Lucy* Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='malawaszka']u mnie już dziś padał :evil:[/quote] U mnie też [img]http://img442.imageshack.us/img442/2637/snieg8ne.gif[/img] Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='malawaszka']u mnie już dziś padał :evil:[/quote] 8) u mnie też :wink: Quote
asher Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 O kurde, ale fajnie. Kocham ziiiimęęęęę!!!! :laola: Tylko kurkę zimowa muszę naprawić. Kurde :-? Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 a ja nie lubie bo nie mam kurtki zimowej, nie mam butów zimowych i tak pomykam teraz w jesiennym płaszczyku i w dziurawych adidaskach :lol: że o letnich oponach nie wspomnę :-? aaaaaaa NIE MOŻE BYĆ JESZCZE ZIMA!!! całą kasę na psy wydałam :-? Quote
asher Posted November 17, 2005 Author Posted November 17, 2005 Ja na sytuacje awaryjne mam płaszcz. Wstyd w nim po ulicy chidzić, ale przynajmniej ciepły :lol: Quote
malawaszka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 ja też mam taki, którego permanentnie wyłażą pióra i jest permanentnie brudny :-? a tak wogóle to jest mojej soistry, bo ja miałam taki sam, ale mama postanowił go kiedyś wywietrzyć i wyszedł z balkonu - a właściwie to zwiał :lol: Quote
Alicja Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 A ja mam fajnie 8) kurtkę po Kubie :lol: :lol: , ocieplane gacie też :lol: :lol: tylko butki z zeszłego roku 8) .Tylko Kubie muszę nową kurtkę kupić bo mi siakoś dziecko urosło , a kurtkę w ubiegłym roku kupiłam mu trochę wiekszą :evil: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 O matko biedactwa :roll: Zima je zaskoczyla :-? zupelnie jak sluzby oczyszczania miasta :-? Quote
Justa Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] [quote name='PIKA']Taaa Umawiają się babony fstrentne :evil: a ja o tym nic nie wiem :evil: Ładnie to tak za plecami? :cry: [/quote] za jakimi plecami? :-? jeżeli już to za komputerem, który ciagle psujesz :evilbat: Poza tym mieszkasz najbliżej fortów, [b]więc zostałabyś powiadomiona na końcu[/b] :wink: :lol: :lol:[/quote] :o Na koncu? :o To znaczy po spotkaniu :-?[/quote] Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat: Quote
PIKA Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='Justa'] Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat:[/quote] Tylko mi nie mów, że mieszkasz w tym wojskowym bloku :evilbat: Bo jak na Bemowie to blizej nie masz :evilbat: chyba :hmmmm: Quote
Hanna R. Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [b][color=green][size=6]Ty sie odchudzasz - więc żarcia nie dostaniesz. Nie pijesz - wiec piwa też nie. Ani koniaku [/size][/color][/b] :evilbat: [b][color=green][size=6]Damy Ci zielsko ![/size][/color][/b] [img]http://img493.imageshack.us/img493/9958/m63qc.jpg[/img] Quote
Maga100 Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Justa'] Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat:[/quote] Tylko mi nie mów, że mieszkasz w tym wojskowym bloku :evilbat: Bo jak na Bemowie to blizej nie masz :evilbat: chyba :hmmmm:[/quote] hahaha, Justa :o To juz wiem, czemu część wejść jest zakratowana, to twoje lokum 8) a spacerek w sobote o 13.00, czy tym razem będziesz ze swoim czarnym potfforem? Quote
Alicja Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Tylko nie zapomnieć o Stefanach , Cholerach , Emilach i inych... :wink: Quote
Ka-ka Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 a ja mam tylko stary kożuszek.....to nie na psy, bo go do reszty zniszczą....więc co???????? czeka mnie ubranie na cebulkę w tej kurtce, co ostatnio :cry: ja w niej W LATO chodzę :evil: [b]Ala[/b].....w pełni sie zgadzam....o tych Panach nie wolno zapomnieć :D [b]Maga[/b]....jakaś Ty troskliwa :evilbat: Prestonek ma dużo futerka ... nie zmarznie :evilbat: :wink: [b]Evelina[/b]....ależ wszyscy Cię widzimy 8) :lol: napewno Ci się podobają nasze galerie :wink: Quote
dbsst Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 [quote name='Evelina'][size=1]A propos, ja tu zerkam regularniej ostatnio[/size] 8)[/quote] uppsss to brzmi jak grozba ;) :lol: Ala ja NAPEWNO nie zapomne Emilka ;) ani Szpilki ;) Quote
asher Posted November 18, 2005 Author Posted November 18, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b][color=green][size=6]Ty sie odchudzasz - więc żarcia nie dostaniesz. Nie pijesz - wiec piwa też nie. Ani koniaku [/size][/color][/b] :evilbat: [b][color=green][size=6]Damy Ci zielsko ![/size][/color][/b] [img]http://img493.imageshack.us/img493/9958/m63qc.jpg[/img][/quote]No ładnie... Po pierwsze kto powiedział że ja się odchudzam? :evil: Przeciez ja wcale nie muszę, a że na zdjęciach tłusta wychodze, to wina Emilów, Stefanów i Choler - pogrubiają!!! :evil: Po drugie nie piję tylko, jak mama jest w domu 8) A po trzecie dziękuję za zielsko. Sliczne. Ale czy jadalne? :hmmmm: Quote
Maga100 Posted November 18, 2005 Posted November 18, 2005 Asher, czy ja się w koncu dowiem, czy ty będziesz jutro??? :-? mamy czekać z Piką na tym orzytanku? :evilbat: Quote
asher Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 No przecież pisałam ze będę :o Czekać macie. Na orzytanku :lol: Quote
Hanna R. Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 Czemu tak tylko kuknęłaś ? Ps. Wiem, że sie odchudzasz - i nie jadasz pierogów oraz gardzisz pyzami. [size=2]Chyba to były pyzy ?[/size] Całujemy boorki - i żałujemy, że nie możemy z wami być jutrej ... Quote
asher Posted November 19, 2005 Author Posted November 19, 2005 Pyzami ani pierogami nie pogardzę nigdy, nigdzie i bez względu na okoliczności :lol: W ogóle ostatnio mi się odkurzacz w organizmie włączył :evil: 0X Quote
dbsst Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 taaaaaaaaaaaa odkurzacz powiadasz ja lwasnie jem chipsy pizzowe na sniadanie :evilbat: i nie moge sie oprzec ;) Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='asher']No przecież pisałam ze będę :o Czekać macie. Na orzytanku :lol:[/quote] to my z Piką bedziemy na orzytanku ok. 13.45 Quote
Maga100 Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='asher']No przecież pisałam ze będę :o Czekać macie. Na orzytanku :lol:[/quote] to my z Piką bedziemy na orzytanku ok. 13.45[/quote] qrde, co ja dzisiaj z tymi godzinami? :-? oczywiście o 12.45 8) Quote
Alicja Posted November 19, 2005 Posted November 19, 2005 [quote name='asher']Pyzami ani pierogami nie pogardzę nigdy, nigdzie i bez względu na okoliczności :lol: W ogóle ostatnio mi się odkurzacz w organizmie włączył :evil: 0X[/quote]hmmm to chyba jakiś wirus :-? , ja właśnie skończyłam kawę i pierniczki w czeoladzie przekładane marmoladką :oops: Quote
Recommended Posts