe to u Madzialeny :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ale jak toooo???? :shake:

BTW legwanka to dlaczego ta Pani Legwankowa kolegi Qby to taka brązowa????? samice takie są??? :niewiem:

Witanki!!! Widziałam fotaski :loveu: wsie :loveu: i Ozzulkowe, i legusiowe i pragowe.... eee nie! pragowe to u Madzialeny :evil_lol:
[FONT=Arial]:hmmmm: ona zielona chiba jest ....a zresztą zapytam ;)

a smazone legwanki to takie pyszne pyszności :p
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]żeście się obie cwie straciły z Klockową :diabloti::diabloti::diabloti:
stawiam .....:knajpa:
[/FONT]
Że niby co obie straciłyśmy z Chlorkową:crazyeye::diabloti:
[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:cool1:[/FONT]

[FONT=Arial]niee..... popalcujesz :diabloti::eviltong:[/FONT]
Buhahah, oplułam monitor:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi:[FONT=Arial]:multi:WITAM Cię w czwartek :multi::multi:

WITAM Wszystkich ...u nas dziś mgła ....za oknem że nie widać 2go bloku :crazyeye::crazyeye:
Dopijam kawusię , za chwilke spacerek z Ozzym , zakupki a po południu mnie nie będzie :placz:bo jadę do mojego rodzica ;)na urodzinki ...ale będę tu wieczorkiem :loveu:
[/FONT]
No to ja tu wrócem ino wieczorem:grins:
[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]o to zaraz se wypijemy :grins:
[/FONT]

Coś ta kawa chyba jaka nie taka, bo jakieś dziwne kulorki żeście przybrały:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Że niby co obie straciłyśmy z Chlorkową:crazyeye::diabloti:
[FONT=Arial]straciłyście sie a miałyście na piffo wpaść ...piłam z Evaxon [/FONT]
Buhahah, oplułam monitor:evil_lol:
[FONT=Arial]podać ściereczkę :grins:.....ale powiedziała że mi da zaklikać :multi::loveu::multi:[/FONT]

No to ja tu wrócem ino wieczorem:grins:
[FONT=Arial]dopsz ...wróć ....postaram się wrócić szybciorkiem ;)[/FONT]

Coś ta kawa chyba jaka nie taka, bo jakieś dziwne kulorki żeście przybrały:diabloti::diabloti:
[FONT=Arial]ciiii to z przemęczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]straciłyście sie a miałyście na piffo wpaść ...piłam z Evaxon [/FONT]
Aaa, bo jużem myślała, że o czym innym gadusz:diabloti:
[FONT=Arial]podać ściereczkę :grins:.....ale powiedziała że mi da zaklikać :multi::loveu::multi:[/FONT]

Nie cem ściereczki, bo mam tera kolorowiejszego monitora:grins::grins:
[FONT=Arial]dopsz ...wróć ....postaram się wrócić szybciorkiem ;-)[/FONT]
Dopsze:grins:
[FONT=Arial]ciiii to z przemęczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Iwona1984']ja tu tak nieśmiało z malmy zapytaniem

szukam fotografa w Zabrzu na wystawie:oops:
[FONT=Arial]:shake:...nie będzie mnie chyba na wystawie w Zabrzu ...raczej mało prawdopodobne ...a szkoda....[/FONT]

[quote name='madzia i medor']I ja ciem aj lowiu uu:loveu::loveu:
[FONT=Arial]że tem:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

[quote name='aga1215']o matko :shock::scared:- jakis wrogów przyjmowałaś czy jak??? ;):evil_lol:

cześć Aga ...:multi:

[FONT=Arial]szwagier miał przyjechać :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Wilejkaros']Alutka,
co to te legwanki? Może ja to u Was na Ślunsku jadłam i nawet nie wiem...?
[FONT=Arial]
Aniu ...legwanki to kawałeczki mięska drobiowego takiego na gulasz , kurczaczka lub indyczka , pozostawionego na jakiś czas w cieście zrobionym z maki ziemniaczanej , majonezu ,musztardy ,jajka i przypraw ...można dodać także starty żółty ser...a potem pieczonego na głębolim oleju ;)
PYCHOTKA :sabber:
[/FONT]