Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:chociaż ktoś się o mnie martwi ......bo w domu są tacy co chętnie by mnie odcieli od kompka:mad:........
No jak fajnie jak czasem TZci wybywają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

akurat w tej dziedzinie budzi sie we mnie litościwa wspólczująca wrażliwa kobitka ... jak ktos nie ma dostepu do kompa... reszta po mnie spływa :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']aha.. zapomniałam...
juz jedziesz do mnie.:multi:..
wobec tego informuje że Ali nie bedzie na kompecku, i mnie pewnie też...:cool1: mamy terapie :eviltong:

co niektorzy zostali juz poinformowani:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:chociaż ktoś się o mnie martwi ......bo w domu są tacy co chętnie by mnie odcieli od kompka:mad:........

Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy:
To się nazywa uzależnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy:
To się nazywa uzależnienie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale nie trafiło cie :cool3:

P.S.
co to jest uzależnienie?? i jak można sie tak dać uzależnić :shake:

Posted

Patka napisał(a):
ja dzis miałam odwyk komputerowy z wyboru pogoda za fajna :razz:

odczułam ten odwyk :cool1: :mad: :diabloti:

mamuśka ino mi tu migusiem prędko wracaj :mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='clockwork']aha.. zapomniałam...
juz jedziesz do mnie.:multi:..
wobec tego informuje że Ali nie bedzie na kompecku, i mnie pewnie też...:cool1:
mamy terapie :eviltong:a ja sie martwiłam ze będą sie martwić gdzie jestem....hi hi

[quote name='dealer']co niektorzy zostali juz poinformowani:eviltong:ano zostali.....hi hi o innych rzeczach też co ich czeka w przyszłości;)

[quote name='Basia_Sz']Łoj Aluś, ja dzisiaj byłam odcięta całe pól dnia, i myślałam, że mnie coś trafi :angryy:
To się nazywa uzależnienie :evil_lol:o Basiu ...biedna ty

[quote name='PIKA']Cześc Alus

Ja oczywiście nadrobilam... foty :evil_lol: bo tego nabazgranego do rady nie dam :shake:cześć PIKA ...jak to nie czytałas a to takie fajne

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Ja poproszę jakieś foty z terapii :razz: Z Klocusiem :pfotki są ......

[quote name='madzia i medor']Wracajta z tej terapii:mad: :mad: :evil_lol:no wróciłam ...nie bij

[quote name='AlKil']aleście się rozterapiowały....:cool3:spokx jeszcze węzełków na językach nie mamy

[quote name='Patka']ja dzis miałam odwyk komputerowy z wyboru pogoda za fajna :razz:hey Patuś ....spacerki niezbędne

[quote name='AlKil']Alu!!!! :multi::multi::multi:jestem

[quote name='Vectra']odczułam ten odwyk :cool1: :mad: :diabloti:

mamuśka ino mi tu migusiem prędko wracaj :mad: :mad: :mad:córcia jestem .......ten odwyk odczujesz wkrótce..............niespodzianka na gg

[quote name='AlKil']Alu!!!Musisz coś nagadać, bo nie chcę przespać 3000 strony... przynajmniej u mnie!:multi::multi::multi:mam JUBILEUSZ......

Jestem ....
spędziłam wspaniałe popołudnie i wieczór z Klocusiem i Pańcią Klocusia.....miałyśmy prawie Babski Comber;)

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

......................................:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:...........................................................

Cioteczka Klocusiowa przesyła wsiem pozdrowionka:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:na oblewanko pożyczyłam od Puli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cioteczka Klocusiowa przesyła wsiem pozdrowionka:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

o KKKurde jak kolorowo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
aż ślinka kapie :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

:laola:
:beerchug: :drink1:
:cunao: :cunao: :cunao:
WITAJ ALU NA 3000 STRONCE. JAK SPISAŁ SIĘ MÓJ CHRZESNIAK?? I JAK JAMPREZKA. COŚ SŁABO CHIBA JAK DOTARŁAŚ DO DOMKU:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']:laola:
:beerchug: :drink1:
:cunao: :cunao: :cunao:
WITAJ ALU NA 3000 STRONCE. JAK SPISAŁ SIĘ MÓJ CHRZESNIAK?? I JAK JAMPREZKA. COŚ SŁABO CHIBA JAK DOTARŁAŚ DO DOMKU:evil_lol::multi:witaj.....chrześniak jak zawsze the best.....
;)a imprezka dopiero będzie ...dziś był babski comber:evil_lol:....i spokojnie dojechałam rządową do domciu z obstawą przystojnego Klocusia:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:witaj.....chrześniak jak zawsze the best.....
;)a imprezka dopiero będzie ...dziś był babski comber:evil_lol:....i spokojnie dojechałam rządową do domciu z obstawą przystojnego Klocusia:p

MA FACET SZCZĘŚCIE , ŻE CIĘ BEZPIECZNIE DO DOMKU ODSTAWIŁ;) HIHI KLOCEK BODYGARD:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']doczekałam się !!!
Ale ja tych półek nie dam rady opróżnić... zadowolę się jedną
:drinking::cunao::cunao:za zdrówko was wszystkich tu piszących;)

[quote name='agnes1']MA FACET SZCZĘŚCIE , ŻE CIĘ BEZPIECZNIE DO DOMKU ODSTAWIŁ;) HIHI KLOCEK BODYGARD:evil_lol:;)dojechałam .....a Klocus podobno wzrokiem mnie odprowadził az do klatki schodowej:p