Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vigor'].......[COLOR=Red][/COLOR] Zadziorny - o 2 dni rozdzierasz szaty. Te terminy odpowiadały nowym właścicielom - jak sam widzisz - jadą z bardzo daleka.
Ahoj![/quote]

Witaj [B]Vigorku[/B] , zadziorny od rana ciężko pracuje na nawą sukienkę dla swojej TZ, oraz wędzone uszy dla babci Twoich kluskow / one zawsze będą w twojej pamięci.....jako te pierwsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: /

Wczoraj rozmawialiśmy O Tobie przy trymowaniu Jazona :evil_lol: :evil_lol: i doszliśmy właśnie do takiej konkluzji..........odległości i czas nowych właścicieli zaważyły na Twej decyzji.............:lol:

A że dyskusja była gorąca świadczą o tym dziury w futrze jakie narobił [B]zadziorny [/B]Jazonowi........w futrze.

Jak naś dorwie sędzina w Ratibor........to nas zniszczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pozdrawiam Cię serdecznie.....i pozdrów [B]żonkę juniora i maturzystkę [/B]:lol: :multi:

• Replies 21k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zadziorny

3144

• Ali26762

2239

• bos

2111

• coztego

1051

Posted

[quote name='Suawek']Na zdjęciach mnie nie ma, zawsze je robię
Przedstawiam rodzinkę Arona
Szefowa - Grażyna
Syn - Jarek
Ja - Suawek

mieszkamy w Rzeszowie[/quote]

No to witam Cię bardzo serdecznie...........tato...?
Popatrz na zdjecie powyżej.......pozwolą Ci w butach chodzić po domu......:evil_lol:

Posted

[B]Suawek[/B], witaj w terierowej rodzinie :) Dbajcie o Aronka cudnie i zdjęć wklejaj dużo, bo jak nie to.... :mad: Jak mogliście pozwolić maluszkowi ślicznemu spać na podłodze? :shake: Widzę, że jeszcze dużo się musisz na dogomani nauczyć :evil_lol:

Posted

Elo elo banda!

Melduję że ekipa "Pilarzy" wraszcie dotarła do Vigorlandu... hehe tak skutecznie nas słuchali jak do nas dojechać, że najpierw zaczęli od wizyty na plebani i jeszcze w kilku innych miejscach :cool3:.
Nasi goście właśnie zakladają ciepłe kapcie... psiaki już wygłaskali... póki co są grzeczni.. :eviltong::eviltong::eviltong:

[I][B] pisał: vigor_junior

[/B][/I]

Posted

[quote name='bos']A że dyskusja była gorąca świadczą o tym dziury w futrze jakie narobił [B]zadziorny [/B]Jazonowi........w futrze.

Jak naś dorwie sędzina w Ratibor........to nas zniszczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:multi:[/quote]
Tak będzie jak mówisz:mad: , a sędzina straaaaszna:lol:

Posted

[B]walesinterrieri -Welsh Terrier (22)
Tuomari - Judge: Ronald Irving
ROP - BOB
[/B]High Voltages Red Indian (Kelloniemi Heini & Katja, Vantaa)
[B]Juniorivoittaja - Junior Winner uros - dog[/B]
Siverskiy Graf (Vasilyeva N., Moscow)
[B]Juniorivoittaja - Junior Winner narttu - bitch[/B]
Vicway Valkyria (Mäkelä Sari, Vantaa)
[B]CACIB uros - dog[/B]
High Voltages Red Indian (Kelloniemi Heini & Katja, Vantaa)
[B]CACIB narttu - bitch[/B]
Vicway Firefly (Mäkelä Sari, Vantaa)
[B]SERT - CC uros - dog[/B]
Siverskiy Graf (Vasilyeva N., Moscow)
[B]SERT - CC narttu - bitch[/B]
Wonder Babe Of Happytails (Seerd Anu-Sirle, Tallinn)
[B]ROP - BOB Veteraani - Veteran [/B]
Vicway Forever (Mäkelä Sari, Vantaa)
[B]ROP - BOB Kasvattaja - Breeder [/B]
Kennel High Voltages (Kelloniemi Katja & Heini, Vantaa)
Wyniki welszy z Helsinek:)

Posted

Godzinkę temu Vigorland opuścili mili [B]"Pilarze"[/B], zabierając [B]AGAPCIĘ [/B]dla siebie, [B]ARANIKA [/B]dla Violi i [B]AMOSA [/B]również do siebie na około tydzień. Potem [B]AMOSIK[/B] pojedzie do swojej Pańci Maryli do Szczecina, a po kilku tygodniach ze swoją Pańcią do Hamburga.
Mam pozostala (do czwartku) [B]ASTA[/B], którą odwozi Vigorowa do Gdańska, skąd po kilku dniach z nową rodzinką uda się również do Hamburga. Asta obecnie szaleje bawiąc się piłeczka tenisową.Wcale nie zauważa braku swojego licznego rodzeństwa.
[B]Viola [/B]- czekaj, bo jedzie welszyk, synek Bodrysia:evil_lol::lol:.

[COLOR=Red][B] Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa o naszych bąblach, pomoc udzielaną na dogo, telefonicznie, poprzez przysłanie książek (po niedzieli książki odeślę), przysłanie płyty CD. Jesteście wspaniali, na Was zawsze można polegać. Pomagacie nie tylko studentom:evil_lol: (Ci naprawdę w ciągu semestru studiują :cool3::cool1:, a potem zamawiają różne zaklęcia ....:angryy:), ale równiez początkującym miłośnikom welszy. Dzięki!!!
[/B][COLOR=Black]Ahoj!

[/COLOR][/COLOR]

Posted

[B]vigor[/B] - coś mi z rachunków wychodzi, że nie doliczyłem się jednego szczylka.Pomyliłem, czy jeden jeszcze nie ma domku?
[B]Suawek[/B] - do tych piw co Ci [B]bos [/B]wyliczył, dolicz jeszcze skrzynkę dla mnie, jakiś udział w tej sprawie też miałem.
[B]bos [/B]- za Jazona jutro kciuki będę trzymał bardzo mocno, bo sędzia ...... sam wiesz jaka straszna!!!!
Weltmeisterschaft już bez emocji - wystarczy dokopać Niemcom i nasi znowu górą!!!

Posted

[quote name='jborowy'][B]vigor[/B] - coś mi z rachunków wychodzi, że nie doliczyłem się jednego szczylka.Pomyliłem, czy jeden jeszcze nie ma domku? ................................
[/quote]
[B]AGRAFKA - ostatnia znazła nowy domek, ale jako pierwsza opuściła rodzeństwo wyjeżdżając w okolice Chrzanowa.
[/B]Wszystkie bąble wyjechaly do swoich nowych domków i nowych właścicieli.
[B]Justyna i Jazon - wygrywać, wygrywać, wygrywać.
Bos-a ostawcie w domu, bo może tylko ..... .[/B]

Posted

[quote name='vigor']...........[B]
Bos-a ostawcie w domu, bo może tylko ..... .[/B][/quote]

No.......co bos może...........:mad: :evil_lol: ;)

Posted

[quote name='bo'][B]walesinterrieri -
ROP -
[/B]Voltages Red Indian [/quote]
....jak bym czytał po czesku.......rozumiem że chodzi o waleczne terriery z ROP czyli Ropczyc.....koło jborowego....:evil_lol:
lub ROP...czyli Rybnickiego Okręgu Przemysłowego
........"Voltages Red Indian" ......i jakis czerwony indian podłączył je do prądu...........:crazyeye::cool3:
[quote name='bo']
[B]....voittaja - ......uros - ......[/B][/quote][B]

.....i[/B] po podłączeniu je za ...... yyyynnn tego .......vitaja...i...któremuś uros.....:cool3::crazyeye:...ale juz nie wiem co ....albo raczej wolałbym nie wiedzieć co mu się stało......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Heyka :multi:
Ja też już przy kawce. I też już się nie mogę doczekać.
Słuchajcie, a jeden wnusio u mnie będzie przez 2 tygodnie :loveu:
I jak ja się z nim potem rozstanę ?? :-(
A tatuś jego jak się z nim rozstanie ?? :-(
A ciocia Nesia jak się z nim rozstanie ?? :-(

[/COLOR][/quote] Będziecie wszyscy płakać jak bobry :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='vigor']Godzinkę temu Vigorland opuścili mili [B]"Pilarze"[/B], zabierając [B]AGAPCIĘ [/B]dla siebie, [B]ARANIKA [/B]dla Violi i [B]AMOSA [/B]również do siebie na około tydzień.[COLOR=Red][COLOR=Black]
[/COLOR][/COLOR][/quote] "Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='zadziorny']"Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT][/QUOTE]
Teraz trwają entuzjastyczne ochy i achy nad szczeniorami, na dogo przyjdzie czas po północy :evil_lol:

Posted

[quote name='zadziorny'][FONT=Verdana]My też kcemy się zachwycić szczeniorami [B]vigorowymi [/B]:multi: :loveu:
[/FONT][/quote]

to trza było se kupić....:eviltong:.....;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT][/QUOTE]

no nie wiem ? dzwonie i dzwonie....
[B]Ibolya [/B]psow nie nauczyla, odbierabia telefonu, to nie wiemy gdzie wyruszyla z "Pilarzami"

Posted

No to mysle, ze jutro osobiscie bede miziac [B]Vigorowego[/B] malucha.
Calkiem fajne statko bede miaja w goscinie na dzialce .
Juz sie ciesze.:multi: :lol:

Posted

We Wrocławskim schronisku widziałam w izolatce ostatnio sucz, właśnie terierkę. Dziewczyna młoda, świeżo od fryzjera- przyprowadziła ją pani, ponieważ nie zgadzała się z jej drugą suczą. Bardzo fajna i trzeba by ją wyciągnąć, bo jask trafi na ogólne to kiepsko :shake: Tam dziewczyny razem w boksach a ona jest agresywna w stosunku do suk :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...