Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mój nr 0503-818-136
niestety PW też mi nie działa ostatnio
panel to coś takiego[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Computer.tower.750pix.jpg/200px-Computer.tower.750pix.jpg[/IMG]

kabelek to ten USB do telefonu

ja też wstaje zazwyczaj po południu ,ale jutro sobota i musze prace odwiedzić;)

więc czekam na telefon

Posted

Mój laptop nie ma panelu. Mogę wziąć całego laptopa? ;)

A serio, z tymi sterownikami może być problem. Nie pamiętam, czy aby po ostatniej wizycie u informatyka nie zostawiałm ich w Radomiu :roll:
Acha, no i ja oczywiście nie mam windowsa :oops: To znaczy mam, oryginalnego nawet, ale po angielsku :shake:

Posted

Aha skoro masz laptopa to zdecydowanie wez go w całości.Zresztą chyba będzie go trudno podzielić na kawałki:eviltong:
Co do sterowników jakoś damy rade ;)
Windowsa mam jakiego tylko sobie życzysz:evil_lol: ja zdecydowanie preferuje oprogramowanie w ojczystym języku i tylko takowe posiadam.

Czy modem który masz to takie cudo z TPSA?
sagem lub thompson

te Twoje dane które będą ci niezbędne jakoś pozgrywamy na miejscu.

Tylko pamiętaj o tych loginach i hasłach do neo bo bez tego ani rusz.Nie wiem czy tak na infolinii technicznej podadzą no może się ich da przekonać.

Posted

Taaa, modem to taka mega myszka marki Thompon ;) Cholera, gdzie ja mogę mieć te hasła do Neostrady :hmmmm: Pamiętasz może czy oni to dają od razu, czy przysyłają później? Bo jak dają od razu to powinno byc w pudełku z neostradowymi papierami, a jak nie dają od razu, to może być... wszedzie... :roll:

Posted

Nie dają odrazu tylko dostaje się przy pierwszym logoowaniu na neo.
No nic to nie szukaj jakoś sobie poradzimy , z tego co pamiętam to w tym programiku TPSA jest info o tych hasłach.
Pozatym zawsze można pognębić info techniczne - wkońcu za coś kase biorą , a ja do nich bardzo lubie dzwonić :diabloti: :diabloti: nieraz ciekawe jednostki się trafiają po drugiej stronie kabla :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='asher'] Hahaha, Vectra [B][COLOR=red]NIC[/COLOR][/B] nie posiadam, bo jak wiesz ostatanio komputer mi ledwo zipiał. Ale o dziwo jak wywaliłam tego firewalla - zero problemów :-o [/quote]

o od razu mówilam, ze ten z tym firewallem cos nie tak :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']a umiem :cool1: zawsze sama to robie, ale nie tak szybko jak Vectra :razz:[/quote]
No trudne to nie jest
Sama byś Asher zrobila z instrukcja przez telefon :evil_lol:

Posted

Trudne to nie jest to się zgodze.Najgorszy jest pierwszy raz , potem to już jak po maśle idzie.Najdłużej trwa formatowanie dysku i instalacja Windowsa.
Każdy jest w stanie sam sobie robić taką operacje nie jest to trudne i nie potrzeba do tego jakiś specjalnych umiejętności , nawet "najbardziej ciemna masa" poradzi sobie bez problemu.:cool3:

Posted

[quote name='Vectra']Trudne to nie jest to się zgodze (...) nawet "najbardziej ciemna masa" poradzi sobie bez problemu.:cool3:[/quote]Buhhaha, Vecra, to jakas aluzja? :mad: :lol:

[B]PIKA[/B], sęk w tym, że jak się firewall zaktualizował, to zaczął działać. Niestety aż za dobrze :lol:

Dzisiaj Vectrze odpuściłam, idę na Narnię do kina, jutro ją pomęczę :cool1:

Posted

Żadna aluzja :oops: :oops: Ja też się musiałam tego nauczyć przecież nikt nie rodzi się wszystkowiedzący.A ile ja jeszcze nie wiem :evil_lol:
Miłego oglądania filmu czekam na relacje czy warto ruszyć do kina.

Posted

[quote name='asher']Najgorsze, że idziemy na wersję z dubbingiem, bo w Kinotece nie mają wersji z napisami. Nie cierpię dubbingu :shake:[/QUOTE]

a to dlaczego??? dubbing jest :cool2: :eviltong: ja nie cierpie czytać :diabloti:

Posted

[LIST]
[*]Jersu nie wiem jak było bo ni byliśmy w kinie :evil_lol:
[*]A ja tam wolę czytac, dubbing mniewkurza :angryy:
[*]Więc idziemy na wersje bez dubbingu.[/LIST]Czy ktoś wie skądmi się wzięły te dziwne kropki w poście??? :angryy: