zadziorny Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Co Ty tam chcesz przy nich dłubać :crazyeye:. Toż one wprost idealne som :shake: :cool3: :evil_lol:
Wind Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Z uwagi na zawirowania na drogach, zawirowan komputerowych u mnie nie bedzie :( Dysk z Pragi nie dojechal :( Tylko siedziec w domu, pic kawe i miziac Majuta :cool3: [B]Nitencja,[/B] Podobnie jak [B]zadziorny[/B], tez widzialam same IDEALY :loveu: Nie tylko piekne, ale rowniez z motorkami w tylkach co (jak dobrze wiesz :cool3: ) cieszy mnie najbardziej :loveu: W.
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Nitencja']Do idealu to im duuuuuuuuuuuzo brakuje :shake:[/quote] Co Ty opowiadasz........u nich już nie ma co skubać chyba ,że tak je wyskubałaś ,że teraz musisz coś zasadzić i poflancować na ich skórce.......:evil_lol: by pokazć je w Lesznie jako terriery a nie gołodupce......:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Idealnych rzeczy się nie poprawia , tym bardziej fryzur.......:diabloti: :lol::cool3: ;) :lol: ;) .....i wiesz dobrze o czym mówie ....jak to mnie moje dziewczyny upiększyły..:eviltong:......włosy......:evil_lol: :evil_lol:...no tą resztę:evil_lol: :eviltong: A moja pociecha rusza zaraz na ustną maturę z angielskiego........:roll: :roll: :roll: :roll: Ja mam teraz dostęp do kompa.....:roll:.....ale czemu mnie to nie cieszy.....:roll:
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Wind']Z uwagi na zawirowania na drogach, zawirowan komputerowych u mnie nie bedzie :( Dysk z Pragi nie dojechal :( :loveu: W.[/quote] Ta wiadomość raczej nie powinna mnie cieszyć , bo dysk ważna rzecz.......ale ważniejsze że jego brak :evil_lol: :evil_lol: ;) sprawił że jesteś teraz na dogo ...:p:lol::cool3: :evil_lol:
aga_ostaszewska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Witam wszystkich i ogłaszam: SKONCZYLAM PRACE MAGISTERSKA! Jest tylko jeden problem... musze moje zakonczenie dzis dostarczyc do mojej promotor, a... jestem totanie zablokowana! Mieszkam tuz koło trasy przejazdu Papieża. Mojej mamy nie chcieli do pracy rano przepuścić! :angryy:
Wind Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='bos']Ta wiadomość raczej nie powinna mnie cieszyć , bo dysk ważna rzecz.......ale ważniejsze że jego brak :evil_lol: :evil_lol: ;) sprawił że jesteś teraz na dogo ...:p:lol::cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Oj tak, Wazna, wazna! Ale jak to mowi moj Marek, gdy sie jeden ma to drugi stanowi tylko fanaberie, a nie koniecznosc :evil_lol: No ale co ja poradze, ze mi na starym miejca wciaz malo i malo :cool3: [B] bosik,[/B] Trzymamy kciuki za core-maturzystke! :thumbs: Bedzie dobrze i pewna jestem, ze wkrotce Jej mature wszyscy na Dogo bedziemy opijac :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: [B]aga, [/B] Bez nerw :cool3: Zadzwon do swojej promotorki i powiedz, ze jestes zabarykadowana przez wielce przystojne sluzby bezpieczenstwa :p Jak nie wierzy, nich przyjedzie i sprawdzi :evil_lol: W. W.
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Aga - gratulacje! :multi: Z nutą zazdrości, nie powiem ;) - też chciałabym mieć to wszystko już za sobą, zwłaszcza gdy w perspektywie sesja. :placz: Wind - dobra kobieto - dzięki za słowa uznania, bardzo mi się przydadzą, bo ostatnio mam spadek motywacji jeśli chodzi o obi. ;) Z kolei agility po prostu ubóstwiam i czekam na każdy trening jak goopia. :loveu: I koniecznie pozdrów mamę od Lukra :cool3: [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/9272/pict21186wc.jpg[/IMG] Ali - UFFF, całe szczęście, że auto OK! :multi: ps. widziałam Derysiowy medal! :p :lol: Śliczny! :loveu: I opis widziałam i dyplom (które to były przyczyną naszego małego "wypadku"...).
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [B]Ali [/B], czy powiedziałaś swemu ukochanemu że szlifujesz krawężniki podwoziem . Jak by co to przecież nie Tobie coś nawaliło tylko jemu.........i tego będziemy się trzymać........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bardzo mi się podobały Twoje zdjęcia z pożaru.....:lol: :lol: :lol:..... [B]Gosia [/B], a za coż to zaaresztowałaś Lukierka......:-o.....tak słodko spogląda przez kraty że chciało0 by się jej otworzyć i wypuścić na wolność. Czyżby to powodem był spadek motywacji.......:eviltong::evil_lol::p :lol: :lol: ;) [B] Wind[/B] , dzięki w imieniu Justyny......o 13 zaczeła zdawać jako pierwsza z calej menażerii ........:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Co do drugiego dysku jest to super sprawa , kolega ma 200GB jako dodatkowy przenośny i zabiera go zawsze ze sobą jak niekórzy papierosy lub......flaszkę.......:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Masz jednak rację że aby wszystko było w należytym porządku posegregowane :p......i bezpieczne ..:lol:..........dodatkowych GB nigdy za wiele:p [B]Aga_o.[/B].......bierz za fraki swojego rycerza i niech cię czym prędzej konno dowiezie do promotorki........a przy okazji gdyby miała jakieś wątpliwości co do Twojej pracy......może na miejscu ją.......:mad: mieczem..;)
zadziorny Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [B]Aga_o[/B] w takiej sytuacji najlepszym środkiem dostarczenia pracy jest... rower :cool3: :lol: :roll:
zadziorny Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [B]Bos[/B], jaki wynik uzyskała Justyna? :hmmmm: :razz: :roll:
coztego Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Kochani, zostałam odcięta od netu :placz: Usiłuję troszkę podczytywać w pracy, ale czekam z utęsknieniem na powrót łącza domowego, bo tu nie ma odpowiedniej atmosfery... :shake: [B]aga[/B]! Gratuluję i zazdroszczę coraz bardziej :multi:
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [SIZE=3][B][COLOR=Red]LUDZIE.........właśnie wrócila Justyna........uzyskała 19 punktów na 20 możliwych........:multi::multi::multi::multi: co daje 95%.........:lol::lol: :lol: :lol: ...........tylko dlaczego nie 20/20 ....i 100%......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/B][/SIZE]
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='coztego']Kochani, zostałam odcięta od netu :placz: Usiłuję troszkę podczytywać w pracy, ale czekam z utęsknieniem na powrót łącza domowego, bo tu nie ma odpowiedniej atmosfery... :shake: [/quote] Ja mam w pracy dokładnie tak samo , może my pracujemy razem....:eviltong: :eviltong::evil_lol: :evil_lol: [quote name='coztego'] [B]aga[/B]! Gratuluję i zazdroszczę coraz bardziej :multi:[/quote] Już nie długo Tobie będziemy gratulować......:bigcool::kciuki::kciuki:......wiem że dla ciebie to pryszcz i zakończy się obrona śpiewająco.....:happy1::siara::siara:
zadziorny Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Duże brawa dla naszej maturzystki [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]
Flaire Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 [quote name='bos'][SIZE=3][B][COLOR=red]LUDZIE.........właśnie wrócila Justyna........uzyskała 19 punktów na 20 możliwych........:multi::multi::multi::multi: co daje 95%.........:lol::lol: :lol: :lol: [/COLOR][/B][/SIZE][/quote][SIZE=3][B][COLOR=red]Ogromniaste brawa!!![/COLOR][/B][COLOR=red] [B][quote name='bos']...........tylko dlaczego nie 20/20 ....i 100%......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][/B] [/COLOR][/SIZE]Coby siem nie zakompleksiła.... bo perfekcja kompleksy daje. ;-)
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='Flaire'][SIZE=3][COLOR=red] [/COLOR][/SIZE]Coby siem nie zakompleksiła.... bo perfekcja kompleksy daje. ;-)[/quote] :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;) ;);) ;) ;) [B]Flaire [/B]Ty w swoim przygotowaniu Api jesteś perfekcyjna i nie masz żadnych kompleksów.....:loveu: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Gosia_i_Luka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='bos'][B]Gosia [/B], a za coż to zaaresztowałaś Lukierka......:-o.....tak słodko spogląda przez kraty że chciało0 by się jej otworzyć i wypuścić na wolność.[/quote] Wbrew pozorom :p siedzi tam z własnej woli - zresztą widać, że klatka nie jest zamknięta; wystarczyłoby jedno tryknięcie nosem i byłaby wolna jak ptak. :cool3: A ja po 3 godzinach szczotkowania (bez przerwy) wreszcie mam zadbanego psa! :multi: Teraz idziemy na spacerek, a potem kąpiel, bo aktualnie wygląda jak wata cukrowa. :p No i Lukrowy zapaszek zaczynał powoli przypominać kozę. :evil_lol: Bos - gratulacje dla Justyny! [SIZE=1]Chociaż po maturze jest już tylko gorzej.[/SIZE] :p :evil_lol: ;)
Wind Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [B]bos,[/B] Wielkie GRATULACJE dla Justyny! Spisala sie dziewczyna na medal! Prawie jak Jazon, nie? :cool3: [B]Gosia,[/B] Widac, ze Lukier kocha swoja klateczke :loveu: Nie ma to jak przytulny domek :-) A co do treningow, to w tym tygodniu u nas bylo odwrotnie. Agility polozylam totalnie i to na elementarzu "zawsze patrz na psa", "nigdy mu nie uciekaj" :p , natomiast obi do przodu :loveu: [B]coztego,[/B] Lacze sie z Toba w bolu :-( Wyobrazam sobie jakie rozterki przezywasz ;) Pracowac czy surfowac, surfowac czy pracowac ... eeee ... moze troche posurfowac :evil_lol: W.
Ziomalka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='bos'][SIZE=3][B][COLOR=red]LUDZIE.........właśnie wrócila Justyna........uzyskała 19 punktów na 20 możliwych........:multi::multi::multi::multi: co daje 95%.........:lol::lol: :lol: :lol: [/COLOR][/B][COLOR=red] [B]...........tylko dlaczego nie 20/20 ....i 100%......:eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/B] [/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=4][COLOR=lime]Wielkie gratki dla Bosa i córy[/COLOR][/SIZE] :multi: :multi: :multi: Pozazdrościłam Wam tych gratulacji :oops: i chciałam tylko dodać. że jakby w miejsce Justyna wpisać KRZYŚ to będzie idealnie mój synek po dzisiejszej maturze z angielskiego.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)
zadziorny Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 A więc gratki również dla Krzysia [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG] [IMG]http://img362.imageshack.us/img362/3018/bravo4sl.gif[/IMG]
Wind Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Kolejne ogromne gratulacje dla KRZYSIA! :multi: Alez imprez sie szykuje :cool3: A ja wlasnie ogladam kolejny raz plyte Inki Sjosten ... chyba po tym razie, obejrze jeszcze raz i jeszcze ... hmmm ... :roll: W.
bos Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [B]Ziomalka[/B] , [B][SIZE=3][COLOR=Red]pogratuluj Krzysiowi i od nas......WIELKIE BRAWA... [/COLOR][/SIZE][/B][IMG]http://i4.tinypic.com/10omwt5.gif[/IMG] [B][COLOR=Black]Wind , [/COLOR][/B][COLOR=Black]faktycznie szykuje się impreza..........:evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: .....a co to za Inka z siostrą.........:shake: :evil_lol: [/COLOR]
Ziomalka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [SIZE=4][COLOR=blue]Dzięki! Wielkie brawa dla wszystkich maturzystów!:multi: [/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]I pomyśleć, że już po maturze, teraz czekamy na te wymarzone studia w Krakowie. :lol: [/COLOR]
Recommended Posts