zadziorny Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Maga100'][quote name='asher']No przecież pisałam ze będę :o Czekać macie. Na orzytanku :lol:[/quote] to my z Piką bedziemy na orzytanku ok. 13.45[/quote] qrde, co ja dzisiaj z tymi godzinami? :-? oczywiście o 12.45 8)[/quote] I znowu się złośliwie umawiają 0X i to w dodatku na tym nieszczęsnym [b]orzytanku [/b] :roll: :evil: :wink: Quote
asher Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Hehe 8) Zadziorny ty leć zobacz do zbiorczego topiku w galerii jakie były efekty tego umawiania się :lol: Quote
zadziorny Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Już lecę :roll: :wink:, tylko wyjaśnij co to jest za zwierzę ten "zbiorczy topik w galerii" :niewiem: [b]Alicjarydzewska[/b] - jesteś zainteresowana fotami swojego piesa z Raciborza :question:. Jeśli tak, to podaj mi swój adres mailowy na priv 8) :lol: Quote
PIKA Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 [quote name='zadziorny']Już lecę :roll: :wink:, tylko wyjaśnij co to jest za zwierzę ten "zbiorczy topik w galerii" :niewiem: [/quote] [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=29008&start=0]A to zwierzę tutaj[/url] :D Quote
zadziorny Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Wszyscy na nowy topik się wynieśli :roll: :evil: :wink: (złośliwie zresztą :wink: ) 0X Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 [img]http://img297.imageshack.us/img297/3816/dsc006790op.jpg[/img] [img]http://img237.imageshack.us/img237/4646/dsc006811vc.jpg[/img] No i co Ty paskudna mamicło ? Nie wstyd Ci, żeby Ci Babcie foty wstawiały ???? Quote
Lucy* Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Boże... te pyszczki są PRZECUDAŚNE !!!!! :buzi: :buzi: Quote
Koma Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Śliczne boorki :iloveyou: [size=2]a Boogie to zawsze jak go widze na zdjęciach przypoimna mi tą suńkę[/size] :lol: [url]http://img323.imageshack.us/img323/5292/nora8qm.jpg[/url] Quote
mmbbaj Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Oooooooooo! :o Boorki mają nową babcię! :lol: :ylsuper: Quote
asher Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='mmbbaj']Oooooooooo! :o Boorki mają nową babcię! :lol: :ylsuper:[/quote]No własnie :multi: Też się cieszę, dostaną więcej prezentów pod choinkę :laola: :lol: [b]Koma[/b], faktycznie podobni :lol: Zresztą na pierwszy rzut oka wszyscy myślą, że Boogie to suczka, bo jest drobny i delikatny. A Sabinę - słonicę biorą za samca :lol: Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 No tak , asher to się potrafi urządzić :-? , najpierw ją wcina , a potem jeszcze sobie babcię dorobi i prezenty sępi pod choinkę 8) Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska'] No i co Ty paskudna [b][color=red]mamicło[/color] [/b]? [/quote] No i co ja Ci chciałam napisać ??? :o Napewno chciałam przypomnieć Sabinkę i Bugajskiego ... Napewno chciałam Cię napomnieć ... Ale [b][color=red]MAMICŁO[/color][/b] :o :o :o Czy ktos może mi napisać, co autor miał na myśli ? :lol: :lol: :lol: [size=1] ( autor niczego wczoraj nie SPOŻYWAŁ ... )[/size] Quote
asher Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Czy ktos może mi napisać, co autor miał na myśli ? :lol: :lol: :lol: [size=1] ( autor niczego wczoraj nie SPOŻYWAŁ ... )[/size][/quote]ABSOLUTNIE! Nie wiem co autor miał na myśli, ale siem mi podoba :lol: Mnie się kojarzy z mamidłem czasem tak wolam na własną rodzicielkę :oops: [b]Ala[/b], zazdrościsz, nie? :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Ach, co tam !!! Nie będę się zastanawiać :-? Pozdrawiam - Mamicło Quote
Alicja Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote]Ala, zazdrościsz, nie? [/quote] :oops: rozszyfrowałaś mnie 8) Quote
Maga100 Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 Haniu, to w końcu jesteś babcią czy mamicłem? :o a kim jesteś dla Leona w takim razie? czy on też dostanie prezenty pod choinkę? :evilbat: Quote
Hanna R. Posted November 25, 2005 Posted November 25, 2005 [quote name='Maga100']Haniu, to w końcu jesteś babcią czy mamicłem? :o a kim jesteś dla Leona w takim razie? czy on też dostanie prezenty pod choinkę? :evilbat:[/quote] [b]Tak. Dostanie prezenty. Babcią i Mamicłem jestem w zaleznosci od okoliczności. A dla Leona - nooo - wychodzi, że mamicłem brata - bliźniaka Gezesa :roll:[/b] Quote
asher Posted November 25, 2005 Author Posted November 25, 2005 [quote name='Maga100']Haniu, to w końcu jesteś babcią czy mamicłem? [/quote]Jesli już, to chyba "babicłem, czty mamicłem" :lol: [size=2]Z góry przepraszam za literówki - do niedzieli włącznie. Ten rodziców komputer ma jakąs dziwną klawiaturę, taka nie laptopową[/size] :roll: :-? Quote
aga1215 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 [quote name='asher'][quote name='Maga100']Haniu, to w końcu jesteś babcią czy mamicłem? [/quote]Jesli już, to chyba "babicłem, czty mamicłem" :lol: [size=2]Z góry przepraszam za literówki - do niedzieli włącznie. Ten rodziców komputer ma jakąs dziwną klawiaturę, taka nie laptopową[/size] :roll: :-?[/quote] [color=red][size=7]no dobra - już jest po niedzieli - a gdzie Boorki?????????????[/size][/color] Quote
asher Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Boorki samcznie śpią po kolacji. A ja mam doła. Strasznego :( Miałam wczoraj w nocy okropną przygodę. Po przyjeździe do Warszawy wzięłam boorki na krótki spacerek i natknęłam się na podpitego skur... który się znęcał nad psem, szczeniakiem ON :( Byłam daleko od niego, było ciemno, padał snieg z deszczem, ale słyszałam rozpaczliwe piszczenie psa. Pobiegłam w tamtą stronę i z daleka widziałam, jak go kopie i okłada smyczą :( Wydarłam sie na niego, w końcu do niego dobiegłam i chciałam mu wyrwać tego psa, próbowałam odczepić maluszkowi smycz od obroży, ale mi go wyrwał, skurwysyn jeden. I wiedział, że mu gówno moge zrobić :( Próbowałam zablefować, że na niego swoje psy puszczę, ale się jakoś mało przejął, a te moje boorki stały jak dupy wołowe, nawet nie warknęły :( Próbowałam go straszyć policją (czasami w nocy radiowóz stoi pod Tesco, ale tym razem jak na złość nie stał), tez się mało przejął :( W końcu dałam mu spokój i pozwoliłam odejść, a po chwili ruszyłam za nim, bo pomyślałam, że może uda mi się dowiedziec, gdzie mieszka, ale się zorientował i uciekł, znikł między blokami. Było pusto, zywej duszy oprócz nas, nie miałam przy sobie komórki :( Boże, jak mi strasznie źle, jaki ten psiak był przerażony, jak się do mnie tulił, jak chciał uciec id tego zwyrodnialca, jak płakał :( I jak pomyślę, że ten pomiot się pewnie potem na maleństwie odegrał :cry: :cry: :cry: Siedze i ryczę :( I obiecałam sobie że z następnym psem idę na szkolenie obronne. I że kupuję gaz, który zawsze będę nosic przy sobie... Quote
BoJa2 Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 Smutne to ,ale niestety przytrafia sie. Pańcio Kamy też kiedyś miał taką przygode jak szedł do pracy. Tylko jemu na szczęście gaz nie jest potrzebny :wink: .żeby sprowadzić zwyrodnialca do parteru :D wystarczył mu osobisty palec serdeczny :roll: Skutecznie skubańcowi wytłumaczył jak trzeba się obchodzić z psiną. Jak już odszedł kilkadzięsiąt metrów to się jeszcze odwrócił i powiedział"Widze cie".Facet z CZUŁOŚCIĄ wziąl psa na ręce i chyba wyleczył się z głupiej agresji. Quote
asher Posted November 28, 2005 Author Posted November 28, 2005 Ja mam nadzieję, że jeszcze sie kiedyś na niego natknę. A może pies zalatwi sprawę we własnym zakresie? Na oko miał ze 4 miesiące, a juz miał na pysku kaganiec. Pewnie się odgryza ze strachu. Mam nadzieję, że kiedyś odgryzie sie porządnie... Quote
PIKA Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 [quote name='asher'] . Pewnie się odgryza ze strachu. Mam nadzieję, że kiedyś odgryzie sie porządnie...[/quote] I wtedy skończy się to dla niego morbitalem :( w najlepszym humanitarnym przypadku, bo przy tym facecie to i w to watpie :( Faci ma szczęście, ze się na nas nie natknął :evilbat: 0X :evil: Quote
malawaszka Posted November 28, 2005 Posted November 28, 2005 o jezu :( żeby tego gnoja ktoś tak kiedyś potraktował 0X :evil: Quote
Recommended Posts