malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 no jeśli to jest to o czym myślę to to normalne - nie wiem jak się to nazywa :oops: Quote
asher Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Ale Bugajski nigdy wcześniej czegoś takiego nie miał :niewiem: Kurczę, nie mam doświadczenia z psimi siurkami... :lol: Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz:Asherku zrób sobie wolne od macania Boorków ;) Ja robie Ozzulkowi terapię / sobie też / bo mieliśmy już taki etap ze jak na ozzula spojrzałam to on spierdzielał pod biurko bo myślał ze znów go bedę kontrolować czy wsio ok :evil_lol: [/I][/B][/quote] buhahahahaha :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Asher - na pewno miał - jak często go macasz po siurasku??? :razz: :diabloti: Quote
asher Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='malawaszka']Asher - na pewno miał - jak często go macasz po siurasku??? :razz: :diabloti:[/quote]Co pięc minut :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale wetowi i tak to pokazę :megagrin: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 buuuahahah i tak od zawsze co 5 minut??? :evil_lol: to sie nie dziwię że chłopak ciągle podniecony :diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='malawaszka']buuuahahah i tak od zawsze co 5 minut??? :evil_lol: to sie nie dziwię że chłopak ciągle podniecony :diabloti: :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Jezuuuu, przeżyłam dziś, gorzej SPOWODOWAŁAM towarzysko - kulinarną katastrofę wszechczasów :flaming: :placz: Chciałam błysnąć i zaserowowac gościom coś samodzielnie przygotowanego (no dobra, przede wszystkim chciałam zaoszczędzić :shake: ). I wpadłam na genialny pomysł że zrobię markizy z kremem karmelowym... Ciasto kruche mialam takie z torebki, rozrobiłam, powycinałam szklanką kółka i do piekarnika. Jakoś się upiekło. Ale kremu zrobic nie umiałam, więc postanowiłam przełożyć je zwykłym karmelem... :roll: No to siup cukier do garnuszka na mały ogień, jak sie roztopił - do kąpieli wodnej i takim ciepłym przekładałam ciasteczka... Potem porobiłam na każdym fantazyjne wzorki ze skondensowanego mleka kakaowego, które nie wiem po jaką cholerę wcześniej kupiłam, ale skoro już byo - wykorzystałam je jako polewę. A jak ciacha przestygły to do lodówki je, żeby sobie wszystko ładnie zastygło... Potem uchetałam się jak oślica, bo całą kuchnię miałam w karmelowych nitkach, garnka po tym cholerstwie nie mogłam doczyścić, że o kuchence nie wspomnę :roll: Ale oczywiście nie dało mi to do myślenia... :roll: Na szczęscie jestem łakomiec, zanim jeszcze goście przyszli postanowiłam się poczęstowac specjałem... KOSZMAR!!!! :angryy: Mleko wcale nie zastygło, tylko się rozlewało, ciasto jakby stwardniało i zrobiło się kruche nieco przesadnie, ale to jeszcze nic, ten cholerny karmel zamienił się w kamień, w granit, w gruzobeton :mdleje: Na szczęście obok mam cukiernię, drogą jak cholera, zaoszczędziłam, jak nie wiem co, ha ha :roll: Goście przyszli, radośnie pośmialiśmy się z moich kuchennych wyczynów... I oni postanowili tych moich ciastek spróbować... :shake: No i efekt jest taki, że koleżanka wylądowała na ostrym dyrzuże stomatologicznym z paskudnie ukruszonym zębem :placz: :placz: :placz: Załatwiła go sobie na tym cholernym karmelu :flaming: Załamałam się :placz: :placz: :placz: Teraz leczę nerwy tym mlekiem kakaowym, które ma chyba z milion kalorii w jednym gramie... I chyba zaraz sobie golnę jakiegoś kielicha :shake: Sama nie mogę uwierzyć, że można być tak tępym, jak ja :placz: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :crazyeye::crazyeye: Aśka :crazyeye::crazyeye: Umarlam :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='asher']Jezuuuu, przeżyłam dziś, gorzej SPOWODOWAŁAM towarzysko - kulinarną katastrofę wszechczasów :flaming: :placz: [/quote] [B]buhahaha, jak tylko przeczytałam pierwsze zdanie, to juz zaczełam się śmiać :lol: [/B] [B]a potem :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:[/B] [B]Asia :mdleje:[/B] :evil_lol: :glaszcze: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.................o jesu ...to już bezpieczniejsze byłoby to ciasto ze śledziami lub sałatka z mąką...:cool3: Kurcze ale czego ta koleżanka koniecznie chciała zsiamać to ciach to nie rozumim:shake: [/B] Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :crazyeye: hahaha Asher współczuję - po kiego ona chciała to próbować jak mówiłaś że twarde :mdleje: aż mnie zęby rozbolały :lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Asher popłakałam sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 No własnie nie wiem, po co próbowali :angryy: I w ogóle doszłam do wniosku, że to nie moja wina i siebie niech się siebie czepiają, ja im tego jeśc nie kazałam :angryy: Bo oczywiście mąż koleżanki nie omieszkał powiedzieć mi dzisiaj paru słów, ponoć kupę kasy będa musieli wydać :roll: Mam to w d...., ja też jadłam te ciastka, i ja nie wiedziałam, że są takie twarde, więc ugryzłam z całęj siły i jakos mi się ząb nie ukruszył, widać ten jej ząb jakiś felerny był :roll: Odszkodowania płacić nie zamierzam :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 kurde głupia sytuacja - ale widziały gały co brały :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 cholera no jestem i co??? jak obiecałam to jestem, ale głupio sie tak wpisywać pod swoim postem :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher']No własnie nie wiem, po co próbowali :angryy: I w ogóle doszłam do wniosku, że to nie moja wina i siebie niech się siebie czepiają, ja im tego jeśc nie kazałam :angryy: Bo oczywiście mąż koleżanki nie omieszkał powiedzieć mi dzisiaj paru słów, ponoć kupę kasy będa musieli wydać :roll: Mam to w d...., ja też jadłam te ciastka, i ja nie wiedziałam, że są takie twarde, więc ugryzłam z całęj siły i jakos mi się ząb nie ukruszył, widać ten jej ząb jakiś felerny był :roll: Odszkodowania płacić nie zamierzam :diabloti:[/quote][I]:crazyeye:no wiesz co .....niech się mężunio wypcha :mad:po co taka pazerna była :evil_lol:[/I] Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher'] Bo oczywiście mąż koleżanki nie omieszkał powiedzieć mi dzisiaj paru słów, ponoć kupę kasy będa musieli wydać :roll: [/quote] [B]no wiesz co! :stupid:[/B] [B]uprzedziłaś lojalnie? tak[/B] [B]podałaś na talerzyku? nie[/B] [B]sami się domagali? tak[/B] [B]ja bym wykpiła :angryy: [/B] Quote
asher Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Wsazko, ziękuję Ci za odwiedziny :loveu: :loveu: :loveu: A ów mężunio to palant i mam nadzieję, że kumpela się z nim rozwiedzie :diabloti: Strasznie mnie potem za niego przepraszała, ja pro forma przeprosiłam ją za zeba i jest ok ;) Quote
asher Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Hihihi, poprawam sobie humor czytając młodą polską poezję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak mi się straszliwie podoba ta straszliwa poezja, że aż się z wami podzielę linkiem :evil_lol: [URL]http://www.jaroslawburgiel.yoyo.pl/Literacko/literacko.html#dig[/URL] Szczególnie polecam dzieło pt. "Dżdżownica i glista" :-o :mdleje::roflt: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher']Wsazko, ziękuję Ci za odwiedziny :loveu: :loveu: :loveu: A ów mężunio to palant i mam nadzieję, że kumpela się z nim rozwiedzie :diabloti: Strasznie mnie potem za niego przepraszała, ja pro forma przeprosiłam ją za zeba i jest ok ;)[/quote] i o to chodzi :razz: dobzre, ze koleżanka zdrowa na glowe :roll: Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Łomatko ale palant z mezulka koleżanki....Masakra :crazyeye: A poezja ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Pysia']A poezja ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Fajna, nie? :cool3: A najzabawniejsze jest to, że mu ją nawet drukują! :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 asher :roflt: [QUOTE]Pewien trębacz z Giżycka, Beniamin Wrzodami swych warg wciąż był załamany Kiedy się lekarz dowiedział Beniaminowi powiedział By dął w trąbę, a nie w organy [/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='asher']Hihihi, poprawam sobie humor czytając młodą polską poezję :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I tak mi się straszliwie podoba ta straszliwa poezja, że aż się z wami podzielę linkiem :evil_lol: [URL]http://www.jaroslawburgiel.yoyo.pl/Literacko/literacko.html#dig[/URL] Szczególnie polecam dzieło pt. "Dżdżownica i glista" :-o :mdleje::roflt:[/quote] jesuuuu a co to? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE]A najzabawniejsze jest to, że mu ją nawet drukują! :crazyeye:[/QUOTE] :hmmmm: ciekwe ile za takie cos placą? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Recommended Posts