Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']już znalazłam - jest tak jak pisała Asher - w profilu sie wstawia date :) i ona się pojawia w kalendarzu :)[/quote]
Rok tez w tym kaledarzu jest? :???:

Posted

[quote name='Malawaszka']:cool: jest, ale nie trzeba podawać[/quote] A to dobrze :evilbat:

[quote name='Alka']możesz wpiać swój wiek :sg168:[/quote] ano moge 8)
Ostatecznie mam 16 latek 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no przecież wszystkie dogomaniaczki mają 16 lat :sg168:[/quote]16 minus 2, na pewno!!!! :lol:

Bo tylko ja kurde taki kurdupel jestem!!!!!!!!!!!:vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :vamp: :puppydog:

Posted

Wy tu gadu gadu, a ja wysprzątałam kuchnię, jeszcze tylko szafki w środku musze przetrzeć :multi:
I przeżyłam chwilę szczęścia, jak mi Doddy uświadomiła, że dziś wtorek, a nie środa... Zdążę ze sprzątaniem, a myślałam, że sie nie wyrobię :laola:

Posted

Ja kuchnie zostawilam na piatek. Dzisiaj duzy pokoj i korytarz załatwiłam. Jutro moj pokoj i sypiala rodziców. Ehh..juz mi sie chce płakac na sama mysl;/

Posted

[quote name='asher']A sypialni to rodzice sami nie mogą posprzątać? :nonono2: ;-)[/quote]

Hmm...a to całkiem ciekawy pomysł! powiem im to jutro i powiem tez kto jest taki pomysłowy!:-D

Posted

[quote name='asher']No jak to jakie? Sępa Boogiego wczoraj wstawiłam... :-? No dobra, to było JEDNO zdjęcie... :lol:[/quote]jesu a ja juz myślałam , że mi gały trzasnęły i nic nie widzę :-D uffff ulżyło ;-)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B]A kiedy będziesz robić Rafaello ? I pamiętaj - NIE DODAWAJ MĄKI !!! :evillaug: :evillaug: :evillaug: [/B][/quote]śledzi też nie :nonono2:

Posted

[quote name='asher']Luuudzie, ale wy jesteście!!! Tyle kasy wydałam, żeby zdjęcia wstawić, pokomentowalibyście trochę... :roll:[/quote]

:hmmmm: asher , nie rozpieszczasz nas foteczkami...;-)

Posted

[quote name='PIKA']Asher ja mam w czwatek wolne to się spiesz z tym Rafaello 8)[/quote]A co ma moje rafaello do twojego wolnego? :hmmmm:

Ala, Hanka, a własnie, że dodam i mąki i śledzi :grab: