Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]coztego,[/B] [B]Kreska[/B] z mózgiem ....super....i fakt nie zwróciłem uwagi jaki był wcześniejszy zmieniony już dzisiaj :lol: :lol: :lol:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Welsh Terrier']Już mam nowy bannerek :)
|
|
\/[/QUOTE]
Piękny :loveu: O wiele lepiej widać na nim welsha niż na poprzednim :)
[SIZE="1"]No i rozmiar jak należy ;) [/SIZE]
[quote name='bos']fakt nie zwróciłem uwagi jaki był wcześniejszy zmieniony już dzisiaj [/QUOTE]
I bardzo dobrze :evil_lol: Był tylko przez moment, chwilkę, krótką jak mrugnięcie oka [B]zadziornego[/B] ;)

Posted

Qrna, miałem o 21:00 zainaugurować (trudne słowo :evil_lol:) sezon pływacki, a łobuzy przedłużyły remont basenu o jeden dzień do... dzisiaj :mad: :angryy: :shake: (o tej porze miałbym już "zaliczone" 2000 metrów :cool1:)

Posted

[quote name='zadziorny']Qrna, miałem o 21:00 zainaugurować (trudne słowo :evil_lol:) sezon pływacki, a łobuzy przedłużyły remont basenu o jeden dzień do... dzisiaj :mad: :angryy: :shake: (o tej porze miałbym już "zaliczone" 2000 metrów :cool1:)[/QUOTE]
A tak musisz pić piffko bez basenu ;)

Posted

[quote name='Welsh Terrier']Mam nadzieje że już nikt się do mnie nie przyczepi :][/quote]
[COLOR=Blue]Dlaczego zaraz "przyczepi" ?

Po prostu regulamin jest po to, żeby go przestrzegać :oops:

Jak narazie, wszyscy się do niego stosują, a jak coś jednak sknocimy to modzi wkraczają i nikt się za to nie obrusza :shake::shake:
A nowy banerek masz śliczny :klacz:
[/COLOR]

Posted

Aaaa, jeszcze mi się przypomniało: Dziękuję Wszystkim za zainteresowanie moim wczorajszym kłopotem z Publisherem. Problem udało się rozwiązać :cool1:

A dzisiaj na spacerku pewien pan, sapcerujący z goldenem, pytał czy Kreska to labrador :p

Posted

Evitka ze szczylkami (zdjęcia z 11.lipca):

[URL="http://img206.imageshack.us/my.php?image=m049sd.jpg"][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/1774/m049sd.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img257.imageshack.us/my.php?image=m025oi.jpg"][IMG]http://img257.imageshack.us/img257/2042/m025oi.th.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img107.imageshack.us/my.php?image=m050bl.jpg"][IMG]http://img107.imageshack.us/img107/5069/m050bl.th.jpg[/IMG][/URL]

Wczoraj, po południu szczylki ważyły 400,400,410 g.

Posted

[B]jborowy[/B], cudne robaczki podpalane :loveu:
[quote name='jborowy']
Wczoraj, po południu szczylki ważyły 400,400,410 g.[/QUOTE]
No pięknie rosną :cool3: A moje kocisko już przekroczyło 500g :cool1:

Posted

[B]Coztego[/B] a do kuwetki Ci sie juz załatwia? Czy to kocie ma jakieś imię?
Jak Kreska go akceptuje?, czy musisz ich izolowac? Napisz cos więcej o swoich zwierzakach.

Posted

[B]jborowy[/B]-cudne szczeniaczki :loveu: śliczne, tłuste kluseczkii piekne łepetynki mają :loveu: jak ja ci zazdroszczę :placz:że możesz się nimi cieszyć...tak szybko w świat pójda,ani sie nie obejrzysz

[B] coztego[/B]: avatar superowy, podobnie jak obiekt na nim :loveu: mój sąsiad ma piecha wypisz-wymaluj twoja Kreśka..ciagle się zastanawaim, kto "rekę"przyłożył do jego powstania, bo taki ni to labrador, ni to amstaf...piekny, czarny, gładkowłosy pies, a białym krawatem i białymi wszystkimi końcówkami :evil_lol: Przybłakał sie 1,5 roku temu, jako młodziutki, wychudzony stworek i został na zawsze :multi:Postaram się mu na dniach zdjecie zrobić i [pokazać, jaki jest do twojej suni podobny !

Posted

[quote name='borsaf'][B]Coztego[/B] a do kuwetki Ci sie juz załatwia? [/QUOTE]
Nie, bo nie mam gdzie tej kuwetki wstawić. Do klatki się nie zmieści :shake:
[QUOTE] Czy to kocie ma jakieś imię?[/QUOTE]
Malizna :p
[QUOTE]Jak Kreska go akceptuje?, czy musisz ich izolowac? [/QUOTE]
Malizna mieszka w klatce, jest wypuszczana na pokój przy zamkniętych drzwiach, kiedy Kresia zajmuje się swoimi sprawami :cool1: Ale Malizna w klatce Kresi nie przeszkadza, zagląda do niej czasem, Malizna wystawia łapki przez pręty i trąca Kresię w nos :evil_lol: Kiedy wyciągam kota w towarzystwie Kreski, Kreska obwą****e ją intensywnie i przygląda się z zaciekawieniem. Kreska się chyba zastanawia w co się można bawić z takim robakiem :diabloti: Dzisiaj Kreska leżała koło mnie i Malizny, Malizna zainteresowała się kreskową łapą, i pacnęła swoją łapeczką w łapę Kreski. Kreska uznała, że to nowa zabawa i pacnęła Maliznę :p

Posted

[COLOR=Blue]Heyka :multi:

Ciepło nadal, tylko niebo takie jakieś chmurzano marmurkowe :razz:

Już wstaliśmy i popracujemy troszkę przed pracą :evil_lol: zapraszamy na kawkę :multi:

[B]jborowy[/B] jakie piękne szczeniorki, śliczne, a Evitka jaka troskliwa mamusia :loveu:

Miłego piątku Dogomaniacy.
[/COLOR]

Posted

Witajcie :lol:
No wy to macie dobrze :roll:, a u nas kolejny bezchmurny dzień i znów żar się z nieba leje (już jest 20[FONT=&quot]°[/FONT] C a będzie znacznie więcej :mad:) :shake: :angryy:

Posted

[quote name='zadziorny']Witajcie :lol:
No wy to macie dobrze :roll:, a u nas kolejny bezchmurny dzień i znów żar się z nieba leje (już jest 20[FONT=&quot]°[/FONT] C a będzie znacznie więcej :mad:) :shake: :angryy:[/quote]

Jak i u nas.......................wrrrrrrrrrrrr:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: do zwariowania, przydało by sie trochę śniegu :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Witajcie.
Nawet nie mam ochoty na kawę..........:shake: :shake:

[B]zadziorny[/B] ciesz się że jeszcze basen remontują , masz zaoszczędzone w kościach dodatkowe 2000m i możesz je dla Gaji i Trudzi przeznaczyć :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[B]jborowy [/B], sliczne szczylo kluski. Niech Ci rosną zdrowo, zdrowo , zdrowo.
Evitka nabierać musi teraz szybko dużo sił by sobie z rotkami dać radę i poustawiac to całe rozbrykane towarzystwo.
Również Wasza wyprawa "końska" mi sie podobała. Jak Asik reogował na tak duże psy...........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Jeśli masz jeszcze jakieś foty to....dawaj:diabloti: :evil_lol:

[B]Welsh Terrier[/B].......no no ładny baner

Posted

W Poznaniu w nocy była burza a teraz równo leje :multi::multi::multi:taka ściana pięknego deszczu, na dworze przyjemnie, tak ok. 20 stopni i chłodem zawiewa od okna :multi: jaka ulga po upałach :p

Posted

[QUOTE][COLOR=#0000ff]Po prostu regulamin jest po to, żeby go przestrzegać [/COLOR]:oops:[/QUOTE]
Ibola, no bez przesady... ;) :lol:
Jest wreszcie deszcz... :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...