zadziorny Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Taa :roll:, a ja już po basenie i po piffku :cool3:. Do tego czuję się świetnie :multi:
zachraniarka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Jura'][B]Nikit[/B], Zach i lenistwo- to nie możliwe.[/QUOTE] Oj nie! hi hi Na te 3 miesiące mam już dużo ciekawych założeń, mam nadzieje, że wszystkie wyjdą (m.in. poprawa regulaminów obi, organizacja kursu instruktorskiego obi, organizacja Mistrzostw Polski obi, organizacja Międzynarodowych Manewrów Ratowniczych..). Także zakasam rekawy i biorę się do roboty- ale ja to bardzo lubię :cool3: [SIZE="1"]Chciałabym też w Sopocie zadebiutować może z Szorstkim w zawodach, ale cały czas boję się, że nie damy radę się przygotować. Ale na pewno będziemy się starać..[/SIZE]
Jura Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='zachraniarka'] [SIZE=1]Chciałabym też w Sopocie zadebiutować może z Szorstkim w zawodach, ale cały czas boję się, że nie damy radę się przygotować. Ale na pewno będziemy się starać..[/SIZE][/quote] A Wy chcecie zadebiutować od razu w 1. czy w 2.;) Proszę zobaczyć, o której piszę. Proszę dołączyć, bo herbatka w moim wykonaniu o tej porze to rzadkość.
zadziorny Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Już dołączam :lol:. Tylko, że ja przy kawusi :kaffee_2:
Ibolya Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [COLOR=Blue]Heyka Dołączam, ale z kawką, witaj [B]Jura[/B]. A cóż to ? Spać nie możesz? U nas świeci słoneczko i nic nie pada, a na termometrze aż!! +11,5 C !! I znowu piątek sie zrobił niepostrzeżenie, fajnie. Miłego dnia wszystkim Dogomaniaczkom i Dogomaniakom. [/COLOR]
Ibolya Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [COLOR=Blue]Pozdrowienia dla [B]vigorlandu[/B] :loveu::multi::multi::multi: [/COLOR]
Flaire Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue]Tylko jedno maleństwo proszę!! :loveu:[/COLOR][/quote]Ibolya, a Ty je zatrzymujesz?
Ibolya Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Flaire']Ibolya, a Ty je zatrzymujesz?[/quote] :shake: :-(
zadziorny Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witaj Ibolya :lol: U nas pogoda ciut gorsza :razz:. Trochę chmur, zza których usiłuje przebić się słońce, a temperatura 12[FONT="]º[/FONT] C :cool3:
vigor Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Piękny słoneczny poranek. Kiteczki już wybiegane, przewietrzone i po śniadanku. Kawusie pijam około 9-tej, ale za chwilę lecę na śniadanko. [B]Borsaf - [/B]zapytamy, co planują w tym Chrzanowie? Ale ztego wynika, że w przyszłości hodowla. Miłego, słonecznego dnia. Ahoj!
Nitencja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Vigor a czy ta Pani/Pan w Chrznowie maja welsha od Pasi czyli z Psiego CHaosu??
vigor Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Nitencja']Vigor a czy ta Pani/Pan w Chrznowie maja welsha od Pasi czyli z Psiego CHaosu??[/quote] [B]Nitencja - [/B]zapytamy, wyspowiadamy:evil_lol::mad::cool1:, a potem napiszemy.
Nitencja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :) Vigor bo jesli to ta Pani to psu tam bedzie jak u Pana BOga zapiecem. Jedna Pani do mnie dzownila wlasnie z Chrzanowa ale za dlugo bylo jej czekac na dzieci ROksany , natomiast przez telefon gadalysmy chyba z ponad godzine i wydaje mi sie ze tam wszystko jest ok........wiec czekam na wiesci . ...
zadziorny Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Nitencja']Vigor a czy ta Pani/Pan w Chrznowie maja welsha od Pasi czyli z Psiego CHaosu??[/quote] [B]Nitencja[/B] w Chrzanowie jest Jokasta, a [B]vigor[/B] pisał wyraźnie, że kluska jedzie do pieska :roll: :cool3:
Nitencja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 taaaaaa ale teraz to nie jestem ale na pewno Pani owa mowila o PSIE
aga_ostaszewska Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Już troszkęodespałam... ale dziś znów już w pracy :angryy: Wolałabym mieć jeszcze choć jeden dzień luzu... Tak czy inaczej, moja ukochana suka biega teraz sobie po mazurskich łąkach wraz z moimi rodzicami a ja ślęczę w Warszawie! Na całe szczęście dziś szykuje się fajny wieczorek... jutro spotkanie rycerskie i bieganie w kieckach feudalnych a potem grillik! Całuj wszystkich gorąco! [B]Ela_h:[/B] Śledzę wszystko co związane ze słodką Gapcia i... ciesze się Waszym szczęściem! :loveu:
Flaire Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Na całe szczęście dziś szykuje się fajny wieczorek... jutro spotkanie rycerskie i bieganie w kieckach feudalnych a potem grillik![/quote]No to powiem Magdzie, dlaczego na treningi nie przychodzisz :mad: . Mamy akurat trening dzisiaj i jutro! :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Flaire']No to powiem Magdzie, dlaczego na treningi nie przychodzisz :mad: . Mamy akurat trening dzisiaj i jutro! :evil_lol:[/quote] Oj Flaire... czepiasz się ;) mój chłop poczuł się zaniedbany i muszę z nim wyjechać, ale... już niebawem upomne się o swoje... jak tylko zacznę planować wystawy lipcowe... :lol: Co do mojego wyjazdu agility... już sobie zrobiła nadzieje, a jednak pewnie okaże się że obronę mam 5 lipca... ehhh...
Flaire Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska']Oj Flaire... czepiasz się ;) [/quote]No pewnie, że się czepiam! Od czego ja jestem, jak nie od czepiania? ;-) [quote name='aga_ostaszewska']mój chłop poczuł się zaniedbany[/quote]W czasie sesji zaniedbany się poczuł? :-o Wybij mu to czym prędzej z głowy! :mad:
zachraniarka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Jura']A Wy chcecie zadebiutować od razu w 1. czy w 2.;)[/QUOTE] Chyba w snach hi hi Jeżeli obi to tylko zerówka, ale kusi mnie PT.. chociaż nie wiem czy Szorstki jeszcze nie za smarkaty :roll:
Flaire Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 To może byśmy zrobiły serdelkowy najazd na zerówki... :-) Ludwiś, Misia, Api, kto jeszcze? ;-)
nikit1 Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='aga_ostaszewska'] Na całe szczęście dziś szykuje się fajny wieczorek... jutro spotkanie rycerskie i bieganie w kieckach feudalnych a potem grillik! [/quote] :smhair2: :stupid: Aga_o Ty zdecydowanie musisz odpocząć po tej sesji :diabloti:
vigor Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [B]AGRAFKA [/B]- od 40 minut jest w drodze ze swoim Panem do nowego domku. Zamieszka w domku wolno stojącym na 0,5 ha działcew miejscowości Piła Kościelecka. Pieska mają z Włocławka, jednak nigdy go nie wystawiali. Namawiałem Pana Marka odnośnie udziału [B]AGRAFKI[/B] w wystawach. Sprawa jest do przemyślenia. Obiecał przesyłać fotki rosnącej suni, toteż również będę wstawiał je na dogo. Około 16-tej odwożę [B]ARONA[/B] (vel. [B]ALEXIK[/B]) do Rzeszowa. Pozdrawiam feudalne białogłowy :evil_lol::lol:.
Recommended Posts