agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :multi: :multi: :multi: WŁAŚCICIELKĘ TEGO BLOŻKA WITAM I O FOTKI PYTAM:loveu: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a)::multi: :multi: :multi: WŁAŚCICIELKĘ TEGO BLOŻKA WITAM I O FOTKI PYTAM:loveu: :crazyeye:no nie żartuj że nie widziałas fotek ....cofnij że sie dziewcze o stronkę tam powinne :razz: być ....cholerka chyba .............:cool1: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:no nie żartuj że nie widziałas fotek ....cofnij że sie dziewcze o stronkę tam powinne :razz: być ....cholerka chyba .............:cool1: WIDZIAŁAM, ALE CZUJĘ NIEDOSYT, CHCE JESZCZE:diabloti: NA PEWNO MASZ SCHOWANE JAKIEŚ FAJNE WE KOMPKU.:cool3: PODAJ DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI:razz: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):WIDZIAŁAM, ALE CZUJĘ NIEDOSYT, CHCE JESZCZE:diabloti: NA PEWNO MASZ SCHOWANE JAKIEŚ FAJNE WE KOMPKU.:cool3: PODAJ DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI:razz: ;)do siosty twojej wysłałam ...nie opublikuje bez autoryzacji:evil_lol:.....mam coś jeszcze z Luśka ale to już jutro po pracy wrzucę;)czyli po 16:angryy: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)do siosty twojej wysłałam ...nie opublikuje bez autoryzacji:evil_lol:.....mam coś jeszcze z Luśka ale to już jutro po pracy wrzucę;)czyli po 16:angryy: AUTORYZACJA POTRWA KILKA DNI I WTEDY WSZYSCY ZAPOMNĄ O OBIECANYCH FOTKACH:eviltong: A NIE POMYŚLAŁAS ŻEBY IŚĆ NA WAGARY ?:cool3: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):AUTORYZACJA POTRWA KILKA DNI I WTEDY WSZYSCY ZAPOMNĄ O OBIECANYCH FOTKACH:eviltong: A NIE POMYŚLAŁAS ŻEBY IŚĆ NA WAGARY ?:cool3: :cool1:myślałam .....ale na tym sie skończyło...:placz:...i musze wstać 6.20 .....kto mnie obudzi:razz: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:myślałam .....ale na tym sie skończyło...:placz:...i musze wstać 6.20 .....kto mnie obudzi:razz: SZKODA MI CIE, ALE NA MNIE NIE LICZ BO JA WTEDY OBRACAM SIĘ NA DRUGI BOCZEK:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):SZKODA MI CIE, ALE NA MNIE NIE LICZ BO JA WTEDY OBRACAM SIĘ NA DRUGI BOCZEK:evil_lol: :diabloti:wiedziałam ...cała rodzina spiochów co jeden to większy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::diabloti:wiedziałam ...cała rodzina spiochów co jeden to większy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: JAKICH ŚPIOCHÓW:crazyeye: Z KIMŚ NAS POMYLIŁAŚ;) Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 agnes1 napisał(a):JAKICH ŚPIOCHÓW:crazyeye: Z KIMŚ NAS POMYLIŁAŚ;) :razz:pomyliłam .....powiadasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gabryjella napisał(a):Cześć Alu. Cofnełam się troszkę i widziałam jakieś demoralizujące fotki :diabloti: idę obejrzeć dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj a coż sie będziesz tak przyglądać;)Witaj .:multi: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):mamuśka do snu :mad: :diabloti::placz:dziecko mnie leje ...ała..............poczekaj skończe to pójde se:eviltong: Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:dziecko mnie leje ...ała..............poczekaj skończe to pójde se:eviltong: 40 minut temu pisałaś mi dobranoc :diabloti: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):40 minut temu pisałaś mi dobranoc :diabloti::razz:bo szlaś mojego zięciunia nakarmić ....:p Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:bo szlaś mojego zięciunia nakarmić ....:p zięciunio już śpi :diabloti: mam go obudzić o 4 rano :shake: :shake: :evil_lol: a mi się KKKurde spać kce :crazyeye: Quote
Alicja Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Vectra napisał(a):zięciunio już śpi :diabloti: mam go obudzić o 4 rano :shake: :shake: :evil_lol: a mi się KKKurde spać kce :crazyeye::razz:to obudzisz matke przy okazji o 6.20 oki;) Quote
Vectra Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:to obudzisz matke przy okazji o 6.20 oki;) nie igraj z ogniem :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Imbirka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 cześć Ozzulki:multi: witamy się pourlopowo:lol: Quote
Gosiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dzieńdoberek Ozzulek chyba zadowolony ze spotkań psich? Zdjatka fajowe - miło popatrzec na takie spotkania (nie tylko psiowe)... masz Ty Alu w sobie zdecydowanie wielką otwartość na ludzi :loveu: Quote
AlKil Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzień dobry Alu! :lol: ja się tak nieśmiało pytam, czy wpadniesz do Pysi, jak przyjadę po Balladę???:lol: Quote
BeaC Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 sota36 napisał(a):Czesc Alus! Ale sliczna dziewczyne poderwal Ozzulec!! Mowie o ostatnim zdjeciu! ...............mówisz......................o ....................mnie??/..................dziewczyna powiadasz...................czuję się zaszcycona......babe ze wsi.dziewczyna!!.zatkło mnie.muszę odkaszlnąć:diabloti: Alicjarydzewska napisał(a)::multi:bry wieczorek no przynajmniej mile spedziłam niedzielkę:p .....................ufffffffffffffffff sie cieszę, bo myśłałam, że .wreszcie poszły sobie te......buraki:razz::razz::razz: evaxon napisał(a):a co uczulony na piffko:evil_lol: :evil_lol: haha Luś tez juz oczka mętne ma:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: eeeeeeeeeeeeeee ona takie ma ....od urodzenia..........niektórzy mówią że wrednie patrzy:mad: dbsst napisał(a):http://images20.fotosik.pl/339/b8c3ca6b3aa06c0a.jpg chciałam powiedzieć dwie rzeczy o jednej zapomniałam powiem tylko o drugiej obłędnie podoba mi sie ta koszulka :cool1: :p ciekawe czemu? ;) ......................że pomarańczowa???? TEŻ lubisz ciepłe kolory????? Agga napisał(a): Jacy właściciele takie psy.;) ................................:mad::mad::mad::mad::mad: znaczy się??????? witaj Alu............ja wiem, że ty tak jako i ja w pracy:shake:, ale potem się nie sklikolimy:placz::placz::placz: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Agga napisał(a):łomatko faktycznie. hmmmmno to ręka TZ pani, która nie upija swojego psa:diabloti: i zaś pudło!!! ten Pan od tej ręki został oddany pani dilerowej :diabloti: na zawsze tak :p Quote
agbar Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 clockwork napisał(a):i zaś pudło!!! ten Pan od tej ręki został oddany pani dilerowej :diabloti: na zawsze tak :p juz nie moge sie doczekac odbioru towaru:diabloti: halo Ala zas bylam ale wroce jeszcze:loveu: Quote
clockwork Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 dealer napisał(a):juz nie moge sie doczekac odbioru towaru:diabloti: halo Ala zas bylam ale wroce jeszcze:loveu: a ty co tu robisz... :mad: miałas wrócić jak Ala wróci.... a Ala wróci za 3 gadziny i 15 minet :diabloti: Quote
Recommended Posts