Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:a skończyło sie tak ...że nic nie skorzystał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bo zapłon ma jak diesel a szybkość myślenia jak niuf :evil_lol:

Haniu nie zawstydzaj chłopaka :mad: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak? To popatrz jak wpatruje się w aorte mego TZta :lying:

:evil_lol:

Pysia napisał(a):
Buahahahaha a co powiesz na to ze najpierw postanowił rozmiękczyć swój obiad żeby podstarzałe mięsko było miększe? :diabloti:

Tutaj oblizuje się na samą myśl o posiłku :evil_lol:

Biedny Ozzi jego to musi szczęka teraz boleć tyle mlaskania tyle oblizywania-czy ktoś zrobił mu chociaż zimny okład na żuchwe:roll:??

Posted

[quote name='groszek83']Nie ratownik toż to widać-tutaj już rzucił sie do ataku:evil_lol::evil_lol:
Jasneeeeeee :diabloti:
A tu wybiera sobie ofiare :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Bo zapłon ma jak diesel a szybkość myślenia jak niuf :evil_lol:

Haniu nie zawstydzaj chłopaka :mad: :evil_lol::evil_lol:a teraz śpi i śni o łowach

[quote name='paula_z']:multi: Super fotki basenowe lizaczka :loveu:

http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.25-1.jpg :loveu:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.117.jpg :loveu:
a fotki dzięki Pysi ...bo moje są dziś okropne
[quote name='groszek83']Biedny Ozzi jego to musi szczęka teraz boleć tyle mlaskania tyle oblizywania-czy ktoś zrobił mu chociaż zimny okład na żuchwe:roll:??miał ....pyszną zimna kranówę na okłady

[quote name='groszek83']Nie ratownik toż to widać-tutaj już rzucił sie do ataku:evil_lol::evil_lol:noooooooooooooooooo

[quote name='Pysia']Jasneeeeeee :diabloti:
A tu wybiera sobie ofiare :evil_lol:
http://i180.photobucket.com/albums/x1/Zmoroszelmy/2299cz1l.111-1.jpg
taksacja wg wagi czy lat;)

[quote name='groszek83']Tak wietrzy i patrzy która najtłuściejsza albo najsłabsza żeby nie mogła uciec:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='groszek83']No według kalkulacji Ozziego wyszło,że może nie najsłabsza ale najbliżej więc zdąży capnąć:evil_lol::evil_lol:;)JU ma sprint..i reflex

[quote name='Vectra']Ozzy podpadnięty jesteś , nie zjadłeś teściowej :diabloti:;)wylizał ...aż babcia rozmiękła:evil_lol:

Doberek:multi::multi::multi:...z samego raniolka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witaj Alu :multi:
Mam w domu płaczke :cool1: Na dodatek idę do pracy :placz: Kolejny tydzień wyscigu szczurów :cool1: Nienawidze poniedziałków :angryy:

Posted

[quote name='Pysia']Witaj Alu :multi:
Mam w domu płaczke :cool1: Na dodatek idę do pracy :placz: Kolejny tydzień wyscigu szczurów :cool1: Nienawidze poniedziałków :angryy:;)ale pomyśl ....na koniec tygodnia znów weekend:p
O płaczce poczytałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

;)wylizał ...aż babcia rozmiękła:evil_lol:

Doberek:multi::multi::multi:...z samego raniolka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaa widzisz , to temu to to takie lizate jest , najpierw rozmięka swoją ofiare :diabloti:
mnie spać nie dała ta dzicz :shake: od raniołka coś chciały , pić , spacerek , potem stada staffików po mnie biegało i szczekało :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']aaa widzisz , to temu to to takie lizate jest , najpierw rozmięka swoją ofiare :diabloti:
mnie spać nie dała ta dzicz :shake: od raniołka coś chciały , pić , spacerek , potem stada staffików po mnie biegało i szczekało :crazyeye: :evil_lol::diabloti:a ja mojego ASTmana Mordulca musiałam ściągać siłą z fotela ...

fotaski z Pysi Albumu

Posted

[quote name='clockwork']basenowy ozzy super...

czesc moja 1/3 :loveu::loveu::loveu:
;)witanko ...Moja trzecia cząsteczko:loveu::loveu::loveu:

[quote name='groszek83']A czemu tak go ciągle za te szelki trzymacie?? nie daliście Ozzulkowi popływać??bo chłoptaś pływa stylem rozpaczliwym:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia>>>;6400859 napisał(a):
to tak jak mój:P

Cześc Alu:)
:multi:witaj Gosiu...wolę Ozzulka trzymać za szelki;) aniżeli potem plakać ,że mi chłoptaś szmyra się po dnie:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj Gosiu...wolę Ozzulka trzymać za szelki;) aniżeli potem plakać ,że mi chłoptaś szmyra się po dnie:razz:

Mój to samo.... Jak tylko straci grunt pod nogami to skowyt i wielki pisk i trzeba go odławiać:evil_lol: (przeważnie woda sięga mi do uda:evil_lol: ). No ale dopiero dwa razy miał okazje popływać, więc potrenujemy jeszcze:)

Posted

Gosia>>>;6401514 napisał(a):
Mój to samo.... Jak tylko straci grunt pod nogami to skowyt i wielki pisk i trzeba go odławiać:evil_lol: (przeważnie woda sięga mi do uda:evil_lol: ). No ale dopiero dwa razy miał okazje popływać, więc potrenujemy jeszcze:)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas bardzo podobnie;)