Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 18.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Marta :) Zaraz pooglądam wszystko do tyłu ale już teraz się witam i podziwiam dzisiejsze śniegowe bieganko. U nas też śniegu sporawo i do tego mróz siarczysty. Właśnie wróciłam ze spacerku i stwierdzam, że przydałoby się jednak rajstopki jakieś założyć a nie wychodzić jak latem. Doopsko mi zmarzło jak nie wiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja dziś byłam z psem na rolkach w samej bluzie, ale gorąco mi było w cholere :evil_lol: A teraz mnie cosik przeziębienie lapie chyba... najeździło :mad:

woow u nas mroz w dzien -5 stopni, teraz ok -12.:cool1::roll: :roll:

Posted

Wiesz jak jestes w ruchu i to przy dużym wysiłku [bo jak krowa leci przed siebie to ja z jęzorem na brodzie ledwo za nią zadąrzam] to zimna nie czuje sie w ogóle... ale skutki są - w chwili obecnej siedzę z dwoma chusteczkami w nosie. Znudziło mi się trzymanie ich przy mordce, bo z nosa leje mi się jak z wodospadu :evil_lol:

Posted

Jak poznaja mojego bydlaka to napewno Ci nie pozwola :eviltong: na mamuta

Oj coś mizerne te psiaki, a ten drugi jak dla mnie to SH lub mieszanka z SH z AM ale moze ja sie nie znam :roll:
PS: Marta przepraszam ze do was jeszcze nie zajrzałam i dopiero teraz to robie, ale dopiero na nowo sie przyzwyczajam do netu i DGM przez 4 mc sie odzwyczaiłam.Wybaczysz ??;)

Guest Kamcia_14
Posted

Marta piękne rameczki przeróbeczki i w ogóle wszystko git :evil_lol:.
Muszę ściągnąć ten program , po prostu musze !