zuzolandia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 .łooooooooooo matyldooooooo alez Ozzulinski napakowany eheheheh juz mu pycholek prawie rozrywo;-)...szybko na dieta z nim ;-) eheheh witamy i mizianko przesyłamy !!! Quote
BeaC Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 zuzolandia napisał(a): .łooooooooooo matyldooooooo alez Ozzulinski napakowany eheheheh juz mu pycholek prawie rozrywo;-)...szybko na dieta z nim ;-) eheheh witamy i mizianko przesyłamy !!! i tutaj muszę się nie zgodzić z opinią przedmówczyni...... Ozzi jest bardzo ładnie zbudowanym psem, z wielgachnym łbem.........nie zauważylam żeby był..................:diabloti::diabloti::diabloti: w kłębie dorownuje:cool3::cool3::cool3: Lusi:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):kuba, Harley i Ozzy... Maksio :p jak sa jakies pytania do Ali- pytajcie ... chętnie odpowiem bo Ona wew pracy ;) no normalnie szok...ja tu pisze do Ali...i tesknie a tu kobita od zielonego stwora w mieszkaniu mnie odpisuje......:diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):no normalnie szok...ja tu pisze do Ali...i tesknie a tu kobita od zielonego stwora w mieszkaniu mnie odpisuje......:diabloti: znaczy ... rozczarowałaś sie???? bo ja lubiem czuć sie potrzebna :eviltong: przepraszam już nie bede... ale zanim Ala wróci z pracy Ty juz zapomnisz o co pytałaś... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 clockwork napisał(a):znaczy ... rozczarowałaś sie???? bo ja lubiem czuć sie potrzebna :eviltong: przepraszam już nie bede... ale zanim Ala wróci z pracy Ty juz zapomnisz o co pytałaś... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sie tylko nie obrazaj...lubie Cie i dziekuje ze raczylas mnie odpowiedziec:loveu: :loveu: dobrze..rozumiem Twoja potrzeba bycia potrzebna...... Quote
Kate I Luka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj Ciociu Alu :) Już bliżej niż dalej do weekendziku :cool3: Quote
Teklunia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 wchodzę tu sobie po dłuższej przerwie, ale widzę że nic się nie zmieniło... w dalszym ciągu tzw. jaja na pierwszym planie :oops::razz: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):sie tylko nie obrazaj...lubie Cie i dziekuje ze raczylas mnie odpowiedziec:loveu: :loveu: dobrze..rozumiem Twoja potrzeba bycia potrzebna...... buuhahahaha... co to jest obrażac??:cool1: bo ja SIĘ nie potrafie obrazić, ale z wielka satysfakcja obrażam innych.:diabloti:.. szczególnie urzędasów i innych bezmózgów...:diabloti: Agus jesteś przewrażliwiona... na com sie miała zafuczeć??? :shake: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):mamuśka ,a Ty gdzie ??? mamuśka w pracy a po pracy jedzie do oświaty robic jakąś :hmmmm: wystawke :diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Vectra napisał(a):mamuśka ,a Ty gdzie ??? mamuśka w pracy a po pracy jedzie do oświaty robic jakąś :hmmmm: wystawke :diabloti: Quote
clockwork Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):wystawkę już zrobiła,a teraz dopija;) to my tu czekamy a ona pije :mad::angryy: Quote
agbar Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):wystawkę już zrobiła,a teraz dopija;) tylko uawazaj coby ci monitora i scian nie poplula.....:diabloti: halo..Dzie**** O********:diabloti: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a co tam jest na bialych drzwiach nabazgrane???hmmm?:diabloti: moze...:evil_lol: odpowiedź widze ze uzyskałaś clockwork napisał(a):kuba, Harley i Ozzy... Maksio :p jak sa jakies pytania do Ali- pytajcie ... chętnie odpowiem bo Ona wew pracy ;)o dzięki za wyręczenie madzia i medor napisał(a):O mój malutki sterydzik:loveu: że kee............... zuzolandia napisał(a): .łooooooooooo matyldooooooo alez Ozzulinski napakowany eheheheh juz mu pycholek prawie rozrywo;-)...szybko na dieta z nim ;-) eheheh witamy i mizianko przesyłamy !!!taaa pudzian BeaC napisał(a):i tutaj muszę się nie zgodzić z opinią przedmówczyni...... Ozzi jest bardzo ładnie zbudowanym psem, z wielgachnym łbem.........nie zauważylam żeby był..................:diabloti::diabloti: w kłębie dorownuje:cool3::cool3::cool3: Lusi:diabloti: oj Bea stokrotne dzięki ze nas we wswą obronę wzięłaś evaxon napisał(a):witanko:p:p :pwitanko Agunia-Pańciunia) napisał(a):no normalnie szok...ja tu pisze do Ali...i tesknie a tu kobita od zielonego stwora w mieszkaniu mnie odpisuje......:diabloti: oj nie tęsknij już ...wróciłam ..a kobieta od zielonego uczynna jest clockwork napisał(a):znaczy ... rozczarowałaś sie???? bo ja lubiem czuć sie potrzebna :eviltong: przepraszam już nie bede... ale zanim Ala wróci z pracy Ty juz zapomnisz o co pytałaś... :evil_lol: sie nie przejmuj ...ona nie wie co mówi Kate I Luka napisał(a):Witaj Ciociu Alu :) Już bliżej niż dalej do weekendziku o tak jeszcze 2 piękne dni i weekendzik Teklunia napisał(a):wchodzę tu sobie po dłuższej przerwie, ale widzę że nic się nie zmieniło... w dalszym ciągu tzw. jaja na pierwszym planie :oops:Kasiu ..........czyje Vectra napisał(a):mamuśka ,a Ty gdzie ??? clockwork napisał(a):mamuśka w pracy a po pracy jedzie do oświaty robic jakąś :hmmmm: wystawke :diabloti: brawo za wyczerpującą odpowiedź Hugo-Kochaś napisał(a):wystawkę już zrobiła,a teraz dopija;)otóż to , odwaliłam przy okazji bardzo rodzinną:diabloti:wizytę clockwork napisał(a):to my tu czekamy a ona pije :mad::angryy:kawe kochaniutka ...kawe dealer napisał(a):tylko uawazaj coby ci monitora i scian nie poplula.....:diabloti: halo..Dzie**** O********:diabloti:zatkłam se usta........witaj Quote
Imbirka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Witaj zapracowana Alu, tylko się kobieto nie przemęczaj:cool3: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Imbir1 napisał(a):Witaj zapracowana Alu, tylko się kobieto nie przemęczaj:cool3::multi:witaj ...teraz wypoczywam przy kompku Patka napisał(a):fiu fiu :razz:;)Patulku ...jak ślicznie gwizdasz tylko nie wiem na czo:evil_lol: Quote
Paula Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześć Alu :multi: clockwork napisał(a):kuba, Harley i Ozzy... Maksio :p Mój Maksio dopisany na drzwiach :loveu: A tak poważnie - kim jest Maksio? :razz: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 paula_z napisał(a):Cześć Alu :multi: Mój Maksio dopisany na drzwiach :loveu: A tak poważnie - kim jest Maksio? :razz: Kuba ...wiadomo mój syn Harley ...nasz wspaniały boxio za TM Ozzy ...gospodarz blożka Maxio ....1 zwierzątko Kuby ....króliczek czarny ....też już za TM Quote
agnes1 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 WITAM TĄ PANIĄ OD ZWIERZYŃCA:evil_lol: CO TO SE TAK USTA ZATKŁA ŻE KOMPLETNA CISZA NASTAŁA:diabloti: Quote
Alicja Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 agnes1 napisał(a):WITAM TĄ PANIĄ OD ZWIERZYŃCA:evil_lol: CO TO SE TAK USTA ZATKŁA ŻE KOMPLETNA CISZA NASTAŁA:diabloti: :crazyeye:wow poetka jakowś .....witaj Aga;) Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 :pDzień dobry No kawa ;)zaliczona a teraz maszeruję po sprawunki .Ozzy był z TZtem który przed godzinką wrócił z pracki :razz:......a teraz oba śpią Quote
BeaC Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ..........Witaj właścicielko pieknego Ozziego:multi::multi::multi: do dzisiaj jestem pod jego wrażeniem.........kawe tez wypiłam nawet dwie, zakupów nie robie bom w pracy:-o Quote
Recommended Posts