Wind Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 coztego, Ufff ... w nowym avatarowym ubranku ledwo Cie rozpoznalam :cool3: Kobieta zmienna jest ... w szczegolnosci na wiosne :cool3: W
Gosia_i_Luka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Wind'] 70% przyczyn choroby wrzodowej zoladka i dwunastnicy to bakteria helicobacter, ktora diagnozuje sie z probki krwi :-) Moze wiec zaczniesz od tego ... no i duzo zdrowka zycze :-)[/quote] Wiem, wiem, mój tata od lat choruje na wrzody (co niestety bywa rodzinne, no i ból mamy podobny :( ). Są nawet specjalne przyrządziki w aptece, w które się dmucha. :cool1: Ale na 100% potwierdzi lub nie gastro... :( Coztego - ale piękny typ Kreskowy! :multi: :loveu:
coztego Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Wind']coztego, Ufff ... w nowym avatarowym ubranku ledwo Cie rozpoznalam :cool3: [/QUOTE] Z Tobą miałam podobny problem ;) A szczerze mówiąc to sama siebie nie poznaję :evil_lol: [QUOTE]Kobieta zmienna jest ... w szczegolnosci na wiosne :cool3: [/QUOTE] Widać, że wiesz o czym mówisz ;)
Wind Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='coztego'] Widać, że wiesz o czym mówisz ;)[/QUOTE] Oj wiem, wiem :-) I lubie zmiany, nie tylko na wiosne :cool3:
Ali26762 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dzięki, dziewczyny, za Waszą troskę o mnie. Spróbuję się nie dać. Pociesza mnie fakt, że złego licho nie bierze, bo wie, że i tak jego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyznam, że ja też miałam lekkie problemy z rozpoznaniem kto co napisał, te nowe, gustowne awatarki muszą mi wejść do głowy i utrwalić się. Ja jestem optyczna, muszę więc najpierw oczy napaść ich widokiem :) Jeśli chodzi o gastroskopię, to macie tu kolejny okaz - raz byłam, dostałam leki na nadżerki i miałam iść na kontrolne badanie... i idę do dzisiaj, a to już ładnych parę lat... Teraz jedną z hipotez co do moich obecnych dolegliwości jest wrzód albo przepuklina i obawiam się, że tym razem się nie wykręcę. [b]Gosia[/b], jakby co to pójdziemy razem, będzie nam raźniej :cool3:
coztego Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Powiedzcie mi, moi drodzy, czy także Waszym zdaniem [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24848"]ta sunia[/URL] to mieszaniec walijczyka? I to śliczny mieszaniec :loveu:
Ali26762 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ale fajna :loveu: Coś z walijczyka pewnikiem posiada :) Ale niezależnie od tego ma niesamowicie sympatycznego pychola :)
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Witajcie :lol: Wreszcie mamy bezchmurny, słoneczny poranek :multi: :cool3:. Aż chce się żyć :sweetCyb::ylsuper:
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Nitencja']A ile ona ma ?? Maly erdelek tez z niej moze byc ;-)[/QUOTE] Chyba ok. pół roku... Zamieszka w Gliwicach, więc będę śledzić co z niej wyrośnie :lol: Ależ mamy piękny dzień!!! :multi: Suczysko mnie obudziło na spacerek już o 7:00 i muszę powiezieć, że było baaardzo przyjemnie. Łąki puste, powietrze pachnące wiosną, mooookra trawa :evil_lol:
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Rzeczywiscie, pogoda dzisiaj cudna :multi: Az chce sie isc na dlugasny spacer, kilka chwil wypoczynku i mnie sie przyda :cool3: Chociaz mam troche skwaszony humor ... postanowilam rozstac sie z moim bylym ulubionym sportowym obiektywem ... nie wiem czy robie dobrze, ale wszak ma juz godnego nastepce a moje bicepsy wiecej i tak nie uniosa :shake: Musze sie dzisiaj z tym przejsc i przemyslec ...
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No tak , kobieta zmienną jest , faktycznie ;) :evil_lol: dobrze że my jesteśmy stali........:diabloti:.:evil_lol:.;).......:lol: :lol: Avatarek [B]coztego[/B] z Kresunią zajefajny , ale myslę że szybko się przyzwyczaimy do niego jesli będzie dużo pisać.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A Kreskę to my wszyscy znamy. Szkoda że tylko ze zdjęć. Myślę że teraz się to zmieni.W Bytomiu poznamy Kresuńkę osobiście.....:lol: ;) :eviltong: :lol: :lol: [B]Wind[/B] , Twój avatar nie sprawił mi żadnego kłopotu z rozszyfrowaniem :evil_lol: :evil_lol: .....nawet gdyby był nie podpisany............ nie wiem dlaczego :multi: :cool3: :lol: :lol: ;)
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Rzeczywiście :roll:, trudno [B]Wind[/B] nie rozpoznać :cool3: :lol: ;)
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A ja teraz zaaplikuję sobie kawusię.........przy słoneczku i popatrzę sobie na góry.....[IMG]http://i2.tinypic.com/x393rq.gif[/IMG]
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 A ja się chyba biore za skubanie... Qrcze, za dużo mam psów... ;-) Albo te psy za duże ;-)
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No to na zdrowie, [B]bos[/B], bo ja też własnie kawusię zaparzyłam :popcorn: Cieszę się, że avatarek spotkał się z tak entuzjastycznym przyjęciem :) Tym bardziej, że ciężko było mi rozstać się z poprzednim, mimo, że obiektywnie rzecz biorąc, ten mi się podoba ;)
zadziorny Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A ja czekam, aż się obie "wścieczki" skończą i też czeka mnie skubanie obu moich pasqd :mad: :diabloti: ;)
Nitencja Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 a ja wlasnie zrobilam sobie przerwe :) i za chwile ide skubac dalej :loveu:
Flaire Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 [quote name='Nitencja']a ja wlasnie zrobilam sobie przerwe :) i za chwile ide skubac dalej :loveu:[/quote]No to fajnie, Nitencja. Raźniej mi będzie skubać z Tobą niż samej. ;-)
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='coztego']No to na zdrowie, [B]bos[/B], bo ja też własnie kawusię zaparzyłam :popcorn: Cieszę się, że avatarek spotkał się z tak entuzjastycznym przyjęciem :) Tym bardziej, że ciężko było mi rozstać się z poprzednim, mimo, że obiektywnie rzecz biorąc, ten mi się podoba ;)[/quote] Ja też przyzwyczaiłem się do poprzedniego /mówię tu o swoim /, i zmieniając go w zimie na obecny byłem ucieszony jak dzidziuś że udało mi sie coś zrobić samemu , nie wiem czy teraz bym podołał.....:evil_lol: Jeszcze trudniej było by z banerkiem.......do tego tak się przywiązałem , tym bardziej że Ty mi go zrobiłaś że za nic na świecie nie chciał bym go zmienić...........jest jedyna możliwość że zrobiła byś mi następny.... ;) ;)
coztego Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='bos']jest jedyna możliwość że zrobiła byś mi następny.... ;) ;)[/QUOTE] Nic z tego :p Ten mi się za bardzo podoba. To chyba najbardziej udany banerek, jaki udało mi się stworzyć na dogomani ;)
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 A tak przt okazji......to powiem Wam ,że zamiast siedzieć przy kompach to spotkali byśmy się gdzieś na jakimś grilu , pogadali , wypili jakąś okowitę.......lub pojechali na odwiedziny do klusków Vigorowych. ;) :evil_lol: :eviltong: :cool3: [B]Nitencja[/B] , cieszę się że i Ty się cieszyłaś oglądając naszą relację . Fajnie że miałaś super pogodę przy sędziowaniu no i szczęśliwie wróciłaś do hanysowa......:evil_lol: :evil_lol: ;)
Wind Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [B]bos, zadziorny,[/B] I czemu mnie nie dziwi, ze ten moj avatarek to takiz rozpoznawalny :evil_lol: [B] bos,[/B] Co do Twojej propozycji majowki, to pewnie szykuje sie wielkie terierowe spotkanie w Bytomiu :loveu: Bedzie sie dzialo, oj bedzie :cool3: A moze juz w sobote 20 maja, wybierzemy sie na jakiegos wspolnego grilla? Co Wy na to terieromaniacy?:cool3: [B]coztego,[/B] Dolaczam sie do pochwal! Piekny avatarek i na dodatek w koncu z Kreska! :multi:
bos Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='Wind'][B]b[/B][B]......[/B]zykuje sie wielkie terierowe spotkanie w Bytomiu :loveu: Bedzie sie dzialo, oj bedzie :cool3: A moze juz w sobote 20 maja, wybierzemy sie na jakiegos wspolnego grilla? Co Wy na to terieromaniacy?:cool3: [B]coztego,[/B] [/quote] Ja osobiście jestem za takim zlotem.......... :multi:
Recommended Posts