Agniecha93 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Witam :) Ale szaleństwa, http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC00027.jpg Aresowi wyrastają płetwy :eviltong: Zapraszam do nas :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='as_kate']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC00072.jpg ale bestia :diabloti: ta bestia ma ciagle spiecia z Lakutkiem:roll: [quote name='deer_1987']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC00028.jpg ale szczesliwy!!! Eh musimy sie wybrac nad jezioro jakos wieczorem jemu woda wystarczy do szczescia:loveu: [quote name='Katarama']Zdjęcie łapy pod wodą genialne!! Genialny pomysł i super wykonanie. Nic tylko na tapetę ustawiać :) dzieki:loveu: :loveu: teraz lepiej jego lapka wyglada bo wycielam nie potrzebna, sterczącą sierść [quote name='Agniecha93']Witam :) Ale szaleństwa, http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC00027.jpg Aresowi wyrastają płetwy :eviltong: Zapraszam do nas :evil_lol: hehe nie potrzebne mu i tak swietnie plywa:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Widziałam zdjęcia ze zlotu - świetnie się bawiliście :) No i Ares spisał się zawodowo :loveu: Quote
łapeczek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC01562.jpg słodziasne Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Marta_Ares']ta bestia ma ciagle spiecia z Lakutkiem:roll: : Może teraz po sterylce będzie lepiej im się układać :roll::razz: Widzę, że chodzicie nad Zgłowiącvzkę w to samo meijsce, co większość psiarzy :cool3::cool3: http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC01578.jpg Twoje nogi czy Marcina :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Justyna, Ares sie swietnie spisywał na zlocie, byłam pod wrazeniem ze on moze byc taki spokojny:lol: Łapeczek dziękuje:loveu: :loveu: :loveu: Kasia też właśnie o tym pomyślałam ze może teraz jednak lepiej sie dogadają, ale przede wszystkim nie na Polu tylko na jakimś neutralnym terenie. A nogi... domyśl się:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/wakacje/DSC01528.jpg lubie tez takie zdjecia :D Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Marta_Ares'] Kasia też właśnie o tym pomyślałam ze może teraz jednak lepiej sie dogadają, ale przede wszystkim nie na Polu tylko na jakimś neutralnym terenie. A nogi... domyśl się:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: No to polecam Ci depilator :diabloti: Najlepiej idź z nimi do fryzjera :diabloti: Kiedyś się umówimy do lasu, jak obie strony będą mieć chwilę. Zobaczymy, co z tego będzie - mam nadzieję, że wszystko ok. Nie chce już więcej pogryzionych uszu i czu :oops::shake: Quote
Cerber Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 MARTA ZDJĘCIA Z NAD WODY SĄ EKSTRA!!! szkoda, ze ja mam mało możliwosci by takie fajne ujęcia porobić :] Kapitalne były pokazy w Toruniu to akurat fakt, myślę, ze dobrze się bawiliście co? nie licząc samochodu :diabloti: Kasia a Ty się nie zadręczaj, cóż Lakutek jest jaki jest... fakt pewnie spokojnie bym tego nie mówiła, gdyby to moja suka miała ucho skrojone, ale generalnie będzie dobrze... lucek musi się ogarnąć, nie ma wyjścia, a Ty ją ciut bardziej w ryzach trzymaj, coby sucza nie myślała, ze wszystko jej wolno... Sorki za offa. Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 as_kate napisał(a):No to polecam Ci depilator :diabloti: Najlepiej idź z nimi do fryzjera :diabloti: Kiedyś się umówimy do lasu, jak obie strony będą mieć chwilę. Zobaczymy, co z tego będzie - mam nadzieję, że wszystko ok. Nie chce już więcej pogryzionych uszu i czu :oops::shake: to mam kolejny powod zeby kupic maszynke do strzyzenia psa, mi odrazu posłuży :lol: :lol: Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Cerber ja się nei zadręczam, ja mam nadzieję :evil_lol: dzięki Ci bardzo :) Marta chyba ze wolisz nożyczkami, jak Aresa :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Cerber napisał(a):MARTA ZDJĘCIA Z NAD WODY SĄ EKSTRA!!! szkoda, ze ja mam mało możliwosci by takie fajne ujęcia porobić :] Kapitalne były pokazy w Toruniu to akurat fakt, myślę, ze dobrze się bawiliście co? nie licząc samochodu :diabloti: Kasia a Ty się nie zadręczaj, cóż Lakutek jest jaki jest... fakt pewnie spokojnie bym tego nie mówiła, gdyby to moja suka miała ucho skrojone, ale generalnie będzie dobrze... lucek musi się ogarnąć, nie ma wyjścia, a Ty ją ciut bardziej w ryzach trzymaj, coby sucza nie myślała, ze wszystko jej wolno... Sorki za offa. Dzięki Lui:loveu: musimy sie W KOŃCU umowic na ten spacer:evil_lol: razem napewno porobimy jakies fajne ujecia;) W Toruniu było superrr, Mayka mnie znowu zaskoczyła, ze jak chce to potrafi pobiec i gdyby nie moje zagubienie na torze, mielibyśmy całkiem ładny czas:loveu: co dla mnie najważniejsze w koncu przekonała sie do huśtawki:multi: :multi: :multi: A co do Lucky to Kasia wydaje mi sie że własnie powinnaś posłuchac rady Luizy zeby bardziej ja w ryzach trzymać Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='as_kate']Cerber ja się nei zadręczam, ja mam nadzieję :evil_lol: dzięki Ci bardzo :) Marta chyba ze wolisz nożyczkami, jak Aresa :evil_lol: a nie lepiej tak jak Papika??:eviltong: :lol: :lol: :lol: przynajmniej jakis wzorek bym miala, a nie tak monotonnie na gładko :D Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Marta_Ares napisał(a): W Toruniu było superrr, Mayka mnie znowu zaskoczyła, ze jak chce to potrafi pobiec i gdyby nie moje zagubienie na torze, mielibyśmy całkiem ładny czas:loveu: co dla mnie najważniejsze w koncu przekonała sie do huśtawki:multi: :multi: :multi: A co do Lucky to Kasia wydaje mi sie że własnie powinnaś posłuchac rady Luizy zeby bardziej ja w ryzach trzymać Gratulacje:) Staram się. A co jeszcze proponujecie? Marta_Ares napisał(a):a nie lepiej tak jak Papika??:eviltong: :lol: :lol: :lol: przynajmniej jakis wzorek bym miala, a nie tak monotonnie na gładko :D To zależy, jaki styl CI się bardziej podoba :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja to bym chetnie wiecej fotek zobaczyla :D Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 deer_1987 napisał(a):Ja to bym chetnie wiecej fotek zobaczyla :D pojde sie wykąpać jak wróce to dam jakies fotki:cool3: Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Marta_Ares']pojde sie wykąpać jak wróce to dam jakies fotki:cool3: Ty się myjesz :crazyeye: weź, bo czysta będziesz :shake: CZĘSTE MYCIE SKRACA ŻYCIE! Quote
Marta_Ares Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [quote name='as_kate']Ty się myjesz :crazyeye: weź, bo czysta będziesz :shake: CZĘSTE MYCIE SKRACA ŻYCIE! w przeciwnosci do Ciebie ja sie myje:eviltong: Quote
as_kate Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Marta_Ares napisał(a):w przeciwnosci do Ciebie ja sie myje:eviltong: upss... wydało się.......:oops: po czym poznałaś? Quote
Recommended Posts