ewelinabuck Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 sliczne fotki Aresika czekam na wiecej:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 o maniak butelkowy:diabloti: tak jak mój Mickey:evil_lol: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ale ma suuper butelke:loveu: :D Żywiec zdróój:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 heeh zgadza sie to zywiec:evil_lol: :evil_lol: Najlepsza woda:D za chwile kolejne fotki;) Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Marta_Ares napisał(a):heeh zgadza sie to zywiec:evil_lol: :evil_lol: Najlepsza woda:D za chwile kolejne fotki;) zgadzam się, Żywiec Zdrój to najlepsza woda :D autoreklama :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='milena182']w ogrodku trzymasz go na smyczy/lince? musze to jest linka 10 metrowa, z musze go na lince trzymac poniewaz: 1) posiana jest nowa trawa 2) sa nowe mlode choinki Dopiero moj tata robi plotek ktory odgrodzi od tego i wtedy Ares nie bedzie musial siedziec na lince Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Marta zapraszam do siebie !! :) Nowe zdjęcia czekają:diabloti: miedzy innymi takie :) Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 idziemy na spacerek... no na co czekasz?? zostaw ten aparat i chodz!!:evil_lol: narescie wolnosc:multi: usmiech dla Dogomaniakow:loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 i HOP do gory tu juz zaczal wyrazac swoj sprzeciw...:cool3: :cool3: takie niby portreciki;) i dzisiejsze chmurki: Quote
marzenna79 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Śliczny kawaler...:loveu::loveu::loveu: Jaki świetny podskok...:multi: Hop do góry !:multi: Cudny z głową w chmurach...:loveu::loveu::loveu: Piękne niebo chmurzaste...:loveu: Śliczny uśmiech Aresika...:multi: Witaj Martusiu Aresowa mamusiu !!! :multi::loveu: Ale wstawiłaś nam całe mnóstwo fantastycznych fotek.:loveu: Dziękujemy.:multi: Wszystkie piękne, bo piękny kawaler pozuje.:loveu: Pozdrawiam serdecznie.:buzi: :Rose: Quote
Matusz Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 i HOP do gory suuuper:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Marta_Ares'] Ale jestem ogromnym psem, prawdziwym wielko-psem!:evil_lol::loveu: Quote
wiq Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 nadrobiłam.. 7 stron.. :mdleje::evil_lol: ładne fotki:p na bernardynke szkoda słów... ja zawsze polecam takim ludziom odwiedzić schronisko albo chociaż jego stronę www i zastanowić się, czy chcą odbierać tym psom szansę na dom i czy chcą szczeniakom swojej suki zgotować podobny los.. co do prison break - też ostatnio oglądam namiętnie po nocach:oops::evil_lol: Quote
Daisunia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: buziaczki :* Quote
eria Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 pozazdrościl Foxi i też chciał foty w tej pozycji :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Cześć Martuś :loveu: Te zdjęcia znad wisły i z lasu :loveu: [quote name='Marta_Ares'] Nie no ja po prostu wymiękam :loveu::loveu: [quote name='Marta_Ares'](...) Ta mama kolegi mowi ze wlasnie idzie z nia do kawalera (psa bernasia ktory mieszka w naszym miescie) bo chce zeby ja pokryl podobno tak od kilku dni do niego z nia chodzi:angryy: :angryy: Oczywiscie oba psy bez rodowodu, ale ona chce miec szczeniaki:-(Nie będę cytowac wszystkiego żeby nie rozciągać całowicie strony, bo denerwuje mnie jak np ktoś cytuje wszystkie zdjęcia, bo nie chce mu się zacytować jednej konkretnej i muszę przewijać godzinami :eviltong: A do tematu - nie da się z nią.. porozmawiać? Albo z kolegą? Ja wiem że to głupio tak 'mądrzyć' się przed dorosłymi.. :shake: bo sama przez to przechodziłam. [quote name='Marta_Ares'] A pozatym nie mialam czasu bo obecnie jestem zajeta ogladaniem: :loveu: :loveu: :loveu:Ja też zwariowałam na tym punkcie :loveu::loveu: Te fotki z niebem w tle.. :mdleje: :loveu: Martuś robisz przepiekne fotki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Witam Marzennko;) Dziekujemy za pozdrowienia, ciesze sie ze Aresisko sie podoba:evil_lol::loveu: Hej Mateusz;) hehe staralam sie jakos uchwycic jak skacze, ale samemu trudno:roll: Hi Ula;) to nie pileczka, to patyk:evil_lol: Czesc Aguś;) wcale nie taki maly:eviltong: Siema Martusia;) a tak jakos wyszlo, dbam o odwiedzajacych:evil_lol: Elo Dobcia;) heeh dobre:D:D Ciao Wiq;) tylko tyle?:evil_lol: dziekuje:loveu: Ale wlasnie chodzi o to ze ta pani juz miala 2 pieski ze schroniska i dobrze wie jakie sa warunki i jak psy cierpia, kiedys zabrala z ulicy potracona ciezarna suczke z polamanymi lapami i sie nia zaaopiekowala, nie wiem dlaczego tak postepuje z tym bernasiem. Psy maja u niej swietne warunki, piekne kojce, duzy ogrod do biegania, pieszczoty, spacerki. Ale niestety ona nie rozumie ze to co chce zrobic jest zle.:-( Oj Prison wciaga i to bardzo...:roll: :roll::evil_lol: :evil_lol: Heja Dasiunia;) dziekuje:loveu: :loveu: Dzien dobry Eria;) a co mialbyc gorszy:evil_lol: Siemka Sylwus;) Po pierwsze bardzo dziekuje, a zdjecia wcale nie zadna rewelacja, ale staram sie zeby robic jakies ciekawe ujecia zeby galeriia nie byla zbyt monotonna;) Ja juz z nia rozmawialam jak chciala zeby Ares pokryl jej druga suczke kundelka, na co ja sie nie zgodzilam juz wtedy bylo sporo rozmow nic nie pomoglo, teraz chce miec bernasie male:-( Quote
marzenna79 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dzień dobry Martusiu !!!!!!! :multi::multi: Witaj Aresiku kochany ! :loveu::loveu: Pozdrawiamy Was i miziamy kawalera.:cool1: Miłej soboty życzymy.:multi::loveu: Śliczności nasze...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts