asher Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='malawaszka']zależy komu :cool3: :evil_lol:[/quote]Waszka, no nie mów mi, że ty umiesz komputer przeisntalować :crazyeye: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 mój nr 0503-818-136 niestety PW też mi nie działa ostatnio panel to coś takiego[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b6/Computer.tower.750pix.jpg/200px-Computer.tower.750pix.jpg[/IMG] kabelek to ten USB do telefonu ja też wstaje zazwyczaj po południu ,ale jutro sobota i musze prace odwiedzić;) więc czekam na telefon Quote
asher Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Mój laptop nie ma panelu. Mogę wziąć całego laptopa? ;) A serio, z tymi sterownikami może być problem. Nie pamiętam, czy aby po ostatniej wizycie u informatyka nie zostawiałm ich w Radomiu :roll: Acha, no i ja oczywiście nie mam windowsa :oops: To znaczy mam, oryginalnego nawet, ale po angielsku :shake: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Aha skoro masz laptopa to zdecydowanie wez go w całości.Zresztą chyba będzie go trudno podzielić na kawałki:eviltong: Co do sterowników jakoś damy rade ;) Windowsa mam jakiego tylko sobie życzysz:evil_lol: ja zdecydowanie preferuje oprogramowanie w ojczystym języku i tylko takowe posiadam. Czy modem który masz to takie cudo z TPSA? sagem lub thompson te Twoje dane które będą ci niezbędne jakoś pozgrywamy na miejscu. Tylko pamiętaj o tych loginach i hasłach do neo bo bez tego ani rusz.Nie wiem czy tak na infolinii technicznej podadzą no może się ich da przekonać. Quote
asher Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Taaa, modem to taka mega myszka marki Thompon ;) Cholera, gdzie ja mogę mieć te hasła do Neostrady :hmmmm: Pamiętasz może czy oni to dają od razu, czy przysyłają później? Bo jak dają od razu to powinno byc w pudełku z neostradowymi papierami, a jak nie dają od razu, to może być... wszedzie... :roll: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Nie dają odrazu tylko dostaje się przy pierwszym logoowaniu na neo. No nic to nie szukaj jakoś sobie poradzimy , z tego co pamiętam to w tym programiku TPSA jest info o tych hasłach. Pozatym zawsze można pognębić info techniczne - wkońcu za coś kase biorą , a ja do nich bardzo lubie dzwonić :diabloti: :diabloti: nieraz ciekawe jednostki się trafiają po drugiej stronie kabla :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='asher'] Hahaha, Vectra [B][COLOR=red]NIC[/COLOR][/B] nie posiadam, bo jak wiesz ostatanio komputer mi ledwo zipiał. Ale o dziwo jak wywaliłam tego firewalla - zero problemów :-o [/quote] o od razu mówilam, ze ten z tym firewallem cos nie tak :roll: Quote
Alicja Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 No to czekamy na efekta kursa komputerowego / kurcze może ja też sie zapiszę bo ja ciemna masa jestem:oops: / i fotki Boorków :cool1: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='asher']Waszka, no nie mów mi, że ty umiesz komputer przeisntalować :crazyeye:[/quote] a umiem :cool1: zawsze sama to robie, ale nie tak szybko jak Vectra :razz: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='malawaszka']a umiem :cool1: zawsze sama to robie, ale nie tak szybko jak Vectra :razz:[/quote] No trudne to nie jest Sama byś Asher zrobila z instrukcja przez telefon :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Trudne to nie jest to się zgodze.Najgorszy jest pierwszy raz , potem to już jak po maśle idzie.Najdłużej trwa formatowanie dysku i instalacja Windowsa. Każdy jest w stanie sam sobie robić taką operacje nie jest to trudne i nie potrzeba do tego jakiś specjalnych umiejętności , nawet "najbardziej ciemna masa" poradzi sobie bez problemu.:cool3: Quote
asher Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 [quote name='Vectra']Trudne to nie jest to się zgodze (...) nawet "najbardziej ciemna masa" poradzi sobie bez problemu.:cool3:[/quote]Buhhaha, Vecra, to jakas aluzja? :mad: :lol: [B]PIKA[/B], sęk w tym, że jak się firewall zaktualizował, to zaczął działać. Niestety aż za dobrze :lol: Dzisiaj Vectrze odpuściłam, idę na Narnię do kina, jutro ją pomęczę :cool1: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Żadna aluzja :oops: :oops: Ja też się musiałam tego nauczyć przecież nikt nie rodzi się wszystkowiedzący.A ile ja jeszcze nie wiem :evil_lol: Miłego oglądania filmu czekam na relacje czy warto ruszyć do kina. Quote
asher Posted January 7, 2006 Author Posted January 7, 2006 Najgorsze, że idziemy na wersję z dubbingiem, bo w Kinotece nie mają wersji z napisami. Nie cierpię dubbingu :shake: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='asher']Najgorsze, że idziemy na wersję z dubbingiem, bo w Kinotece nie mają wersji z napisami. Nie cierpię dubbingu :shake:[/QUOTE] a to dlaczego??? dubbing jest :cool2: :eviltong: ja nie cierpie czytać :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 Asher - czekam na relacje czy warto :p Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='Vectra']ja nie cierpie czytać :diabloti:[/quote] a co za szybko literki się zmieniaja ? :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 wole jak po naszemu gada :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zadziorny Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 To chyba zależy od tego jaki to jest dubbing :roll:. Np. w Shreku był genialny, ale w niektórych filmach potrafi być wkurzający :mad: :-o :angryy: Quote
PIKA Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='aga1215']Asher w kinie przepadła :roll:[/quote] Może film za trudny w zrozumieniu i zostala na drugi seans :roll: Quote
malawaszka Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 [quote name='PIKA']Może film za trudny w zrozumieniu i zostala na drugi seans :roll:[/quote] :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Hanna R. Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [B]Jezu, Asher - jak było ??? Czy można Mikołaja zabrać ????[/B] Quote
asher Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 [LIST] [*]Jersu nie wiem jak było bo ni byliśmy w kinie :evil_lol: [*]A ja tam wolę czytac, dubbing mniewkurza :angryy: [*]Więc idziemy na wersje bez dubbingu.[/LIST]Czy ktoś wie skądmi się wzięły te dziwne kropki w poście??? :angryy: Quote
malawaszka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 buuahahahah wypisała nam w punkcikach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts