Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://images29.fotosik.pl/114/bcdf04cf2af9ad5d.jpg[/URL]
Ładna minka :cool3:
Ale czemu ludzie którzy wystawiają psy tak ściągają im smyczy, tka je wysoko trzymają..... Jeszcze trochę a by pies w powietrzu wisiał na smyczy.....
Czemu tak się robi ?:crazyeye:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Żeby pies ładnie prezentował łebek ;) I wcale nie jest im aż tak źle ;)[/quote]
Może ja się na tym nie znam ;)
Ale chyba można by było psa nauczyć trzymać ładnie łebek, albo podpierać go ręką..... :lol:

Posted

Nie nie wiem czy by to wypaliło, wystawiający musiałby mieć 3 ręce :diabloti: Ale podczas wystawiania z reguły właśnie wystawca trzyma pysk psa reką, ale podczas prezentacji w ruchu nie ma raczej takiej możliwości :evil_lol:
Pimpkowa przyjedź do rzeszowa na międzynarodówkę w lutym ;)

Posted

właściwie to ja się zgadzam z Pimpkową :roll: To wcale nie prezentuje się ładnie jak wystawca 'wiesza ' psa na smyczy . A już cholera mnie bierze jak widzę wystawcę nowofundlanda -który ma wyglądać jak niedźwiedź:loveu: , a z tym karkiem wyciągniętym do góry wygląda conajmniej nienaturalnie:cool1:wrrr

Posted

[URL]http://images33.fotosik.pl/48/405e6c0fd3905aaa.jpg[/URL] >>> jaki sliczny i tak jak kiedys zauwazylas... podobny do mojej małej:)
żałuje tylko że Nuczka nie umie jeszcze bawic sie zabaweczkami... chociaz powolutku zaczyna...:)
pozdrawiamy gorąco:)

Posted

wiitaaaammm :multi::multi::multi:
Wreszcie dotarłam do fotek przystojniaczka :lol::lol:
ale sperowe foociee :) jus nie cytowalam, bo nie wiedzialam na ktorą sie zdecydować he he:cool3:
myziaski w uskaa :):)
Pozdrawiam

Posted

Byłam na wątku o tym psiaku, śliczny, ale chudzinka.... :(
Mam nadzieję że szybko znajdzie domek.....
[quote name=':: FiGa ::']
Pimpkowa przyjedź do rzeszowa na międzynarodówkę w lutym ;)[/quote]
Zobaczy się :evil_lol:

Posted

Hej.
Wieczorem postaram sie wstawic jakies zdjecia Aresiska;)
Marco trafil juz do domku zastepczego, teraz szukamy na stale, ale na jego watku pustki:-( :shake: :shake: To straszna przylepa napewno nie zrobilby nikomu krzywdy, bawila sie z nim moja 10 letnia siostra, wogole nie wykazuje agresji, kochany jest:loveu: :loveu: oby szybko znalazl nowy domek jutro postaram sie go pooglaszac.
Dziekuje wszystkim za odwiedzinki;) czekajcie cierpliwie na zdjecia:eviltong: