Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue]Uwaga, uwaga :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

[COLOR=Red][B][SIZE=3]Bodryś jutro kończy [SIZE=6]3[/SIZE] lata[/SIZE][/B][/COLOR] :B-fly::tort: :bday: :new-bday:

:laola::laola:

będziemy się bawić :cunao: i pić zdrowie :drink1::beerchug::knajpa::popcorn: :pepsi::drinking::drinking::drinking::drinking:
[/COLOR]

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[B]Witam serdecznie !!![/B]

[B] Vigor i Bos[/B] [COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="Arial Black"]ogromne gratulacjie dla coreczek mądre dziołchy
brawo i życze dalszch sukcesów[/FONT][/SIZE][/COLOR]

[B]Vigor[/B] ale twoja najmniejsza córeczka w kogo się wdała :diabloti:
w Ciebie czy Basieńke.

[B]Ali[/B] pogoda na wystawie zapowiada się zachęcająco :loveu:

W Pile było bardzo cieplutko w cieni tylko 35 stopni a w tej chwili
tylko 26. :mad:

Posted

Jutro na peno wróce z pracy nieprzytomna w związku z tym
już dziś złoże życzenia mojemu syneczkowi

[COLOR="Red"][SIZE="4"][FONT="System"] Bodrysiu dużo buziaczków mizanków i dużo drapanka po grzbieciku
100 lat, życze Ci jeszcze wiele sukcesów na arenach
międzynarodowych zwycięstw i pucharów.[/FONT][/SIZE][/COLOR]

:tort: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

:popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :drinking: :drinking: :drinking:

:laola: :laola: :BIG: :BIG:

Posted

[quote name='coztego'][B]Aguś[/B], co to jest UKSW? :oops: Trzymam kciuki za etacik :kciuki: i podziwiam chęci do tej pracy :diabloti: [/quote]
UKSW to Uniwersytet Kardynala Stefana Wyszynskiego...

Ju z z gory dzekuje wszystkim za kciuki!

[B]Ibolya: [/B]Sto lat dla Bodrysia!

Posted

[quote name='Ali26762']Jedziemy pływać !!! :multi: :multi: :multi:[/quote] A ja właśnie wróciłem z pływania :cool3:, a zakwasy leczę piffkiem prosto z lodówki :ylsuper:. BTW forma wraca :multi:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']UKSW to Uniwersytet Kardynala Stefana Wyszynskiego...[/QUOTE]
Już na to wpadłam ;) Ale ten skrót jest niezwykły :cool1:

[B]aga[/B], nie wiem czy już pytałam: fajny ten Twój banerek jest, ale co masz obok banerka? U mnie się pokazuje czerwony krzyżyk obok banerka i psuje nieco elegancki, banerkowy efekt :razz:

Ale Wam dobrze z tym pływaniem... ja w tym roku chyba nie popływam :shake:

Posted

[B][COLOR=Blue]Aga_o[/COLOR][/B][COLOR=Blue] gratulacje i ściskam kciuki za powodzenie Twoich planów :thumbs:
[B]
[SIZE=4][COLOR=Red]STO LAT dla CZIKI[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][COLOR=Blue]przeca ona, jako [/COLOR][COLOR=Blue]rodzona siostrzyczka Bodrysia, [/COLOR][COLOR=Blue]też ma jutro urodzinki :iloveyou:

[B][COLOR=Red]Dużo zdrówka, pociechy z pańci, samych sukcesów, najlepszych osiagów na ringach i torach, wesołych zabaw i duuużo radości :tort: :new-bday:

:laola: :knajpa::drinking::drinking::drinking::drink1:
[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue][B][SIZE=4][COLOR=Red]STO LAT dla CZIKI[/COLOR][/SIZE] [/B][/COLOR][COLOR=Blue]przeca ona, jako [/COLOR][COLOR=Blue]rodzona siostrzyczka Bodrysia, [/COLOR][COLOR=Blue]też ma jutro urodzinki :iloveyou:

[B][COLOR=Red]Dużo zdrówka, pociechy z pańci, samych sukcesów, najlepszych osiagów na ringach i torach, wesołych zabaw i duuużo radości :tort: :new-bday:

:laola: :knajpa::drinking::drinking::drinking:[/COLOR][/B][/COLOR][/quote]
Diekuje za pamiec!

Posted

[LEFT]Właśnie wróciliśmy, piesa kolacyjkę wtrząchnęła, atakuje mnie zabawką i zaraz pewnikiem trafi na stół...

Dzisiaj psińco nie dało nam popływać swobodnie, pchało się nachalnie na rączki i trzeba go było prawie przez cały czas trzymać.
Przypłynęły też dwa łabądki z czwórką brzydkich kaczątek, co oczywiście wzbudziło niezwykłe zainteresowanie u terriera. A jak łabądki nasyczały na jakiegoś pana, to natychmiast chciał do nich płynąć i je upolować!

Fajnie było nad jeziorkiem, niesamowicie pływa się w niemal całkowitych ciemnościach - jedynym źródłem światła były gwiazdy na niebie i księżyc. A jeziorko w lesie... Super sprawa.
[/LEFT]

Posted

[SIZE=4][B][COLOR=Blue]Czitersowi i Czardaszowi życzymy dłuuuugich lat w idealnym zdrowiu, nieustannego poczucia bezpieczeństwa, sukcesów wystawowych i sportowych oraz wszystkiego, o czym tylko szczęśliwe psy mogą jeszcze marzyć...[/COLOR][/B][/SIZE]

braciszek Deryś wraz ze swoim stadem :)

[IMG]http://www.smaczny.pl/obr.php?min&obr_min_x=400&obr_min_y=300&obr_nazwa=smietankowa_szarlotka1.JPG[/IMG]

Posted

[B][SIZE=4][COLOR=Blue][COLOR=Black][SIZE=3]Juhuuu! Oddało Dogomanię[/SIZE] :)[/COLOR]

Ogromne gratulacje dla Kliwii i jej suniek![/COLOR][/SIZE][/B]

Kciuki były mocno trzymane!

Miłej soboty wszystkim!

Przekazuję także pozdrowienia i buziaki od [B]bosa[/B], który przekazał mi je dla Was będąc na wyskości Trójmiasta :)

Posted

[COLOR=Blue]Hey hey nareszcie oddało, jakoś pusto było bez dogo.

Bodryś dziękuje za życzenia :calus: :Dog_run:

A Kliwii dziewczyny znowu spisały się na medal :sweetCyb::sweetCyb: :klacz::klacz::klacz:

Obydwie wywalczyły Championat Macedonii :B-fly: :B-fly:

A Kliwia dodatkowo BOB :B-fly: :huh: :Cool!:
[/COLOR]

Posted

Witam!
Dzięki za trzymanie kciuków, bo córunia została również przyjeta na UJ.
[B]AGH i UJ - matematyka - do wyboru po 2 latach:[/B]
- w bankowośći
- w finansach
- teoretyczna
- nauczycielska
[B]Akademia Ekonomiczna - stosunki miedzynarodowe do wyboru po 2 latach:
[/B]- handel zagraniczny
- międzynarodowe stosunki gospodarcze
- zarzadzanie miedzynarodowe
- studia europejskie
Córka prosi o głosy doradcze:placz::placz::placz:, bo już 4 sierpnia musi podjąć decyzję.

[COLOR=Red][B]Bodrysiu - wszystkiego najlepszego od Vigorów i Diuny[/B][/COLOR] ([SIZE=1][COLOR=LightBlue]może za roczek powtórzymy numerek:evil_lol::lol: - rzecze Diuna).

[COLOR=Black][SIZE=2]Dzisiaj u nas wielka rodzinna imprezka na 21 osób. Odprawiamy imieniny Anny i ostatnie moje urodzinowe .... dzieśći.
Ahoj!
[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE]

Posted

Spoznione zyczenia dla [B]Bodrysia[/B] /ze wzgledow technicznych:mad::mad::mad:/oraz dla [B]Cziki, [/B]duzo zdrowia, nowych osiagniec na wystawach od Parysa i jego panci. Parys przygotował nawet wierszyk- Idzie misio, idzie konik.małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami :BIG::BIG::BIG:z najllepszymi zyczeniami. ........... Teraz ukłon i szurniecie łapka.

Posted

[B][COLOR=Blue]vigor[/COLOR][/B][COLOR=Blue] [COLOR=Red][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI "DZIESTU" DUŻO ZDRÓWKA, POWODZENIA WE WSZYSTKIM, POCIECHY ZE WSZYSTKIEGO - Rodziny, Diuny, Riny, Pszczółek no i czego tam sobie jeszcze życzysz tego i ja życzę :tort: :new-bday: :knajpa: :drink1: :cunao: :laola:

[/B][COLOR=Blue]A Kasia to zdolniacha, [B]WIELKIE GRATULACJE :klacz::klacz:

[/B]Co do doradztwa to: stosunki międzynarodowe są the best, zwłaszcza teraz przy naszym członkostwie w UE, moja młodsza siostra skończyła handel zagraniczny w Bp. i jej mąż też i mają się bardzo dobrze, a studia europejskie i zarządzanie miedzynarodowe też są teraz na czasie.

Z drugiej jednak strony ... [B]UJ[/B] to jednak prestiż, a bankowość i finanse to też przyszłość w dzisiejszych czasach.

Trudno tak konkretnie doradzać, myslę, że ważne są też zainteresowania i preferencje samej Kasi.

Bodryś dziękuje za życzonka, pozdrawia Diunkę i jej Państwa ([FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=LightBlue]było bardzo fajnie[/COLOR][/SIZE][/FONT] :evil_lol::razz: [FONT=Courier New][SIZE=1][COLOR=LightBlue]można więc numerek powtórzyć, rzecze Bodryś[/COLOR][/SIZE][/FONT]) :evil_lol:

[B]rita60 [/B]ale fajny wierszyk, Bodryś bardzo dziękuje.
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='vigor']Witam!
Dzięki za trzymanie kciuków, bo córunia została również przyjeta na UJ.
[B]AGH i UJ - matematyka - do wyboru po 2 latach:[/B]
- w bankowośći
- w finansach
- teoretyczna
- nauczycielska
[B]Akademia Ekonomiczna - stosunki miedzynarodowe do wyboru po 2 latach:
[/B]- handel zagraniczny
- międzynarodowe stosunki gospodarcze
- zarzadzanie miedzynarodowe
- studia europejskie
Córka prosi o głosy doradcze:placz::placz::placz:, bo już 4 sierpnia musi podjąć decyzję.
[/QUOTE]
AGH albo UJ, nawet bardziej AGH, bo podobno matematyka na uczelniach technicznych jest znacznie lepsza niż na uniwersytetach :cool1: Kurcze, studiowanie matematyki musi być super :loveu: , powiedz córci, ze jej szczerze zazdroszczę i żałuję, że mój talent matematyczny nie sięgał tak daleko :roll:

AE, jak już wspominałam, odradzam :p

Posted

Moja Cześka dziś zakończyła sezon wystawowy i nie wiem kiedy zacznie nowy, a to wszystko za sprawą mojej 4 letniej córki, która wypróbowała dziś swoje zdolności groomerskie. Doszła do wniosku, że długi włos na łapach nie pasuje do całości, która jest króciutko wytrymowana i pozbawiła Cześkę włosów nożyczkami. Zrobiła to tak dokładnie, że muszę odczekać ze 2 tygodnie aby włos chociaż odrobinę odrósł i dał się chwycić trymerem :placz: :angryy: :diabloti:
Pojechałam odreagować na zawody agility i poznałam [B]Wind[/B] i jej sławnego Majutka, który na zawodach sprawował się znakomicie

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/43/08yorkjn1.jpg[/IMG][/URL][/SIZE][/FONT]

Wielkie mizianka dla jubilatów Cziki i Bodrysia

Posted

[quote name='aga_ostaszewska']A u mnie brak krzyzyka...[/QUOTE]
Musiałam Cię sprawdzić i okazało się, ze moja przeglądarka nie kłamała: miałaś wpisany drugi adres obrazka, obok banerka, o tak:
[HTML][IMG]http://foto.onet.pl/upload/39/35/_618296_n.jpg[/IMG][IMG]http://foto.onet.pl/upload/23/83/_613537_n.jpg[/IMG][/HTML]

I ten drugi raz dawał u mnie efekt krzyżyka obok banerka:
[IMG]http://foto.onet.pl/upload/39/35/_618296_n.jpg[/IMG][IMG]http://foto.onet.pl/upload/23/83/_613537_n.jpg[/IMG]

Nie wiem czemu tylko u mnie było go widać, ale mnie wkurzał więc go skasowałam ;)

Posted

O rany, jest dogomania :multi: a już myślam,że ją zjadło coś na zawsze :mad:
od wczoraj rana dostać sie tu nie mogłam a chciałam wszystkim jubilatom życzenia zdrowia i pomyślności złóżyć :tort::new-bday: tym którzy kończa 3 i trzydzieści lat;)

swallow-niewiem, czy śmiać się płakać :diabloti: młoda wybitnie uzdolniona groomersko jest ;);)a powiedz, czy mi sie wydaje, ale ona championatu dorosłego jeszcze nie zdązyła skończyć ???

Posted

[B]Niedzwiedzica[/B] - Czeska jeszcze młoda, ma 20 miesięcy także nie mogła jeszcze skończyć championatu. Miałyśmy go kończyć w październiku-listopadzie, zobaczymy co będzie za 3 miesiące :angryy:

Posted

[B]Vigorku[/B], spełnienia marzeń z okazji Urodzin :loveu: :loveu: :loveu:

[B]swallow[/B] - świetną i bardzo przedsiębiorczą masz córę, nie powiem :D
Może wkleisz jakąś obecną fotkę Cześki?

A my jutro startujemy w Chojnicach i baaaardzo prosimy o kciuki.

Posted

Ooo :roll:, dogomania zatrybiła po dwóch dniach przerwy :mad:. Ale muli :shake: :angryy:

[B]Ali[/B] kciuki oczywiście 3mamy :thumbs: :happy1: :kciuki: :bigok:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...