Ibolya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [COLOR=Blue]Uwaga, uwaga :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [COLOR=Red][B][SIZE=3]Bodryś jutro kończy [SIZE=6]3[/SIZE] lata[/SIZE][/B][/COLOR] :B-fly::tort: :bday: :new-bday: :laola::laola: będziemy się bawić :cunao: i pić zdrowie :drink1::beerchug::knajpa::popcorn: :pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking: [/COLOR]
Ela_hryckiewicz Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [B]Witam serdecznie !!![/B] [B] Vigor i Bos[/B] [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Arial Black"]ogromne gratulacjie dla coreczek mądre dziołchy brawo i życze dalszch sukcesów[/FONT][/SIZE][/COLOR] [B]Vigor[/B] ale twoja najmniejsza córeczka w kogo się wdała :diabloti: w Ciebie czy Basieńke. [B]Ali[/B] pogoda na wystawie zapowiada się zachęcająco :loveu: W Pile było bardzo cieplutko w cieni tylko 35 stopni a w tej chwili tylko 26. :mad:
Ela_hryckiewicz Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Jutro na peno wróce z pracy nieprzytomna w związku z tym już dziś złoże życzenia mojemu syneczkowi [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="System"] Bodrysiu dużo buziaczków mizanków i dużo drapanka po grzbieciku 100 lat, życze Ci jeszcze wiele sukcesów na arenach międzynarodowych zwycięstw i pucharów.[/FONT][/SIZE][/COLOR] :tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: :laola: :BIG: :BIG:
aga_ostaszewska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='coztego'][B]Aguś[/B], co to jest UKSW? :oops: Trzymam kciuki za etacik :kciuki: i podziwiam chęci do tej pracy :diabloti: [/quote] UKSW to Uniwersytet Kardynala Stefana Wyszynskiego... Ju z z gory dzekuje wszystkim za kciuki! [B]Ibolya: [/B]Sto lat dla Bodrysia!
zadziorny Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Ali26762']Jedziemy pływać !!! :multi: :multi: :multi:[/quote] A ja właśnie wróciłem z pływania :cool3:, a zakwasy leczę piffkiem prosto z lodówki :ylsuper:. BTW forma wraca :multi:
zadziorny Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Taa, a [B]bos[/B] już pewnie w drodze do Karwii :roll:. Szerokiej drogi :thumbs:
coztego Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']UKSW to Uniwersytet Kardynala Stefana Wyszynskiego...[/QUOTE] Już na to wpadłam ;) Ale ten skrót jest niezwykły :cool1: [B]aga[/B], nie wiem czy już pytałam: fajny ten Twój banerek jest, ale co masz obok banerka? U mnie się pokazuje czerwony krzyżyk obok banerka i psuje nieco elegancki, banerkowy efekt :razz: Ale Wam dobrze z tym pływaniem... ja w tym roku chyba nie popływam :shake:
Ibolya Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [B][COLOR=Blue]Aga_o[/COLOR][/B][COLOR=Blue] gratulacje i ściskam kciuki za powodzenie Twoich planów :thumbs: [B] [SIZE=4][COLOR=Red]STO LAT dla CZIKI[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][COLOR=Blue]przeca ona, jako [/COLOR][COLOR=Blue]rodzona siostrzyczka Bodrysia, [/COLOR][COLOR=Blue]też ma jutro urodzinki :iloveyou: [B][COLOR=Red]Dużo zdrówka, pociechy z pańci, samych sukcesów, najlepszych osiagów na ringach i torach, wesołych zabaw i duuużo radości :tort: :new-bday: :laola: :knajpa::drinking::drinking::drinking::drink1: [/COLOR][/B][/COLOR]
aga_ostaszewska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue][B][SIZE=4][COLOR=Red]STO LAT dla CZIKI[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][COLOR=Blue]przeca ona, jako [/COLOR][COLOR=Blue]rodzona siostrzyczka Bodrysia, [/COLOR][COLOR=Blue]też ma jutro urodzinki :iloveyou: [B][COLOR=Red]Dużo zdrówka, pociechy z pańci, samych sukcesów, najlepszych osiagów na ringach i torach, wesołych zabaw i duuużo radości :tort: :new-bday: :laola: :knajpa::drinking::drinking::drinking:[/COLOR][/B][/COLOR][/quote] Diekuje za pamiec!
aga_ostaszewska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='coztego']U mnie się pokazuje czerwony krzyżyk obok banerka i psuje nieco elegancki, banerkowy efekt :razz:[/quote] A u mnie brak krzyzyka...
Ali26762 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [LEFT]Właśnie wróciliśmy, piesa kolacyjkę wtrząchnęła, atakuje mnie zabawką i zaraz pewnikiem trafi na stół... Dzisiaj psińco nie dało nam popływać swobodnie, pchało się nachalnie na rączki i trzeba go było prawie przez cały czas trzymać. Przypłynęły też dwa łabądki z czwórką brzydkich kaczątek, co oczywiście wzbudziło niezwykłe zainteresowanie u terriera. A jak łabądki nasyczały na jakiegoś pana, to natychmiast chciał do nich płynąć i je upolować! Fajnie było nad jeziorkiem, niesamowicie pływa się w niemal całkowitych ciemnościach - jedynym źródłem światła były gwiazdy na niebie i księżyc. A jeziorko w lesie... Super sprawa. [/LEFT]
Ali26762 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A u mnie brak krzyzyka...[/quote] Ja też widzę cały bannerek :)
Ali26762 Posted July 28, 2006 Posted July 28, 2006 [SIZE=4][B][COLOR=Blue]Czitersowi i Czardaszowi życzymy dłuuuugich lat w idealnym zdrowiu, nieustannego poczucia bezpieczeństwa, sukcesów wystawowych i sportowych oraz wszystkiego, o czym tylko szczęśliwe psy mogą jeszcze marzyć...[/COLOR][/B][/SIZE] braciszek Deryś wraz ze swoim stadem :) [IMG]http://www.smaczny.pl/obr.php?min&obr_min_x=400&obr_min_y=300&obr_nazwa=smietankowa_szarlotka1.JPG[/IMG]
Ali26762 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [B][SIZE=4][COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=3]Juhuuu! Oddało Dogomanię[/SIZE] :)[/COLOR] Ogromne gratulacje dla Kliwii i jej suniek![/COLOR][/SIZE][/B] Kciuki były mocno trzymane! Miłej soboty wszystkim! Przekazuję także pozdrowienia i buziaki od [B]bosa[/B], który przekazał mi je dla Was będąc na wyskości Trójmiasta :)
Ibolya Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [COLOR=Blue]Hey hey nareszcie oddało, jakoś pusto było bez dogo. Bodryś dziękuje za życzenia :calus: :Dog_run: A Kliwii dziewczyny znowu spisały się na medal :sweetCyb::sweetCyb: :klacz::klacz::klacz: Obydwie wywalczyły Championat Macedonii :B-fly: :B-fly: A Kliwia dodatkowo BOB :B-fly: :huh: :Cool!: [/COLOR]
vigor Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Witam! Dzięki za trzymanie kciuków, bo córunia została również przyjeta na UJ. [B]AGH i UJ - matematyka - do wyboru po 2 latach:[/B] - w bankowośći - w finansach - teoretyczna - nauczycielska [B]Akademia Ekonomiczna - stosunki miedzynarodowe do wyboru po 2 latach: [/B]- handel zagraniczny - międzynarodowe stosunki gospodarcze - zarzadzanie miedzynarodowe - studia europejskie Córka prosi o głosy doradcze:placz::placz::placz:, bo już 4 sierpnia musi podjąć decyzję. [COLOR=Red][B]Bodrysiu - wszystkiego najlepszego od Vigorów i Diuny[/B][/COLOR] ([SIZE=1][COLOR=LightBlue]może za roczek powtórzymy numerek:evil_lol::lol: - rzecze Diuna). [COLOR=Black][SIZE=2]Dzisiaj u nas wielka rodzinna imprezka na 21 osób. Odprawiamy imieniny Anny i ostatnie moje urodzinowe .... dzieśći. Ahoj! [/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]
rita60 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Spoznione zyczenia dla [B]Bodrysia[/B] /ze wzgledow technicznych:mad::mad::mad:/oraz dla [B]Cziki, [/B]duzo zdrowia, nowych osiagniec na wystawach od Parysa i jego panci. Parys przygotował nawet wierszyk- Idzie misio, idzie konik.małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami :BIG::BIG::BIG:z najllepszymi zyczeniami. ........... Teraz ukłon i szurniecie łapka.
Ibolya Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [B][COLOR=Blue]vigor[/COLOR][/B][COLOR=Blue] [COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI "DZIESTU" DUŻO ZDRÓWKA, POWODZENIA WE WSZYSTKIM, POCIECHY ZE WSZYSTKIEGO - Rodziny, Diuny, Riny, Pszczółek no i czego tam sobie jeszcze życzysz tego i ja życzę :tort: :new-bday: :knajpa: :drink1: :cunao: :laola: [/B][COLOR=Blue]A Kasia to zdolniacha, [B]WIELKIE GRATULACJE :klacz::klacz: [/B]Co do doradztwa to: stosunki międzynarodowe są the best, zwłaszcza teraz przy naszym członkostwie w UE, moja młodsza siostra skończyła handel zagraniczny w Bp. i jej mąż też i mają się bardzo dobrze, a studia europejskie i zarządzanie miedzynarodowe też są teraz na czasie. Z drugiej jednak strony ... [B]UJ[/B] to jednak prestiż, a bankowość i finanse to też przyszłość w dzisiejszych czasach. Trudno tak konkretnie doradzać, myslę, że ważne są też zainteresowania i preferencje samej Kasi. Bodryś dziękuje za życzonka, pozdrawia Diunkę i jej Państwa ([FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=LightBlue]było bardzo fajnie[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::razz: [FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=LightBlue]można więc numerek powtórzyć, rzecze Bodryś[/COLOR][/SIZE][/FONT]) :evil_lol: [B]rita60 [/B]ale fajny wierszyk, Bodryś bardzo dziękuje. [/COLOR][/COLOR][/COLOR]
coztego Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='vigor']Witam! Dzięki za trzymanie kciuków, bo córunia została również przyjeta na UJ. [B]AGH i UJ - matematyka - do wyboru po 2 latach:[/B] - w bankowośći - w finansach - teoretyczna - nauczycielska [B]Akademia Ekonomiczna - stosunki miedzynarodowe do wyboru po 2 latach: [/B]- handel zagraniczny - międzynarodowe stosunki gospodarcze - zarzadzanie miedzynarodowe - studia europejskie Córka prosi o głosy doradcze:placz::placz::placz:, bo już 4 sierpnia musi podjąć decyzję. [/QUOTE] AGH albo UJ, nawet bardziej AGH, bo podobno matematyka na uczelniach technicznych jest znacznie lepsza niż na uniwersytetach :cool1: Kurcze, studiowanie matematyki musi być super :loveu: , powiedz córci, ze jej szczerze zazdroszczę i żałuję, że mój talent matematyczny nie sięgał tak daleko :roll: AE, jak już wspominałam, odradzam :p
swallow Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Moja Cześka dziś zakończyła sezon wystawowy i nie wiem kiedy zacznie nowy, a to wszystko za sprawą mojej 4 letniej córki, która wypróbowała dziś swoje zdolności groomerskie. Doszła do wniosku, że długi włos na łapach nie pasuje do całości, która jest króciutko wytrymowana i pozbawiła Cześkę włosów nożyczkami. Zrobiła to tak dokładnie, że muszę odczekać ze 2 tygodnie aby włos chociaż odrobinę odrósł i dał się chwycić trymerem :placz: :angryy: :diabloti: Pojechałam odreagować na zawody agility i poznałam [B]Wind[/B] i jej sławnego Majutka, który na zawodach sprawował się znakomicie [FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/43/08yorkjn1.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT] Wielkie mizianka dla jubilatów Cziki i Bodrysia
coztego Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']A u mnie brak krzyzyka...[/QUOTE] Musiałam Cię sprawdzić i okazało się, ze moja przeglądarka nie kłamała: miałaś wpisany drugi adres obrazka, obok banerka, o tak: [HTML][IMG]http://foto.onet.pl/upload/39/35/_618296_n.jpg[/IMG][IMG]http://foto.onet.pl/upload/23/83/_613537_n.jpg[/IMG][/HTML] I ten drugi raz dawał u mnie efekt krzyżyka obok banerka: [IMG]http://foto.onet.pl/upload/39/35/_618296_n.jpg[/IMG][IMG]http://foto.onet.pl/upload/23/83/_613537_n.jpg[/IMG] Nie wiem czemu tylko u mnie było go widać, ale mnie wkurzał więc go skasowałam ;)
niedzwiedzica Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 O rany, jest dogomania :multi: a już myślam,że ją zjadło coś na zawsze :mad: od wczoraj rana dostać sie tu nie mogłam a chciałam wszystkim jubilatom życzenia zdrowia i pomyślności złóżyć :tort::new-bday: tym którzy kończa 3 i trzydzieści lat;) swallow-niewiem, czy śmiać się płakać :diabloti: młoda wybitnie uzdolniona groomersko jest ;);)a powiedz, czy mi sie wydaje, ale ona championatu dorosłego jeszcze nie zdązyła skończyć ???
swallow Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [B]Niedzwiedzica[/B] - Czeska jeszcze młoda, ma 20 miesięcy także nie mogła jeszcze skończyć championatu. Miałyśmy go kończyć w październiku-listopadzie, zobaczymy co będzie za 3 miesiące :angryy:
Ali26762 Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [B]Vigorku[/B], spełnienia marzeń z okazji Urodzin :loveu: :loveu: :loveu: [B]swallow[/B] - świetną i bardzo przedsiębiorczą masz córę, nie powiem :D Może wkleisz jakąś obecną fotkę Cześki? A my jutro startujemy w Chojnicach i baaaardzo prosimy o kciuki.
zadziorny Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Ooo :roll:, dogomania zatrybiła po dwóch dniach przerwy :mad:. Ale muli :shake: :angryy: [B]Ali[/B] kciuki oczywiście 3mamy :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:
Recommended Posts