Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']aa to u nas się nie przyda :evil_lol: :evil_lol: :lol:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A ZA TO U NAS SIĘ PRZYDA ! [/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dla Gezesławka ! Tak, tak właśnie ! Dla Gezesławka ! Bo problem jest w tym, że Ty Malawaszka nie potrafisz sobie psa WYCHOWAĆ ! Nie to co MY !!!! :evil_lol: :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Asherku - ja Cię permanentnie pozdrawiam .. Wiesz chyba o tym ???[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]A ZA TO U NAS SIĘ PRZYDA ! [/SIZE][/FONT][/I][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][I]Dla Gezesławka ! Tak, tak właśnie ! Dla Gezesławka ! [/I][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=1][/quote]Czy mam rozumieć, że chodziecie z Gezesławkiem na agility? :cool3: :multi: [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Bo problem jest w tym, że Ty Malawaszka nie potrafisz sobie psa WYCHOWAĆ ! Nie to co MY !!!! :evil_lol: [/SIZE][/FONT][/I][/B]:evil_lol:[/quote]Ot, co!!! :diabloti: [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]Haniu, wzajemnie, wzajemnie!!! :)[/SIZE]

Posted

A to my z Sabinką na dzisiejszym szkoleniu :D
Ślad nam dojrzewa, a w międzyczasie szykujemy sie do rewirowania :D
Moja wytworna fryzura to efekt pogody - lało :diabloti:

[img]http://img134.imageshack.us/img134/2613/asher4fx.jpg[/img]

[I]Fotkę robiła Alix[/I]

Posted

[quote name='asher']Ślad nam dojrzewa, a w międzyczasie szykujemy sie do rewirowania :D[/QUOTE]

Oj ja muszę wziąć się za ślady, zabawkę mam już od dawna przygotowaną, ale mi się wyjątkowo nie chce :roll:.

Fajnie masz, że Sabina chce w taką pogodę ćwiczyć, bo moja Fiona to ledwo co usiądzie na mokrym :evil_lol:.

Posted

[quote name='Cimi']Fajnie masz, że Sabina chce w taką pogodę ćwiczyć, bo moja Fiona to ledwo co usiądzie na mokrym :evil_lol:.[/quote]Hihihi, pocieszę cię, ona w ŻADNĄ pogodę nie bardzo chce cwiczyć ;) Ale nie w pogodzie problem, tylko w samej Sabinie :evil_lol: Leń jest i tyle ;)

Posted

Ja związku z tym, że upały przyszły to Fiona mniej ćwczy. podczas upałów jest totalnie rozproszona i beznadziejnie ćwiczy, aż czasem idzie się załamć ja mówie siad a ona waruj, mówie waruj to ona siad :roll:. W sumie Fiona jest chętna do nauki, bo teraz od nowa uczę chdzenia przy nodze z kontaktem wzrokowym.. ciekawe z jakim skutkiem :lol:.

Posted

Ech, a mnie Sabina załamuje :shake: Ćwiczy jak molos, a nie jak owczarek niemiecki :shake: Niezależnie od pogody :shake:
Dużo lepiej już na pewno nie będzie, ona ma juz 9 lat, nie mam pojęcia, jak była prowadzona wcześniej, bo to znajda, a ja też popełniłam mnóstwo błędów niestety... Ale się nie poddajemy, nie musi w końcu być mistrzem w szybkości wykonywania komend ;)

Posted

[quote name='asher']Ech, a mnie Sabina załamuje :shake: Ćwiczy jak molos, a nie jak owczarek niemiecki :shake: Niezależnie od pogody :shake:
Dużo lepiej już na pewno nie będzie, ona ma juz 9 lat, nie mam pojęcia, jak była prowadzona wcześniej, bo to znajda, a ja też popełniłam mnóstwo błędów niestety... Ale się nie poddajemy, nie musi w końcu być mistrzem w szybkości wykonywania komend ;)[/quote]
Hej!!

Kochana,grunt to ze nie podaje łapy i nie przymila sie jak Metka do pozoranta:evil_lol:.Dlugo juz sie szkolicie?;)

Posted

[quote name='asiunia']Hej!!

Kochana,grunt to ze nie podaje łapy i nie przymila sie jak Metka do pozoranta:evil_lol:.Dlugo juz sie szkolicie?;)[/QUOTE]
Ciekawa jestem jakby Fiona zareagowała na pozoranta :evil_lol:, ale chyba od razu by się wzięła ostro do roboty :lol:. Narazie to znalazłam pozoranta i może w wakacje rozpoczniemy nową zabawe :lol:.

Posted

Hej!!

A gdzie?Ja tam nie mam juz ambicji na IPO,ona nawet PT nie zrobi:roll:Ja nie mam cierpliwosci a ona zapalu.Rocky'emu wystarczylo pokazac o co mi chodzi i zaraz to wykonywal,a ona [B]udaje [/B]ciemniaka:diabloti:

Posted

W Żytniej. Ale narazie się z nim nie kontaktowałam dopiero jak swtierdzę, że teraz to odpowiedni moment to mam się najpierw skontaktować z trenującym tam psa i on mnie umówi.

Posted

Hahaha, Asiunia, obawiam się, że moja na pozoranta zareaguje podobnie - będzie się wdzięczyć :lol: :lol: :lol:
Szkolimy się od bardzo niedawna, coś koło miesiąca. Of kors chodzi mi o profesjonalne szkolenie, bo wcześniej uczyłam ją sama - podstawowych komend ;) Nie mam złudzeń, że coś z tej mojej Sabiny będzie, ale zawsze to fajnie coś z psem porobić ;)

Cześć DEBE :hand: :lol: Wróciłas na dobre? ;)

Posted

[quote name='asher']Hahaha, Asiunia, obawiam się, że moja na pozoranta zareaguje podobnie - będzie się wdzięczyć :lol: :lol: :lol:
Szkolimy się od bardzo niedawna, coś koło miesiąca. Of kors chodzi mi o profesjonalne szkolenie, bo wcześniej uczyłam ją sama - podstawowych komend ;) Nie mam złudzeń, że coś z tej mojej Sabiny będzie, ale zawsze to fajnie coś z psem porobić ;)

Cześć DEBE :hand: :lol: Wróciłas na dobre? ;)[/quote]

nie na dobre ale wrocillam

dzis mi net odcinaja

Posted

[quote name='Cimi']moja Fiona to ledwo co usiądzie na mokrym[/QUOTE]
[quote name='Cimi']podczas upałów jest totalnie rozproszona i beznadziejnie ćwiczy,[/QUOTE]
Na mokrym nie usiądzie, podczas upałów się rozprasza... :diabloti: Oj [B]Cimi[/B], chyba musisz zmienić klimat ;)
Ale Kreska też nie lubi upałów, jak jest słońce to wychodzimy na "szkoleniowe spacery" wczesnym rankiem :cool1:

[B]asher[/B], pisałaś u LAZY że masz fot[B]y[/B] ze szkolenia... Ta jedna fotka z "mokrą Włoszką" to są fotY :???: Ja tu lecę zobaczyć Sabinę przy pracy... :shake:

Posted

Hahaha, coztego, no to się rozczarujesz, bo fotek przy pracy nie ma :lol:

A oto nasza czarująca grupa po dzisiejszych śladach:
[quote name='Ewa-Jo']
[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/8494/img03818nx.jpg[/IMG]

[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/3375/img03831jq.jpg[/IMG]
[IMG]http://img262.imageshack.us/img262/466/gosiajo6po.jpg[/IMG]

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/7360/treschowapiwo9dp.jpg[/IMG]

[IMG]http://img260.imageshack.us/img260/2429/luzaki5bu.jpg[/IMG][/quote]
:cool3:

Posted

[quote name='dbsst']hmmmmmmmmmmm powiedziałabym ze chyba padało :evil_lol:[/quote]Eeeee, no cos ty, gdzie tam, absolutnie :shake: :diabloti:
A jutro ma padac jeszcze bardziej :-o :mdleje: