Flaire Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 [quote name='bo']Te białe plamki są zrobione przeze mnie korektorem dla odróznienia szczyli:)[/quote] Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-)
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja sie balam ze one mi sie podusza :roll: za bogata wyobraznie mam ........
bo Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:)
Wind Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='niedzwiedzica'][B]Wind[/B]-czy Ty o 5 jestes [B]już[/B] na nogach czy [B]jeszcze [/B]??? :diabloti:dla mnie to środek nocy :crazyeye:jak naprawde muszę, to wstane,ale jakie katusze wtedy przeżywam :eviltong:[/QUOTE] [B]niedzwiedzico,[/B] I przed i po ;) Praca w wolnym zawodzie zupelnie zaciera granice pomiedzy tym co dla jednych wydaje sie normalnym czasem pracy, a tym co jest czasem na sen i odpoczynek ;) Gdy nie musze isc na sesje, do studia, czy na spotkanie z Klientem, to spie, pracuje i jem na "zadanie" mojego organizmu ;) Poszlam spac o 24.00, przespalam sie 4 godziny, wstalam ok. 4.00, zjadlam rogalika, wypilam kawe, popracowalam do 7.30, znowu poszlam spac, wstalam o 10.00, popracowalam, wypilam kawe, bylam na silowni i juz jestem przed kompem, aby znowu popracowac :-) Zdjecia mam oddac do piatku, wiec poki co na spokojnie dopieszczam kazda fotke :cool3: No i ta pogoda za oknem ... chyba pojde na dlugi spacer :loveu: [B]bosik,[/B] Chlebek ze slonecznikowymi paproszkami uwielbiam! Ale ze kupilam pyszne francuskie konfiturki, to wiesz ... maslane rogaliki, maselko, kawka i lyzeczka konfitury ... mniammmm ... [B]bo, Nitencja, [/B] Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;) W.
Anisha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Flaire']Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-)[/quote] [quote name='bo']Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:)[/quote] [quote name='Wind']Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;) W.[/quote] No wiecie co??? Jakaś fala sklerozy musiała się przez dogo przelać :evil_lol: , bo przecież nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki [B]niedźwiedziej [/B]Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie? :-o :crazyeye:
Wind Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B]Anisha,[/B] Widzisz jaka skleroza nad dopadla? :cool3: Chyba trzeba skonczyc z tym maselkiem i mieskiem na obiad ;) W.
bogula Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Jak wszystko pójdzie dobrze, to za [B]2 tygodnie[/B] zacznie się nasze życie z Livką:loveu: :loveu: :loveu: ... Tak, pogoda niesamowita...zazdroszczę Wam spacerów...
Welsh Terrier Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Przyszedł już numerek startowy z Poznania... Mój Amirek z TK ma numer 10098 :crazyeye:<< Występuje w klasie championów, więc ile psów musi być jeszcze przed nim? :shake: A moja Gracja z CT ma numerek 10122 < Występuje w klasie pośredniej... ;) I jeszcze za nią będzie dużo suczek na pewno. ;) Macie już swoje numerki? :) Jak tak to podajcie zobaczymy... co i jak :) Pozdrawiam Was serdecznie!
fjolka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 rety jakie te kluski wielkie:crazyeye: :-o :crazyeye: i slodkie:loveu::loveu::loveu: [B]bos, zadziorny [/B]foty swietne, no ale z taakimi:loveu: modelinkami to inne nie mogly wyjsc:p
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.
coztego Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Rety, [B]Nitencja[/B], masz najsłodsze szczeniory na świecie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Anisha']nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki niedźwiedziej Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie?[/QUOTE] Ja pamiętam :eviltong: I zaraz zauważyłam, że [B]bo i Nitencja[/B] podchwyciły pomysł :p, dzięki czemu nieźle się uśmiałam z [B]Flaire[/B] ;)
Welsh Terrier Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Nitencja']welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.[/quote] Ooo... to super! :) Będzie duuża konkurencja! :) Ciekawe czy będzie jakiś welsh z innych kontynentów... ;) Musi być...
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Welsh terrier są , sa ........... ale jakie to nie powiem ;-)
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p [B]Nitencja[/B] - maluchy słodkie i to BARDZO
swallow Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Nitencja']welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.[/quote] [B]Nitencja[/B] ile razy czytam ten post to za każdym razem zamiast dojadą czytam odpadną, może to dobra wróżba dla Was :evil_lol:
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Swallow z różnych powodów wiem,że nic tam nie zwojuje...... Alex tam jest tylko dlatego że jedno zgłoszenie wygrałam w Opolu. NO i jest powód by pojechać i wyszukać jakiegoś przystojaniaka dla Rox i spotkać się ze znajomymi :) Ale czytanie to ty masz ciekawe ;-)
Nitencja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='swallow']No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p [B]Nitencja[/B] - maluchy słodkie i to BARDZO[/quote] Hihi ja jestem skromna i uważam że mam dobre - ale fakt nie pochodzą z Polski a za szczeniaczki dziekuje. Ale jak sie nan ie patrze ......... to sa słodkie...;-)
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [COLOR=Blue]Heyka :multi: Bodryś też dziś dostał numer - 10101 :evil_lol: [/COLOR]
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B] Witam !!![/B] [B] Nitencja[/B] dziewczyny przesłodkie, płyne ilekroć oglądam te zdjęcia [B]Zadziorny [/B]i [B]Bos[/B] to super fotografy Ci to ale potrafią a przy tym jakie komentarze :evil_lol: Dziś dostałam nr na wystawe w Poznaniu 10088 i znowu ściska mnie coś w dołku, ale to nic jedziemy dalej się uczyć, nie liczymy na osiągnięcia ale na krytykę i dobre rady.
aga_ostaszewska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Heyka :multi: Bodryś też dziś dostał numer - 10101 :evil_lol: [/COLOR][/quote] A ja nic nie mam... :-(
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B] Ibolya[/B] nie dostałam nr na grupę hodowlaną:niewiem: jutro dzwonie do Poznania, a może nie będzie :-o
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [B][COLOR=Blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=Blue] wysłałam Ci priva. [B]aga_o[/B] no coś Ty! czemu nie masz??? :crazyeye: [B] Ela_h[/B] to teraz widać ile tych weszterierów będzie, jak Szczęściarz ma nr 10088 a Bodryś 10101 :evil_lol: I on jest na "c" a po nim jeszcze reszta piechów i sucze :evil_lol: [/COLOR]
Ibolya Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Ela_hryckiewicz'][B] Ibolya[/B] nie dostałam nr na grupę hodowlaną:niewiem: jutro dzwonie do Poznania, a może nie będzie :-o[/quote] [COLOR=Blue][B]Ela[/B] nie dzwoń, na hodowlance idą z tymi samymi nr startowymi :evil_lol: tak mi się zdaje, może [B]Nitencja[/B] potwierdzi? [/COLOR]
aga_ostaszewska Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue][B]aga_o[/B] no coś Ty! czemu nie masz??? :crazyeye:[/COLOR][/quote] Wszyscy znajomi juz dostali tylko nie ja ...:placz:
Ela_hryckiewicz Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No to świetnie tyle co policzyłam to Gracja ma największy nr 1o122 a Lejkers ma najmniejszy, z rachunku wynika jak na razie to 34 Pierwszy raz zobacze tak liczną sfore Welszy :evil_lol: :evil_lol: ale będzie się działo :evil_lol: [B]Aga[/B] dzwoń do Poznania jutro mają czynne do godz 19
Recommended Posts