vigor_junior Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='vigor'](...) [B]i gdzie tu jest czas na jakieś LINUX-y.:cool3::placz::evil_lol: Ahoj! [/B][/quote] obiecałeś... :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:[COLOR=Black][SIZE=1] wszystko powiem mamie!!:mad: [/SIZE][/COLOR]
vigor_junior Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [B]borsaf[/B] Twoja ulubiona Opera tez jest bardzo dobra! Mozna smiało powiedziec ze z FX'em idzie łep w łep... raz jedno do przodu raz drugie.... natomiast daleko daleko za nimi 4 razy zdublowany IE :cool3::cool3::cool3:. ide zniknac w otchłani Linuxa... jeszcze jakies 10 godzin szperania i da sie go uzywac na domowym komputerku bez problemow... a [B]vigor to [/B]i tak wskoczy na Linuxa bo wystarczy ze sie spodoba mamie... nastapi wtedy slawny "prikaz" i [B]vigor[/B] bedzie pomykal na Linuxiku :p
zadziorny Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='borsaf']Kółkiem mi tak nie idzie i zamykam wszystko, potem znowu otwieram Fx, zakladki itd. [/quote] :crazyeye: O jakim kólku piszesz :hmmmm: :niewiem:. Ja w swoim Firefoksie żadnych kólek do zamykania nie widzę :roll: :shake:
zadziorny Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Ibolya']...[COLOR=Blue] a pasjanse ukladam [U]pasjami[/U]. [/COLOR][/quote] Chyba powinno być [COLOR=Blue][U]pasjansami[/U] :evil_lol: :cool3: ;)[/COLOR]
vigor_junior Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='zadziorny']:crazyeye: O jakim kólku piszesz :hmmmm: :niewiem:. Ja w swoim Firefoksie żadnych kólek do zamykania nie widzę :roll: :shake:[/quote] [B]bos[/B] by pewnie powiedzial ze chodzi o scroll na mszyce :p:p:p. Niektore scrolle umozliwiaja tez klikanie, klikasz takim scrollem na zakladce w FX'ie i sie zakladka zamyka.. szybciej i prosciej... Ja wogole to polowe rzeczy klikam scrollem... klikajac link scrollem powodujesz ze on sie otwiera w nowej zakladce w tle a Ty sobie dalej czytasz swoj tekst, otwierjaca sie nowa strona nie przeszkadza w czytaniu... taka ot wygoda.
zadziorny Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='bos'] A tak przy okazji , dla mnie ta godzina jest jak bardziej normalna.....kochani moi [B]coztego , zadziorny:evil_lol::lol::diabloti:;)[/B][/quote] Ale się dałeś wpuścić w maliny :evil_lol: :cool3:. Nie zauważyłeś emotki ;) w moim poście? Dla mnie normalna godzina wstawania to 5:40 (dziś to nawet 5:20) :lol:. Nawet jak mam urlop to wstaję około godz. 6:00 :cool3: :eviltong:
zadziorny Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='vigor_junior'] Niektore scrolle umozliwiaja tez klikanie, klikasz takim scrollem na zakladce w FX'ie i sie zakladka zamyka.. szybciej i prosciej... [/quote] Ja kompletnie zgłupiałem po tym poście (chyba, kurna blondyn jestem :wallbash:): [quote name='borsaf']Kupie ze względu na Operę, bo mam do niej sntyment za te krzyżyki do zamykania stron. Kółkiem mi tak nie idzie i zamykam wszystko, potem znowu otwieram Fx, zakladki itd. [/quote] Bo o ile większość myszek ma rolki, to jeszcze nie widziałem myszy z krzyżykiem :shake: :crazyeye: ;)
nikit1 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='zadziorny']Bo o ile większość myszek ma rolki[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a po co myszkom rolki???? Szybciej przed kotami uciekają, czy co?? :p
zadziorny Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 No nie :roll:, te co przed kotami uciekają to teraz raczej łyzwy preferują :evil_lol: ;)
jborowy Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='zadziorny']Ale się dałeś wpuścić w maliny :evil_lol: :cool3:. Nie zauważyłeś emotki ;) w moim poście? Dla mnie normalna godzina wstawania to 5:40 (dziś to nawet 5:20) :lol:. Nawet jak mam urlop to wstaję około godz. 6:00 :cool3: :eviltong:[/quote] Znam, to znam!!! To jest właśnie szczytowe osiągnięcie lenistwa: [SIZE=5][COLOR=Red][B]wstawac jak najwcześniej, żeby dłużej nic nie robić!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
coztego Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='nikit1']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a po co myszkom rolki???? Szybciej przed kotami uciekają, czy co?? :p[/QUOTE] :roflt: [B]bos[/B], powiem Ci, że dzisiaj wstałam o 6:00 :shake: i poejchałam do Krakowa na seminarium... nie wiem po co, bo tylko opiernicz zebrałam od profesora, ze się obijam i jestem niesystematyczna... Powiedzcie sami, czy ja jestem niesystematyczna? Tak regularnie na dogo się melduję, jak nikt :roll: [B]borsaf[/B], szczerze mówiąc to ja też nie wiem o jakich kółkach i krzyżykach opowiadasz? Chodzi Ci o grę w kóło i krzyżyk? :hmmmm: Cholera, serwer jest too busy non stop :angryy: :angryy: :angryy:
jborowy Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ależ, Wy źle odczytujecie komunikaty: w Internet Explorer jest: [B]server is too busy[/B] a w Firefoxie: [B]server daje dwa razy buzi [/B]
Gosia_i_Luka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='jborowy']Ależ, Wy źle odczytujecie komunikaty: w Internet Explorer jest: [B]server is too busy[/B] a w Firefoxie: [B]server daje dwa razy buzi[/B] [/quote] Zeszłam! [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR99.gif[/IMG][IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR85.gif[/IMG][IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR98.gif[/IMG][IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR68.gif[/IMG] jborowy - masz mnie na sumieniu! [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR95.gif[/IMG]
Ali26762 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Heyka :) Poczytałam sobie dzisiaj zaległości i dotarłam do fotek Fafcia [b]boguli[/b]. Suuuuper psiak, bardzo mi Beruszka przypomina :)
bos Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='zadziorny']Ale się dałeś wpuścić w maliny :evil_lol: :cool3:. Nie zauważyłeś emotki ;) w moim poście? Dla mnie normalna godzina wstawania to 5:40 (dziś to nawet 5:20) :lol:. Nawet jak mam urlop to wstaję około godz. 6:00 :cool3: :eviltong:[/quote] O 6.00 to ja już pracuję i pijam kawę. Wstaję o 4.00 - 4.15 I .....[SIZE=3][COLOR=Red]Dzień dobry Wszystkim [SIZE=2][COLOR=Black]U nas - 6st.C........no i ciemno :lol::eviltong::lol::lol:;)[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
bos Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='coztego']:roflt: [B]bos[/B], powiem Ci, że dzisiaj wstałam o 6:00 :shake: i poejchałam do Krakowa na seminarium... nie wiem po co, :angryy: :angryy: :angryy:[/quote] Ja też nie wiem po co :evil_lol::evil_lol::crazyeye:;)........chyba nie chcesz mi do klasztoru czmychnąć..............:evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ;););).........:loveu:;)
bos Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ja dalej ganiam na Fx , córa na IE ..............a moja TZ na.... PA :lol: :lol: :lol: ;) [SIZE=1] Ps. PA to Pralka Automatyczna :cool3::cool3:;)[/SIZE]
Flaire Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 4:30 to dla mnie byłaby męczarnia! 5 nie jest dużo lepiej... :-( bosik, kaaaaaawyyyyyyyy!!!!!
Fritz Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='bos']O 6.00 to ja już pracuję i pijam kawę. Wstaję o 4.00 - 4.15 I .....[SIZE=3][COLOR=Red]Dzień dobry Wszystkim [SIZE=2][COLOR=Black]U nas - 6st.C........no i ciemno :lol::eviltong::lol::lol:;)[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] no to prawie jak ja..tez nie spie...pozdrawiam Cie oraz wszystkich na tym forum:)Dzien dobry wszystkim:) a czemu tak wczesnei lubicie wstawac?i o ktorej sie kladziecie do lozia? ps:unas tez ciemno i mroczno i zimno -10 brrrr
bos Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B]Flaire [/B]- wytrzymaj do 6.05 :evil_lol: :lol: ;) wtedy wypijemy razem Pozdrawiam wszystkich i [SIZE=3][COLOR=Red][B]życzę miłego dnia[/B][/COLOR][/SIZE]
Fritz Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 dziekuje za olanie:( ale mimo wszystko was pozdrawiam:)
Ibolya Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='bos'][B]Flaire [/B]- wytrzymaj do 6.05 :evil_lol: :lol: ;) wtedy wypijemy razem Pozdrawiam wszystkich i [SIZE=3][COLOR=Red][B]życzę miłego dnia[/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [COLOR=Blue]Pozdrawiam wszystkich obecnych oraz tych, którzy dopiero wstaną. Ja też już nie śpię. [B]Flaire, bos[/B] miłego picia kawki, ja kawkę piję już teraz, o 6 ej wychodzę z psiurami. [B]Fritz[/B] ja wstaję tak wcześnie, bo na 7.00 do pracy jeżdżę, a kładę się ok. 24-ej przeważnie. [B]vigor[/B] takie smaczne rzeczy opisujesz, że nie zdziw się jak nagle mnie pod furtką zobaczycie, drogę już znam, smaczność Waszej kuchni tyż hihi. [/COLOR][COLOR=Blue]W stolicy mafii -2C. [/COLOR] [COLOR=Blue]Miłego dnia Dogomaniacy. [/COLOR]
Flaire Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Ibolya'][COLOR=blue][/COLOR][COLOR=blue]W stolicy mafii -2C.[/COLOR][/quote]Toś mnie pocieszyła - może u mnie nie dużo zimniej... Zaraz idę z psami, a nie mam termometra - muszę na dogomaniaków liczyć, żeby wiedzieć, jak sie ubrać ;-). Fritz, jak już pisałam wcześniej, ja nie LUBIĘ tak wcześnie wstawać, tylko jak sie idzie do pracy na 7 a ma się dwa psy do obrobienia, to raczej nie ma wyboru. A chodzę spać różnie... W ogóle taki jakiś nieregularny tryb życia prowadzę... Moje psy się - na szczęście - umieją dostosować...
Ibolya Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Flaire']Toś mnie pocieszyła - może u mnie nie dużo zimniej... Zaraz idę z psami, a nie mam termometra - muszę na dogomaniaków liczyć, żeby wiedzieć, jak sie ubrać ;-). Fritz, jak już pisałam wcześniej, ja nie LUBIĘ tak wcześnie wstawać, tylko jak sie idzie do pracy na 7 a ma się dwa psy do obrobienia, to raczej nie ma wyboru. A chodzę spać różnie... W ogóle taki jakiś nieregularny tryb życia prowadzę... Moje psy się - na szczęście - umieją dostosować...[/quote][COLOR=Blue] Podpisuję się po tym obydwiema rencami :multi: [B]Flaire[/B] no to postaram się zdawać meldunek z mafijnego frontu pogodowego częściej. Ahoj. [/COLOR]
bos Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Fritz']dziekuje za olanie:( ale mimo wszystko was pozdrawiam:)[/quote] Złe myślenie z rana......:p
Recommended Posts