asiunia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Hej!! Łiii jaki fajne fotki:loveu::multi:A za czym Boorki tak dziko galopowaly?:evil_lol: Quote
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Boshhhh ile Boorków :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Nareszcie się nasyciłam .... :loveu: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ..... na jakieś dwa dni :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [B][I][IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/DSC00915.jpg[/IMG][/I][/B] [B][I]Mamy taki sam kaganiec jak ten po prawej:multi:[/I][/B] Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Boorki :multi::multi::multi:i dziur nie kopią :razz: [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/DSC00884.jpg[/IMG] [/B][/I] Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Boorki :multi::multi::multi:i dziur nie kopią :razz:[/B][/I] [/quote] Dobra Uwaga:diabloti: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Łiii jaki fajne fotki:loveu::multi:A za czym Boorki tak dziko galopowaly?:evil_lol:[/quote] za patykami :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o Boorki :multi::multi::multi:i dziur nie kopią :razz: [IMG]http://i30.photobucket.com/albums/c304/-Pika-/DSC00884.jpg[/IMG] [/B][/I][/quote] a nawet biegają :razz: Quote
anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 No wlasnie, one umieja biegac!! I plywac!!!:lying::lying::mdleje::evil_lol: Wspaniale foty!!!:loveu: Wyszalaly sie jak nigdy :lol: Quote
coztego Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Halo, halo?!?! Gdzie się podziała [B]asher[/B]?! :niewiem: [B]asher[/B], przyjaciółko, odezwij się i napisz, że wypoczywasz w ciepłych krajach? :razz: Bo się boję, że piszesz pracę i zostaniesz mgr przede mną? :diabloti: Quote
stereo Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Rozmawiałam z nia wczoraj i powiedziała, że ma zepsuty komputer (czy Internet :roll:) i chyba nie zanosi się, żeby szybko się naprawił. Quote
coztego Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='stereo']Rozmawiałam z nia wczoraj i powiedziała, że ma zepsuty komputer (czy Internet :roll:) i chyba nie zanosi się, żeby szybko się naprawił.[/QUOTE] Uuuuu, niedobrze... :shake: To pozdrów ją ode mnie i powiedz, że tęsknię ;) Quote
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='coztego']Uuuuu, niedobrze... :shake: To pozdrów ją ode mnie i powiedz, że tęsknię ;)[/quote] [B][FONT=Comic Sans MS]Uuuuu, ja też tęsknię ... :-( [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]Asherku, takie PIĘKNE zdjęcia masz na sabacie waszkowym ! :loveu: [/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]TAKIE PIĘKNE ![/SIZE][/FONT][/B] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Cześc Wszystkim :multi: w imieniu asher wczoraj se pogadalysmy telefonikiem chyba godzine :evil_lol: Asia ma nadal zepsutego kompa :shake: i duze szanse, ze się kompik zrobil kaput na amen :shake::placz: i do tego nie wiadomo, czy da się cos odzyskać z dysku :shake: ale bedzie jeszcze probowala go reanimowac u innego magika :roll: Trzymajcie kciuki, zeby jej sie udalo :razz: Niemniej kazala Wszystkich pozdrowić, co niniejszym czynię :buzi: Quote
malawaszka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Asherku i my Cię pozdrawiamy i Boorki tyż :loveu: Quote
jo-jo Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Gdyby było troche wczesniej to może i bym spotkała zaraz Asher na spacerku z Boorkami, ale o tej porze to wątpie... Quote
Vectra Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 buuuuu to niedobrze :placz: :placz: :placz: :placz: jej to musi być cuś faktycznie zwalone :hmmmm: PIKA jakby cuś to przekaż Asi by do mnie skrobneła coś jakby nie dali rade jej fachowcy tego naprawić - ja też znam kilku ,a nóż się uda. Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [I][B]:shake:oj Asherku tęsknimy trzymam kciuki za odzysk z dysku :razz: [/B][/I] Quote
PIKA Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='Vectra']buuuuu to niedobrze :placz: :placz: :placz: :placz: jej to musi być cuś faktycznie zwalone :hmmmm: PIKA jakby cuś to przekaż Asi by do mnie skrobneła coś jakby nie dali rade jej fachowcy tego naprawić - ja też znam kilku ,a nóż się uda.[/quote] Jej ojciec powiedzial, ze tam się coś spalilo :shake: i ze się z tym nic nie da zrobic :shake: i chyba poszedl dysk :shake: Ale asia do końca ojcu nie wierzy, więc bedzie probowac dalej :evil_lol: I podobno ona miala w tym kompie strasznie duzo sierści :crazyeye: a to laptok :crazyeye: Quote
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 My ja tez pozdrawiamy :hand: Szkoda tego dysku, no ale coz, jak sie karmi dyski sierscia to takie sa efekty :evil_lol: [size=1]Asher, wybacz ta zlosliwosc, tak mnie jakos naszlo :evil_lol:[/size] Wracaj do nas szybciorem :))))))) Quote
asher Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Komp własnie wrócił z Radomia. Nie naprawiony, ale o dziwo działa :crazyeye: Co prawda tylko na słoso honoru, no i palę fajke za fajką bo mam wrażenie, że jak tylko przestaję go okadzać, to sie obraża :roll: Zaczadzę się cholera :roll: Pewnie zaraz padnie, więc wybaczcie ewentualne literowki, to z pośpiechu. [B]Vectra,[/B] zadzwonię do ciebie w tym tygodniu, podobno komputerowi się jakiś silnik spalił, bo był przytkany włosami (łysieję? :hmmmm:) i się nie chłodził :roll: No i dysk jest uszkodzony. Na szczęście przed chwilą udało mi sie zgrać wszystkie duperele na takie małe cuś co się wtyka do portu USB, i co nie wiem jak się nazywa, ale jest bardzo pojemne :lol: A tak w ogóle to się odzwyczaiłam od dogo i głupio mi tak gadać do kompa, więc się zamykam i zmykam, póki mogę, nadrabiac gigantyczne zaległości :hand: Quote
Vectra Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Asher :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jak fajnie że jesteś :multi: :multi: aaaaa coolerek się zwalił :p :p :p no bywa i tak :evil_lol: :evil_lol: niestety temperatura w kompie jest bardzo istotna bo jak się przegrzeje to może zrobić booom :roll: :-( Dzwoń , dzwoń :razz: :razz: :razz: i tak się w sobote spotkamy na szkoleniu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja na ostatnie zaspałam :oops: :oops: :oops: Quote
Maga100 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [B]Asher, pojawiasz się i znikasz, a ja tęsknię :placz: [/B] Quote
asher Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 To wpadnij na kawkę :razz: A teraz znikam, bo mi komp pada :ghost_2: Quote
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [I][B]:multi:Asher ...wróciła :multi::multi:[/B][/I] Quote
aga1215 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 [quote name='asher']To wpadnij na kawkę :razz: A teraz znikam, bo mi komp pada :ghost_2:[/quote] Asher - nie strasz, tylko wracaj :lol: Quote
Recommended Posts