Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

ciesze sie ze fotki sie podobaja:loveu: :loveu: :loveu:
Mam ich jeszcze troche:evil_lol: a za chwile jade z Tztem nad jeziorko z psami:loveu: wiec beda kolejne zdjecia:eviltong:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Ale znowu ostatnio na PT bawiłam sie z nim zabawką, i przechodziła koło nas suczka i Ares sie na nia nagle niespodziewanie rzucił:shake: :shake: dobrze ze byl na smyczy wiec go odciagnełam.

Na treningu agility znowu zczepił sie z suczką znajomej:-(Sa strasznie na siebie nakreceni jeden prowokuje drugiego. poznie doszło do tego ze Ares musial isc do klatki bo tamta byla w niego caly czas wpatrzona i bali sie ja puscic.

A doszło do tego tak ze Ares i Maya byly na smyczy i sie bawiły dobiegła tamta suczka i kolega wiedzac jaka jest sytuacja zaczal ja odciagac, Ares ja zobaczyl zawarczał no i sie zaczeło... Na szczescie szybko udało sie je rozdzielic i nic sie nie stało.

ech co ja mam z tym kundliskiem:shake: :shake: :shake:

Marta jeśli masz żal do mnie o to, że poprosiłam Cię byś Aresa schowała to bardzo Cię przepraszam:-(:oops: widziałam Jak Lucky jest wpatrzona w Aresa, nie chciałabym po prostu by zwiała z toru i krzywde jedno drugiemu zrobiło... tym bardziej, ze akurat jak uspokajałyście Aresa to byłyście blisko hopka, który miała suka skakać i jestem pewna, ze wystartowałaby do niego... głównie to chodziło mi żebyś się z nim schowała np. na barak na chwilkę... uspokoiła, pobawiła się... no ale w sumie i tak czasu nie było... nosory, nie chciałam by tak wyszło nie... i wydaje mi się, ze tou akurat Ares nie zawinił...

Ares na dyski bardzo nakręcony jest i bosko!!!:multi: normalnie nam się grupa frisbowa powiększa :P:P:P ja dzis mandalkę nauczyłam flipy i vauluty:D:D:D jestem szczesliwa :D a kiedy dyski przyjda??? bo tez sie doczekac nie moge :]

a zdjęcia znad jeziora boskie :D ja tez mam jakies na kompie :)

Posted

Cerber napisał(a):
Marta jeśli masz żal do mnie o to, że poprosiłam Cię byś Aresa schowała to bardzo Cię przepraszam:-(:oops: widziałam Jak Lucky jest wpatrzona w Aresa, nie chciałabym po prostu by zwiała z toru i krzywde jedno drugiemu zrobiło... tym bardziej, ze akurat jak uspokajałyście Aresa to byłyście blisko hopka, który miała suka skakać i jestem pewna, ze wystartowałaby do niego... głównie to chodziło mi żebyś się z nim schowała np. na barak na chwilkę... uspokoiła, pobawiła się... no ale w sumie i tak czasu nie było... nosory, nie chciałam by tak wyszło nie... i wydaje mi się, ze tou akurat Ares nie zawinił...

Ares na dyski bardzo nakręcony jest i bosko!!!:multi: normalnie nam się grupa frisbowa powiększa :P:P:P ja dzis mandalkę nauczyłam flipy i vauluty:D:D:D jestem szczesliwa :D a kiedy dyski przyjda??? bo tez sie doczekac nie moge :]

a zdjęcia znad jeziora boskie :D ja tez mam jakies na kompie :)

NIe no coś Ty może tak napisałam, ale zupełnie nie o to mi chodziło, wiem ze zarowno jeden jak i drugi jest na siebie niezle najarane:shake: :shake:

i napewno bezpieczniej było jak był Ares w klatce. Nic mu sie nie stało jak posiedział w klatce, a tak to jeszcze jechałaby ktorys na szycie:-( (odpukac...)

nie wnikam czyja to była wina, tu akurat chyba Lucky biegała po torze (??) wiec miała prawo być luzem. Zainteresowała sie na koniec jak Maya z Aresem sie bawiły chciała moze dołączyc, Ares zawarczał a tamta nie odpuściła:shake:

NO ja tez sie wlasnie doczekac nie mogę:evil_lol: dzwoniłam to powiedziała ze wczoraj wysłała priorytetem wiec powinny na dzisiaj byc niesteyy nie było, ale świeta sie zblizaja wiec moga byc opoznienia, mam nadzieje ze jutro juz beda u mnie.

Posted

Ale super fotki znad jeziora :loveu: Aż zazdroszczę :loveu:
Ja mam jakieś 5 kilometrów do bardzo fajnego jeziora, ale jestem bez samochodu... w jedną stronę byśmy z Ambi dały radę, ale z powrotem to już byśmy chyba padly :lol:

Posted

Widze ze i tutaj wodne spacerki. Dzisiaj u mnie na spacerze byla przygoda z małym bajorkiem :D Na szczęscie benek sie w nim nie wytaplał bo nie wiem jakby wygladał :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC03190.jpg
ale ladny portret :D
dzieeki:loveu:

[quote name='eria']następną śliczną obrożę widzę na Majce :loveu:

kolejne dzieło tzta:loveu: :loveu:

[quote name='SZPiLKA23']No to czekam na swieżyzne ;)
hehe to jeszcze troche poczekasz :P
NArazie tylko zrzuciłam z aparatu 450 zdjęć....:evil_lol:

[quote name='Arden']Ale super fotki znad jeziora :loveu: Aż zazdroszczę :loveu:
Ja mam jakieś 5 kilometrów do bardzo fajnego jeziora, ale jestem bez samochodu... w jedną stronę byśmy z Ambi dały radę, ale z powrotem to już byśmy chyba padly :lol:
to tak jak u nas tez do najblizszego jeziora ok. 5 km:roll:
na szczescir Tzt ma samochod:loveu: :multi: :multi:

[quote name='anitaaa i bartis']

Witamyy :multi:ale tu wiosennie

http://i693.photobucket.com/albums/vv296/Myszka_100/DSC03191.jpg

wchodzę a tu takie fotki że aż rozmarzyć się można :loveu::loveu: pięknie tam macie ;) A Aresik jak szaleje po wodzie :evil_lol:

Witaam:lol:

on to chyba powinien sie wydra urodzic, albo jakims retriverem:evil_lol: :evil_lol:
nie możliwy jest z tą wodą, jakby mógł to by cały czas w niej siedział i pływał, pływał, pływał:lol: :lol: :lol:

[quote name='Shappy']Widze ze i tutaj wodne spacerki. Dzisiaj u mnie na spacerze byla przygoda z małym bajorkiem :D Na szczęscie benek sie w nim nie wytaplał bo nie wiem jakby wygladał :evil_lol:
a no zaczeły sie zaczeły, raz ze zdrowe to dla psa, 2 ze widac ze jest szczesliwy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Zadałam juz pytanie na smyczach obrozach itp ale tu tez nie zaszkodzi:evil_lol:

prosze o pomoc, zamawiamy taśmy, które według Was najładniej wyglądałyby na smyczach obrozach, szelkach itp?????