Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bo']Te białe plamki są zrobione przeze mnie korektorem dla odróznienia szczyli:)[/quote]
Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-)

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:)

Posted

[quote name='niedzwiedzica'][B]Wind[/B]-czy Ty o 5 jestes [B]już[/B] na nogach czy [B]jeszcze [/B]??? :diabloti:dla mnie to środek nocy :crazyeye:jak naprawde muszę, to wstane,ale jakie katusze wtedy przeżywam :eviltong:[/QUOTE]

[B]niedzwiedzico,[/B]

I przed i po ;) Praca w wolnym zawodzie zupelnie zaciera granice pomiedzy tym co dla jednych wydaje sie normalnym czasem pracy, a tym co jest czasem na sen i odpoczynek ;) Gdy nie musze isc na sesje, do studia, czy na spotkanie z Klientem, to spie, pracuje i jem na "zadanie" mojego organizmu ;) Poszlam spac o 24.00, przespalam sie 4 godziny, wstalam ok. 4.00, zjadlam rogalika, wypilam kawe, popracowalam do 7.30, znowu poszlam spac, wstalam o 10.00, popracowalam, wypilam kawe, bylam na silowni i juz jestem przed kompem, aby znowu popracowac :-) Zdjecia mam oddac do piatku, wiec poki co na spokojnie dopieszczam kazda fotke :cool3:
No i ta pogoda za oknem ... chyba pojde na dlugi spacer :loveu:

[B]bosik,[/B]

Chlebek ze slonecznikowymi paproszkami uwielbiam! Ale ze kupilam pyszne francuskie konfiturki, to wiesz ... maslane rogaliki, maselko, kawka i lyzeczka konfitury ... mniammmm ...

[B]bo, Nitencja, [/B]

Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;)

W.

Posted

[quote name='Flaire']Ale super! :lol: No to mi nie wpadło do głowy... Moje zawsze miały kolorowe tasiemki jako obróżki! :-)[/quote]
[quote name='bo']Wydawało nam się to najbezpieczniejsze:lol: Gdy zobaczyłyśmy te sznureczki na tych małych szyjkach.... horror.Wpadłam na pomysł z korektorem:)[/quote]
[quote name='Wind']Te biale plamki to super sposob na oznaczenie. Przyznam, ze one od poczatku wygladaly jak pomalowanie. Po prostu siersc wydawala mi sie na tych fotach, taka posklejana farba, a nie puszysta i naturalna ;)
W.[/quote]
No wiecie co??? Jakaś fala sklerozy musiała się przez dogo przelać :evil_lol: , bo przecież nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki [B]niedźwiedziej [/B]Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie? :-o :crazyeye:

Posted

Jak wszystko pójdzie dobrze, to za [B]2 tygodnie[/B] zacznie się nasze życie z Livką:loveu: :loveu: :loveu: ...
Tak, pogoda niesamowita...zazdroszczę Wam spacerów...

Posted

Przyszedł już numerek startowy z Poznania...

Mój Amirek z TK ma numer 10098 :crazyeye:<< Występuje w klasie championów, więc ile psów musi być jeszcze przed nim? :shake:
A moja Gracja z CT ma numerek 10122 < Występuje w klasie pośredniej... ;) I jeszcze za nią będzie dużo suczek na pewno. ;)

Macie już swoje numerki? :) Jak tak to podajcie zobaczymy... co i jak :)

Pozdrawiam Was serdecznie!

Posted

rety jakie te kluski wielkie:crazyeye: :-o :crazyeye: i slodkie:loveu::loveu::loveu:
[B]bos, zadziorny [/B]foty swietne, no ale z taakimi:loveu: modelinkami to inne nie mogly wyjsc:p

Posted

welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.

Posted

Rety, [B]Nitencja[/B], masz najsłodsze szczeniory na świecie :loveu: :loveu: :loveu:
[quote name='Anisha']nie dalej jak pół roku temu wszystkie szczeniaki niedźwiedziej Heśki miały takie korektorowe znaczniki na futerkach, w tym mój! Na zdjęciach było tego wszędzie pełno... naprawdę nie pamiętacie?[/QUOTE]
Ja pamiętam :eviltong: I zaraz zauważyłam, że [B]bo i Nitencja[/B] podchwyciły pomysł :p, dzięki czemu nieźle się uśmiałam z [B]Flaire[/B] ;)

Posted

[quote name='Nitencja']welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.[/quote]

Ooo... to super! :) Będzie duuża konkurencja! :) Ciekawe czy będzie jakiś welsh z innych kontynentów... ;) Musi być...

Posted

No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p

[B]Nitencja[/B] - maluchy słodkie i to BARDZO

Posted

[quote name='Nitencja']welsh terrier ALex ma 10109 a moj szkot ma numer ponad 9000 . Wiem tylko ze w klasie championow w welsahch ma byc 13 psow. Wiekszosc znam ;-) i mam nadzieje ze wszystkie dojada.[/quote]

[B]Nitencja[/B] ile razy czytam ten post to za każdym razem zamiast dojadą czytam odpadną, może to dobra wróżba dla Was :evil_lol:

Posted

Swallow z różnych powodów wiem,że nic tam nie zwojuje...... Alex tam jest tylko dlatego że jedno zgłoszenie wygrałam w Opolu. NO i jest powód by pojechać i wyszukać jakiegoś przystojaniaka dla Rox i spotkać się ze znajomymi :)
Ale czytanie to ty masz ciekawe ;-)

Posted

[quote name='swallow']No to super, że stawka welszy będzie spora. Z jednej strony mam nadzieję, że zobaczę naprawde piękne walijczyki a z drugiej boję się że uświadomię sobie że kiepskie mamy w naszym kraju :p

[B]Nitencja[/B] - maluchy słodkie i to BARDZO[/quote]

Hihi ja jestem skromna i uważam że mam dobre - ale fakt nie pochodzą z Polski
a za szczeniaczki dziekuje. Ale jak sie nan ie patrze ......... to sa słodkie...;-)

Posted

[B] Witam !!![/B]

[B] Nitencja[/B] dziewczyny przesłodkie, płyne ilekroć oglądam
te zdjęcia [B]Zadziorny [/B]i [B]Bos[/B] to super fotografy
Ci to ale potrafią a przy tym jakie komentarze :evil_lol:

Dziś dostałam nr na wystawe w Poznaniu 10088 i znowu ściska
mnie coś w dołku, ale to nic jedziemy dalej się uczyć, nie liczymy
na osiągnięcia ale na krytykę i dobre rady.

Posted

[B][COLOR=Blue]Flaire[/COLOR][/B][COLOR=Blue] wysłałam Ci priva.

[B]aga_o[/B] no coś Ty! czemu nie masz??? :crazyeye:
[B]
Ela_h[/B] to teraz widać ile tych weszterierów będzie, jak Szczęściarz ma nr 10088 a Bodryś 10101 :evil_lol:
I on jest na "c" a po nim jeszcze reszta piechów i sucze :evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Ela_hryckiewicz'][B] Ibolya[/B] nie dostałam nr na grupę hodowlaną:niewiem:
jutro dzwonie do Poznania, a może nie będzie :-o[/quote]
[COLOR=Blue][B]Ela[/B] nie dzwoń, na hodowlance idą z tymi samymi nr startowymi :evil_lol:
tak mi się zdaje, może [B]Nitencja[/B] potwierdzi?

[/COLOR]

Posted

No to świetnie tyle co policzyłam to Gracja ma największy nr 1o122
a Lejkers ma najmniejszy, z rachunku wynika jak na razie to 34

Pierwszy raz zobacze tak liczną sfore Welszy :evil_lol: :evil_lol:

ale będzie się działo :evil_lol:

[B]Aga[/B] dzwoń do Poznania jutro mają czynne do godz 19

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...