bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='vigor'].......[COLOR=Red][/COLOR] Zadziorny - o 2 dni rozdzierasz szaty. Te terminy odpowiadały nowym właścicielom - jak sam widzisz - jadą z bardzo daleka. Ahoj![/quote] Witaj [B]Vigorku[/B] , zadziorny od rana ciężko pracuje na nawą sukienkę dla swojej TZ, oraz wędzone uszy dla babci Twoich kluskow / one zawsze będą w twojej pamięci.....jako te pierwsze :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu: / Wczoraj rozmawialiśmy O Tobie przy trymowaniu Jazona :evil_lol: :evil_lol: i doszliśmy właśnie do takiej konkluzji..........odległości i czas nowych właścicieli zaważyły na Twej decyzji.............:lol: A że dyskusja była gorąca świadczą o tym dziury w futrze jakie narobił [B]zadziorny [/B]Jazonowi........w futrze. Jak naś dorwie sędzina w Ratibor........to nas zniszczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pozdrawiam Cię serdecznie.....i pozdrów [B]żonkę juniora i maturzystkę [/B]:lol: :multi:
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Suawek']Na zdjęciach mnie nie ma, zawsze je robię Przedstawiam rodzinkę Arona Szefowa - Grażyna Syn - Jarek Ja - Suawek mieszkamy w Rzeszowie[/quote] No to witam Cię bardzo serdecznie...........tato...? Popatrz na zdjecie powyżej.......pozwolą Ci w butach chodzić po domu......:evil_lol:
Nitencja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Dziadek ALex pozdrawia serdecznie wnusiaAronka i jego wlascicieli :)
coztego Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [B]Suawek[/B], witaj w terierowej rodzinie :) Dbajcie o Aronka cudnie i zdjęć wklejaj dużo, bo jak nie to.... :mad: Jak mogliście pozwolić maluszkowi ślicznemu spać na podłodze? :shake: Widzę, że jeszcze dużo się musisz na dogomani nauczyć :evil_lol:
vigor Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Elo elo banda! Melduję że ekipa "Pilarzy" wraszcie dotarła do Vigorlandu... hehe tak skutecznie nas słuchali jak do nas dojechać, że najpierw zaczęli od wizyty na plebani i jeszcze w kilku innych miejscach :cool3:. Nasi goście właśnie zakladają ciepłe kapcie... psiaki już wygłaskali... póki co są grzeczni.. :eviltong::eviltong::eviltong: [I][B] pisał: vigor_junior [/B][/I]
bo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='bos']A że dyskusja była gorąca świadczą o tym dziury w futrze jakie narobił [B]zadziorny [/B]Jazonowi........w futrze. Jak naś dorwie sędzina w Ratibor........to nas zniszczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :multi:[/quote] Tak będzie jak mówisz:mad: , a sędzina straaaaszna:lol:
bo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [B]walesinterrieri -Welsh Terrier (22) Tuomari - Judge: Ronald Irving ROP - BOB [/B]High Voltages Red Indian (Kelloniemi Heini & Katja, Vantaa) [B]Juniorivoittaja - Junior Winner uros - dog[/B] Siverskiy Graf (Vasilyeva N., Moscow) [B]Juniorivoittaja - Junior Winner narttu - bitch[/B] Vicway Valkyria (Mäkelä Sari, Vantaa) [B]CACIB uros - dog[/B] High Voltages Red Indian (Kelloniemi Heini & Katja, Vantaa) [B]CACIB narttu - bitch[/B] Vicway Firefly (Mäkelä Sari, Vantaa) [B]SERT - CC uros - dog[/B] Siverskiy Graf (Vasilyeva N., Moscow) [B]SERT - CC narttu - bitch[/B] Wonder Babe Of Happytails (Seerd Anu-Sirle, Tallinn) [B]ROP - BOB Veteraani - Veteran [/B] Vicway Forever (Mäkelä Sari, Vantaa) [B]ROP - BOB Kasvattaja - Breeder [/B] Kennel High Voltages (Kelloniemi Katja & Heini, Vantaa) Wyniki welszy z Helsinek:)
vigor Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Godzinkę temu Vigorland opuścili mili [B]"Pilarze"[/B], zabierając [B]AGAPCIĘ [/B]dla siebie, [B]ARANIKA [/B]dla Violi i [B]AMOSA [/B]również do siebie na około tydzień. Potem [B]AMOSIK[/B] pojedzie do swojej Pańci Maryli do Szczecina, a po kilku tygodniach ze swoją Pańcią do Hamburga. Mam pozostala (do czwartku) [B]ASTA[/B], którą odwozi Vigorowa do Gdańska, skąd po kilku dniach z nową rodzinką uda się również do Hamburga. Asta obecnie szaleje bawiąc się piłeczka tenisową.Wcale nie zauważa braku swojego licznego rodzeństwa. [B]Viola [/B]- czekaj, bo jedzie welszyk, synek Bodrysia:evil_lol::lol:. [COLOR=Red][B] Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa o naszych bąblach, pomoc udzielaną na dogo, telefonicznie, poprzez przysłanie książek (po niedzieli książki odeślę), przysłanie płyty CD. Jesteście wspaniali, na Was zawsze można polegać. Pomagacie nie tylko studentom:evil_lol: (Ci naprawdę w ciągu semestru studiują :cool3::cool1:, a potem zamawiają różne zaklęcia ....:angryy:), ale równiez początkującym miłośnikom welszy. Dzięki!!! [/B][COLOR=Black]Ahoj! [/COLOR][/COLOR]
jborowy Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [B]vigor[/B] - coś mi z rachunków wychodzi, że nie doliczyłem się jednego szczylka.Pomyliłem, czy jeden jeszcze nie ma domku? [B]Suawek[/B] - do tych piw co Ci [B]bos [/B]wyliczył, dolicz jeszcze skrzynkę dla mnie, jakiś udział w tej sprawie też miałem. [B]bos [/B]- za Jazona jutro kciuki będę trzymał bardzo mocno, bo sędzia ...... sam wiesz jaka straszna!!!! Weltmeisterschaft już bez emocji - wystarczy dokopać Niemcom i nasi znowu górą!!!
vigor Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='jborowy'][B]vigor[/B] - coś mi z rachunków wychodzi, że nie doliczyłem się jednego szczylka.Pomyliłem, czy jeden jeszcze nie ma domku? ................................ [/quote] [B]AGRAFKA - ostatnia znazła nowy domek, ale jako pierwsza opuściła rodzeństwo wyjeżdżając w okolice Chrzanowa. [/B]Wszystkie bąble wyjechaly do swoich nowych domków i nowych właścicieli. [B]Justyna i Jazon - wygrywać, wygrywać, wygrywać. Bos-a ostawcie w domu, bo może tylko ..... .[/B]
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='vigor']...........[B] Bos-a ostawcie w domu, bo może tylko ..... .[/B][/quote] No.......co bos może...........:mad: :evil_lol: ;)
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='bo'][B]walesinterrieri - ROP - [/B]Voltages Red Indian [/quote] ....jak bym czytał po czesku.......rozumiem że chodzi o waleczne terriery z ROP czyli Ropczyc.....koło jborowego....:evil_lol: lub ROP...czyli Rybnickiego Okręgu Przemysłowego ........"Voltages Red Indian" ......i jakis czerwony indian podłączył je do prądu...........:crazyeye::cool3: [quote name='bo'] [B]....voittaja - ......uros - ......[/B][/quote][B] .....i[/B] po podłączeniu je za ...... yyyynnn tego .......vitaja...i...któremuś uros.....:cool3::crazyeye:...ale juz nie wiem co ....albo raczej wolałbym nie wiedzieć co mu się stało......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='borsaf'][B]Gugu[/B] nie becz! Oni z Niemcami wygrają![/quote] Chyba na fujarze :evil_lol: :diabloti: :eviltong:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=Blue]Heyka :multi: Ja też już przy kawce. I też już się nie mogę doczekać. Słuchajcie, a jeden wnusio u mnie będzie przez 2 tygodnie :loveu: I jak ja się z nim potem rozstanę ?? :-( A tatuś jego jak się z nim rozstanie ?? :-( A ciocia Nesia jak się z nim rozstanie ?? :-( [/COLOR][/quote] Będziecie wszyscy płakać jak bobry :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [B]Suawek[/B] witaj w rodzinie (dosłownie i w przenośni :cool3:) :lol: :loveu: :multi:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='vigor']Godzinkę temu Vigorland opuścili mili [B]"Pilarze"[/B], zabierając [B]AGAPCIĘ [/B]dla siebie, [B]ARANIKA [/B]dla Violi i [B]AMOSA [/B]również do siebie na około tydzień.[COLOR=Red][COLOR=Black] [/COLOR][/COLOR][/quote] "Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT]
coztego Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='zadziorny']"Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT][/QUOTE] Teraz trwają entuzjastyczne ochy i achy nad szczeniorami, na dogo przyjdzie czas po północy :evil_lol:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [FONT=Verdana]My też kcemy się zachwycić szczeniorami [B]vigorowymi [/B]:multi: :loveu: [/FONT]
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='zadziorny'][FONT=Verdana]My też kcemy się zachwycić szczeniorami [B]vigorowymi [/B]:multi: :loveu: [/FONT][/quote] to trza było se kupić....:eviltong:.....;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 A co do wczorajszych meczy..........no to nasi przecież wygrali.....4:2 :evil_lol: :eviltong: :eviltong: :p
Kliwia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [QUOTE]Pilarze" odezwijcie się :roll:. Do [B]Ibolyi [/B][FONT=Verdana]już musieliście dojechać :cool3: :loveu:[/FONT][/QUOTE] no nie wiem ? dzwonie i dzwonie.... [B]Ibolya [/B]psow nie nauczyla, odbierabia telefonu, to nie wiemy gdzie wyruszyla z "Pilarzami"
Kliwia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 No to mysle, ze jutro osobiscie bede miziac [B]Vigorowego[/B] malucha. Calkiem fajne statko bede miaja w goscinie na dzialce . Juz sie ciesze.:multi: :lol:
zadziorny Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [FONT=Verdana]Aż Ci zazdraszczam :cool3: :eviltong: [/FONT]
la_pegaza Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 We Wrocławskim schronisku widziałam w izolatce ostatnio sucz, właśnie terierkę. Dziewczyna młoda, świeżo od fryzjera- przyprowadziła ją pani, ponieważ nie zgadzała się z jej drugą suczą. Bardzo fajna i trzeba by ją wyciągnąć, bo jask trafi na ogólne to kiepsko :shake: Tam dziewczyny razem w boksach a ona jest agresywna w stosunku do suk :shake:
Recommended Posts