clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:chociaż ktoś się o mnie martwi ......bo w domu są tacy co chętnie by mnie odcieli od kompka:mad:........ No jak fajnie jak czasem TZci wybywają:evil_lol::evil_lol::evil_lol: akurat w tej dziedzinie budzi sie we mnie litościwa wspólczująca wrażliwa kobitka ... jak ktos nie ma dostepu do kompa... reszta po mnie spływa :diabloti: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 aha.. zapomniałam... juz jedziesz do mnie.:multi:.. wobec tego informuje że Ali nie bedzie na kompecku, i mnie pewnie też...:cool1: mamy terapie :eviltong: Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='clockwork']aha.. zapomniałam... juz jedziesz do mnie.:multi:.. wobec tego informuje że Ali nie bedzie na kompecku, i mnie pewnie też...:cool1: mamy terapie :eviltong: co niektorzy zostali juz poinformowani:eviltong: Quote
Basia_Sz Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:chociaż ktoś się o mnie martwi ......bo w domu są tacy co chętnie by mnie odcieli od kompka:mad:........ Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy: To się nazywa uzależnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Basia_Sz']Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy: To się nazywa uzależnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale nie trafiło cie :cool3: P.S. co to jest uzależnienie?? i jak można sie tak dać uzależnić :shake: Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześc Alus Ja oczywiście nadrobilam... foty :evil_lol: bo tego nabazgranego do rady nie dam :shake: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Alu :multi: Ja poproszę jakieś foty z terapii :razz: Z Klocusiem :p Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wracajta z tej terapii:mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Patka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ja dzis miałam odwyk komputerowy z wyboru pogoda za fajna :razz: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Patka napisał(a):ja dzis miałam odwyk komputerowy z wyboru pogoda za fajna :razz: odczułam ten odwyk :cool1: :mad: :diabloti: mamuśka ino mi tu migusiem prędko wracaj :mad: :mad: :mad: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Alu!!!Musisz coś nagadać, bo nie chcę przespać 3000 strony... przynajmniej u mnie! Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='clockwork']aha.. zapomniałam... juz jedziesz do mnie.:multi:.. wobec tego informuje że Ali nie bedzie na kompecku, i mnie pewnie też...:cool1: mamy terapie :eviltong:a ja sie martwiłam ze będą sie martwić gdzie jestem....hi hi [quote name='dealer']co niektorzy zostali juz poinformowani:eviltong:ano zostali.....hi hi o innych rzeczach też co ich czeka w przyszłości;) [quote name='Basia_Sz']Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy: To się nazywa uzależnienie :evil_lol:o Basiu ...biedna ty [quote name='PIKA']Cześc Alus Ja oczywiście nadrobilam... foty :evil_lol: bo tego nabazgranego do rady nie dam :shake:cześć PIKA ...jak to nie czytałas a to takie fajne [quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Ja poproszę jakieś foty z terapii :razz: Z Klocusiem :pfotki są ...... [quote name='madzia i medor']Wracajta z tej terapii:mad: :mad: :evil_lol:no wróciłam ...nie bij [quote name='AlKil']aleście się rozterapiowały....:cool3:spokx jeszcze węzełków na językach nie mamy [quote name='Patka']ja dzis miałam odwyk komputerowy z wyboru pogoda za fajna :razz:hey Patuś ....spacerki niezbędne [quote name='AlKil']Alu!!!! :multi::multi::multi:jestem [quote name='Vectra']odczułam ten odwyk :cool1: :mad: :diabloti: mamuśka ino mi tu migusiem prędko wracaj :mad: :mad: :mad:córcia jestem .......ten odwyk odczujesz wkrótce..............niespodzianka na gg [quote name='AlKil']Alu!!!Musisz coś nagadać, bo nie chcę przespać 3000 strony... przynajmniej u mnie!:multi::multi::multi:mam JUBILEUSZ...... Jestem .... spędziłam wspaniałe popołudnie i wieczór z Klocusiem i Pańcią Klocusia.....miałyśmy prawie Babski Comber;) Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 :loveu::loveu::loveu:powód mojej nieobecności;) a teraz mój powód bytności na dogo:loveu: Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Zrozumiałe powody :razz: Śmierdziuszki :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :hmmmm::hmmmm::hmmmm::razz: :evil_lol: Łoziiii:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ......................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:........................................................... Cioteczka Klocusiowa przesyła wsiem pozdrowionka:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteczka Klocusiowa przesyła wsiem pozdrowionka:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: o KKKurde jak kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aż ślinka kapie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 :laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: WITAJ ALU NA 3000 STRONCE. JAK SPISAŁ SIĘ MÓJ CHRZESNIAK?? I JAK JAMPREZKA. COŚ SŁABO CHIBA JAK DOTARŁAŚ DO DOMKU:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='agnes1']:laola: :beerchug: :drink1: :cunao: :cunao: :cunao: WITAJ ALU NA 3000 STRONCE. JAK SPISAŁ SIĘ MÓJ CHRZESNIAK?? I JAK JAMPREZKA. COŚ SŁABO CHIBA JAK DOTARŁAŚ DO DOMKU:evil_lol::multi:witaj.....chrześniak jak zawsze the best..... ;)a imprezka dopiero będzie ...dziś był babski comber:evil_lol:....i spokojnie dojechałam rządową do domciu z obstawą przystojnego Klocusia:p Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 doczekałam się !!! Ale ja tych półek nie dam rady opróżnić... zadowolę się jedną :drinking::cunao::cunao: Quote
agnes1 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj.....chrześniak jak zawsze the best..... ;)a imprezka dopiero będzie ...dziś był babski comber:evil_lol:....i spokojnie dojechałam rządową do domciu z obstawą przystojnego Klocusia:p MA FACET SZCZĘŚCIE , ŻE CIĘ BEZPIECZNIE DO DOMKU ODSTAWIŁ;) HIHI KLOCEK BODYGARD:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']doczekałam się !!! Ale ja tych półek nie dam rady opróżnić... zadowolę się jedną :drinking::cunao::cunao:za zdrówko was wszystkich tu piszących;) [quote name='agnes1']MA FACET SZCZĘŚCIE , ŻE CIĘ BEZPIECZNIE DO DOMKU ODSTAWIŁ;) HIHI KLOCEK BODYGARD:evil_lol:;)dojechałam .....a Klocus podobno wzrokiem mnie odprowadził az do klatki schodowej:p Quote
Basia_Sz Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj sąsiadko :loveu: No i nadeszła ta chwila wiekopomna :evil_lol: 3000 stronka!!! :multi: Quote
Recommended Posts