Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nie lubie bo nie mam kurtki zimowej, nie mam butów zimowych i tak pomykam teraz w jesiennym płaszczyku i w dziurawych adidaskach :lol: że o letnich oponach nie wspomnę :-? aaaaaaa NIE MOŻE BYĆ JESZCZE ZIMA!!! całą kasę na psy wydałam :-?

Posted

ja też mam taki, którego permanentnie wyłażą pióra i jest permanentnie brudny :-? a tak wogóle to jest mojej soistry, bo ja miałam taki sam, ale mama postanowił go kiedyś wywietrzyć i wyszedł z balkonu - a właściwie to zwiał :lol:

Posted

A ja mam fajnie 8) kurtkę po Kubie :lol: :lol: , ocieplane gacie też :lol: :lol: tylko butki z zeszłego roku 8) .Tylko Kubie muszę nową kurtkę kupić bo mi siakoś dziecko urosło , a kurtkę w ubiegłym roku kupiłam mu trochę wiekszą :evil:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Maga100'] [quote name='PIKA']Taaa
Umawiają się babony fstrentne :evil: a ja o tym nic nie wiem :evil:
Ładnie to tak za plecami? :cry:
[/quote]
za jakimi plecami? :-? jeżeli już to za komputerem, który ciagle psujesz :evilbat:
Poza tym mieszkasz najbliżej fortów, [b]więc zostałabyś powiadomiona na końcu[/b] :wink: :lol: :lol:[/quote]
:o Na koncu? :o

To znaczy po spotkaniu :-?[/quote]

Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat:

Posted

[quote name='Justa'] Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat:[/quote]
Tylko mi nie mów, że mieszkasz w tym wojskowym bloku :evilbat:
Bo jak na Bemowie to blizej nie masz :evilbat: chyba :hmmmm:

Posted

[b][color=green][size=6]Ty sie odchudzasz - więc żarcia nie dostaniesz. Nie pijesz - wiec piwa też nie. Ani koniaku [/size][/color][/b] :evilbat:
[b][color=green][size=6]Damy Ci zielsko ![/size][/color][/b]

[img]http://img493.imageshack.us/img493/9958/m63qc.jpg[/img]

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Justa'] Ja bym sie spierała kto mieszka najbliżej Fortów :evilbat:[/quote]
Tylko mi nie mów, że mieszkasz w tym wojskowym bloku :evilbat:
Bo jak na Bemowie to blizej nie masz :evilbat: chyba :hmmmm:[/quote]

hahaha, Justa :o To juz wiem, czemu część wejść jest zakratowana, to twoje lokum 8)

a spacerek w sobote o 13.00, czy tym razem będziesz ze swoim czarnym potfforem?

Posted

a ja mam tylko stary kożuszek.....to nie na psy, bo go do reszty zniszczą....więc co????????

czeka mnie ubranie na cebulkę w tej kurtce, co ostatnio :cry: ja w niej W LATO chodzę :evil:

[b]Ala[/b].....w pełni sie zgadzam....o tych Panach nie wolno zapomnieć :D

[b]Maga[/b]....jakaś Ty troskliwa :evilbat: Prestonek ma dużo futerka ... nie zmarznie :evilbat: :wink:

[b]Evelina[/b]....ależ wszyscy Cię widzimy 8) :lol: napewno Ci się podobają nasze galerie :wink:

Posted

[quote name='Evelina'][size=1]A propos, ja tu zerkam regularniej ostatnio[/size] 8)[/quote]

uppsss to brzmi jak grozba ;) :lol:

Ala ja NAPEWNO nie zapomne Emilka ;) ani Szpilki ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b][color=green][size=6]Ty sie odchudzasz - więc żarcia nie dostaniesz. Nie pijesz - wiec piwa też nie. Ani koniaku [/size][/color][/b] :evilbat:
[b][color=green][size=6]Damy Ci zielsko ![/size][/color][/b]

[img]http://img493.imageshack.us/img493/9958/m63qc.jpg[/img][/quote]No ładnie... Po pierwsze kto powiedział że ja się odchudzam? :evil: Przeciez ja wcale nie muszę, a że na zdjęciach tłusta wychodze, to wina Emilów, Stefanów i Choler - pogrubiają!!! :evil:
Po drugie nie piję tylko, jak mama jest w domu 8)
A po trzecie dziękuję za zielsko. Sliczne. Ale czy jadalne? :hmmmm:

Posted

Czemu tak tylko kuknęłaś ?

Ps. Wiem, że sie odchudzasz - i nie jadasz pierogów oraz gardzisz pyzami. [size=2]Chyba to były pyzy ?[/size]

Całujemy boorki - i żałujemy, że nie możemy z wami być jutrej ...

Posted

Pyzami ani pierogami nie pogardzę nigdy, nigdzie i bez względu na okoliczności :lol: W ogóle ostatnio mi się odkurzacz w organizmie włączył :evil: 0X

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='asher']No przecież pisałam ze będę :o Czekać macie. Na orzytanku :lol:[/quote]

to my z Piką bedziemy na orzytanku ok. 13.45[/quote]

qrde, co ja dzisiaj z tymi godzinami? :-?
oczywiście o 12.45 8)

Posted

[quote name='asher']Pyzami ani pierogami nie pogardzę nigdy, nigdzie i bez względu na okoliczności :lol: W ogóle ostatnio mi się odkurzacz w organizmie włączył :evil: 0X[/quote]hmmm to chyba jakiś wirus :-? , ja właśnie skończyłam kawę i pierniczki w czeoladzie przekładane marmoladką :oops: