zadziorny Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No to dobrze :). Ja też odetchnąłem z ulgą :loveu: :cool1:
Wind Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='zadziorny']No to dobrze :). Ja też odetchnąłem z ulgą :loveu: :cool1:[/QUOTE] Ja tez :loveu:
Gosia_i_Luka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Uff, całe szczęście! Ucałuj Majutkową łapeczkę. :loveu:
Wind Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Nieprawdopodobne jak to wszystko goi sie na psie :-) Jestesmy niecale dwie godziny od oczyszczenia rany z ropy i po miejscowym podaniu antybiotyku, a lapa prawie wrocila do normalnych rozmiarow :multi: Odczyn utrzymuje sie jeszcze bezposrednio na ranie, ale dookola wyglada juz calkiem dobrze :-) Co najwazniejsze rana jest sucha i zasklepiona, a apetyt wrocil Majutowi i wlasnie wchlonela jablko z marchewka Gerberka :-) W.
bos Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 No jak tam panie przewodniczki , już po zakwasach......:diabloti: A wasze kochane psiury doszły do siebie........? [B]Wind[/B] wyściskaj [B]Majutka[/B] i kup jej od wujka bosa golonko , a nie jakieś papinki co nawet dzieci wypluwają.........:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Golonko rzecz jasna dobrze zapeklowane i chudziutkie..........:evil_lol: :lol: Nie wiem czy lubi piwo .......a w Katowicach był sobie piesek/suczka co się przymierzał/a do chlipnięcia piwka pewnej Pani z Rudy Śl. .........:roll::evil_lol: :evil_lol: :lol: Super że się [B]Majutkowi[/B] łapka dobrze goi , :multi: :multi:
Ali26762 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Heyka :) Uffffff, jak ja nie lubię czytać o tym, że jakiś znajomy psiak niedomaga :shake: Na szczęście jak weszłam dzisiaj na Dogo to od razu przeczytałam też, że z Majutkową łapką lepiej. Jakoś dzisiaj nie mogę się poskładać i dzień przelatuje mi przez palce a ja nie mogę się zdobyć na to, aby coś zmienić... Mam jakąś starą, niedoleczoną infekcję i chyba zaczyna mi "procentować"... Temperaturę w południe miałam o stopień niższą niż powinnam i chodzę taka śnięta. Byle do jutra :D Chciałam zaaplikować Derysiowi środek na kleszcze, ale się rozpadało :angryy: Do bani ten poniedziałek :shake:
coztego Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [B]Wind[/B], może by tak Majutkowi buciki sprawić? :cool3: Na szczęście sezon halowy się kończy, czas biegać po trawce... :multi:
Wind Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='coztego'][B]Wind[/B], może by tak Majutkowi buciki sprawić? :cool3: Na szczęście sezon halowy się kończy, czas biegać po trawce... :multi:[/QUOTE] Majut mial kiedys butka zrobionego z dzieciecej skarpetki. Jednak podczas cwiczen na flyball'u zgubila go podczas pierwszego przebiegu :roll: Nie pomogla nawet gumka-frotka zalozona na skarpetke :( Podczas biegu z tej chudej lapiny wszystko spada :( [B]bos,[/B] Czy Ty wiesz, ze jedno calkiem przecietne golonko moze wazyc wiecej niz Majut :p Jak ja sie potem z takim spaslakiem w Klubie pokaze? :evil_lol: A na dodatek zawianym :p :lol: [B]Ali,[/B] Przystopuj, idz do lozeczka, podgrzej sobie mleczka z miodkiem, zjedz pieczywko czosnkowe ... POMOZE! Dbaj o siebie i porozpieszczaj sie na wiosne ... Wiosna czesto przezywamy spadek formy, ogolne oslabienie a nawet doly ... Dlatego robmy sobie dobrze :cool3: Majut dziekuje za dobre fluidy od Dogomaniakow :-) Poki co wciaz odsypia weekendowe tyranie. Baaardzo sie mu podobalo :-) W.
Ali26762 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Wind'][B]Ali,[/B] Przystopuj, idz do lozeczka, podgrzej sobie mleczka z miodkiem, zjedz pieczywko czosnkowe ... POMOZE! Dbaj o siebie i porozpieszczaj sie na wiosne ... Wiosna czesto przezywamy spadek formy, ogolne oslabienie a nawet doly ... Dlatego robmy sobie dobrze :cool3:[/quote] Eeeech, to zupełnie niemożliwe! Co najwyżej mogę czosneczku pozjadać (co robię w różnej formie, dzisiaj domieszam do sosu serowego), miodku, ale z poleżeniem to nie wypali. Z piechem trza chodzić kitę wietrzyć, poza tym szkolenia już się rozpoczęły :multi: To wszystko na mojej głowie. Ale działam - kupiłam syropek i spirytus kamforowy. Mam nadzieję, że to coś pomoże :)
Wind Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Ali26762'] Ale działam - kupiłam syropek i spirytus kamforowy. Mam nadzieję, że to coś pomoże :)[/QUOTE] Poczatek leczenia calkiem dobry :cool3: No coz, jesli nie mozesz sie porzadnie wylezec, to ja to zrobie za Ciebie :-) Dzisiaj mam wolne a i jutro nie zamierzam sie przemeczac :razz: Dopiero od srody zaczynam fotograficzne szalenstwo :p W.
Gosia_i_Luka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 A ja chciałam zakomunikować, że właśnie kupiłam Mojego Psa i znalazłam Majutka na fotce oczywiście autorstwa Wind. :multi: Zdjątko wprawdzie malusie (co mnie wkurzyło :angryy: ), ale aż spuchłam z dumy, że 'znam' tego sportowego yorczka! :loveu: Ali - nie daj się. Ja od tygodnia przeżywam takie przesilenie wiosenne, że nie rozstaję się z kawą, a najchętniej cały czas bym spała...:roll: Na szczęście trzeba raz dziennie zebrać się w sobie i iść na boisko lub polko wybiegać, wymęczyć i poszkolić białasa. :loveu: Dzisiaj nawet ćwiczyłyśmy we wiosennym, krótkim, ale intensywnym deszczyku - było bosko. Luczka biedna, zadzierała główkę, co by patrzeć na Pańcię, ale oczy zamykała, bo przecie kapie coś mokrego. :p :lol: I szła na ślepo, ale głowinę trzymała w górze. :loveu: ;)
vigor Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Ali26762']Eeeech, ....... - kupiłam syropek i spirytus kamforowy. Mam nadzieję, że to coś pomoże :)[/quote] [B]Ali - [/B]kamforowy:cool3: napewno;), a może to ...... :eviltong::evil_lol:. Lepiej daj to sprawdzic Osobistemu.
Ali26762 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Hie hie hie, jakby se tak łyknął kamforki to pewnikiem by go "rozgrzało" :D Ja tego mam używać ZEWNĘTRZNIE :lol:
coztego Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='vigor'][B]Ali - [/B]kamforowy:cool3: napewno;), a może to ...... :eviltong::evil_lol:.[/QUOTE] Nie ważne czy kamforowy, ważne, zeby był skuteczny :eviltong:
Flaire Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='Ali26762']Ja tego mam używać ZEWNĘTRZNIE :lol:[/quote]Spirytus ZEWNĘTRZNIE??? :crazyeye: Po co??? Toż to marnotrawstwo!
Ali26762 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Hmmmmm... Mam teściową chemika... Muszę zapytać przez co to puszczać :evil_lol:
coztego Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Ali26762']Hmmmmm... Mam teściową chemika... Muszę zapytać przez co to puszczać :evil_lol:[/QUOTE] Najlepiej przez chleb, mówię Ci to jako socjolog :diabloti:
Ali26762 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='coztego']Najlepiej przez chleb, mówię Ci to jako socjolog :diabloti:[/quote] No co Ty! :-o Przez chleb to się kolor traci, a tu kolorek jest w porządelu :cool3:
Flaire Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Co się dzieje z weszmaniakami? Całą noc tu pusto, a teraz juz poranek i ciągle pusto! Witam na herbatkę. My juz po spacerku i ja zaraz lecę do roboty, ale chciałam najpierw życzyć Wam wszystkim miłego dzionka! :-)
Ali26762 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 A dziemki, dziemki i na wzajemno :) Takoż tudzież też i pozostałym maniakom :) Idę się wietrzyć, bo mi się kańforkom odbija... Jednak poproszem o pomoc teściowom... ;) Lalala la lalala la lala :) Miłego dzionka!
vigor Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ali']...... Lalala la lalala la lala :smile:[/quote] A jednak wątpię, że jest/była to kamfora:lol::evil_lol::lol:.
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ali26762'] Ale działam - kupiłam syropek i spirytus kamforowy. Mam nadzieję, że to coś pomoże :)[/quote] No co Ty :crazyeye:. Spirytus kamforowy strasznie pasqdny w smaku jest :shake: :diabloti: :eviltong:
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Flaire']Co się dzieje z weszmaniakami? Całą noc tu pusto, a teraz juz poranek i ciągle pusto![/quote] Zgłasza się weszmaniak zadziorny :cool3:. Zapraszam na kawusię :kaffee_2:. Miłego dzionka wszystkim :lol: :cool1:
Wind Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Ali26762'] Idę się wietrzyć, bo mi się kańforkom odbija... Jednak poproszem o pomoc teściowom... ;) Lalala la lalala la lala :) Miłego dzionka![/QUOTE] Tiaaaaa ... niech sie to kamforka nazywa :evil_lol: Ostatnio zrezygnowalam z porannej kawy i delektuje sie nabyta droga kupna, zielona herbatka o smaku truskawek ze smietana :loveu: Pychota :-) Wszystkim polecam :cool3: Pogoda w Wawie okropna :( Pochmurno i chyba nie za cieplo ... Pies spi, wiec jeszcze nie zauczestniczylam w porannym spacerze. Milego dnia :-) W.
zadziorny Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Faktycznie, gdzieś tych dogomaniaków (nie tylko na weszterierach :shake:) dzisiaj powcinało :hmmmm: Sam ze sobą będę posty pisał czy jak :niewiem: :mad:
Recommended Posts